aiwom 27.08.13, 18:47 Proboszcz ma zone: poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,14484396,Nowy_proboszcz_ma_zone_i_dzieci__Biskup_sie_zgodzil.html#LokKrajTxt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mila2712 Re: Proboszcz ma zone... 27.08.13, 21:23 eh...Wielkopolska górą! niechaj bedą szczęśliwi ale ja nie chciałabym być zoną pastora ....dziwnie jakoś....nie Odpowiedz Link Zgłoś
aiwom Re: Proboszcz ma zone... 27.08.13, 21:28 mila2712 napisała: > eh...Wielkopolska górą! > niechaj bedą szczęśliwi > > ale ja nie chciałabym być zoną pastora ....dziwnie jakoś....nie Raczej Slask Cieszynski, tam tradycyjnie w kazdej wsi sa dwa koscioly - katolicki i protestancki. Buzek byl stamtad, byl protestantem i jako dziecina chodzil do kosciola, gdzie byl zonaty i dzieciaty ksiadz. Skaranie boskie... Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Proboszcz ma zone... 27.08.13, 21:33 oj szczegół :) dlaczego skaranie boskie ? przynajmniej facet ma doświadczenie jako mąż, kochanek, ojciec.....nie bedzie bajek opowiadał....moje błogosławieństwo Odpowiedz Link Zgłoś
aiwom Re: Proboszcz ma zone... 27.08.13, 21:42 mila2712 napisała: > oj szczegół :) > > dlaczego skaranie boskie ? > przynajmniej facet ma doświadczenie jako mąż, kochanek, ojciec.....nie bedzie b > ajek opowiadał....moje błogosławieństwo Ale to w Polsce margines. Zdecydowana wiekszosc ksiezy jest poddana deprywacji seksualnej. Odpowiedz Link Zgłoś