metiowiec
03.03.05, 20:44
Przyglądając się obecnej sytłacji politycznej i społecznej w Polsce jestem bardzo zaniepokojony.Obawiam się prawicy ! Wyobraźcie sobie tą sytłację.Ludzie namaszczeni przez o.Rydzyka, działacze LPR, ludzie z Samoobrony chcą zmniejszyć podatki - owszem fajnie ale podatki powinny byc zmniejszone dla osób ubogich a nie dla wszystkich, w momencie kiedy pieniądze przestaną wpływać zrobi się jeszcze większy deficyt, nie będzie z czego wypłacać nawet rent,emerytur.Kolejną rzeczą jest fanatyzm.Kiedy Prawica dojdzie do władzy nie będzie aborcji bez względu na przyczyne np. gwałty czy upośledzenia płodu.Zapanuje cenzura,ludzie nie chodzący będą prześladowani, jedyne gazety jekie będą miałe szanse na rynku to Nasz Dziennik i chyba powstanie Pretorianie Radia Maryja.Będzie u nas jak w Argentynie !Dojdzie do zamieszek,Puczu,wojny domowej w ostateczności.
Ludzie ! Zauważcie co się dzieje z Polską ! Ja nie wiem jak to będzie ale chyba trzeba będzie uciekać z kraju.Zastanówcie się nad tym.
PS.To że krytykuje tutaj prawice nie oznacza że jestem lewicowcem, nie podobają mi się wpadki związane z łapówkami,przekrętami etc. ale przynajmniej nie sa to fanatycy !