Dodaj do ulubionych

Homo-terror c.d.

05.08.13, 21:59
www.naszdziennik.pl/swiat/50027,do-wiezienia-za-krytyke-homoseksualizmu.html
Gdy zacytował fragmenty Pisma Świętego potępiające kontakty homoseksualne i nazwał je grzechem (mówił też o grzesznych kontaktach heteroseksualnych i wielu innych sprawach), nieznana kobieta podeszła i zaczęła go wulgarnie lżyć. Następnie wezwała policję.

Funkcjonariusze aresztowali kaznodzieję za „używanie homofobicznych wyrażeń, mogących wywołać obawy, niepokój, przykrość lub znieważać ludzi”. Został przesłuchany, zdjęto mu odciski palców i pobrano próbki DNA. Spędził na komisariacie siedem godzin, z czego połowę w celi.
Próbowałem wytłumaczyć oficerowi, że nie było niczego homofobicznego w mojej przemowie, gdyż ja w ogóle nie boję się homoseksualistów (a to dosłownie oznacza homofobia). Przeciwnie, bardzo ich kocham i dlatego przynoszę im prawdę Ewangelii – powiedział.

Także sądy w Szwecji i Kanadzie skazują za nazwanie pederastii grzechem...
Obserwuj wątek
    • billy.the.kid Re: Homo-terror c.d. 06.08.13, 07:00
      jak to jest?????????
      nikt tych KArTOfLI nie chce ru..., a oni muszą i tak dupą ruszać.
    • feel_good_inc Re: Homo-terror c.d. 06.08.13, 08:07
      chasyd_666 napisał:
      > www.naszdziennik.pl/swiat/50027,do-wiezienia-za-krytyke-homoseksualizmu.html
      > Gdy zacytował fragmenty Pisma Świętego potępiające kontakty homoseksualne i naz
      > wał je grzechem (mówił też o grzesznych kontaktach heteroseksualnych i wielu in
      > nych sprawach), nieznana kobieta podeszła i zaczęła go wulgarnie lżyć. Następni
      > e wezwała policję.
      >
      > Funkcjonariusze aresztowali kaznodzieję za „używanie homofobicznych wyraż
      > eń

Też tego nie rozumiem. Po co trafił do aresztu? Powinni go skierować na leczenie w zakładzie dla psychicznie i nerwowo chorych.
      • chasyd_666 Re: Homo-terror c.d. 06.08.13, 08:45
        Powinni go skierować na leczeni
        > e w zakładzie dla psychicznie i nerwowo chorych.

Dlaczego ?
        • feel_good_inc Re: Homo-terror c.d. 06.08.13, 10:00
          chasyd_666 napisał:
          > Powinni go skierować na leczeni
          > > e w zakładzie dla psychicznie i nerwowo chorych.
          >
          > Dlaczego ?

Ludzie żyjący w świecie urojeń powinni być leczeni.
          • misiu-1 Re: Homo-terror c.d. 06.08.13, 11:57
            Popatrz, jak to jest z tą socjalistyczną wolnością słowa. Za to, co napisałeś, choć jest to ewidentna obraza ludzi wierzących, mających konstytucyjne prawo do wolności praktyk religijnych, nikt cię do odpowiedzialności nie pociągnie. gdybyś podobny tekst napisał o pederastach, w wielu "cywilizowanych" krajach europejskich powędrowałbyś do więzienia za "mowę nienawiści" i "homofobię".
            • feel_good_inc Re: Homo-terror c.d. 06.08.13, 13:04
              misiu-1 napisał:
              > Popatrz, jak to jest z tą socjalistyczną wolnością słowa. Za to, co napisałeś,
              > choć jest to ewidentna obraza ludzi wierzących, mających konstytucyjne prawo do
              > wolności praktyk religijnych, nikt cię do odpowiedzialności nie pociągnie. gdy
              > byś podobny tekst napisał o pederastach, w wielu "cywilizowanych" krajach europ
              > ejskich powędrowałbyś do więzienia za "mowę nienawiści" i "homofobię".

No widzisz, taki to smutny świat, gdzie największym problemem niektórych ludzi którzy nie wyrośli z wiary w bajki jest to, kto gdzie komu fiuta wsadza.
              To, że ktoś nawołuje do morderstwa, podając za podstawę książkę z żydowskimi bajkami nazywasz wolnością praktyk religijnych. A propozycję wysłania go do zakładu leczącego takie zaburzenia łamaniem tej wolności. Zapominasz, że wolność religijna przede wszystkim oznacza wolność od takich ludzi.
              • misiu-1 Re: Homo-terror c.d. 07.08.13, 11:48
                feel_good_inc napisał:

> No widzisz, taki to smutny świat, gdzie największym problemem niektórych ludzi
                > którzy nie wyrośli z wiary w bajki jest to, kto gdzie komu fiuta wsadza.

Skoro pederaści nie spadli wczoraj z księżyca, tylko istnieją od dawna, a problem pojawił się dopiero współcześnie, to chyba jednak chodzi nie o to, że ktoś ma problem z tym, ze ktoś gdzieś wsadza, tylko o to, że ktoś domaga się z tego tytułu przywilejów. A bezzasadne przywileje zawsze spotykają się z niechęcią społeczeństwa. Czy chodzi o towarzyszy robiących zakupy w sklepach "za żółtymi firankami", czy o pederastów.

> To, że ktoś nawołuje do morderstwa, podając za podstawę książkę z żydowskimi bajkami
                > nazywasz wolnością praktyk religijnych.

Możesz wskazać, gdzie ktoś nawoływał do morderstwa, a ja nazwałem to wolnością praktyk religijnych?
                • obraza.uczuc.religijnych Re: Homo-terror c.d. 07.08.13, 12:35
                  O jakich przywilejach mowa? Pod słowem przywilej rozumiem coś, co przysługuje wyłącznie jednej, bardzo wąskiej grupie.
                  • chasyd_666 Re: Homo-terror c.d. 07.08.13, 21:35
                    obraza.uczuc.religijnych napisał:

> O jakich przywilejach mowa? Pod słowem przywilej rozumiem coś, co przysługuje w
                    > yłącznie jednej, bardzo wąskiej grupie.

Np małżeństwom
                    • obraza.uczuc.religijnych Re: Homo-terror c.d. 08.08.13, 08:31
                      Małżeństwa to wąska grupa?
                      • urko70 Re: Homo-terror c.d. 08.08.13, 14:25

> Małżeństwa to wąska grupa?

To, że źle rozumiesz słowo przywilej nie znaczy, ze małżeństwa to wąska grupa.
                        Małżeństwo ma pewne przywileje, ma je dlatego, że społeczeństwo uznało, że leży to w interesie społeczeństwa.
                • feel_good_inc Re: Homo-terror c.d. 07.08.13, 18:24
                  misiu-1 napisał:
                  > > To, że ktoś nawołuje do morderstwa, podając za podstawę książkę z żydowsk
                  > imi bajkami
                  > > nazywasz wolnością praktyk religijnych.
                  >
                  > Możesz wskazać, gdzie ktoś nawoływał do morderstwa, a ja nazwałem to wolnością
                  > praktyk religijnych?

Zacytuj, co o homoseksualistach mówi Księga Powtórzonego Prawa - integralna część książki, na którą się ów uciskany religiant powoływał?
                  • misiu-1 Re: Homo-terror c.d. 07.08.13, 20:46
                    Możesz wskazać, gdzie ktoś nawoływał do morderstwa? Nie wykręcaj się żądaniami cytowania Biblii, ponieważ cytowanie jej przez chrześcijanina nie może być uznane za takie nawoływanie. Chrześcijanie nie są bowiem związani Prawem Mojżeszowym, a w NT homoseksualistom nie grozi się śmiercią, tylko niedostąpieniem zbawienia.
                    • obraza.uczuc.religijnych Re: Homo-terror c.d. 08.08.13, 08:32
                      A możesz wykazać kogoś dyskryminowanego za to, że twierdzi, że homo nie powinni adoptować dzieci?
                    • feel_good_inc Re: Homo-terror c.d. 08.08.13, 10:20
                      misiu-1 napisał:
                      > Możesz wskazać, gdzie ktoś nawoływał do morderstwa? Nie wykręcaj się żądaniami
                      > cytowania Biblii, ponieważ cytowanie jej przez chrześcijanina nie może być uzna
                      > ne za takie nawoływanie.
                      > Chrześcijanie nie są bowiem związani Prawem Mojżeszowy
                      > m,

Jezus jasno stwierdził, że Prawo Mojżeszowe obowiązywać będzie do końca świata, a on jedynie przyszedł je uzupełnić i zaostrzyć. To, że w części kultów chrześcijańskich obowiązuje błędna interpretacja jakoby niektóre* z praw boskich nagle przestały obowiązywać, to już nie moja wina.

*) Np. w katechizmie KRK uznaje się, że wszystkie prawa "moralne" z ST dalej obowiązują.
                      • misiu-1 Re: Homo-terror c.d. 08.08.13, 11:44
                        feel_good_inc napisał:

> Jezus jasno stwierdził, że Prawo Mojżeszowe obowiązywać będzie do końca świata,

Owszem. W sensie przymierza między Bogiem a potomstwem Abrahama.

> a on jedynie przyszedł je uzupełnić i zaostrzyć.

On przyszedł je wypełnić.

> To, że w części kultów chrześcijańskich obowiązuje błędna interpretacja jakoby niektóre* z
                        > praw boskich nagle przestały obowiązywać, to już nie moja wina.

Bo też nikt ci z tego zarzutu nie czyni. Twoja wina to bezpodstawne oskarżenie. Zarzucasz nawoływanie do morderstwa, opierając się tylko na swoich przypuszczeniach i wadliwej logicznie interpretacji zdarzenia.
                        Na podobnej zasadzie mógłbyś oskarżać o nawoływanie do morderstwa wszystkich, którzy publicznie opowiadają się za stosowaniem kary śmierci. Błąd logiczny, jaki popełniasz, zasadza się na tym, że morderstwo to bezprawne pozbawienie kogoś życia. Kara śmierci, za którą się opowiadają, nie byłaby jednak, gdyby ją przywrócić, bezprawna. Czyż nie?
          • chasyd_666 Re: Homo-terror c.d. 07.08.13, 21:40
            > Ludzie żyjący w świecie urojeń powinni być leczeni.

Udowodnij , że to urojenie
            • pocoo Re: Homo-terror c.d. 07.08.13, 21:48
              chasyd_666 napisał:

> > Ludzie żyjący w świecie urojeń powinni być leczeni.
              >
              > Udowodnij , że to urojenie

Oj chasyd,ty wiesz...mam udowodnić?
    • obraza.uczuc.religijnych Co się dziwisz, emdżik? 06.08.13, 08:33
      Gość powinien brać odpowiedzialność za swoje słowa i za to co robi tak jak Miecugow.
      • chasyd_666 Re: Co się dziwisz, emdżik? 06.08.13, 08:44

> Gość powinien brać odpowiedzialność za swoje słowa

Uważasz , że aresztowanie było uzasadnione ?
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Co się dziwisz, emdżik? 06.08.13, 08:50
          Tak jak przylanie Miecugowowi.
          • chasyd_666 Re: Co się dziwisz, emdżik? 07.08.13, 21:42

> Tak jak przylanie Miecugowowi.

Uzasadnij
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Co się dziwisz, emdżik? 08.08.13, 08:32
              Musi wziąć odpowiedzialność za słowa.
              • chasyd_666 Re: Co się dziwisz, emdżik? 08.08.13, 13:41

> Musi wziąć odpowiedzialność za słowa.

Dlaczego aresztowanie było słuszne ?
                • obraza.uczuc.religijnych Re: Co się dziwisz, emdżik? 08.08.13, 14:20
                  Bo trzeba brać odpowiedzialność za słowa, jak to mówią w sprawie Miecugowa.
    • altz Re: Homo-terror c.d. 06.08.13, 13:13
      Nękacz został słusznie odizolowany i przesłuchany, przesiedział trochę w areszcie.
      Niektórzy ludzie mają jaką chorą satysfakcję, że będą chodzić za innymi i ich nękać, rzekomo zmuszeni przez swoją religię, Mogą przecież dyskutować na forach nękaczy, zakładać strony i stowarzyszenia, gdzie na spotkaniach członków mogą się upajać swoją prawdą.
      A słowo "pederastia" w większości sytuacji, jest źle używane, tutaj również.
      • chasyd_666 Re: Homo-terror c.d. 07.08.13, 21:46
        > Nękacz został słusznie odizolowany i przesłuchany, przesiedział trochę w areszc
        > ie.
        > Niektórzy ludzie mają jaką chorą satysfakcję, że będą chodzić za innymi i ich n
        > ękać,

Taj jak antyfaszyści faszystów ? :)

> A słowo "pederastia" w większości sytuacji, jest źle używane, tutaj również.

A jak należy używać ?
    • aiwom Mieli racje, ze aresztowali 07.08.13, 19:14
      chasyd_666 napisał:

> www.naszdziennik.pl/swiat/50027,do-wiezienia-za-krytyke-homoseksualizmu.html
      > Gdy zacytował fragmenty Pisma Świętego potępiające kontakty homoseksualne i naz
      > wał je grzechem (mówił też o grzesznych kontaktach heteroseksualnych i wielu in
      > nych sprawach), nieznana kobieta podeszła i zaczęła go wulgarnie lżyć. Następni
      > e wezwała policję.
      >
      > Funkcjonariusze aresztowali kaznodzieję za „używanie homofobicznych wyraż
      > eń, mogących wywołać obawy, niepokój, przykrość lub znieważać ludzi”. Zos
      > tał przesłuchany, zdjęto mu odciski palców i pobrano próbki DNA. Spędził na kom
      > isariacie siedem godzin, z czego połowę w celi.
      > Próbowałem wytłumaczyć oficerowi, że nie było niczego homofobicznego w mojej pr
      > zemowie, gdyż ja w ogóle nie boję się homoseksualistów (a to dosłownie oznacza
      > homofobia). Przeciwnie, bardzo ich kocham i dlatego przynoszę im prawdę Ewangel
      > ii – powiedział.
      >
      >
      > Także sądy w Szwecji i Kanadzie skazują za nazwanie pederastii grzechem...

Mieli racje, ze aresztowali. Nie wolno wyglaszac tresci siejacych nienawisc i zniewazajacych grupy spoleczne. A gdyby glosil publicznie, ze bycie Polakiem jest be i jest grzechem? Fajnie by bylo?
      • misiu-1 Re: Mieli racje, ze aresztowali 07.08.13, 20:52
        Nie mieli racji, ponieważ głoszenie, że praktyki homoseksualne są grzechem, niczym nie różni się od głoszenia, że grzechem jest złodziejstwo, zabójstwo czy krzywoprzysięstwo. Społeczeństwo ma prawo potępiać czyny, których nie akceptuje.
        • tanebo Re: Mieli racje, ze aresztowali 07.08.13, 21:41
          Biblia nakazuje również obrzezanie. Skoro kierujesz się jej nakazami to czy obrzezałeś się?
          • misiu-1 Re: Mieli racje, ze aresztowali 07.08.13, 21:53
            Nie Biblia, tylko Prawo Mojżeszowe nakazuje obrzezanie. A ja nie jestem starozakonny, więc ten nakaz mnie nie obejmuje.
            • tanebo Re: Mieli racje, ze aresztowali 07.08.13, 22:01
              Widzę że nie znasz własnych tekstów reklamowych. Czy Księga Rodzaju nie zalicza się do Pięcioksięgu? Potem Bóg rzekł do Abrahama: Ty zaś, a po tobie twoje potomstwo przez wszystkie pokolenia, zachowujcie przymierze ze Mną. 10 Przymierze, które będziecie zachowywali między Mną a wami, czyli twoim przyszłym potomstwem, polega na tym: wszyscy wasi mężczyźni mają być obrzezani; 11 będziecie obrzezywali ciało napletka na znak przymierza waszego ze Mną. 12 Z pokolenia w pokolenie każde wasze dziecko płci męskiej, gdy będzie miało osiem dni, ma być obrzezane - sługa urodzony w waszym domu lub nabyty za pieniądze - każdy obcy, który nie jest potomkiem twoim - 13 ma być obrzezany; obrzezany ma być sługa urodzony w domu twoim lub nabyty za pieniądze. Przymierze moje, przymierze obrzezania, będzie przymierzem na zawsze. 14 Nieobrzezany, czyli mężczyzna, któremu nie obrzezano ciała jego napletka, taki człowiek niechaj będzie usunięty ze społeczności twojej; zerwał on bowiem przymierze ze Mną.
              • misiu-1 Re: Mieli racje, ze aresztowali 07.08.13, 22:31
                Widzę, że jesteś kompletnym ignorantem, co to umie czytać, ale nie rozumie. Ja nie należę do potomków Abrahama, więc nie dotyczy mnie przymierze z nim zawarte. Nadążasz?
                • tanebo Re: Mieli racje, ze aresztowali 07.08.13, 22:34
                  Skoro nie jesteś potomkiem Abrahama to co cię obchodzi pie...nie jakiegoś Jahwe o homoseksualizmie? Jahwe nic nie wspominał o Słowianach...
                  • misiu-1 Re: Mieli racje, ze aresztowali 07.08.13, 22:54
                    Chłopcze, jeśli nie znasz tematu, to nie zabieraj głosu. A jak bardzo chcesz głos zabrać, to najpierw weź parę godzin korepetycji. Po co się kompromitować? Nie ma obowiązku wiedzieć wszystkiego, ale jak się czegoś nie wie, to się nie dyskutuje. Najwyżej grzecznie prosi o pouczenie.
                    • tanebo Re: Mieli racje, ze aresztowali 07.08.13, 23:01
                      Chyba wiesz gdzie możesz sobie wsadzić ten protekcjonalny ton? Odpowiedz na pytanie!
                      • misiu-1 Re: Mieli racje, ze aresztowali 07.08.13, 23:10
                        A Jezus przystąpiwszy, rzekł do nich te słowa: Dana mi jest wszelka moc na niebie i na ziemi. Idźcie tedy i czyńcie uczniami wszystkie narody, chrzcząc je w imię Ojca i Syna, i Ducha Świętego, ucząc je przestrzegać wszystkiego, co wam przykazałem. A oto Ja jestem z wami po wszystkie dni aż do skończenia świata." (Mt 28:18-20)
                        • tanebo Re: Mieli racje, ze aresztowali 07.08.13, 23:19
                          A co ma do tego Jezus? Ty mi pokaż słowa Jahwe.
                          • misiu-1 Re: Mieli racje, ze aresztowali 07.08.13, 23:23
                            "Gdy on jeszcze mówił, oto obłok jasny okrył ich i oto rozległ się głos z obłoku: Ten jest Syn mój umiłowany, którego sobie upodobałem, jego słuchajcie!" (Mt 17:5)
                            • tanebo Re: Mieli racje, ze aresztowali 07.08.13, 23:31
                              No popatrz. A Potwór Spagetti mówi że tak nie było...
        • aiwom Ohydny, obrzydliwy, chamski homnofob 07.08.13, 22:39
          misiu-1 napisał:

> Nie mieli racji, ponieważ głoszenie, że praktyki homoseksualne są grzechem, nic
          > zym nie różni się od głoszenia, że grzechem jest złodziejstwo, zabójstwo czy kr
          > zywoprzysięstwo.

Zabojcy, zlodzieje i krzywoprzysiezcy to nioe grupy spoleczne, a homoseksualizm to nie praktyka.

> Społeczeństwo ma prawo potępiać czyny, których nie akceptuje.

Totez spoleczenstwo zamyka takiego ohydnego obrzydliwego homofoba do wiezienia (tak jak zlodziei, zabojcow i krzywoprzysiezcow), bo nie akceptuje jego praktyki szerzenia nienawisci do grup spolecznych. Wyjatkowo obrzydliwy koles, bo do siania nienawisci i do ponizania innych ludzi, kwestionowania ich wartosci jako ludzi, uzywa religii. Kawal sk...
          • misiu-1 Re: Ohydny, obrzydliwy, chamski homnofob 07.08.13, 23:01
            Zabójcy, złodzieje i krzywoprzysiężcy to także grupy społeczne to raz. A dwa - nie ma żadnego powodu, żeby uczestnictwo w jakiejś grupie społecznej zwalniało od krytyki.
            Społeczeństwo nie zamyka homofoba, ponieważ nie istnieje nic takiego, jak homofobia, a społeczeństwo nie popiera homoterroru. To tylko banda lewackich typów spod ciemnej gwiazdy, zdobywszy drogą masowych mordów władzę polityczną, wsadza do więzień niewinnych ludzi, których jedyną "winą" jest sprzeciw wobec totalitarnego reżimu.
            A ty, miłośnico lewicowych ludobójców, kiedyś będziesz sama wstydziła się swojego dla nich poparcia.
            • tanebo Re: Ohydny, obrzydliwy, chamski homnofob 07.08.13, 23:03
              Chłopcze, jeśli nie znasz tematu, to nie zabieraj głosu. A jak bardzo chcesz głos zabrać, to najpierw weź parę godzin korepetycji. Po co się kompromitować? Nie ma obowiązku wiedzieć wszystkiego, ale jak się czegoś nie wie, to się nie dyskutuje. Najwyżej grzecznie prosi o pouczenie.
              • aiwom Re: Ohydny, obrzydliwy, chamski homofob 07.08.13, 23:06
                tanebo napisał:

> Chłopcze, jeśli nie znasz tematu, to nie zabieraj głosu. A jak bardzo chcesz gł
                > os zabrać, to najpierw weź parę godzin korepetycji. Po co się kompromitować? Ni
                > e ma obowiązku wiedzieć wszystkiego, ale jak się czegoś nie wie, to się nie dys
                > kutuje. Najwyżej grzecznie prosi o pouczenie.

Dlatego wlasnie potrzebne sa przepisy zamykajace takich homofobow do wiezienia.
                • misiu-1 Re: Ohydny, obrzydliwy, chamski homofob 07.08.13, 23:19
                  Tylko do więzienia? Co tak skromnie? Przecież wy, lewaccy zbrodniarze, macie długą tradycję psychuszek, gułagów i obozów koncentracyjnych.
                • chasyd_666 Re: Ohydna, obrzydliwa, chamska idiotka 08.08.13, 13:57
                  > Dlatego wlasnie potrzebne sa przepisy zamykajace takich homofobow do wiezienia.
                  >

Kaznodzieja nawraca ludzi, nawołuje do wyrzeczenia się grzechów. Czy za krytykę złodziejstwa też należy karać więzieniem ?... :)
              • misiu-1 Re: Ohydny, obrzydliwy, chamski homnofob 07.08.13, 23:17
                A jakiego to ja tematu nie znam? Twoja kompromitująca ignorancja wylazła już, jak dupa z pokrzywy. Przez bezmyślne i bezsensowne kopiowanie mojej wypowiedzi, stajesz się tylko jeszcze bardziej śmieszny.
          • chasyd_666 Re: Ohydna, obrzydliwa, chamska idiotka 08.08.13, 13:53
            aiwom napisała:

>
            > Zabojcy, zlodzieje i krzywoprzysiezcy to nioe grupy spoleczne,

:))
            A pederaści ? :)

a homoseksualizm
            > to nie praktyka.
            >

Ale uprawianie pederastii to praktyka :)

Wyjatkowo obrzydliwy koles, bo do s
            > iania nienawisci i do ponizania innych ludzi, kwestionowania ich wartosci jako
            > ludzi, uzywa religii.

Udowodnij tę nienawiść i poniżanie

• misiu-1 Re: Ohydna, obrzydliwa, chamska idiotka 08.08.13, 14:18
              To swoją drogą byłoby nawet zabawne, jak oszalali z nienawiści lewacy oskarżają prawych ludzi o szerzenie nienawiści. Gdyby nie było obrzydliwe, jak wymioty koprofaga.
      • chasyd_666 Re: Mieli racje, ze aresztowali 07.08.13, 21:51
        > Mieli racje, ze aresztowali. Nie wolno wyglaszac tresci siejacych nienawisc i z
        > niewazajacych grupy spoleczne

Twierdzenie , że narkomania jest grzechem to "sianie i znieważanie" ?...

--
        www.youtube.com/watch?v=2YRpZwyoJuA
        • aiwom Ten kaznodzieja grzeszyl. 07.08.13, 21:53
          chasyd_666 napisał:

> > Mieli racje, ze aresztowali. Nie wolno wyglaszac tresci siejacych nienawi
          > sc i z
          > > niewazajacych grupy spoleczne
          >
          > Twierdzenie , że narkomania jest grzechem to "sianie i znieważanie" ?...

Tak, narkomani to ludzie chorzy, ktorym nalezy pomoc, a nie grzesznicy, ktorych nalezy kamienowac. Ten kaznodzieja grzeszyl, i bedzie sie za to smazyl w piekle.

>
          > --
          > www.youtube.com/watch?v=2YRpZwyoJuA
          • misiu-1 Re: Ten kaznodzieja grzeszyl. 07.08.13, 22:32
            To lewactwo wierzy w piekło?
            • aiwom Re: Ten kaznodzieja grzeszyl. 07.08.13, 22:47
              misiu-1 napisał:

> To lewactwo wierzy w piekło?

Nie wiem.
              • misiu-1 Re: Ten kaznodzieja grzeszyl. 07.08.13, 23:03
                Nie wiesz sama, w co wierzysz? Oprócz towarzysz Lenina, wiecznie żywego, oczywiście.
                • aiwom Re: Ten kaznodzieja grzeszyl. 07.08.13, 23:08
                  misiu-1 napisał:

> Nie wiesz sama, w co wierzysz? Oprócz towarzysz Lenina, wiecznie żywego, oczywi
                  > ście.
                  >

Wiem, w co nie wierze. Nie wierze w to, ze kiedys zmadrzejesz.
                  • misiu-1 Re: Ten kaznodzieja grzeszyl. 07.08.13, 23:12
                    A ja mam szczerą nadzieję, że nigdy w życiu nie zrobię nic tak podłego, żeby jakaś lewaczka powiedziała o mnie, że "zmądrzałem".
          • chasyd_666 Re: Ten kaznodzieja grzeszyl. 08.08.13, 11:34
            > > Twierdzenie , że narkomania jest grzechem to "sianie i znieważanie" ?...
            >
            > Tak, narkomani to ludzie chorzy,

Pederastia to też choroba ?
            • billy.the.kid Re: Ten kaznodzieja grzeszyl. 08.08.13, 11:56
              tak jak KArTOfLIZM.
          • chasyd_666 Re: Ten kaznodzieja grzeszyl. 08.08.13, 13:43
            aiwom napisała:

>
            > > > Mieli racje, ze aresztowali. Nie wolno wyglaszac tresci siejacych n
            > ienawi
            > > sc i z
            > > > niewazajacych grupy spoleczne

Na czym polegało "sianie i znieważanie" ?...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka