karkowiak2plus 30.07.13, 19:41 Kończ Waść-wstydu oszczędź! Albo ogranicz swą niewątpliwą tfoorczość. Dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.kopernik78 Re: Kolego Koperek! 30.07.13, 19:48 > Albo ogranicz swą niewątpliwą tfoorczość. > Dobrze? Czemu ma sluzyc to kneblowanie innych? Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: Kolego Koperek! 30.07.13, 19:55 Ty mi tu z nietolerancją koleś nie wyjeżdżaj,bo nietolerancją jest zabagnianie forum wątpliwej maści treściami w ilościach nie do zniesienia. To Ty kneblujesz usta tym,którzy być może coś by napisali,ale toną w bezmiarze Twojej wątpliwej fantazji. Odpowiedz Link Zgłoś
m.kopernik78 Re: Kolego Koperek! 30.07.13, 20:09 >To Ty kneblujesz usta tym,którzy być może coś by napisali,ale toną w bezmiarze Twojej wątpliwej fantazji. O tak z pewnoscia by napisali, gdyby nie ja. Chcesz ze mnie zrobic kozla ofiarnego i znalesc winnego, ze forum kuleje? Wstydzilbys sie. Odpowiedz Link Zgłoś
k_a_p_p_a Re: Kolego Koperek! 30.07.13, 20:32 Koperek, o ile osioł prześladowany to ikona, legenda tego forum, to ty jesteś żałośnie wtórny i nudny. Może celowo, ale nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
m.kopernik78 Re: Kolego Koperek! 30.07.13, 20:41 > Koperek, o ile osioł prześladowany to ikona, legenda tego forum, to ty jesteś ż > ałośnie wtórny i nudny. Może celowo, ale nudny. Jak chcesz atrakcji, to prosze zamow sobie pania z agencji towarzyskiej. Wybacz, ale ja nie jestem tutaj, aby Ci dostarczac rozrywki. Moim priorytetem jest szukanie prawdy, a nie odpowiedniej formy. Odpowiedz Link Zgłoś
k_a_p_p_a Re: Kolego Koperek! 30.07.13, 20:50 m.kopernik78 napisał: > Wybacz > , ale ja nie jestem tutaj, aby Ci dostarczac rozrywki. Wybaczam. Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: Kolego Koperek! 30.07.13, 20:56 Czytając Ciebie to nawet impotent zaryzykuje wizytę w tym przybytku,byleby tylko odpocząć od natręctwa. Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: Kolego Koperek! 30.07.13, 20:53 Też uważasz podobnie jak Milka,że koper to pokłosie upałów u oszoła? Odpowiedz Link Zgłoś
k_a_p_p_a Re: Kolego Koperek! 30.07.13, 21:26 karkowiak2plus napisał: > Też uważasz podobnie jak Milka,że koper to pokłosie upałów u oszoła? Jeśli mnie intuicja nie myli, to koperek nadaje ze Stanów. Łudząco podobny do bywającego tu niegdyś gadającego szczura. To taki inteligent mniemany, pseudo lewicowiec i pseudo wegeoszołom. Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: Kolego Koperek! 30.07.13, 21:33 Jeśli ze Stanów to twarda z niego sztuka. Pisuje w godzinach,kiedy porządny Amerykanin leży warkoczem do góry. A może koperek to Mariusz Max Kolonko? Łudząco podobny styl wypowiedzi krzykliwej. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Kolego Koperek! 30.07.13, 21:39 o matko ... to pewnie z troski o Polskę ..... a wy tu sie czepiacie ..... oj nieładnie panowie hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: Kolego Koperek! 30.07.13, 21:42 A Ty Panno nadobna nie masz udziału w tym pręgierzu? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Kolego Koperek! 30.07.13, 21:44 malutki ....wprost niezauważalny :) Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: Kolego Koperek! 30.07.13, 21:48 Ale to Twój kobiecy cios był dla niego nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Kolego Koperek! 30.07.13, 21:52 serio ? więc muszę iść do spowiedzi .... przeciez nie mogę mieć Koprenika na sumieniu ...to zbyt duży cieżar :) Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: Kolego Koperek! 30.07.13, 21:55 Idź do oszołka. On Cię za snikersa wyspowiada....haha Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Kolego Koperek! 30.07.13, 21:58 no wiesz ? :PPP ja nie uznaję spowiedzi i co tak się cieszy ? Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: Kolego Koperek! 30.07.13, 22:22 Co jak co,ale to jedno wiem na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Kolego Koperek! 31.07.13, 19:19 co ja co ale w dzisiejszych czasach to człowiek nie może być już czegokolwiek i kogokolwiek pewien czyż nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kolego Koperek! 30.07.13, 21:28 m.kopernik78 napisał: > > Albo ogranicz swą niewątpliwą tfoorczość. > > Dobrze? > > Czemu ma sluzyc to kneblowanie innych? Zaśmiecasz forum idioto , tyle i tylko tyle , Zrób jeden wątek i w nim wypisuj swoje debilne przemyślenia a nie tworzysz ich kilkadziesiąt śmieciarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kolego Koperek! 31.07.13, 11:20 Jakie przemyślenia? Opanowanie ctrl c ctrl v to nie są przemyślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Kolego Koperek! 30.07.13, 21:39 mógłbyś zebrać wszystkie swoje dzieła w jeden zbiór i opublikować w jednym wątku. Ciężar takiego opracowania byłby znacznie większy niźli tylko rozdrobnione wątki. Niejaki nehsa wydał nawet książkę, czego i koparce też życzę Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: Kolego Koperek! 30.07.13, 22:16 No właśnie......A gdzie Wojtuś się podział? Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: Kolego Koperek! 31.07.13, 13:14 Najlepiej nie zwracac uwagi, watki do kosza i tak kopernik pragnacy uwagi pojdzie gdzies indziej. Moze forum frondy? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kolego Koperek! 31.07.13, 14:31 tlenek_wegla napisał: > Najlepiej nie zwracac uwagi, watki do kosza i tak kopernik pragnacy uwagi pojdz > ie gdzies indziej. Moze forum frondy? Niech sobie idiota maluje tutaj ,ale nie po 20 wątków na dzień Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: Kolego Koperek! 31.07.13, 15:02 KLikaj "kosz". Oczywiscie pozostaje pytane, jaka wartosc ma klikanie w kosz, jesli te indywidua sa redaktorskimi wysilkami Gazeta.pl, majacymi na celu podniesienie "klikalnosci" forum. Wszedzie ta komercja. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kolego Koperek! 31.07.13, 15:38 No ja właśnie tego nie rozumiem. Jak to mają być metody na wypędzenie użyszkodników z forum, to nie prościej forum zamknąć? No bo dany Oszołek, jak ktoś trafnie zauważył, to legenda i ikona i jego się klika, chociaż ta ostatnia wersja jest do niczego (ale miło, że usiłują poprawić). Ale jak do Oszołka dowalą ten koperek w wazie i to jednocześnie, to tego nikt nie wytrzyma. Prościej zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: Kolego Koperek! 31.07.13, 16:56 "Kontrowersyjny temat, zero tresci, czasami wklejak. Zarowno oszol, jak i wegusie, a teraz wazon i koparka to moim zdaniem proby 'ozywienia' forum. Nawet jesl nie przyciagnie to nowych ludzi, to zapewni 100+ klikiec dziennie od stalych bywalcow. W 1/3 przypadkow doczekamy sie polemiki kolter/oszol lub innego tandemu, ktory bedzie sie ciagnal o niczym przez 100-200 wpisow. Nuda. Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: Kolego Koperek! 31.07.13, 17:01 I chyba nie sezon ogórkowy jest tego powodem. Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: Kolego Koperek! 31.07.13, 17:52 Stawiam na temperature... Za wysoka i niektorym sie pod czaszkami "substantia grisea" zagotowala. Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: Kolego Koperek! 31.07.13, 17:03 I to nie sezon ogórkowy,a zmęczenie materiału jest tego powodem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kolego Koperek! 31.07.13, 19:49 tlenek_wegla napisał: > Nawet jesl nie przyciagnie to nowych ludzi, to zapewni 100+ klikiec dziennie od > stalych bywalcow. W 1/3 przypadkow doczekamy sie polemiki kolter/oszol lub in > nego tandemu, ktory bedzie sie ciagnal o niczym przez 100-200 wpisow. > > Nuda. No i tak ma być. Odpowiedz Link Zgłoś