Dodaj do ulubionych

RADIO-MA-RYJA!

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.02.05, 12:45
ODEBRAC KONCESJE!TYM NACIAGACZA!
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: RADIO-MA-RYJA! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.02.05, 13:22
      Ryja to masz ty od razu widac.
      • Gość: oskar Re: RADIO-MA-RYJA! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.02.05, 13:34
        do kasi!
        flondra!jedna no.........idz daj 100 na tace moze cie oswieci!haha
        • Gość: serafina Re: RADIO-MA-RYJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 14:15
          co racja to racja Oskar ,zgadzam się ten Rydzyk to wredny hapol i zdzierca
          zabierać mu koncesje nie tylko na radio ,ale i na telewizję TRWAM
    • Gość: O.RYDZYK Wy niedobrzy ludzie !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 14:28
      żałujecie mnie biednemu pieniędzy na nowy samochód jak możecie !!!!
      • Gość: olo Re: Wy niedobrzy ludzie !!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.02.05, 14:38
        odebrac koncesje! I to jeszcze darmowa....Z okazji roicznicy odebrac radiu ma-
        ryja koncesje z powodu natarczywego zydozerstwa
    • Gość: oskar Re: RADIO-MA-RYJA! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.02.05, 10:54
      wlaczcie sobie na chwile te stacje!wlosz sie jeza na glowie jak sie tego slucha
      stek bzdur i babcie wiszace na lini tpsa po "bog" wie ile czasu!Rydzyk ma chyba
      udzialy w TPSA!
      • Gość: aaa Re: RADIO-MA-RYJA! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:56
        jezelin rydzykowi nic nie zostalo udowodnione to znaczy ze jest niewinny!
        za takie teksty Rokita ma proces!!!

jezeli jest naciagaczem to trzeba mu to udowodnic a nie wciaz tylko oskarzac!

a jezeli chodzi o ludzi starszych dajacych pieniadze na radio maryja to ich
        sprawa!!

a ludzie ktorzy mowia ze to jest naciaganie poprostu zazdroszcza rydzykowi ze
        umie ludzi naciagac(w co wierza, ale to nie zostalo udowodnione)
      • Gość: aaa Re: RADIO-MA-RYJA! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:57
        zaraz mnie tu ktos ostro zjedzie!!!
        ale wypowiadanie swoich pogladow gwarantuje konstytucja
        rydzykowi tez
    • Gość: hans a geje cie juz nie obchodza? IP: *.enovation.oper / *.enovation.nl 08.02.05, 15:16
    • Gość: error Re: RADIO-MA-RYJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:57
      jest zwałą... ostatnio włączyłam sobie ok 2 w nocy no i tak słucham było jakieś
      opowiadanie o jakimś dzieciaku co to pojechał jakeimuś piosenkarzowi rokowemu
      za teksty przeciw Chrystusowi...po zakończeniu opowiadania koleś w radiu
      powiadomił słuchaczy iż właśnie wysłuchali audycji dla dzieci....O 2 W NOCY?
      czy tylko mi się tu coś nei zgadza? heh a jak jedna babcia pojechała wiarze co
      byli na woodstoku?1 uczepiła się że taplali się błocie jak świnki...no i nie
      skumacie wiary.a niech robią co chcą byle się nie narzucali ze swoimi
      pogladami! Amen:]
      • Gość: Epsilon Re: RADIO-MA-RYJA! IP: *.chello.pl 08.02.05, 17:12

Nie lubie RM ale tak dla sprawiedliwości to oni nadają na cały świat.
        O 2 godzinie w nocy to oni nadają do USA a tam jest godzina 19.
    • Gość: Kojot Ostrołęka Radio Maryja 66.6 FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:01
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,40330,2236405.html
      Haaaaaaaaaaa Haaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!

Hard rock station!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • wasyl9 Re: Radio Maryja 66.6 FM 08.02.05, 20:17
        Podczas nocnej audycji z wtorku na środę o. Rydzyk powiedział, że Przystanek
        jest jednym z elementów szeroko zakrojonej akcji przeciwko tradycyjnym polskim
        wartościom. - Jesteśmy katolickim narodem,

DLACZEGO KU....A WYPOWIADA SIE ZA MNIE? GUZIK GO OBCHODZI Z JAKIM NARODEM JA SIĘ
        IDENTYFIKUJĘ.

dlatego uwzięli się na nas. Na Polskę rzucili teraz wszystkie siły - mówił
        redemptorysta. - Módlmy się za to, żeby pan Owsiak nie stał się narzędziem
        jakiejś ideologii.
    • Gość: Kojot Ostrołęka Re: RADIO-MA-RYJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:16
      Spójrzcie! Potężne głosy mej zemsty rozbijają nieruchome powietrze i
      stoją jak posągi gniewu na równinie skręcających się węży. Staję się
      potworną maszyną zniszczenia dla jątrzących częci ciała tego , kto mnie chce
      powstrzymać. Nie czuję skruchy, że me wezwania jadą na skrzydłach wichury, co
      wzmacnia ukłucie mej goryczy; a wielkie, czarne,oślizgłe kształty powstaną z
      jam i zwymiotują swe wrzody do jego mózgu. Wzywam posłańców przeznaczenia -
      niech uderzą z ponurym zachwytem w ofiarę, którą wybrałem. Milczący jest ten
      ptak, co żywi się mózgiem tego, co mnie prześladuje, a jego agonia niech
      odbędzie się w skomleniu i bólu, i niech będzie to ostrzeżeniem dla tych, co
      mego jestestwa nienawidzą. Przybędą w imię Abaddona i zniszczą go , którego
      imię podaje jako znak,Tadeusza Rydzyka. Wielcy bracia nocy, ty, co mnie
      pocieszysz,który wzlatasz na gorących wichrach Piekieł, który mieszkasz w
      świątyni diabła; porusz się i pojaw! Pokaż się temu , co żywi zgniłość umysłu
      napędzającego mamroczące usta kpiące ze sprawiedliwych i mocnych!; wyrwij
      ten bełkotliwy język i zamknij gardło. O Kali! Przekłuj płuca jego żądłami
      skorpionów. O Sachmet! Wrzuć substancję jego w przeklętą pustkę. O potężny
      Smoku! Rzucam w górę dwudzielne widły Piekła, a poświęcenie me przez zemstę na
      ich zęby wbite w oślepiającym blasku - niech spoczywa! Szem ha-meforasz! Chwała
      Szatanowi!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka