18.12.04, 16:20
mija pięć miesięcy istnienia tego forum. Tak sobie przypomniałam. Dziękuję
wszystkim, ktorzy wnieśli wkład w forum, dziękuję moim miłym rozmówcom,
dziękuję także moim antagonistom, bo wbrew temu co sami myślą, i zakładają,
nie szkodza mi. Mą bronią jest wybaczenie, nic więcej. A broń to wyjątkowo
skuteczna, zapewniam.
Pozdrawiam przy okazji wszystkich.
Obserwuj wątek
    • czarek1 Re: dzisiaj 18.12.04, 16:41
      Poniewaz kilkakrotnie z Toba tez wymienilem calkiem odmienne poglady,
      (przypomnij sobei sparwe Nieznalskiej, np.) czy moge sie tez zaliczyc do tych,
      ktorym wybaczasz? Bedzie mi milo :))

A tak, poza tym, serdecznie gratuluje sukcesu, na tym forum czuje sie jak w
      rodzinie. Mozemy sie roznic, ale nie ma pyskowek, wszystko jest zalatwieane
      kulturalnie i to mi sie podoba. Tak dalej trzymac!
      Homo sum et humani nihil a me alienum esse puto
      • ijaw Re: dzisiaj 18.12.04, 16:59
        Obyś się za bardzo rodzinnie nie poczuł:)))))
        Dziękuję, pozdrawiam a co tam w Kandzie, zasypało Cię czy nie?
        • czarek1 Re: dzisiaj 18.12.04, 17:06
          Nie ma sniegu, jest sucho, ale strasznie slisko.
          • sliwka1977 Re: dzisiaj 18.12.04, 17:11
            U mnie baardzo szary, deszczow dzionek :( szkoda, że nie ma sniegu, nawet nie
            chce mi sie zabierać za logikę, a sesja tuż tuż..... :(
    • sliwka1977 Re: dzisiaj 18.12.04, 17:08
      Ja tu lubie zaglądac i fajnie mi sie z Wami rozmawia.
      PS Ijaw zajrzyj na Społeczeństwo, jakaś kobieta Cię chyba bardzo nie lubi :(
      • ijaw Re: dzisiaj 18.12.04, 17:32
        Hej Sliwko, dzięki, miło mi równiez, że zaglądasz tutaj.
        W kwestii neilubienia, to nic nowego, moge wskazać ktora, ale to jej problem,
        posługuje sie swym nickiem? Przyznam się tu, że między innymi dlatego chodziłam
        ostatnio do Kubusia chcąc sprawdzić, czy owa kobieta już zmądrzała, czy nie. Coż
        nikt nikomu rozumu nie użyczy. Zyczę jej miłej zabawy, sobie też, ponieważ z
        niezmąconym spokojem wychodzę sobie, na party. pa
        • sliwka1977 Re: dzisiaj 18.12.04, 17:38
          No to udanej imprezki, a ja wracam do książek, oh jak się ciężko zebrać.....:)
          • ijaw Re: dzisiaj 18.12.04, 17:41
            Dziękuję.
            • jofin Re: dzisiaj 18.12.04, 17:56
              Z reguly swietuje sie rocznice, ewentualnie pol roku. A tu tylko piec miesiecy.
              rozumiem jednak, ze 5 nielatwych i ptacowitych miesiecy. Poza tym ida swieta,
              wiec taki okres swietowania, wiec gratulacje. tym bardziej, ze nie bylo mnie
              okolo miesiaca i... co tutaj widze - to juz 1920 ktorys post. Jak rozstawalam
              sie z Wami, jeszcze byliscie przed 1000 postem. Ja tak bardzo na ten 1000
              czekalam, ale niestety, ominelo mnie to. MIesiac czasu i nastepne prawie 1000
              postow, to znaczy, ze zyjecie. Jeszcze raz gratulacje i pozdrowienia

JOfin
              • ijaw Re: dzisiaj 18.12.04, 23:35
                DZiękujemy Jofin, i cieszymy się, że juz jesteś. Ten 1000? Może za bardzo
                czekałaś tak bywa, nie zauważyłś? Zmieniam zwyczaj obchodząc nietypowe
                święta. Faktycznie ciężki mamy okres za sobą.
                Pozdrawiam Cię serdecznie
                • jofin Re: dzisiaj 19.12.04, 13:37
                  To prawda wrocilam i bardzo jestem ciekawa, jak tam badanie rynku dot.
                  ksiazeczek dla dzieci pokazujacych ludzi zyjacych w innych kulturach. Czy cos
                  sie Tobie udalo w tym kierunku zrobic_? w linku dot. ksiazeczek dla dzieci nic
                  przez ten miesiac sie nie zmienilo.
                  Gdzies w traskcie przegladania waszych postow przemknelo mi, ze kiedys tam
                  rozmawialas z ksiezami na temat zwiazku Polka z Afrykanczykiem. I jakis okrzyk
                  zakonnicy sie pojawil. Czy to rowniez w ramach badania ustosunkowan ksiezy do
                  malzenstw mieszanych. bardzo jestem ciekawa przyznam sie tych badan.

Pozdrawiam

Jofin
                  • ijaw Jofin 19.12.04, 21:29
                    Niestety nie posunęłam się z tym, osoba, której udziału spodziawałam się,
                    wyjechała, a ja nie miałam dość czasu, by zająć się we własnym zakresie.
                    Pamiętam jednak.
                    O tych związkach: także nie, z tych samych powodow. Ach ten znakomity okrzyk
                    warszawskiej zakonnicy, na wieść, że dziewczyna chce poślubić ciemnoskórego
                    Afryknina. "A nie mogła znaleźć białóskorego, tyle jest białoskórych?"
                    Wrócę jeszcze do sprawy, ale już po Nowym Roku.
    • monikaannaj Re: dzisiaj 19.12.04, 15:52
      Gratulacje! Ale dlaczego myslisz, że ludzie którzy wyrazaja inne niz twoje
      poglądy chcą ci zaszkodzic? I jak?
      • ijaw Re: dzisiaj 19.12.04, 21:59
        monikaannaj napisała:

> Gratulacje! Ale dlaczego myslisz, że ludzie którzy wyrazaja inne niz twoje
        > poglądy chcą ci zaszkodzic? I jak?

Dziękuję.
        Poglądy nie, ale podszywając się na przykład pod mój nick, co miało miejsce i
        występowanie w moim imieniu, posługując się sygnaturką DR, i wyzywając ludzi,
        obrażając ich, przedstawiając treści obelżywe, niezgodne ze moimi ideałami,
        szkodzili mojemu wizerunkowi. Wszelkie poza plecami działania uważam za nie fair.
    • mr_pope Re: dzisiaj 19.12.04, 22:12
      Gratulacje i wyrazy uznania:) Dla Wszystkich Forumowiczów:) Ale szczególnie dla
      Ciebie ijaw, wykonałaś przez te 5 m-cy kawał dobrej roboty:) Oby tak dalej!
      • ijaw Mr_pope 19.12.04, 23:10
        Dziękuję bardzo. Umiesz lać miód w serce. I znowu jest słodko..
        • jofin jeszcze raz dzisiaj 21.12.04, 21:00
          Ja tu czekam na 2000 post, a tu takie milczenie. Czy wszystcy tak bardzo zajeci
          przygotowaniem do swiat?
          • ijaw Re: jeszcze raz dzisiaj 21.12.04, 21:45
            Witaj Jofin, być moze przygotowania. Dopiero wróciłam do domu
            po całym dniu nieobecnosci, a inni, nie wiem. Ostatnie chwile, sprzątanie,
            zakupy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka