bucowa 20.12.04, 19:36 powiedzmy, że mam wrażenie, że ty to nie ty... dopóki mi nie udowodnisz, żeś moją kochaną wieśniarą... nie będę do ciebie nic pisała :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czaroffnica24 Re: czaro... 20.12.04, 19:39 dobra jak chcesz, pierdol się wieśniaro i spierdalaj do tych swoich dziwek ze smalcem w garbach ;P Ja ciężko pracuję na baterię do twoich zabaweczek, a ty - mnie - ciężko styranej nie chcesz powitać na kolankach, jak przystało na grzeczną suczkę. Wstydź się... Odpowiedz Link Zgłoś
bucowa Re: czaro... 21.12.04, 20:45 piździelcu!! kutfa!! ja tu spisek wywęszyłam!! że twój hasbent tu wparował :P Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: czaro... 21.12.04, 20:49 kurna no, on tylko czyta, a potem się pulta :/ a ty tu w Dżejmsa Blonda się zabawiasz Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: czaro... 21.12.04, 20:53 też byłam zdziwiona no ale cóż, rozwija się chłopak <przy takiej nauczycielce to nic dziwnego> (musiałam go nauczyć czytać, bo prezerwatywy z wypustkami zakładał grawerką do środka - dla swojej przyjemności) Odpowiedz Link Zgłoś
bucowa Re: czaro... 21.12.04, 20:57 często tu wpada?? może napiszę dla niego wątek powitalny :P Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: czaro... 21.12.04, 20:58 mówi, że nie za często, ale przeczytał już wszystko :D Jak kcesz to pisz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś