Dodaj do ulubionych

Wierzycie w UFO ???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 08:04
bo ja nie ostatnio widziałam program na ten temat ,dla mnie to brednie jak nic
co wy o tym sądzicie ???
Obserwuj wątek
    • Gość: caprio Re: Wierzycie w UFO ??? IP: 80.51.205.* 07.02.05, 08:55
      wierze, od kiedy jakies 15 lat temu na biwaku szkolnym koledzy wyciagneli mnie
      z namiotu o godz 3 nad ranem, zeby pokazac mi niezidentyfikowany obiekt
      latajacy. byl to okragly ksztalt, dziwnie poruszajacy sie po niebie i nie
      przypominajacy zadnego znanego nam obiektu zywego (swiecil) ani mechanicznego
      (znane nam samoloty nie lataja w te i z powrotem, nie zatrzymuja sie nagle, nie
      maja okraglego ksztaltu).

Po weekendzie w lokalnym dzienniku ukazaly sie zdjecia tego "cuda", wiec nie
      tylko nasza kilkunastoosobowa grupa byla swiadkiem istnienia UFO (?)
    • gomory Re: Wierzycie w UFO ??? 07.02.05, 09:20
      Zdarzalo mi sie widzec UFO w TV. Czasami na fabularnym filmie, czasami w
      publicystycznych programach
      • Gość: ADAM Re: Wierzycie w UFO ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 16:19
        O! A to ciekawy temat...dziwne że nikt go wcześniej nie ruszył..ba! że ja go
        nie ruszyłem...
        Nie wiem czemu ludzie NADAL traktuja UFO w formie wiary-nie wiary...
        UFO, czymkolwiek jest, ISTNIEJE i sa na to dowody, o bogu możemy jedynie mysleć
        w sposób mistyczny..a ufo sobie jest i sa na to i zdjęcia i filmy,
        dokumenty ..a ludzie nadal odbierają to w formie WIARY....?
        ale może to tak, jak z myśleniem,że ZIEMIA JEST PŁASKA...trzeba czasu,żeby
        ludzie sie z tym oswoili..Mało tego...
        Nie dość, że niejesteśmy w centrum wszechświata , to jeszcze nie jesteśmy
        sami...
        To oni nas stworzyli. Na tym, oparte są Święte Księgi WEDY...
        W BIBLII też jest na ten temat...polecam GENESIS i księgę Ezechiela-
        prawdziwe "sajensfikszyn"
        • Gość: Szary Re: Wierzycie w UFO ??? IP: *.saint / 195.117.38.* 07.02.05, 18:05
          hehe... a Ty sie excytujesz jakbys mial w rodzinie obcego... UFO czyli
          rozwiazujac skrot: niezidentyfikowany obiekt latajacy oczywiscie istnieje.
          Zalezy to przede wszystkim od tego kto identyfikuje ten obiekt. Jesli robi to
          moj bratanek (10 lat) to wszystko dla niego jest niezidentyfikowane czyli UFO.
          jesli robi to wojsko to UFO jest mniej ale istnieje bo wlasnie po niebie leci
          inne wojsko ktore robi wsyzstko zeby go nie zidentyfikowac :)))

i tyle na ten temat. lece dalej...

-----------------------------
        • marcz57 Sfotografowałem UFO :)) 07.02.05, 19:47
          > UFO, czymkolwiek jest, ISTNIEJE i sa na to dowody,
          ufo sobie jest i sa na to i zdjęcia i filmy,
          > dokumenty

Czy widziałeś kiedyś taki film? Znasz może jakieś strony internetowe, na których
          można tekie coś znaleźć?
          Jeśli UFO istnieje to i tak 99% "zdjęć" to wady aparatu lub grafika.
          Latem tego roku, a dokładnie 20 lipca, zrobiłem zdjęcie (aparatem cyfrowym) po
          chwili obejrzałem je na monitorze kompa i zobaczyłem takie coś:
          pierwsze zdjęcie
          i
          drugie

nic na tym zdjęciu nie malowałem! Na prawdę! Domyślam się co prawda, od czego
          mogło to powstać (tylko się domyślam), ale poczekajmy, niech rozmowa się rozwinie...

===============================
          I jeszcze kilkadziesiąt innychfotografii.
          • marcz57 Re: Sfotografowałem UFO :)) 07.02.05, 19:50
            Sorry, ale linki nie działają, nie weim dlaczego.
            Spróbuję je poprawić:
            Pierwsze zdjęcie
            oraz
            drugie

teraz powinno być okej!

Galeria Moich Fotografii....
            • marcz57 Re: Sfotografowałem UFO :)) 07.02.05, 19:55
              Hm... nie wiem czy u was działa. Co jest grane?
              ostatnia szansa, sprubójcie wejść na: www.fotka.za.pl/UFO1.jpg i
              www.fotka.za.pl/UFO2.jpg
              sorry, że tak zaśmieciłem ten wątek :)
              • Gość: tempus Re: Sfotografowałem UFO :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:46
                marcz57 napisał:

> Hm... nie wiem czy u was działa. Co jest grane?
                > ostatnia szansa, sprubójcie wejść na: www.fotka.za.pl/UFO1.jpg i
                > www.fotka.za.pl/UFO2.jpg
                > sorry, że tak zaśmieciłem ten wątek :)

To po prostu ptak. A czym focisz?
                • marcz57 Re: Sfotografowałem UFO :)) 08.02.05, 13:50
                  > To po prostu ptak. A czym focisz?

konkretnie to chyba jaskółka... a może ufo :))
                  • marcz57 Re: Sfotografowałem UFO :)) 08.02.05, 13:55
                    Ja wierzę w UFO, bo co to znaczy UFO? Niezidentyfikowany Obiekt Latający (pol.
                    NOL), więc załóżmy, że ktoś podżucił coś do góry, a ja nie weim co to jest,
                    czyli dla mnie jest to NOL - proste. Wierzę w UFO!
    • Gość: Dorota Re: Wierzycie w UFO ??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.05, 19:29
      Jesli ktos mowi o UFO jako o latajacych cygarach, spodkach itp to nie wierze.
      Ale jesli ktos powie ze UFO ma ksztalt okraglej kuli i jest jasno swiecace,
      poruszajace sie bardzo szybko po liniach poziomych, znikajace i pojawiajace sie
      znowu w tych samych miejscach to powiem ze wierze. Bo sama to widzialam i w
      zaden sposob znany nie mozna tego wytlumaczyc. Widzialam to wiele lat temu w
      okolicach Szczecina. Bylo rowniez wiele wzmianek na ten temat w Europie
      Zachodniej w tym samym czasie.
      • tomash8 Re: Wierzycie w UFO ??? 07.02.05, 21:01
        Ja wierze że po niebie latają jakieś dziwne rzeczy bo sam coś takiego widziałem,
        ale nie mam pojęcia co to jest:) w spiski rodem z archiwum x natomiast nie wierze
        • smok_danek Podoba mi się podejście Azjatów 08.02.05, 09:11
          do tego tematu. Tam największe umysły i największe autorytety zajmuja sie tą
          tematyką. Tam naukowiec jest naukowcem, a w naszej białej cywilizacji niby
          naukowcy z tzw. tytułami są zwykłymi urzędasami z ograniczonymi bardzo
          horyzontami umysłowymi i widzącymi tylko i wyłącznie kasę, stołki i splendory!
          Straszny to wstyd przed resztą świata.
          Ja osobiście nie wiem czy ufo istnieje, ale nie odrzucam z góry takiej
          możliwości-jedna moja obserwacja czy niepodważalny dowód i od razu wierzę:)))
          Mój umysł jest gotowy na przyjęcie takiej prawdy i to wszystko.
          Intryguje mnie równiez to, co wydarzyło się w Fatimie w latach 1915-1917.
          Pomijając słowa nadane przez kościół i wczytując się w fakty jasno widać, że
          zdarzyły się tam naprawdę niesamowite rzeczy i nikt o tym nie mówi, szkoda:(
          • carrramba Re: Podoba mi się podejście Azjatów 08.02.05, 09:14
            Wystarczy, ze 50% Amerykanów wierzy, ja juz nie musze :))
    • Gość: tempus Re: Wierzycie w UFO ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:14
      Gość portalu: gościówa napisał(a):

> bo ja nie ostatnio widziałam program na ten temat ,dla mnie to brednie jak nic
      > co wy o tym sądzicie ???

Nie wiem co masz na mysli pisząc "wierzycie w UFO?". Jeżeli myslisz o pojazdach
      stworzonych przez inne inteligentne istoty to ja nie wierzę. Jak byłem
      dzieckiem wierzyłem w takie pochodzenie tych zjawisk. Ponad 90% takich
      obserwacji daje się wytłumaczyć w "ziemski" sposób. A reszta? Np. jakieś
      zjawiska fizyczne zachodzące w atmosferze. Jest na ten temat wiele hipotez.
      • Gość: ADAM ZAŁOŻENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:26
        Załóżmy , przez chwilkę, że lecimy sobie w kosmos . znajdujemy planetkę. która
        nadaje się do zamieszkania...umieszczamy tu "próbne egzemplarze" i patrzymy czy
        i jak udaje im się przeżyć ....? Sajensfikszyn? czemu? No własnie...może oni
        sobie nas tylko obserwują?

według licznych przepowiedni ( to już inny rodzaj wtajemniczenia vel.paranoi)
        niedługo powinnismy poznać jedną z obcych cywilizacji.
        Nie twierdze, że NA PEWNO istnieją ale nie odrzucam takiej możliwości...
        bo skoro można wierzyć w BOGA to czemu w UFOLUDKI nie?
        • Gość: tempus Re: ZAŁOŻENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:38
          Gość portalu: ADAM napisał(a):

> Załóżmy , przez chwilkę, że lecimy sobie w kosmos . znajdujemy planetkę.
          która
          > nadaje się do zamieszkania...umieszczamy tu "próbne egzemplarze" i patrzymy
          czy
          >
          > i jak udaje im się przeżyć ....? Sajensfikszyn? czemu? No własnie...może oni
          > sobie nas tylko obserwują?

Może nas obserwują. Ale z tym lotem w kosmos i oglądaniem innych planet to
          spoooro wybiegasz w przyszłość.

> według licznych przepowiedni ( to już inny rodzaj wtajemniczenia vel.paranoi)
          > niedługo powinnismy poznać jedną z obcych cywilizacji.

Miejmy nadzieję, że to się dla nas dobrze skończy! :)

> Nie twierdze, że NA PEWNO istnieją ale nie odrzucam takiej możliwości...
          > bo skoro można wierzyć w BOGA to czemu w UFOLUDKI nie?

Widzisz, ludzie wierzą w Bogów, bo od dzieciństwa im się to wpycha do mózgów. A
          nikt nie uczy wierzyć w ufoludki. :)
    • papryczka_ag Re: Wierzycie w UFO ??? 08.02.05, 14:55
      Ja uważam po prostu, nie opierając się na żadnych filmach, zdjęciach i
      doświadczeniach, że myslenie iz jesteśmy sami we wszechświecie to po prostu
      naiwność. Nie jestem w stanie uwierzyć, że w ogromie wszechświata jest jedna
      zamieszkana planeta.
      Kwestia czy miewamy gości to już zupełnie inna sprawa.
      • Gość: ADAM Re: Wierzycie w UFO ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:42
        Jeszcze raz polecam - przeczytajcie Stary Testament ale nie jako alegorię...
        czytajcie dosłownie, to co jest napisane...
        sie zdziwicie...
        • Gość: suska Re: Wierzycie w UFO ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 17:44
          Ja czytałam książkę Garego Hylanda ,która opowiada o tym ,że UFO to tajny
          wynalazek 3-Rzeszy taki szybki pojazd ,który ma ogromne osiagi w wysokosci
          wielu tysiecy machów ,tak wiec jakieś tam może stworzenia istnieja ,ale te
          pojazdy to stworzyli ludzie
          książka bardzo fajna polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka