Dodaj do ulubionych

powazny problem z czlowiekiem...

16.05.18, 22:50
Witam,

moj brat ma ogromny problem (zaznaczam ze to bardzo dobry i ulozony czlowiek ale sie troche pogubil), po kolejnym zwiazku wpadl w depresje, alkoholizm z ktorego juz powoli wychodzi... ale caly czas mowi o jednym co go meczy "bylem jeden raz, chwile w domu publicznym jak sie upilem, prawie nic nie pamietam, wydalem troche na barze ale gdy wrocilem portfel byl pusty, nawet nie pamietam powrotu do domu, obudzilem sie rano i mam ogromne wyrzuty sumienia, juz nigdy nie powtorze takiego bledu, bo to obrzydliwe". Powtarzam mu, ze kazdy w zyciu popelnil jakas glupote i niech zapomni, zyje dalej, uczy sie na bledach. Juz bylo lepiej, mowil ze z czasem zyje sie nieco lzej (nawet kogos poznal i boi sie ze kiedys sie to wyda, choc nikomu nie mowil), ale ostatnio wkrecil sobie, ze spotkanie ktore mialo miejsce kilka miesiecy temu w tym domu publicznym z prostytutka (ponoc trwalo to chwile bo nie mial kompletnie sily, ubral sie i "uciekl"), a dokladniej w pokoju... moglo byc nagrywane ukryta kamera (oczywiscie zadnej kamery nie widzial, tylko podejrzewa ze mogla tam jakas byc), jakis monitoring.... wgl jest to mozliwe? sam sie zastanawiam, nie wiem juz jak z nim rozmawiac, widze ze go to meczy. Jestem teraz jedyna osoba ktorej sie zwierza i pomagam mu wyjsc na prosta.
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: powazny problem z czlowiekiem... 17.05.18, 01:44
      Jak to nikomu nie powiedzial? A tobie to co? Gdzie wie jeden grzes to i cala wies tez bedzie wiedziala.
      A marnotrawnemu synowi zgotowali cudne przyjecie, ze nie wspomne chazana co to sie mu odmienilo.
      • grzegorzlap7 Re: powazny problem z czlowiekiem... 17.05.18, 06:27
        ja nie zamierzam sie tym chwalic nikomu, a kazdemu moze sie blad zdarzyc, on teraz tego bardzo zaluje
        • snajper55 Re: powazny problem z czlowiekiem... 18.05.18, 15:49
          grzegorzlap7 napisał:

> ja nie zamierzam sie tym chwalic nikomu, a kazdemu moze sie blad zdarzyc, on te
          > raz tego bardzo zaluje

A jaki mu się błąd zdarzył? Poszedł do Maka? Założył dwie różne skarpetki?

S.
    • snajper55 Re: powazny problem z czlowiekiem... 17.05.18, 02:44
      Burdel jak burdel. Niech on się lepiej zastanowi, czy nie był w McDonalds'ie. To dopiero byłby wstyd. A tam kamery na 100% nagrywają klientów.

S.
      • grzegorzlap7 Re: powazny problem z czlowiekiem... 17.05.18, 06:55
        to dosc powazna sprawa, bo on natretnie o tym mysli
        • pocoo Re: powazny problem z czlowiekiem... 17.05.18, 07:50
          grzegorzlap7 napisał:

> to dosc powazna sprawa, bo on natretnie o tym mysli.

Wiem, że temat wymyślony. On biedaczek nie wiedzial, że upijac należy się w domu.
          Chciał skorzystać z usługi prostytutki i upił się biedaczek.
          Pijany w sztok uciekł i nikt go nie gonił za to , że nie zapłacił?
          Ale od czego są kamery?
          • grzegorzlap7 Re: powazny problem z czlowiekiem... 17.05.18, 08:54
            zaplacil ale ma wyrzuty sumienia i to niezle jak widac, temat nie jest wymyslony.
            • pocoo Re: powazny problem z czlowiekiem... 17.05.18, 16:38
              grzegorzlap7 napisał:

> zaplacil ale ma wyrzuty sumienia i to niezle jak widac, temat nie jest wymyslo
              > ny.
              Zapłacił? Komu, kiedy i za co? Przecież go okradziono.
              Seks z prostytutką jest be, a z kochanką cacy? Zawsze istniały prostytutki.Chociażby Biblia, która jest ich pełna o tym świadczy. Wyrzuty sumienia powinien mieć z tego powodu, że nawalił się "meserszmit".Prostytutka jest dla robotnika, dyrektora i duchownego.Każdy kto chce i kogo na to stać, korzysta z usług prostytutek.Też mi mecyje.
              • dunajec1 Re: powazny problem z czlowiekiem... 17.05.18, 18:29
                Wlasnie, kogo na to stac a nie komu sie chce.
                • pocoo Re: powazny problem z czlowiekiem... 17.05.18, 19:09
                  dunajec1 napisał:

> Wlasnie, kogo na to stac a nie komu sie chce.

A może są takie, które dają na zeszyt.
            • snajper55 Re: powazny problem z czlowiekiem... 18.05.18, 15:51
              grzegorzlap7 napisał:

> zaplacil ale ma wyrzuty sumienia i to niezle jak widac, temat nie jest wymyslo
              > ny.

To niech idzie do psychologa na terapię. Mój znajomy wegetarianin użył do galaretki żelatyny wołowej zamiast z alg i miał takie wyrzuty sumienia, że musiał pójść na terapię. Pomogła. Teraz obżera się wołowiną i kurczakami.

S.
              • pocoo Re: powazny problem z czlowiekiem... 18.05.18, 18:37
                snajper55 napisał:

> To niech idzie do psychologa na terapię. Mój znajomy wegetarianin użył do galar
                > etki żelatyny wołowej zamiast z alg i miał takie wyrzuty sumienia, że musiał pó
                > jść na terapię. Pomogła. Teraz obżera się wołowiną i kurczakami.
                >
                Ale Ty dajesz dobre rady.Po takiej terapii to alfonsem zostanie.
            • snajper55 Re: powazny problem z czlowiekiem... 18.05.18, 15:52
              grzegorzlap7 napisał:

> ny.

Oczywiście, że wymyślony, ale w braku laku dobry i opłatek.

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka