diabligrodzianin 07.04.05, 08:17 Napiszmy o tych, którzy pozornie stracili ale dzieki pięknemu odejściu Ojca moga tak na prawdę zyskać, lub już zyskali, lub chcemy by cos zyskali. w paru najblizszych odpowiedziach napisze co ja na ten temat myśle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabligrodzianin KTO CO STRACIŁ,KTO CO ZYSKAŁ/MOŻE ZYSKAĆ 07.04.05, 08:17 Kościół stracił jednego z najwiekszych nastepców Św.Piotra. Niech zyska nie gorszego. Odpowiedz Link Zgłoś
diabligrodzianin KTO CO STRACIŁ,KTO CO ZYSKAŁ/MOŻE ZYSKAĆ 07.04.05, 08:18 Polska straciła orędownika na Ziemi. Zyskała orędownika w Niebie Odpowiedz Link Zgłoś
diabligrodzianin KTO CO STRACIŁ,KTO CO ZYSKAŁ/MOŻE ZYSKAĆ 07.04.05, 08:19 "Wielcy tego świata" i "głupi tego świata" stracili "czerwone światełko ostrzegawcze", powstrzymujące często od złych dla świata decyzji. NIech zyskają białe światło natchnienia by mopodejomwać decyzje tylko mądre. Odpowiedz Link Zgłoś
diabligrodzianin KTO CO STRACIŁ,KTO CO ZYSKAŁ/MOŻE ZYSKAĆ 07.04.05, 08:21 Co ja straciłem? Do końca nie wiem... Wiem tylko ,ze zyskałem mniej niz mogłem... obym teraz mógł zyskiwac co dzien jak najwiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
diabligrodzianin Re: Co to jest piękne odejście ? n/t 07.04.05, 08:38 Piękne odejście to odejście godne, z szacunkiem dla siebie, Boga i cierpienia. To odejście wtedy gdy mozemy sobie z całą świadomością powiedzieć ,ze już możemy odejśći nic nie chcemy zmieniać w tym , co było. Piękne odejście to takie gdy więcej się zyskuje niż traci. Takie odejście powinno chcieć się naśladowac. I tak odszedł Papież Odpowiedz Link Zgłoś