cyberros 01.05.15, 22:04 Najlepsze lata w życiu człowieka to wg mnie wiek między 40-tką, a 60-tką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seth.destructor Re: Najlepsze lata w życiu człowieka? 01.05.15, 23:03 A dla mnie słoneczne! Odpowiedz Link Zgłoś
cyberros Re: Najlepsze lata w życiu człowieka? 02.05.15, 13:15 seth.destructor napisał: > A dla mnie słoneczne! Susza to przecież plaga. Wszystko zamienia się w pustynie. Deszcz jest potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: Najlepsze lata w życiu człowieka? 02.05.15, 07:26 Podobno, dla faceta najlepsze lata w życiu zaczynają się po 60 - ce. Dzieci odchowane, oddane w dobre ręce, człowiek jeszcze jest sprawny fizycznie, jeszcze może spokojnie zamienić starą żonę na młodszy model, wyścig szczurów ma już też dawno za sobą, a co miał zarobić i czego się dorobić w życiu to już się dorobił i zarobił. Teraz tylko spija soki i odcina kupony. Żyć nie umierać! Jak dożyję, to sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Najlepsze lata w życiu człowieka? 02.05.15, 09:24 Najlepsze lata to młodość. Szkoda, że człowiek wie o tym dopiero na starość. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Najlepsze lata w życiu człowieka? 02.05.15, 10:02 brum.pl1 napisał: > Podobno, dla faceta najlepsze lata w życiu zaczynają się po 60 - ce. Życie zaczyna się po 50 - ce. Niektórzy twierdzą, że po dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberros Re: Najlepsze lata w życiu człowieka? 02.05.15, 17:17 brum.pl1 napisał: > Podobno, > dla faceta najlepsze lata w życiu zaczynają się po 60 - ce. > Dzieci odchowane, oddane w dobre ręce, człowiek jeszcze jest sprawny fizycznie, > jeszcze może spokojnie zamienić starą żonę na młodszy model, wyścig szczurów m > a już też dawno za sobą, a co miał zarobić i czego się dorobić w życiu to już s > ię dorobił i zarobił. Teraz tylko spija soki i odcina kupony. Żyć nie umierać! > Po 60 człowiek jednak już nie tak sprawny fizycznie i nie tak atrakcyjny jak po 40-ce. Dzieci to już raczej dorosłe jak się ma 40-50 lat. Zdać sobie sprawę z bezsensowności wyścigu szczurów powinien człowiek wcześniej, trochę późno jak się do takiego wniosku dochodzi dopiero po 60-ce. Zmiana zony na młodszą chyba nie taka prosta, kobity dziś nie są już takie niekumate i swoje od życia tez chcą, po co im staruszek do opieki? > Jak dożyję, to sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Najlepsze lata w życiu człowieka? 07.05.15, 06:55 Dzieci to już raczej dorosłe jak się ma 40-50 lat. taaa....moje ma 6, a ja 41 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
teodor_jeske_choinski_1 Najlepsze lata w życiu człowieka? 07.05.15, 14:13 Między 30 a 40... Kobiety są jeszcze na tyle ponętne że sex jest lepszy od rączki... Odpowiedz Link Zgłoś
cyberros późne rodzicielstwo 07.05.15, 15:39 camel_3d napisał: > Dzieci to już raczej dorosłe jak się ma 40-50 lat. > > taaa....moje ma 6, a ja 41 :)) Tak, teraz coraz później ma się dzieci, ale przecież nikt ci nie kazał. Zresztą - późne rodzicielstwo ma zalety. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Najlepsze lata w życiu człowieka? 02.05.15, 16:06 .,będąc po 40 jeszcze tego nie wiedziałam. Teraz gdy pięćdziesiątka tez już za mną wiem, ze wtedy najlepiej się miałam. Ps. Sami panowie, natenczas, się wypowiedzieli w wątku o <... czasie dla człowieka ciekawe przypadek czy statystyka? Odpowiedz Link Zgłoś
cyberros 40-50? 02.05.15, 17:18 kalllka napisała: > .,będąc po 40 jeszcze tego nie wiedziałam. Teraz gdy pięćdziesiątka tez już z > a mną wiem, ze wtedy najlepiej się miałam. > > Ps. Sami panowie, natenczas, się wypowiedzieli w wątku o <... czasie dla cz > łowieka ciekawe przypadek czy statystyka? Czyli 40-50 to najlepsze lata? Nie 50-60? Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: 40-50? 02.05.15, 19:37 Jestem tuż po 50-tce mogę więc porównać jedynie minione dziesięciolecie. Mówiąc kolokwialnie, miałam więcej w biuście niż w głowie, lecz mimo to,uważam, ze ładne cycki - sprawność hormonalna, sprawiały, ze miałam lepsze samopoczucie, więcej mi się chciało i dużo szybciej wyrównywalam dysproporcje pomiędzy teoria, a praktyka; dzisiaj, jest mi o wiele trudniej ,choćby tylko zebrać się do nauki, jak po prostu, biegać. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberros Re: 40-50? 02.05.15, 21:04 kalllka napisała: > Jestem tuż po 50-tce mogę więc porównać jedynie minione dziesięciolecie. > Mówiąc kolokwialnie, miałam więcej w biuście niż w głowie, lecz mimo to,uważam, > ze ładne cycki - sprawność hormonalna, sprawiały, ze miałam lepsze samopoczu > cie, więcej mi się chciało i dużo szybciej wyrównywalam dysproporcje pomiędzy > teoria, a praktyka; > dzisiaj, jest mi o wiele trudniej ,choćby tylko zebrać się do nauki, jak po p > rostu, biegać. Tak, no właśnie. Ciekawe jak będzie wyglądać dziesięciolecie 60-70... > > > Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: Najlepsze lata w życiu człowieka? 02.05.15, 16:30 U osób wierzących, to po śmierci, a u bezbożników w ogóle nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Najlepsze lata w życiu człowieka? 02.05.15, 16:44 .. Czego nie ma, ? Odpowiedz Link Zgłoś
cyberros Re: Najlepsze lata w życiu człowieka? 02.05.15, 17:22 piwi77.0 napisał: > U osób wierzących, to po śmierci, Ze niby te lata w życiu pozagrobowym są najlepsze? :) > a u bezbożników w ogóle nie ma. Bo wszystkie są najlepsze? :) Nie widzisz różnicy między jakością życia w wieku 20-30 lat i 40-50 lat, niezależnie od tego czy ktoś wierzący czy bezbożnik? Odpowiedz Link Zgłoś
aborcjonista 40-60 to powolna starość 20-45 najlepsze lata 05.05.15, 08:38 Aktywnośc fizyczna , sporo się w zyciu dzieje itd itd . Jak ktoś przedkłada 60ke nad 20,30 czy 40 to już lekka despera Odpowiedz Link Zgłoś
cyberros Re: 40-60 to powolna starość 20-45 najlepsze lat 05.05.15, 16:23 aborcjonista napisał: > Aktywnośc fizyczna , sporo się w zyciu dzieje itd itd . > > Jak ktoś przedkłada 60ke nad 20,30 czy 40 to już lekka despera 20-30 to zdecydowanie niedobry wiek, człowiek jest głupi, nieustabilizowany, nie wie czego chce, musi coś osiągnąć, po 40 ma się spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
aborcjonista Re: 40-60 to powolna starość 20-45 najlepsze lat 13.05.15, 14:09 cyberros napisał: 20-30 to zdecydowanie niedobry wiek, człowiek jest głupi, nieustabilizowany, ni > e wie czego chce, musi coś osiągnąć, po 40 ma się spokój. No chyba Ty :) 20-30 , młoda kobieta u boku , zwiedzanie świata , praca , aktywnosc fizyczna , czesto juz rodzina .... 40 ka to taki jeszcze jasny przedpokój z wyjściem do piwnicy . Coś Ci sie pomyliło . Odpowiedz Link Zgłoś
cyberros Re: 40-60 to powolna starość 20-45 najlepsze lat 20.05.15, 22:40 aborcjonista napisał: > cyberros napisał: > 20-30 to zdecydowanie niedobry wiek, człowiek jest głupi, nieustabilizowany, ni > > e wie czego chce, musi coś osiągnąć, po 40 ma się spokój. > No chyba Ty :) > > 20-30 , młoda kobieta u boku , zwiedzanie świata , praca , aktywnosc fizyczna , > czesto juz rodzina .... 40 ka to taki jeszcze jasny przedpokój z wyjściem do p > iwnicy . Wystarczy, ze ta młoda kobieta zdradzi i juz 20-latkowi wali się cały świat. Przypuśćmy, ze dwudziestolatek ma pieniądze na zwiedzanie świata - ale raczej jeśli jest ambitny, to studiuje i nie ma pieniędzy. Na dzieci nikt dzisiaj przed 30-tka się nie decyduje. > Coś Ci sie pomyliło . Odpowiedz Link Zgłoś
aborcjonista Re: 40-60 to powolna starość 20-45 najlepsze lat 21.05.15, 08:36 cyberros napisał: Wystarczy, ze ta młoda kobieta zdradzi i juz 20-latkowi wali się cały świat. Pr > zypuśćmy, ze dwudziestolatek ma pieniądze na zwiedzanie świata - ale raczej jeś > li jest ambitny, to studiuje i nie ma pieniędzy. Na dzieci nikt dzisiaj przed 3 > 0-tka się nie decyduje. > > Coś Ci sie pomyliło[/b] . Bullshit , jak masz 20 lat i kobieta Cie zostawi , albo Ty ją , szukasz sobie drugiej w sekundzie chyba że jesteś gamoniem , jak masz 40-50 i zostajesz sam bujasz sie sam z o wiele większym załamaniem . Co do pieniedzy to jest jak "dupa" każdy ma swoje i robi to na ile go stać , nie znam i nie znałem studentów którzy by nie zwiedzali za mniejsze czy większe pieniądze ( czy to namiot czy ciepłe kraje ) Co do posiadania dzieci , kolejny bullshit . Jest cała masa młodych ludzi którzy posiadają dzieci czy to z wyboru czy z wpadki więc stwierdzenie że NIKT przed 30 ką sie na dzieci nie decyduje jest KŁAMSTWEM . Przestań tłumaczyć sobie , że Twóje 40-50 to super wiek bo to jest żałosne . Odpowiedz Link Zgłoś
cyberros Re: miedzy 2-6 07.05.15, 15:26 camel_3d napisał: > beztroskie lata.. > > a potem mija.. Zależy dla kogo takie beztroskie: www.domydziecka.org/ portal.abczdrowie.pl/przemoc-w-rodzinie-wobec-dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Najlepsze lata w życiu człowieka? 07.05.15, 14:41 nie napisales ktorego czlowieka Odpowiedz Link Zgłoś
cyberros Re: Najlepsze lata w życiu człowieka? 07.05.15, 15:37 bling.bling napisał: > nie napisales ktorego czlowieka Homo sapiens. Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Najlepsze lata w życiu człowieka? 07.05.15, 16:55 cyberros napisał: > bling.bling napisał: > > > nie napisales ktorego czlowieka > > Homo sapiens. ktorego homo sapiens? Odpowiedz Link Zgłoś
cyberros Re: Najlepsze lata w życiu człowieka? 07.05.15, 17:24 bling.bling napisał: > cyberros napisał: > > > bling.bling napisał: > > > > > nie napisales ktorego czlowieka > > > > Homo sapiens. > ktorego homo sapiens? Gatunek Homo sapiens jest tylko jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Najlepsze lata w życiu człowieka? 07.05.15, 18:14 > Gatunek Homo sapiens jest tylko jeden. Chcesz powiedzieć, jest coś najlepszego dla wszystkich osobników homo sapiens jednocześnie? Odpowiedz Link Zgłoś
cyberros Re: Najlepsze lata w życiu człowieka? 07.05.15, 19:48 bling.bling napisał: > > Gatunek Homo sapiens jest tylko jeden. > > Chcesz powiedzieć, jest coś najlepszego dla wszystkich osobników homo sapiens j > ednocześnie? > Hmm, mówiłem gdzieś o osobnikach?... Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Najlepsze lata w życiu człowieka? 07.05.15, 20:39 cyberros napisał: > bling.bling napisał: > > > > Gatunek Homo sapiens jest tylko jeden. > > > > Chcesz powiedzieć, jest coś najlepszego dla wszystkich osobników homo sap > iens j > > ednocześnie? > > > > Hmm, mówiłem gdzieś o osobnikach?... rozumem że tak sobie jedynie fantazjujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
aborcjonista Re: Najlepsze lata w życiu człowieka? 13.05.15, 14:11 Nie , on zyje złudzeniami i sie pociesza zblizajac sie do 50 tki zapewne . Odpowiedz Link Zgłoś
cyberros Re: Najlepsze lata w życiu człowieka? 20.05.15, 22:42 aborcjonista napisał: > Nie , on zyje złudzeniami i sie pociesza zblizajac sie do 50 tki zapewne . Czas po 40-tce jest cudny, pierwszy raz mam cudny spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
malwi-na33 Re: Najlepsze lata w życiu człowieka? 19.05.15, 15:36 według mnie na razie, to wiek młodości, lata studiów, ale jestem dość młoda, może mi się później zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: Najlepsze lata w życiu człowieka? 20.05.15, 14:42 Nie ma to jak po 60. Pieniędzy mam więcej niż kiedykolwiek. Nic nie muszę. Pracuje dla przyjemności.Kupuje sobie stare samochody i dłubię, chodze na pielgrzymki, biegam 10 km i śpiewam w chórze. Aby tylko zdrowie było. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Najlepsze lata w życiu człowieka? 21.05.15, 18:41 40-50, a potem 90-100 Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Tylko jedna kobitka 21.05.15, 20:02 wypowiedziała się w tym wątku, reszta to chłopy. Czyżby szanowni forumowicze obojga płci utożsamiali "człowieka" z facetem/chłopem? Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Tylko jedna kobitka 21.05.15, 20:44 A ktora to? Bo ja naliczylam co najmniej trzy. brum.pl1 napisał: > wypowiedziała się w tym wątku, reszta to chłopy. > Czyżby szanowni forumowicze obojga płci utożsamiali "człowieka" z facetem/chłop > em? Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: Tylko jedna kobitka 21.05.15, 20:57 molly_wither napisał(a): > A ktora to? Bo ja naliczylam co najmniej trzy. Jak to która? Nasza kalllka kochana. Odpowiedz Link Zgłoś