Gość: ADAMOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 18:53 KYL E MINQUE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jolka Re: NAJPIEKNIEJSZA PIOSENKARKA TO... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.04.05, 21:34 Jak piosenkarka to chyba powinienes zapytac o najpiekniejszy glos, a jak miss swiata to pytaj o urode.... Odpowiedz Link Zgłoś
fionaaa Re: NAJPIEKNIEJSZA PIOSENKARKA TO... 18.04.05, 22:24 Gość portalu: ADAMOS napisał(a): > KYL E MINQUE Jezeli chodzi o Kylie Minoque zgadzam sie, jedyne zastrzezenie to niski wzrost, ale pomimo tego figurka i tak perfekcyjna, super sexi laska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: NAJPIEKNIEJSZA PIOSENKARKA TO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:34 tak dlatego nie rozumiem kobiet np n aforum urod aktor episze ze kylie jest brzydka, ze ma wystajace kosci policzkowe, naciagniet askore, male piersi, ze jest za chuda i wogole brzydk ai wyglad jak ufolutek to samo mowia o dannni mingue ,skad ta wrogosc do nich? Odpowiedz Link Zgłoś
fionaaa Re: NAJPIEKNIEJSZA PIOSENKARKA TO... 18.04.05, 22:46 Nie wiem, dla mnie Kylie jest jedna z ladniejszych, choc mogla by byc wyzsza. Siostra jej nie dorownuje. Chodzi zapewne o gust, nie wszystkim podoba sie to samo. Ja np. nie moge zrozumiec jak komus moze sie podobac figura J.Lopez, dla mnie nic nie ma bardziej koszmarnego jak wielki zad i maly biust w komplecie, a wszyscy sa zachwyceni, o nogach nie wspomne. To nie wrogosc, a roznica w guscie. Odpowiedz Link Zgłoś
pleaseliz Re: NAJPIEKNIEJSZA PIOSENKARKA TO... 18.04.05, 22:52 MOJA KOTKA MASKOTKA, SPIEWA CUDOWNIE MJJJJUUULLLLL NA DOBRANOC.)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: NAJPIEKNIEJSZA PIOSENKARKA TO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:20 s.pie..j Odpowiedz Link Zgłoś
fionaaa Re: NAJPIEKNIEJSZA PIOSENKARKA TO... 18.04.05, 23:24 Jak zwykle dobrze Cie rozpoznalam "kulturysto" wulgarny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Gateknienosze Re: NAJPIEKNIEJSZA PIOSENKARKA TO... IP: 195.150.233.* 19.04.05, 02:02 Doda Elektroda - zwłaszcza w teledysku "Dżaga", aż ślina cieknie... 8-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vgf Re: NAJPIEKNIEJSZA PIOSENKARKA TO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:13 doda to blac , bez makijarzu wyglada jak gowno, i i ten hu.. woy charakter ma , nic kobiecosci, prawdziwa kobieta ma byc ulegla i spokojna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filuterna blondynk Re: NAJPIEKNIEJSZA PIOSENKARKA TO...JA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 16:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seksoholik:) Chciałaś chyba powiedzieć najskromniejsza. IP: *.echostar.pl 23.04.05, 15:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruth Wajnryb Re: NAJPIEKNIEJSZA PIOSENKARKA TO... IP: *.icpnet.pl 19.04.05, 16:59 Kora po operacji plastycznej i Kasia Kowalska,a z zagranicznych - Dido Odpowiedz Link Zgłoś
neptyk-sceptyk Re: NAJPIEKNIEJSZA PIOSENKARKA TO... 19.04.05, 17:22 Aguś Chylińska i Zbigniew Wodecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seksoholik:) Re: NAJPIEKNIEJSZA PIOSENKARKA TO... IP: *.echostar.pl 19.04.05, 20:45 Delta Goodrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babedoll Re: NAJPIEKNIEJSZA PIOSENKARKA TO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 15:16 Violetta Villas :pppppp Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: NAJPIEKNIEJSZA PIOSENKARKA TO... 23.04.05, 16:10 Definitywnie Ashanti Douglas - ładna buziunia i przy tym kobieca figura. Młoda dziewczyna, o kilkanaście lat młodsza niż Kylie. www.celebrities.pl/ashanti/ashanti19.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terry Re: NAJPIEKNIEJSZA PIOSENKARKA TO... IP: *.aster.pl 23.04.05, 16:39 Fuuj! Pedofil i zoofil, do młodej małpki się dobierać ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej Re: NAJPIEKNIEJSZA PIOSENKARKA TO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:40 ta ashanti to blac w porownaniu z kylie , co z tego ze mlodsza to przeciez czarnuch!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom ew. Izabella Skrybant - Dziewiatkowska IP: *.aster.pl 23.04.05, 17:51 W kreacji z cekinami. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: ew. Izabella Skrybant - Dziewiatkowska 23.04.05, 17:53 )))))) i z tamburynem) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: ew. Izabella Skrybant - Dziewiatkowska 23.04.05, 19:05 ma sie rozumieć, że Mandaryna :)) elokwencja, wdzięk no i ten styl..wyszukany :)) Odpowiedz Link Zgłoś