czaroffnica24 16.09.04, 00:58 Jako, że na PU nevermind znalazła się reklama tegoż sektora usług, tak w ramach przyjaźni i wzajemnej adoracji wnoszę o stworzenie reklamy sektora dworskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vivern Re: Do pana Admina 16.09.04, 01:00 Jako prawa noga naszego Admina informuje, ze ww podanie zostanie rozaptrzone jak tylko JW obudzi sie jutro i powroci z przedszkola... pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
ohorse Re: Do pana Admina 16.09.04, 01:10 Tak, tak zauwazylem, niestety prawie wszyscy juz grzecznie spia.... (razem z O.Z.) he, he.... ale fajnie wyszlo.... ale to przez przypadek.. ;p ale mysle , ze jutro O.Z. w swej wspanialomyslnosci otworzy portal do sasiedniego, rownoleglego wszechswiata... a swoja droga to ciekawe, bo my jestesmy prostopadly, a oni rownolegly, to jak w koncu wypadamy wzgledem siebie?? ....ups chyba o jeden kieliszek wisnoweczki (oj!) za daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
czerrwonykarzel Re: Do pana Admina 16.09.04, 10:43 ohorse napisał: a swoja droga to ciekawe, bo my > jestesmy prostopadly, a oni rownolegly, to jak w koncu wypadamy wzgledem > siebie?? Wszystko się zgadza przy odpowiednio dużej liczbie wymiarów Odpowiedz Link Zgłoś
ohorse Re: Do pana Admina 16.09.04, 12:17 > Wszystko się zgadza przy odpowiednio dużej liczbie wymiarów wierze na slowo.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Czaroffnica24 - pytanie 16.09.04, 01:23 czemu zolty (btw - moj ulubiony kolor....)?? Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Czaroffnica24 - pytanie 16.09.04, 10:48 Zółty jak słoneczko - radosny, wspaniały, niosący ciepło, he he he. A może dlatego, że ludziom z żółtymi papierami wiele się wybacza, w końcu to niech ich wina... :) A może wpisałam dwa pierwsze kolory, które mi do głowy przyleciały... Jak chcesz to zmienię, pewnie chciałabyś różowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Czaroffnica24 - pytanie 16.09.04, 11:13 NIE!!! Wiem, ze rozowy jest trendy, ale pozwol, ze sie wstrzymam... Prosze nie zmieniaj - pozostanmy przy zoltych papierach ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Do pana Admina 16.09.04, 15:20 Ja chcę różowy. Właśnie kupiłam sobie taki swetereczek, w nagrode że jestem taka dzielna;) Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Do pana Admina 16.09.04, 15:28 Mariolka - czemu mi to robisz??? Chcesz mnie stad precz przeganc?? Skad taka nienawisc nagle... Tylko nie rozowy, prrrrosze.... ;] Odpowiedz Link Zgłoś