Dodaj do ulubionych

Zielona Wyspa

07.02.14, 15:14
Pechowiec ten, kto na Zielonej Wyspie ma problem z oddawaniem stolca i kto musi zaliczyć konoloskopię. To taki zabieg, podczas którego wkłada się rurę do odbytu. Na Zachodzie jest nie do pomyślenia, aby taki zabieg był bez znieczulenia. A w Polsce masowo wykonuje się konoloskopię na żywca. Co nam jeszcze ekipa Tuska zafunduje? Nabijanie na pal?
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Zielona Wyspa 07.02.14, 16:33
      edward.t napisał:

> Pechowiec ten, kto na Zielonej Wyspie ma problem z oddawaniem stolca i kto musi
      > zaliczyć konoloskopię. To taki zabieg, podczas którego wkłada się rurę do odby
      > tu. Na Zachodzie jest nie do pomyślenia, aby taki zabieg był bez znieczulenia.
      > A w Polsce masowo wykonuje się konoloskopię na żywca. Co nam jeszcze ekipa Tusk
      > a zafunduje? Nabijanie na pal?

A za Kaczora było znieczulanie i jeszcze muzykę puszczali?

www.youtube.com/watch?v=lYlX-BKop7g

S.
      • dunajec1 Re: Zielona Wyspa 07.02.14, 16:53
        Za kaczora to ksiadz z kropidlem stal i walil po glowie dla znieczulenia.
      • edward.t Re: Zielona Wyspa 07.02.14, 17:03
        >A za Kaczora było znieczulanie i jeszcze muzykę puszczali?

Jarosław Kaczyński rządził zbyt krótko, żeby mógł skutecznie zreformować służbę zdrowia i uratować ludzi przed niepotrzebnym cierpieniem.
        • snajper55 Re: Zielona Wyspa 07.02.14, 23:00
          edward.t napisał:

> Jarosław Kaczyński rządził zbyt krótko, żeby mógł skutecznie zreformować służbę
          > zdrowia i uratować ludzi przed niepotrzebnym cierpieniem.

A poprzednie rządy też rządziły zbyt krótko?

S.
          • edward.t Re: Zielona Wyspa 07.02.14, 23:55
            >A poprzednie rządy też rządziły zbyt krótko?

Nie wiem, czy zbyt krótko czy dostatecznie długo. Ale pewne jest, że żaden inny premier nie był tak nieufny wobec nieuczciwych lekarzy jak właśnie Jarosław. Gdyby się na tym głębiej zastanowić, to robienie kolonoskopii na żywca, bez znieczulenia, nosi znamiona przestępstwa. Jest to akt bardzo niehumanitarny nie tylko wobec ciała pacjenta, ale także, a może przede wszystkim, wobec jego psychiki.
            • massaranduba Re: Zielona Wyspa 08.02.14, 14:00
              edward.t napisał:

> Jest to akt bardzo niehumanitarny nie tyl
              > ko wobec ciała pacjenta, ale także, a może przede wszystkim, wobec jego psychik
              > i.

To Ty masz problem, ze rura jest w d.... ? Daj spokoj, gastroskopia tez do przyjemnych nie nalezy i rzadko ja robia ze znieczuleniem.
              • edward.t Re: Zielona Wyspa 08.02.14, 15:20
                >To Ty masz problem, ze rura jest w d.... ? Daj spokoj, gastroskopia tez do przyjemnych nie nalezy i rzadko ja robia ze znieczuleniem.

Aż trudno uwierzyć, jak się coś takiego czyta... Naprawdę rura w d.. to normalka? Gdyby wyszło na jaw, że jakiś więzień w Guantanamo Bay miał zrobioną kolonoskopię na żywca, zrobiłaby się wielka wrzawa, że był on torturowany. Taka była reakcja światowej opinii. A porównanie gastroskopii z kolonoskopią jest całkowicie chybione. Odbyt jest nieprzeciętnie wrażliwy na ból.
                • massaranduba Re: Zielona Wyspa 08.02.14, 15:56
                  edward.t napisał:

> Naprawdę rura w d.. to normalk
                  > a? A porównanie gastroskopii z kolonoskopią jest całkowic
                  > ie chybione. Odbyt jest nieprzeciętnie wrażliwy na ból.

Jesli podnieca Cie stymulacja odbytu, o ktorej rozprawiasz z takim zaangazowaniem, to moze przyjemniej bedzie zmienic forum na bardziej zwiazane z tematem ? Zaslona dymna w postaci kolonoskopii jest malo wiarygodna.
                  • edward.t Re: Zielona Wyspa 08.02.14, 16:15
                    >Jesli podnieca Cie stymulacja odbytu, o ktorej rozprawiasz z takim zaangazowaniem, to moze przyjemniej bedzie zmienic forum na bardziej zwiazane z tematem ? Zaslona dymna w postaci kolonoskopii jest malo wiarygodna.

Szkoda, że z braku argumentów kwitujesz dyskusję chamską odzywką.
    • der-chef Re: Zielona Wyspa 07.02.14, 17:00
      Tak się zastanawiam co to jest ta "konoloskopia". Czy to pochodzi od skopania konającego?
      • edward.t Re: Zielona Wyspa 07.02.14, 17:08
        >Tak się zastanawiam co to jest ta "konoloskopia". Czy to pochodzi od skopania konającego?

Ku... jego mać, co to za różnica konoloskopia czy kolonoskopia dla człowieka, któremu na żywca odbyt rurą męczą?
        • edward.t Re: Zielona Wyspa 07.02.14, 17:18
          > Ku... jego mać,

Der-chef, przepraszam bardzo za "jego mac", napisałem to z rozpędu, bezmyslnie i przypadkowo. Powinno być samo ku... jako słowo oburzenia, bez żadnego osobistego odniesienia. Jeszcze raz bardzo przepraszam za idiotyczny błąd.
          • der-chef Re: Zielona Wyspa 08.02.14, 09:18
            edward.t napisał:

> > Ku... jego mać,
            >
            > Der-chef, przepraszam bardzo za "jego mac", napisałem to z rozpędu, bezmyslnie
            > i przypadkowo. Powinno być samo ku... jako słowo oburzenia, bez żadnego osobist
            > ego odniesienia. Jeszcze raz bardzo przepraszam za idiotyczny błąd.

Chłopie, ja mam w dupie wszystkie partie, religie i orientacje seksualne dlatego nie obrażam się gdy mi ktoś nawtyka. Nie masz za co przepraszać, ja mam ambiwalentny stosunek do świata.
            • der-chef Apropos obrażania się. 08.02.14, 09:29
              Taki kawał:
              Szef mówi do pracownika który spieprzył robotę - ale z ciebie chooooj, na to pracownik do szefa - z pana nawet choooj nie jest, na co szef - co? ja nie jestem choooj?
            • edward.t Re: Zielona Wyspa 08.02.14, 15:12
              >Chłopie, ja mam w dupie wszystkie partie, religie i orientacje seksualne dlatego nie obrażam się gdy mi ktoś nawtyka. Nie masz za co przepraszać, ja mam ambiwalentny stosunek do świata.

Fajnie, że masz pogodny stosunek do życia. To duża sztuka. Ale co innego jest mieć w dupie partie polityczne, religie i orientacje, a co innego mieć na żywca rurę w odbycie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka