Dodaj do ulubionych

Co zrobic ?

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.03.05, 22:22
Obserwuj wątek
    • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:27
      Kupę?
      • Gość: Kuba Re: Co zrobic ? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.03.05, 22:37
        jestes pacanem ! ciesze sie ze przez przypadek nacisnalem enter po wpisaniu
        tylko tematu , bo teraz zauwazylem ze widac moje ip !
        a tak pozatym ludzie codziennie przezywaja wielkie tragedie i sa przy tym
        bezradni ! chca pomocy ale nie sa w stanie o nia poprosic albo nie wiedza kogo
        poprosic . ale coz
        • Gość: życie Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:39
          Hmmmmmmmmmmmmmmm
        • mctiggle Re: Co zrobic ? 23.04.05, 11:52
          • Co zrobic ? IP: *.bielsko.dialog.net.pl
          Gość: Kuba 16.03.2005 22:22 + odpowiedz

Gość portalu: Kuba napisał(a):
          > bo teraz zauwazylem ze widac moje ip !

ja tam twojego IP nie widzę...
    • po_godzinach Re: Co zrobic ? 16.03.05, 22:51
      Nie wiem.
    • mary.austin Re: Co zrobic ? 16.03.05, 22:59
      Skasować nieudany post. Napisać nowy.
      • llukiz Re: Co zrobic ? 21.03.05, 14:09
        Jak to nieudany? jest zajebisty. Dawno sie tak nie usmialem.
        • po_godzinach Re: Co zrobic ? 21.03.05, 14:11
          Prosze sie nie smiac, to nie jest wcale smieszne.
    • Gość: Hubert Re: Co zrobic ? IP: *.chello.pl 17.03.05, 17:54
      Nic nie robic. Zupelnie nic.

"Trwajac w spokoju i nic nie czyniac
      Wiosna przychodzi i trawa rosnie"
      (powiedzenie zen)

Pozdrawiam Hubert
      • Gość: po_godzinach Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 01:52
        Nawet kanapki z serem???
        • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 08:24
          To może chociaż siusiu rano?
          • Gość: przezorny Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 11:12
            No ale czy przy robieniu kanapki albo siusianiu nie będzie widać Twojego IP???
            Sprawdź zanim zaczniesz!!!!!
            • Gość: po_godzinach Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 11:15
              Będzie widać, ale ja sie nie boję.
        • Gość: Hubert Re: Co zrobic ? IP: *.chello.pl 18.03.05, 16:31
          Jak jestes glodna i zrobisz sobie kanapke z serem, to gdzie jest problem "co
          robic"?

Pozdrawiam Hubert
          • po_godzinach Re: Co zrobic ? 18.03.05, 19:06
            Jak to gdzie??
            Mówiłes "nic, zupełnie nic".
            Jak nic, to nic, nawet kanapki (.
            • Gość: Hubert Re: Co zrobic ? IP: *.chello.pl 18.03.05, 19:11
              No tak. Rzeczywiscie. Jesli zupelnie nic, to nawet kanapki.

Pozdrawiam Hubert
              • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 00:01
                Trzy doby minęły i nadal absolutnie nic????
                Może chociaż cokolwiek????
                • po_godzinach Re: Co zrobic ? 20.03.05, 00:04
                  ja Ci powiem ????? bośmy w podobnej sytuacji - zróbmy cos potajemnie.
                  • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 00:07
                    oK, ALE JUTRO, BO TERAZ IDĘ SPAĆ. DOBRANOCKA!!!!
                    • po_godzinach Re: Co zrobic ? 20.03.05, 00:14
                      dobra)))
                • hubkulik Re: Co zrobic ? 20.03.05, 10:04
                  > Trzy doby minęły i nadal absolutnie nic????
                  > Może chociaż cokolwiek????

Nic a nic.

Pozdrawiam Hubert
                  • tonya4 Re: Co zrobic ? 20.03.05, 10:20
                    Jak nic to nic.Slodkie nicnierobienie.I to jeszcze usprawiedliwione
                • po_godzinach Re: Co zrobic ? 20.03.05, 10:23
                  ... cokolwiek do jedzenia ...
                  • hubkulik Re: Co zrobic ? 20.03.05, 10:25
                    Smacznego.

Pozdrawiam Hubert
                    • po_godzinach Re: Co zrobic ? 20.03.05, 10:27
                      Już można ???? )))
                      • hubkulik Re: Co zrobic ? 20.03.05, 10:31
                        Co mozna?
                        • po_godzinach Re: Co zrobic ? 20.03.05, 10:33
                          ... zrobić malutkie co nieco ...
                          noo ... te kanapkę ... z serem ...
                          • hubkulik Re: Co zrobic ? 20.03.05, 10:34
                            A czemu mnie pytasz czy mozna?

Pozdrawiam Hubert
                            • po_godzinach Re: Co zrobic ? 20.03.05, 10:36
                              no bo ty powiedziales ze nic nie robic, nic a nic
                              a ja sie słucham
                              • hubkulik Re: Co zrobic ? 20.03.05, 10:42
                                No co Ty.
                                To nie bylo do Ciebie Po_Godzinach.
                                Ja Ci nic nie chce rozkazywac.

Pozdrawiam Hubert
                                • po_godzinach Re: Co zrobic ? 20.03.05, 10:55
                                  ... szkoda ...
                                  • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:00
                                    Hmm... a jednak wczoraj wieczorem coś zrobiłem....
                                    Wcisnąłem CapsLocka i trochę sobie pokrzyczałem na dobranoc;)))
                                    • po_godzinach Re: Co zrobic ? 20.03.05, 11:02
                                      ... to było nielegalne ...
                                      • tonya4 Re: Co zrobic ? 20.03.05, 11:04
                                        Ale sie przyznal.Okolicznosc lagodzaca.
                                      • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:04
                                        To może teraz coś potajemnie????
                                        • tonya4 Re: Co zrobic ? 20.03.05, 11:07
                                          za pozno...szukaj adwokata...
                                        • po_godzinach Re: Co zrobic ? 20.03.05, 11:12
                                          (a robiłes rano siusiu?)
                                          • tonya4 Re: Co zrobic ? 20.03.05, 11:16
                                            A nie bedzie to uzyte przeciwko?
                                            • po_godzinach Re: Co zrobic ? 20.03.05, 11:19
                                              jak było po cichutku to nie
                                    • tonya4 Re: Co zrobic ? 20.03.05, 11:03
                                      ulzylo?To juz zuzyles swoja czesc robienia.Dzis nic a nic.Pamietaj
                                      • Gość: manu_chao Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:12
                                        Może jednak zróbmy coś clandestino i ilegal?
                                        • Gość: przezorny Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:21
                                          Ja tylko przypominam - pamiętajcie o swoim IP, bo może być widoczne szczególnie
                                          przy siusianiu...
                                          • po_godzinach Re: Co zrobic ? 20.03.05, 11:23
                                            a co za to grozi?
                                            • Gość: przezorny Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:26
                                              Nie wiem dokładnie, ale chyba coś strasznego, bo jak się Kuba zorientował, że mu
                                              IP widać to uciekł z własnego wątku i do tej pory nie ma odwagi tu zajrzeć!
                                              • tonya4 Re: Co zrobic ? 20.03.05, 11:31
                                                Jasny gwint.Mam nie siusiac caly dzien?Chyba uciekne na towarzyski.W towarzystwie bedzie razniej
                                                • po_godzinach Re: Co zrobic ? 20.03.05, 11:34
                                                  to troche przykre
                                                  • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:40
                                                    Ale co jest przykre?
                                                    - że Tonya ucieknie na towarzyskie,
                                                    -że Kuba się boi,
                                                    -że widać IP przy siusianiu,
                                                    - czy wstrzymywanie siusiu przez cały dzień????
                                                  • po_godzinach Re: Co zrobic ? 20.03.05, 12:10
                                                    to ostatnie ...
                                                  • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 13:12
                                                    Tak, to bardzo przykre i niezdrowe!
                                                  • Gość: Hubert Re: Co zrobic ? IP: *.chello.pl 20.03.05, 13:38
                                                    Wstrzymywanie siusiu, to tez pewna czynnosc.

Pozdrawiam Hubert
                                                  • po_godzinach Re: Co zrobic ? 20.03.05, 14:02
                                                    jej ... to jak to będzie?
                                                  • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 14:09
                                                    Sytuacja patowa...
                                                  • po_godzinach Re: Co zrobic ? 20.03.05, 14:13
                                                    ... siądźmy więc ...
                                                  • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 14:16
                                                    Ale to też czynność, więc nie możemy...
                                                  • po_godzinach Re: Co zrobic ? 20.03.05, 14:38
                                                    ... matko ... to juz nie ma dla nas ratunku ... trzecia doba mija ... a my ...
                                                    ech ...
                                                  • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 14:40
                                                    Nawet nie wiem czy pisać dalej możemy, bo to przecież też....
                                                  • po_godzinach Re: Co zrobic ? 20.03.05, 14:46
                                                    śmierć?
                                                  • Gość: Hubert Re: Co zrobic ? IP: *.chello.pl 20.03.05, 20:32
                                                    Samobojstwo to tez czynnosc.
                                  • Gość: Hubert Re: Co zrobic ? IP: *.chello.pl 20.03.05, 20:32
                                    Jak bardzo chcesz, to moge Ci cos rozkazac.

Pozdrawiam Hubert
                                    • po_godzinach Re: Co zrobic ? 20.03.05, 21:02
                                      domyślam się, że nakałbyś mi milczenie ...
                                      • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:38
                                        Bądź asertywna, nie milcz, zjedz kolację, zrób co chcesz;))
                                        My zaryzykowaliśmy i czekamy...
                                        • po_godzinach Re: Co zrobic ? 20.03.05, 21:41
                                          mogę juz te kanapkę ... ??
                                          z serem ... jakby co
                                          • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:43
                                            Pewnie że możesz! My nawet pełny obiad z deserem zaryzykowaliśmy...:)))
                                            • tonya4 Re: Co zrobic ? 20.03.05, 21:47
                                              Wrocilam.Popieram.Kanapke i kawusie lub kakao.I papieroska tez i nawet siusiu.
                                              • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:55
                                                Hubert chyba sobie poszedł, więc korzystam z okazji i lecę się wykąpać!
                                                Jak by co to mnie kryjcie, drogie przyjaciółki;))
                                            • po_godzinach Re: Co zrobic ? 20.03.05, 21:54
                                              o matko, chyba sami go nie robiliscie ????????////
                                              • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:58
                                                No nie, ale jutro to kto wie?
                                                Rozzuchwaliliśmy się strasznie;))
                                                • po_godzinach Re: Co zrobic ? 20.03.05, 22:07
                                                  a zrobiłes juz siusiu?
                                                  • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 22:10
                                                    Zrobię przed wskoczeniem pod prysznic...:)))
                                                  • po_godzinach Re: Co zrobic ? 20.03.05, 22:14
                                                    jak to - ubrudziles sie???
                                                  • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 22:19
                                                    Troszeczkę:))
                                                    Przy obiedzie, z emocji, trochę zupą się zalałem:))
                                                • tonya4 Re: Co zrobic ? 20.03.05, 22:09
                                                  Wlasnie.Precz z tyrania!!!:)))
                                                  • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 22:11
                                                    Tak jest, precz!
                                                    Ale bez zakazów Huberta może zrobić się nudno...
                                                    No bo jeśli już wszystko można...?
                                                  • tonya4 Re: Co zrobic ? 20.03.05, 22:19
                                                    Hm...nie pomyslalam.To moze nie wszystko...Wracamy pod jarzmo???
                                                  • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 22:21
                                                    No, może przynajmniej wróćmy do konspiracji...
                                                    Eh... ten dreszczyk emocji!!
                                                  • tonya4 Re: Co zrobic ? 20.03.05, 22:30
                                                    a wystarczy Ci ciuchow?Bo jak sie znowu z emocji oblejesz zupa.?szkoda zpy...;))))
                                                  • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 22:33
                                                    Mamy od dziś wiosnę astronomiczną, więc problem ewentualnego braku ciuchów nie
                                                    jset pierwszorzędny:))
                                                  • tonya4 Re: Co zrobic ? 20.03.05, 22:43
                                                    To nie ma sprawy, trzesmy sie przed Hubertem wspolnie.Konspiracja bardzo mi sie podoba
                                                  • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 22:48
                                                    Jest pewien problem...
                                                    Hubert chyba niespecjalnie nadaje się na tyrana:)

Trochę głupio tak spiskować za jego plecami;)))
                                                  • tonya4 Re: Co zrobic ? 20.03.05, 22:54
                                                    I tak z dobroci serca nam zabrania?Tak calkiem wszystkiego?
                                                  • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 22:57
                                                    Z dobroci serca to pewnie nie, ale może z ciekawości badacza?
                                                    Pewnie doktorat na nas zrobi;))

100 post w tym wątku!
                                                    B
                                                  • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:00
                                                    Dziś już dobranoc wszystkim!
                                                    Następną 100-kę dopiszemy jutro:))))))))))))
                                                  • tonya4 Re: Co zrobic ? 20.03.05, 23:09
                                                    Dobranoc, pchly na noc, karaluchy...To chyba mozna???
                                                  • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:13
                                                    Wolałbym żeby na dodranoc można było coś więcej;))))
                                                  • hubkulik Re: Co zrobic ? 22.03.05, 19:26
                                                    Nie matrw sie. Za zadnymi plecami. Raczej juz przed moimi oczami.
                                                    Wszystko widze, bo posty sie zachowuja na publicznym forum i moge sobie na
                                                    patrzec i czytac kiedy zechce. I nie tylko ja zreszta.

Pozdrawiam Hubert
                                                  • hubkulik Re: Co zrobic ? 22.03.05, 19:23
                                                    Trzesc sie przede mna?
                                                    Zglupieliscie czy co?

Pozdrawiam Hubert
                                      • Gość: Hubert Re: Co zrobic ? IP: *.chello.pl 21.03.05, 07:24
                                        > domyślam się, że nakałbyś mi milczenie ...

Nie.
                                        • tonya4 Re: Co zrobic ? 21.03.05, 09:41
                                          Tylko nie???samo nie?
                                          • Gość: Hubert Re: Co zrobic ? IP: *.chello.pl 21.03.05, 16:37
                                            Nie nakazalbym milczenia.

Pozdrawiam Hubert
    • tonya4 Re: Co zrobic ? 20.03.05, 15:01
      a tak wlasciwie to dlaczego nic?
      • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 15:19
        No właśnie, idźmy na całość!!!
        No bo co mogą nam zrobić????
        • tonya4 Re: Co zrobic ? 20.03.05, 15:23
          nie wiem...a jak Hubert wroci?nie wiem co on moze zrobic..sadysta jakis.Nawet siusiu nie pozwolil
          • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 15:27
            Eee tam, do odważnych świat należy, także wirtualny.
            Ja na początek jem trzydaniowy obiad i zobaczymy, co zrobi Hubert.
            W ostateczności zostanę męczennikiem za słuszną sprawę...
            • tonya4 Re: Co zrobic ? 20.03.05, 15:35
              tak calkiem cichutenko Ci powiem, ze juz zjadlam.Moze nie uslyszy...
              • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 15:38
                Nie łudź się nasz BB Hubert wszystko widzi i słyszy...
                Ale co sobie podjedliśmy to nasze...
                • tonya4 Re: Co zrobic ? 20.03.05, 15:43
                  mniam, mniam,dobre bylo.To moze deserek?Rozzuchwalilam sie
                  • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 15:53
                    I deserek i poobiednia kawusia i może nawet kieliszeczek czegoś
                    mocniejszego...., a co tam, raz kozie śmierć!
                    • Gość: tonya4 Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 15:59
                      popieram.I tak juz po nas.Czesc!
                      • Gość: przezorny Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:35
                        No, noooo... toście poszli po całości.
                        Ciekawe co teraz z Wami będzie?
                        • tonya4 Re: Co zrobic ? 20.03.05, 19:23
                          Moze nas wybronisz.To przeciez bylo niehumanitarne...Albo choc odwroc jego uwage...Bardzo prosze:)))))
                          • Gość: przezorny Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 19:36
                            No, nie wiem czy mi się uda, ale spróbuję;)))

HUBERT, HUBERT, SŁYSZYSZ MNIE? IP CI WYSTAJE!!

pst... teraz chyba na Was nie zwróci uwagi;)))))
                            • Gość: tonya4 Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:25
                              Wielkie dzieki!Nie ma to jak prawdziwy przyjaciel...Jak pojdziesz siusiu (oczywiscie w tajemnicy) to tez Cie bede kryla.
                            • Gość: z USA Co zrobic ? IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 20.03.05, 20:32
                              Fajni jestescie, bo jest smiesznie z WAMI, a to lubie!
                              Moja Babcia odpowiadala, gdy pytalam co mam robic: Sposcic majtki i tak
                              chodzic!
                              Wiec moze tenze fajtlapa, co to mu IP wystaje spusci majtki, to przynajmniej mu
                              nie bedzie wreszcie wystawalo, chociaz moze wtedy co innego mu bedzie wystawac,
                              tzn. dyndac raczej...
                              • Gość: tonya4 Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:38
                                Nie moze.Jak sam wymaga nicnierobienia, to tego tez nie moze.Jak wszyscy to wszyscy.
                                • Gość: przezorny Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:41
                                  ...i babcia też;)))
                                  • Gość: z USA Do przezornego IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 20.03.05, 20:43
                                    A czego ty chcesz od Bogu ducha winnej Babci? Ona sie w to nie mieszala, ja
                                    tylko ja przytoczylam, ale Babcia niech sobie robi staruszka co jej sie zywnie
                                    podoba, zgoda?
                                  • Gość: tonya4 Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:52
                                    A wiesz, ze to wlasnie napisalam, tylko myslalam , ze nie znacie i babcie skasowalam.
                            • hubkulik Re: Co zrobic ? 22.03.05, 19:29
                              Jestem. Po 24 godzinach (bez kilku minut) Cie uslyszalem.

Pozdrawiam Hubert
                • hubkulik Re: Co zrobic ? 22.03.05, 19:22
                  > Nie łudź się nasz BB Hubert wszystko widzi i słyszy...

Taa. Jasne. Bo wcisnalem "Pokaz tresc wszystkich"
                  hehe

Pozdrawiam Hubert
    • tonya4 Re: Co zrobic ? 20.03.05, 20:55
      I jak sieokazuje mialam racje.A tak po cichu to Wam powiem, ze Hubert byl niedawno pietro wyzej.
      • Gość: przezorny Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:08
        "Babcia" to takie skojarzenie z pewnym dowcipem..., ale to w tej chwili nie
        ważne ;)) Musimy być cicho bo Hubert jest na górze;))
        • tonya4 Re: Co zrobic ? 20.03.05, 21:11
          Wlasnie o tym dowcipie pisze, ale widac w USA nie znaja...Masz racje trzeba byc cicho. na chwile przeskocze na towarzyski, moze Hubert sobie pojdzie w tym czasie...
          • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 08:30
            Dzień dobry!
            No to co dziś robimy???? :)))
            • po_godzinach Re: Co zrobic ? 21.03.05, 08:32
              Nic. Zupełnie nic.
              • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 08:35
                Szkoda, bo miałem nadzieję, że jednak coś...:))
                • Gość: przezorny Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 12:58
                  I tak do końca dnia...?
                  • Gość: po_godzinach Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 13:07
                    ... czekam ...
                    • Gość: przezorny Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 13:20
                      ...na...?
                      • po_godzinach Re: Co zrobic ? 21.03.05, 13:21
                        ... obiad ...
                        • Gość: przezorny Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 13:24
                          to smacznego:))
                          • po_godzinach Re: Co zrobic ? 21.03.05, 13:50
                            ... a masz cos do jedzenia?
                            • Gość: przezorny Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 13:52
                              mam
                              • po_godzinach Re: Co zrobic ? 21.03.05, 13:56
                                a co?
                                • Gość: przezorny Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 13:58
                                  pyszności...:)
                                  • po_godzinach Re: Co zrobic ? 21.03.05, 13:59
                                    a skąd masz?
                                    • Gość: przezorny Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:03
                                      przezornie kupiłem..
                                      • po_godzinach Re: Co zrobic ? 21.03.05, 14:04
                                        ... właśnie ...
                                        a ja jestem juz po godzinach
                                        • Gość: przezorny Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:12
                                          to chyba fajnie????
                                          • po_godzinach Re: Co zrobic ? 21.03.05, 14:17
                                            nie
                                            • Gość: przezorny Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:19
                                              to przykre:((
                                              • po_godzinach Re: Co zrobic ? 21.03.05, 14:22
                                                no
                                                • Gość: przezorny Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:25
                                                  mimo to uśmiechnij się:))
                                                  dziś pierwszy dzień wiosny:)))
                                                  • po_godzinach Re: Co zrobic ? 21.03.05, 14:29
                                                    )
                                                    )
                                                    )
                                                    ...
                                                  • Gość: przezorny Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:48
                                                    od razu weselej:))
                                                  • po_godzinach Re: Co zrobic ? 21.03.05, 14:55
                                                    A było Ci smutno?)
                                                  • Gość: przezorny Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:59
                                                    Myślałem, że Tobie...:)
                                                  • po_godzinach Re: Co zrobic ? 21.03.05, 15:00
                                                    no coś Ty )
                                                    Mi ???)
                                                  • Gość: przezorny Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:04
                                                    To dobrze,że nie:))
                                                    Muszę lecieć!
                                                    Do usłyszenia:))
                                                  • Gość: przezorny Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:06
                                                    Hihii...
                                                    Raczej do zobaczenia na monitorze;))))
                                                  • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 18:33
                                                    No i co dalej...?
                                                  • Gość: po_godzinach Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 18:36
                                                    Nic
                                                  • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 18:37
                                                    Zupełnie nic????
                                                  • po_godzinach Re: Co zrobic ? 21.03.05, 18:47
                                                    Nic. Zupełnie nic.

(nudzi Ci się?)
                                                  • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 18:49
                                                    Przeciwnie:)
                                                    Mam robotę:(((
                                                  • po_godzinach Re: Co zrobic ? 21.03.05, 18:51
                                                    Aha.
                                                    To ja zrób. Daję Ci dyspensę na czas roboty.
                                                    A ptem znowu - nic ...)
                                                  • tonya4 Re: Co zrobic ? 21.03.05, 19:10
                                                    a ja moge cos? czy tez nic??
                                                  • po_godzinach Re: Co zrobic ? 21.03.05, 19:12
                                                    Zrób zupę.
                                                  • tonya4 Re: Co zrobic ? 21.03.05, 19:15
                                                    zrobilam
                                                  • po_godzinach Re: Co zrobic ? 21.03.05, 19:21
                                                    pozmywałas?
                                                  • tonya4 Re: Co zrobic ? 21.03.05, 19:26
                                                    cholerka...
                                                  • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:50
                                                    Już zrobione!
                                                  • Gość: przezorny Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:15
                                                    Wszystko i dokładnie?
                                                  • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:22
                                                    Tak sądzę:))
                                                  • Gość: przezorny Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:30
                                                    To teraz możesz - nic;))
                                                  • Gość: ???? Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:44
                                                    Zupełnie nic!
                                                    Aż do jutra;))
                                                    Chociaż...?
                                                  • Gość: po_godzinach Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 23:27
                                                    ... to ja teraz potajemnie cos zrobię ...
                                                  • Gość: Monkey Re: Co zrobic ? IP: *.echostar.pl 21.03.05, 23:43
                                                    ? ? ?
                                                    ? ?
                                                    ?
                                                    ?
                                                    cOOo ?
                                                    __
                                                    ?
                                                  • Gość: Agent Towarzyski Re: Co zrobic ? IP: *.echostar.pl 21.03.05, 23:45
                                                    ...nie to!?(
                                                  • Gość: po_godzinach Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 23:49
                                                    ... ciiiiiiiii ...
                                                  • Gość: Agent Towarzyski Re: Co zrobic ? IP: *.echostar.pl 21.03.05, 23:55
                                                    ...szaaaAAA???
                                                  • Gość: po_godzinach Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 00:00
                                                    ... mhmmmm ...
                                                  • Gość: Agent Towarzyski Re: Co zrobic ? IP: *.echostar.pl 22.03.05, 00:05
                                                    ------)-------
                                                  • Gość: po_godzinach Re: Co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 00:06
                                                    .
                                                  • agent_towarzyski . 22.03.05, 00:12
                                                  • Gość: ???? Re: w taki słoneczny i wiosenny dzień.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 09:09
                                                    znów zupełnie nic?????
                                                  • julia_19 Re: w taki słoneczny i wiosenny dzień.... 22.03.05, 10:38
                                                    nic, a nic....
                                                  • Gość: przezorny Re: w taki słoneczny i wiosenny dzień.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 10:54
                                                    ... ale IP bardziej w tym wiosennym słońcu widać;))
                                                  • po_godzinach constans 22.03.05, 10:58
                                                    Ktoś zburzył harmonię ...
                                                  • Gość: ???? Re: constans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 10:59
                                                    ...bezruchu?
                                                  • po_godzinach Re: constans 22.03.05, 11:01
                                                    ... i symetrii.
                                                  • Gość: ???? Re: constans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 11:02
                                                    ... ale to słońce...!!!
                                                  • po_godzinach Re: constans 22.03.05, 11:04
                                                    jesteś rolnikiem?
                                                  • Gość: ???? Re: constans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 11:12
                                                    nie...
                                                    ... a Ty górnikiem? ;))
                                                  • po_godzinach Re: constans 22.03.05, 11:23
                                                    też nie ...
                                                  • Gość: ???? Re: constans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 11:27
                                                    To chodżmy potajemnie na słoneczko....:)
                                                  • po_godzinach Re: constans 22.03.05, 11:28
                                                    ... tak )))) ....
                                                  • Gość: ???? Re: constans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 11:33
                                                    ...bo w słoneczku też można nic, zupełnie nic, prawda?
                                                  • po_godzinach Re: constans 22.03.05, 11:34
                                                    )))
                                                  • Gość: ???? Re: constans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 11:40
                                                    ))))))))
                                                  • Gość: przezorny Re: constans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 12:56
                                                    psst...
                                                    jest tu kto?
                                                  • julia_19 Re: constans 22.03.05, 17:56
                                                    ...cisza...nikogo nie ma..
                                                  • julia_19 Re: constans 22.03.05, 17:59
                                                    agent burzy harmonię..

co zrobić!??
                                                  • llukiz Re: constans 22.03.05, 18:12
                                                    stępiłem dodatki do stromych ścierzek niepewności.
                                                  • po_godzinach Re: constans 22.03.05, 19:18
                                                    ?
                                                  • po_godzinach Re: constans 22.03.05, 19:18
                                                    Nic
                                                  • Gość: ???? Re: constans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:26
                                                    ...a słoneczko????
                                                  • po_godzinach Re: constans 22.03.05, 19:27
                                                    ... zaszło ...
                                                  • hubkulik Re: constans 22.03.05, 19:32
                                                    > ... zaszło ...

Zaszedlem sobie tutaj i widze, ze tutaj sie niezle jaja wyprawiaja.
                                                    No i co teraz?

• Gość: Agent Towarzyski Re: constans IP: *.echostar.pl 22.03.05, 20:34
                                                    ..pozwól im się wyprawiać..

przynajmniej do Świąt..
                                                  • Gość: ???? Re: constans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:32
                                                    ...ale grzało...
                                                  • po_godzinach Re: constans 22.03.05, 19:33
                                                    ... teraz sa gwiazdki)
                                                  • hubkulik Re: constans 22.03.05, 19:34
                                                    Zaszlo swiadomie?
                                                  • po_godzinach Re: constans 22.03.05, 19:38
                                                    wyglądało tak, jakby spadło za horyzont - może było zbyt ciężkie?
                                                  • Gość: ???? Re: constans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:34
                                                    O MATKO JEDYNA!
                                                    HUBERT NAS NAKRYŁ!!!
                                                  • hubkulik Re: constans 22.03.05, 19:35
                                                    > O MATKO JEDYNA!
                                                    > HUBERT NAS NAKRYŁ!!!

No i co teraz bedzie?
                                                  • po_godzinach Re: constans 22.03.05, 19:38
                                                    ... ciemność ...
                                                  • xion2 Re: constans 22.03.05, 20:28
                                                    i znowu cisza
                                                  • agent_towarzyski Re: constans 22.03.05, 20:37
                                                    Piekło tutaj zaraz będzie...
                                                  • xion2 Re: constans 22.03.05, 20:38
                                                    bede cicho
                                                  • po_godzinach Re: constans 22.03.05, 20:53
                                                    ... trzeba się gdzieś schować.
                                                  • hubkulik Re: constans 22.03.05, 20:54

> ... trzeba się gdzieś schować.

Przed czym?
                                                  • po_godzinach Re: constans 22.03.05, 21:20
                                                    przed odpowiedzialnością
                                                  • hubkulik Re: constans 22.03.05, 21:26
                                                    > przed odpowiedzialnością

Wg mnie sie nie da.
                                                    Po przyczynie nastepuje skutek.
                                                    I to wszystko.
                                                    Przed czym tu sie chowac?
                                                  • po_godzinach Re: constans 22.03.05, 21:29
                                                    to pocieszjące)
                                                  • hubkulik Re: constans 22.03.05, 21:32
                                                    > to pocieszjące)

Raczej nie dla tych, ktorzy sklamali.
                                                  • po_godzinach Re: constans 22.03.05, 21:35
                                                    coś sugerujesz?
                                                  • hubkulik Re: constans 22.03.05, 21:44
                                                    Jesli masz na mysli to, czy sugeruje, ze Ty sklamalas, to nie sugeruje tego.
                                                    Po prostu stwierdzam fakt, iz dla osob ktore sklamaly nie jest pocieszajace
                                                    oczekiwanie skutkow, bo czeka ich albo:
                                                    1. oczekiwanie skutkow zwiazanych ze zdemaskowaniem klamstwa
                                                    2. nieustanne kontrolowanie i napiecie, by klamstwo nie zostalo zdemaskowane
                                                    3. wycofanie sie z klamstwa i zamiana go na prawde
                                                    Tylko trzecie rozwiazanie przyniesc moze pierwotny, odwieczny, blogi spokoj.

Pozdrawiam Hubert
                                                  • po_godzinach Re: constans 22.03.05, 21:57
                                                    blogi spokoj )))
                                                  • xion2 Re: constans 22.03.05, 21:32
                                                    a konsekwencja?
                                                  • hubkulik Re: constans 22.03.05, 21:33
                                                    > a konsekwencja?

Po przyczynie konsekwentnie zawsze skutek jako nieuchronna konsekwencja
                                                    przyczyny.

Pozdrawiam Hubert
                                                  • xion2 Re: constans 22.03.05, 21:36
                                                    skutki maja czasem oplakane konsekwencje
                                                  • hubkulik Re: constans 22.03.05, 21:38
                                                    > skutki maja czasem oplakane konsekwencje

Skutek wynika z przyczyny, czyli z wyboru jednej z mozliwosci.

Pozdrawiam Hubert
                                                  • xion2 Re: constans 22.03.05, 21:40
                                                    bedacej konsekwencja poprzedniego skutku wczesniejszej przyczyny
                                                  • xion2 Re: constans 22.03.05, 21:03
                                                    ale gdzie?
                                                  • Gość: ???? Re: constans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:38
                                                    Hihiii...
                                                    Nic...
                                                    zupełnie nic...:))
                                                  • hubkulik Re: constans 22.03.05, 19:43
                                                    > Hihiii...
                                                    > Nic...
                                                    > zupełnie nic...:))

I o to chodzi!
                                                    ;)
                                                  • Gość: ???? Re: constans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 21:00
                                                    Już będziemy grzeczni...
                                                    I nic, a nic...:)
                                                    Chyba, że jutro:))
                                                  • xion2 Re: constans 22.03.05, 21:14
                                                    a ja sie schowalem. Czy aby nie za dobrze?
                                                  • xion2 Re: constans 22.03.05, 21:20
                                                    wy to sie dopiero schowaliscie
                                                  • agent_towarzyski Re: constans 22.03.05, 21:55
                                                    widać ciiiii.......)
                                                  • xion2 Re: constans 22.03.05, 21:57
                                                    miiii ?
                                                  • po_godzinach Re: constans 22.03.05, 21:58
                                                    ... A ?
                                                  • xion2 Re: constans 22.03.05, 21:58
                                                    ? Aa
                                                  • xion2 Re: constans 22.03.05, 22:11
                                                    no i poszli sobie
                                                  • xion2 Re: constans 22.03.05, 22:27
                                                    i znowu cicho i smutno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka