Dodaj do ulubionych

PEDAŁY WYROBEM POP KULTURY>

IP: *.szczecin.mm.pl 21.11.04, 02:15
DLACZEGO GEJE POJAWILI SIĘ W LATACH SIEDEMDZIESIĄTYCH CZY TO NIE
ZASTAWIAJĄCE ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Teresa Re: PEDAŁY WYROBEM POP KULTURY> IP: *.net-serwis.pl 21.11.04, 02:24
      byli od zawsze, ale w ukryciu
      a teraz są widoczni, ba, obnoszą się ze swoją sklonnością i domagają specjalnych
      praw
      • Gość: Ja Re: PEDAŁY WYROBEM POP KULTURY> IP: *.finemedia.pl 21.11.04, 15:22
        Głupiś, ja jestem homosiem od zawsze tak jak mój ojciec i dziadek. Zenili sie
        tylko po to by spłodzić potomstwo. Uwazam to za normalne ja i 4 moich braci,
        matka nic nie mówi bo ojciec daje jej duzo pieniedzy a po zatym ona ma
        kochanka, zyjemy razem szczęśliwie jak w komunie. A moi koledzy z "normalnych'
        rodzin zazdroszcza mi bo wszystko robimy wspólnie. Razem z bracmi myje się w
        jednej wannie i zatkało cie kakao z zazdrosci??
        • Gość: Teresa mnie zatkało IP: *.net-serwis.pl 21.11.04, 17:41
          ale nie z zazdrości, tylko z ogromnego niesmaku, bleeee
          mówiłam, ze sie obnoszą i szukają poklasku?
          • blinski Re: mnie zatkało 21.11.04, 20:08
            przecież to prowokator.
            • Gość: alfonso pedaly do haremu IP: *.il-chicago0.sa.earthlink.net 22.11.04, 04:31
              • blinski ? 22.11.04, 17:48
                do haremu? a co oni by tam mieli robić?
          • Gość: THOR Re: mnie zatkało IP: *.szczecin.mm.pl 23.11.04, 01:36
            Chodziło mi o prawdziwych gejów. Istota problemu tkwi w tym czy przynajmniej
            jakiś malusieńki procent z tej subkultury nie udaje żeby, nas zmilić, o kutwa
            wódka mi spadła, gaytrix cię ma. sex gun...................
        • Gość: copa cojones To pewnie żeby inni "zazdrościli" robicie sobie IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 22.11.04, 00:37
          rektoskopie własnym sprzętem a zaraz potem loda
          bleeeeeeeeeeeee !!!
          • blinski Re: To pewnie żeby inni "zazdrościli" robicie sob 22.11.04, 17:50
            takich postów zupełnie nie rozumiem. tak, można gejów nie lubić i nie szanować,
            ale żeby nigdy nie słyszeć o seksie analnym faceta z kobietą? mnie to kręci
            bardziej od tradycyjnego (i z tego co wiem sporą część facetów też), i jakoś
            żadnej dziewczynie loda z czekoladą mimo wszystko nie zaserwowałem;)
        • Gość: Thor Re: PEDAŁY WYROBEM POP KULTURY> IP: *.szczecin.mm.pl 23.11.04, 01:19
          Twój sarkazm na nic Panie boja nie w ciemnie dmuchane. Thing men, peace.
      • Gość: HIHIHIHIHIHIHIHIHI ?????????????????????????????????????????????????? IP: *.netfriend.org / *.netfriend.org 01.12.04, 14:54
        ale głupote napisałeś Thor
    • Gość: lukiz Re: PEDAŁY WYROBEM POP KULTURY> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 18:23
      a dla czego pierwszy kaszel zaobserwowano w dopiero w latach 80-tych? Wcześniej
      był tylko katar.
      • Gość: corgan tak jak łupiez też zaobserwowano w pocz lat 90. IP: *.chello.pl 22.11.04, 00:44
        tak samo jak podpaski ze skrzydełkami i tampony. A wczesniej byla zdrowa polska
        wata. No i komu to przeszkadzalo.

Wniosek - miesiaczki i łupież sa wytworem popkultury...
    • Gość: :))) THOR..polglowko.. IP: 62.53.163.* 22.11.04, 14:50
      gdybys byl taki yntelygentny za jakiego sie uwazasz, to wiedzialbys,
      ze "pedaly" jak to (rownie yntelygenie ujales) byli od zawsze. Poczytaj sobie o
      starozytnej grecji. ..o ile umiesz czytac..oczywiscie.
      • Gość: THOR Re: THOR..polglowko.. IP: *.szczecin.mm.pl 23.11.04, 01:31
        Człowieku na oglądałeś się za dużo Filadelphi, czy co wyluzuj :))) ja nikogo
        nie prowkuje ja tylko stawiam głupie tezy. A propos w starożytnej Grecji
        istniał kult ciało szczególnie męskiego, oraz płatny seks z cudnymi chłopcami,
        czy to nie prowadzi do jakieś konkluzji. Ino rozchodzi się o to czy my kochamy
        jeno kształty, czy jeno duszę. Przepraszam że tak cię oburzyłem. THOR
    • sloggi_so Re: PEDAŁY WYROBEM POP KULTURY> 22.11.04, 20:13
      Czas zmienić leki.
    • Gość: Ha ha ha Bzdura IP: *.cnclrk01.pa.comcast.net 23.11.04, 00:48
      Pojawili sie w latach siedemdziesiatych??? Moze w twojej wsi. :-)

Homoseksualisci byli od zawsze, tyle, ze rozne kultury (zaleznie od stopnia
      kultury) roznie ich traktuja. Jak juz ktos powyzej wspomnial, starozytna
      Grecja jest dobrym przykladem
      • Gość: ola Re: Bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 00:53
        zgadzam się z tobą, że homoseksualiści zawsze byli, są i będą. Zastanawia mnie
        tylko jeden fakt - czemu właśnie teraz tak bardzo dążą do tego by ich zauważono
        w społeczeństwie? Musisz wiedzieć, ze za normalny uważa się związek ona i on
        wiec każde odstępstwo od tego będzie uważane za coś złego i nienormalnego. Tak
        było, jest i będzie. Taka już jest cała ludzkość od zarania dziejów!
        • Gość: Rodzina,naród,Pols Zwalcz.opozycji polit.fabrykowaniem "pedofilów" IP: *.cvx.algx.net 23.11.04, 08:36
          Konferencja ministerstwa sprawiedliwości zgromadziła filistrów
          fabrykujących “pedofilów”.

Pod różnymi górnolotnie nazwanymi funkcjami oni “zasiadają” i “reprezentują”
          jako “fachowcy”, “specjaliści”, “eksperci”.

Oni mają wspólne cechy: są Żydami, komuchami i czerpią zawodowo zyski z
          psychotechnicznego mącenia propagandą, czy strukturalnym terrorem
          “poprawności politycznej”.

Nazwiska? Proszę bardzo, oni nie trzymają ich w tajemnicy:
          Jolanta Kwaśniewska
          Agnieszka Holland
          Andrzej Wajda
          Marek Edelman
          Danielle Mitterand
          George Szorosz
          Monika Sajkowska

Fundacja kryjących się w cieniu Żydów z obcych krajów, mieszająca się w
          wewnętrzne sprawy Polski, zorganizowała defetystyczną akcję w polskiej
          policji i sądach pod kryptonimem: "Dziecko świadek szczególnej troski",
          ciągnącą się od połowy lat 90-tych.

"Kampania adresowana jest do profesjonalistów; sędziów, prokuratorów,
          policjantów, psychologów-biegłych sądowych, uczestniczących w interwencji
          prawnej oraz pomagających dzieciom-ofiarom przestępstw.
          Jej celem jest zwiększenie wrażliwości tych grup profesjonalistów na
          specyficzną sytuację dziecka w postępowaniu karnym oraz podniesienie ich
          kompetencji związanych z przesłuchiwaniem dziecka".

Fundacja Żyda Szorosza "Dzieci Niczyje" finansuje to fabrykowanie
          “pedofilów”, które atakuje Kościół katolicki pomawianiem lub “wykrywaniem”
          księży.

Akcję tą zapoczątkowali Żydzi masoni wyrośli z tradycji Weishaupta. Oni
          wstąpili masowo do seminariów katolickich, najwięcej do warszawskiego, na
          początku lat 60-tych. Dziś oni stanowią 80% arcybiskupów i biskupów od
          Czajkowskiego i Muszyńskiego po Gocłowskiego.

Wśród nich znaleźli się również pedofiliacy, którzy obecnie inscenizują
          “wykrycia”.

Car Aleksander zakazał Żydom z końcem XIX w. wstępu do wielkich miast i
          stworzył rezerwat – “czertś ossjedlenia”. Żydom nie wolno było mieszkać poza
          granicami rezerwatu, który pokrywał się częściowo z dawną ich ojczyzną sprzed
          1016 roku, Królestwem Kazarskim w dorzeczu Wołgi.

Z tej przyczyny, że żydowscy karczmarze rozpijali mużików, zadłużali i
          tytułem ściagąnia długu zawłaszczali sobie ich gospodarstwa rolne. Jako
          właściciele ziemi oni obchodzili przepisy, żeby nie płacić podatków,
          zmówieni w żydowskich mafiach i skarb cara chudł z roku na rok.

Wdiablony car na koniec przeciął węzeł gordyjski ukazem wysiedlenia
          chałaciarzy do miasteczek czertji.

Może by tak wykurzyć chałaciarzy z Wilanowa, Konstancina, Krakowa,
          “warszawki” i innych miejsc do ich czertji w Palestynie?

Więcej informacji:
          www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20041103&id=my13.txt
        • blinski Re: Bzdura 23.11.04, 10:30
          > zgadzam się z tobą, że homoseksualiści zawsze byli, są i będą. Zastanawia
          mnie
          > tylko jeden fakt - czemu właśnie teraz tak bardzo dążą do tego by ich
          zauważono
          >
          > w społeczeństwie? Musisz wiedzieć, ze za normalny uważa się związek ona i on
          > wiec każde odstępstwo od tego będzie uważane za coś złego i nienormalnego.
          Tak
          > było, jest i będzie. Taka już jest cała ludzkość od zarania dziejów!

no wiesz, np. murzyni też istnieli od zarania dziejów (nie znam sie na tyle, by
          wiedzieć kiedy rasa czarna się ukształtowała, ale na pewno dość dawno:). do
          lat '50 XX wieku czymś naturalnym i powszechnym wśród przecieciętnych ludzi
          było traktowanie ich jako gorszych, niewolników, wyrobników. przypuszczalnie
          wtedy też wielu ludzi w stanach mówiło - 'jak to? wprowadzić równość prawną w
          traktowaniu białych i kolorowych? oni są inni, i tak było zawsze! po co udawać
          że są tacy sami?'. czy dzisiaj tego, kto wygłasza takie sądy możnaby traktować
          poważnie?
    • 100krotki Re: PEDAŁY WYROBEM POP KULTURY> 23.11.04, 10:53
      w takiej ilości jak obecnie-to NA PEWNO TAK!!!
    • Gość: Hr Koniec Polski THOR TY GŁUPSZY JESTES NIŻ USTAWA PRZEWIDUJE IP: 212.180.161.* 23.11.04, 12:42
      Z Twojego postu jasno wynika, że nie czytałeś ani Biblii, ani nie znasz
      historii antycznej. Gorzej ty nie znasz żadnej historii z wyjatkiem
      tej "wszapolskiej".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka