Gość: sasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 20:55 spytajcie swoje babcie moze pamiętają rodaków naszego nowego ojca świętego,którzy w czasie II wojny światowej gwałcili je i palili ich domy,a Żydów puszczali w komin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moped Re: BENEDYKT XVI 19.04.05, 21:04 Zabawne sa te bazgroly oraz wypociny domnieman dziennikarskich, ktore z gory zakladaja negatywnie przyszlosc Kosciola. Najbardziej smieszne, ze “widzi mi sie” pochodzi od dziennikarzy czy tez propagandy medialnej nie majacej nic wspolnego z Kosciolem Katolickim Habemus Papam Benedict XVI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: BENEDYKT XVI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:12 Ciekawe, co jeszcze zostanie mu zarzucone? A czy on był temu winien? Ech, kto Wam ludzie dogodzi? Tak źle i tak nie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej katolik Re: BENEDYKT XVI IP: *.flashnet.pl / *.atman.pl 19.04.05, 21:18 Skoro papiez jest nastepco Jezusa, to trzeba w to wierzyc, nawet, gdy nie poptraficie sobie wyobrazic Jezusa w mundurku Hitlerjungend. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_jagodka Re: BENEDYKT XVI 19.04.05, 21:35 Czasem warto się zastanowić zanim się napisze jakąs durnotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelsonek Re: BENEDYKT XVI IP: 80.249.1.* 19.04.05, 21:55 Puknij sie w palice. Jakiej narodowosci powinien byc papiez? Odpowiedz Link Zgłoś
lapeta Re: BENEDYKT XVI 19.04.05, 23:54 Co wy chcecie mieliśmy swojego Lolka dajcie szwabom mieć Benka, a moze coś z tego dobrego wyniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
best_beast Re: BENEDYKT XVI 20.04.05, 18:25 Jesteś niesamowitym optymistą - a to lubię. Może wyniknie nowe nazi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia To Ruski gwałcili, a nie Niemcy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 09:01 Odpowiedz Link Zgłoś
best_beast SASA!!!! 20.04.05, 18:27 Jeśli jesteś kobietą to się w Tobie zakochałem. Już myślałem, że tylko ja tak czuję. Proszę przeczytaj to co jest na tym linku: elomza.pl/wiadomosci/news.php?id_news=4144 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: SASA!!!! IP: *.aster.pl 20.04.05, 18:30 > Jeśli jesteś kobietą to się w Tobie zakochałem. A jezeli mezczyzna to najwyzej seks bez zaangazowania i zobowiazan? :D Odpowiedz Link Zgłoś
best_beast Re: SASA!!!! 20.04.05, 18:38 No... nie raczej nie ale piwo to chętnie!!! Nie będzie posthitlerowiec pluł nam w twarz! Najśmieszniejsze jest to, że ten "papieżyk" może zostać świętym chachachachachacha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tandef Re: BENEDYKT XVI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 19:18 No i właśnie teraz dostał za to nagrodę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horny Re: BENEDYKT XVI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 20:06 he he he! Żal mi was! takie teksty na nikim nie zrobią wrażenia. Ludzie i tak będą biegać do kościoła, Idźcie na piwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: BENEDYKT XVI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:18 Rany, ten człowiek był wtedy dzieckiem - nikogo nie mordował!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś