Gość: Babosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 16:49 Czy macie pomysl co można kupić zakonnicy na wyświęcenie? Ja nie mam żadnego pomysłu i wszystko co przychodzi mi do głowy wydaje mi się nieodpowiednie... pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grrrrw Re: prezent dla zakonnicy 10.08.04, 17:05 plecak, radiomagnetofon, torbe podróżna (ciemna), skafander albo fajny polar w kolerze habitu, posciel, ręczniki, sportowe sandały, (jesli reguła nie stanowi inaczej). Odpowiedz Link Zgłoś
biseks Re: prezent dla zakonnicy 10.08.04, 17:08 Gość portalu: Babosia napisał(a): > Czy macie pomysl co można kupić zakonnicy na wyświęcenie? Ja nie mam żadnego > pomysłu i wszystko co przychodzi mi do głowy wydaje mi się nieodpowiednie... > pomóżcie! Wibrator w dyskretnym opakowaniu. :-) biseks Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: prezent dla zakonnicy 10.08.04, 17:44 biseks napisał: > > Wibrator w dyskretnym opakowaniu. > Jak dyskretnie to moze gromnice? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanonik Re: prezent dla zakonnicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 20:11 A widziałaś gromnice na baterie? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: prezent dla zakonnicy 10.08.04, 20:14 Gość portalu: kanonik napisał(a): > A widziałaś gromnice na baterie? a widziales wibrator z knotem..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula do Biseks Re: prezent dla zakonnicy IP: *.proxy.aol.com 11.08.04, 03:43 Atpbie rozum,bo wydaje mi sie ,ze brakuje go tobie.Czy sadzisz,ze napisales/las/ cos dowcipnego?? ja nie mysle,to swiadczy tylko o twojej inteligencji.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biseks Re: prezent dla zakonnicy IP: *.crowley.pl 11.08.04, 03:46 A ja sądzę, że jesteś sztywna jak penis 17-latka o poranku. :-) biseks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: prezent dla zakonnicy IP: *.proxy.aol.com 11.08.04, 14:16 Ja ja sadze,ze jestes nienormalna osoba, bo sa miejsca na zarty i zarciki i jesli ty o tym nie wiesz to wlasnie swiadczy o braku rozumu za duzo to i swina jesc nie bedzie.Serdecznie pozdrawiami zycze zajrzenia czsami do biblioteki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula do biseks Re: prezent dla zakonnicy IP: *.proxy.aol.com 11.08.04, 14:20 x- przepraszam to jest moj post do: Odpowiedz Link Zgłoś
biseks Re: prezent dla zakonnicy 11.08.04, 14:25 Gość portalu: ula do biseks napisał(a): > x- przepraszam to jest moj post do: Wybacz, ale uważam że Twoje poczucie humoru jest równe zeru, o czym zresztą niejednokrotnie przekonałem się czytając Twoje odopowiedzi. Zadęcie Twoje jest tutaj na tym Forum wyjątkowe. I ta multinickowość... :-) biseks PS. I bądź konsekwentna, bo w innych wątkach radujesz się, gdy ktoś obrzuca inwektywami w Twojej obronie. To nie po katolicku koleżanko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: prezent dla zakonnicy 11.08.04, 17:54 oj biseks.... nie mówiłam, że gromnica lepsza....? mnie sie tak nie oberwało ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
biseks Re: prezent dla zakonnicy 11.08.04, 18:15 ruda_szczurka napisała: > oj biseks.... > nie mówiłam, że gromnica lepsza....? > mnie sie tak nie oberwało ;))) > Cóż, widzę że towarzystwo nie docenia tutaj sióstr zakonnych, a... to też ludzie i lepiej chyba bawić się żelem lub lateksem niż stearyną:-))) :-) biseks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula do biseks Re: prezent dla zakonnicy IP: *.proxy.aol.com 11.08.04, 20:15 Dziekuje za twoja odpowiedz, serdecznie pozdrawiam i do "uslyszenia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koma Re: prezent dla zakonnicy IP: *.study.com.pl 11.08.04, 16:45 Żenada!!!! Po prostu jesteś mierny!! ;-((( Szkoda, że tacy jak Ty mają dostęp do Internetu. Idź się wyżywać gdzieś gdzie ludzi nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: prezent dla zakonnicy 11.08.04, 17:17 Gość portalu: biseks napisał(a): > A ja sądzę, że jesteś sztywna jak penis 17-latka o poranku. > > :-) biseks A ja twierdzę, że jesteś prymitywnym palantem. Ani taktu, ani rozumu. I na dodatek brak zdecydowania, jak to biseks:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: prezent dla zakonnicy IP: *.aine.pl 10.08.04, 18:06 Kup coś praktycznego... torbę, coś z ubrania, ewentualnie książkę religijną. Nie wiem ile w tym prawdy, ale koleżanka mówiła mi, że zakonnice na ogół nie mają żadnych osobistych przedmiotów innych niż niezbedne im do życia i praktyk religijnych. Jesli dostanie coś takiego (koleżanki chciały kupić jako prezent na święcenie aparat fotograficzny) to ta rzecz stanie się własnością całego domu zakonnego. W przypadku przeniesienia w inne miejsce zakonnica nie zabiera ze sobą takich rzeczy. Ale jeszcze raz podkreślam... nie wiem ile w tym prawdy. Może zapytaj się jakiejś znajomej zakonnicy, a jesli nie znasz takiej to podejdź do swojej parafii i pogadaj z pierwszą napotkaną siostrą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: prezent dla zakonnicy IP: *.proxy.aol.com 11.08.04, 03:40 Ladny album o Polsce widzialam w ksiegarni bardzo ladne wydanie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: prezent dla zakonnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 08:07 jestem akurat troszkę w temacie-moja siostra wybiera się na wyświęcenie do koleżanki. Mówiła mi, że kupują (wspólnie z innymi koleżankami) żelazko. Ktoś inny ma kupić komputer!!! Prezenty te rzeczywiście nie będą należały do konkretnej osoby. Będą służyły wszystkim zakonnicom w domu. A pomysły pochodzą od zainteresowanych = zakonnic. Myślę, że nie wszędzie przyjęte są takie same zasady, ale masz jakiś obraz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koma Re: prezent dla zakonnicy IP: *.study.com.pl 11.08.04, 16:42 Może kup coś praktycznego. Może jakieś naczynia, albo zestaw obiadowy. Albo najlepiej ciekawą literaturę. Pozdrówki! Odpowiedz Link Zgłoś