Dodaj do ulubionych

czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc??

30.05.05, 10:59
Mam 19 lat i jestem dziewica. Dla mnie osobiscie dziewictwo ma jeszcze
znaczenie i nie chcialabym go stracic z byle kim i byle gdzie(zaznaczam ze
wcale nie jestem gleboko wierzaca) tylko dlatego ze "juz czas najwyzszy".
Ciekawa jestem czy wspolczesnym facetom zalezy na tym zeby jego wybranka byla
dziewica czy tez jest im zupelnie wszystko jedno. A co na ten temat sadza
kobiety??
Obserwuj wątek
    • lpr_rasta Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? 30.05.05, 11:03
      Dla rasta ma znaczenie. Przebijanie błony to przeżycie dla obu. Robi się to w
      pozycji takiej: ona leży poziomo na łóżku, a ty klęczysz na kolanach. Trochę
      krwi i po krzyku. Ale dla mnie to nawet fajne. Lubię jak kobieta moja nowa ma
      błonę, bo wiem że nie jest puszczalska i mam do niej większy respekt i
      zaufanie. Ale ogólnie błona to chyba rzadko spotykana jest. Ja tam sie nie
      znam, ale chyba nawet tampony powodują że ona się przerywa (ale to tylko mi się
      tak wydaje- bo skad mam wiedzieć).
      --------------
      LPR (Liga Polskich Rasta)- bo rasta też noszą berety!
      www.rasta-liga.prv.pl
      strona z mp3jkami i sznurkami do nich!
    • Gość: LePeR Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.05, 11:09
      Facetom jak najbardziej... :) To tak jakby spotkać albinosa.

Oferuję, uroczą kolację, spacer, szampan w Sheratonie, upojną noc, rozkosz do rana... :) Wartość jak najbardziej nie do wycenienia.
      • Gość: Smile Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 11:42
        Albinosa?:)
        panowie, dziewice to wcale nie jest takie rzadkie zjawisko ;) zdziwilibyście się :)
        • Gość: LePeR Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.05, 11:47
          Hm, może masz rację ale ja tylko na dwie takie trafiłem a troszkę czereśni się rwało...
          • Gość: Smile Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 11:49
            > Hm, może masz rację ale ja tylko na dwie takie trafiłem a troszkę czereśni się
            > rwało...
            nie z tego drzewa widocznie, co trzeba:)
            • Gość: LePeR Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.05, 12:04
              A są inne drzewa?
              Ja znam tylko jedno - drzewo płci żeńskiej.

A fee to ty mi faceta proponujesz? brrrrrrrrr
              • Gość: Smile Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:07
                źle zrozumiałeś chłopcze :)
                kobiety też są różne :) stąd różne drzewka :)
                • Gość: LePeR Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.05, 12:08
                  Co do terminologi porównawczej.
                  Drzewo jest tylko jedno a czereśnie mogą być różne.
                  • Gość: Smile Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:11
                    > Drzewo jest tylko jedno a czereśnie mogą być różne.
                    mogą być różne drzewa (uparta jestem i nadal tak twierdzę:) rosnąć w róznych
                    miejscach np :)
                    gdzie, jesli można spytać, spotykasz najcześćiej kobiety z którymi sie umawiasz?
                    • Gość: LePeR Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.05, 12:15
                      Z upartymi nie dyskutuję.

Wolę napięcie które wzrasta powyżej kolana, przy równoczesnym spadku oporu.
                      • Gość: Smile Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:21
                        o właśnie to już wiesz dlaczego dziewic nie spotykasz lub nie wiesz, że
                        spotykasz, za łatwo się poddajesz
                        • Gość: LePeR Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.05, 14:47
                          Masz rację, jeżeli dziewica myli opieranie się z upartością to szukam bardziej bystrych bez względu na to czy jest dziewicą.
                          • Gość: Smile Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 19:14
                            haha, jak myli to owszem ale z reguły nie myli, bardziej to skomplikowqane
                            niestety:)
                            • Gość: LePeR Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.05, 20:02
                              Dobrze powiedziane z reguły...
                              Tyle że z reguły łatwo to wyłapać, w oczach widać prawdę lub fałsz.
                              A fałsz zawsze podszyty jest strachem.
                              • Gość: Smile Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:16
                                myśle ze są różne powody fałszu, ale za mało jestem doświadczona :) nie wiem czy
                                bym rozpoznała fałsz od prawdy w takiej kwestii
                                a co ma strach do tego?
                                można się obawiać czy to ta właściwa osoba a konkretnie facet, taka obawa nie
                                jest niczym dziwnym uważam ani czymś czego się powinno wstydzić, wprost
                                przeciwnie a nie może być ten czy inny co za róznica,
                                różnica jest
    • Gość: LePeR Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.05, 11:10
      A i dodam że nie jestem byle kim :)
      • Gość: Pies_na_dziewice Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.05.05, 11:21
        Wywalaj leper, chlopie z twoja ofercina.Ja daje za orginal 2 patyki, o ile
        jestem dobrze rozumiany.
        • Gość: LePeR Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.05, 11:32
          Co to jest 2 patyki?
          Ja wydam tyle samo na to co opisałem powyżej a do tego dodaję całą otoczkę romantyczną... W ten sposób młotku to tylko odstraszasz koteczke.

Co ty jej proponujesz łachmyto...
          Do krów z takim podejściem a nie do wrażliwej kobiety... :)
          • Gość: Smile Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 11:48
            > Co ty jej proponujesz łachmyto...
            > Do krów z takim podejściem a nie do wrażliwej kobiety... :)

no zecydowanie, proponowanie kasy nie najplepiej mi się kojarzy
            • Gość: LePeR Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.05, 12:07
              No widzisz...
              Jaki ja jestem cierpliwy.

Oczywiscie cierpliwość zależy od sytuacji a tu sama koteczka się uśmiecha, włosami zwiewnie rączką potrząsa, rzęsami trzepocze, stopami delikatnymi przebiera i wilgoć na wargach jaśnieje...
              • Gość: Smile Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:13
                bo my, wredne bestyjki, tylko udajemy takie słodkie i delikatne żeby was wodzić
                na pokuszenie i dusze wasze dręczyć :)
                • Gość: LePeR Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.05, 14:51
                  Wy nie udajecie. Jest to zwykłe zachowanie, przyporządkowane jednostom słabszym fizycznie. Albo siła fizyczna albo przebiegłość. Faceci przeważąją fizycznością, natomiast gdy stosują przegiełość to świadomie.

U kobiet to wrodzona cecha.
                  • Gość: Smile Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 19:18
                    jakoś sobie z wami silnym samcami musimy radzić :)

"mężczyzna jest głową rodziny, kobieta jest szyją, która tą głową kręci"
                    • Gość: LePeR Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.05, 20:08
                      To mądrość znana od lat. Przykro stwierdzić, ale aktualnie kobiety zatraciły chęć kręcenia głową a jeszcze im ciężko być tą głową. Zbyt wiele znam kobiet, które pod szczytnymi hasłami skrywały swe obawy, takie zwykłe kobiece. A gdy latka mijały i budził się instynkt macierzyński, wręcz poniżały same siebie aby tylko faceta złapać. Smutne.
                      • Gość: Smile Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:19
                        pisałam już chyba że kobiety są różne,
                        co to znaczy że się poniżały?
                        a może próbowały wcześniej na różne sposoby ale nie wyszło, to faktycznie smutne
                        ja pod zwykłą kobiecą obawą nic złego nie widzę, nie wiem o jakie szczytne hasła
                        chodzi
      • Gość: Smile Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 11:45
        a jaki skromny :)tylko korzystać dziewczyny ;)
        • Gość: LePeR Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.05, 11:48
          :) gdzie ta kolejka do mnie? ;)
          • Gość: Smile Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 11:52
            wiesz, chłopcze, troszkę subtelności i wyczucia trzeba,
            a i cierpliwości.. dużo cierpliwości,

nie oto chodzi by złowić króliczka...
            • Gość: LePeR Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.05, 12:01
              Problem w tym, że to jest motto facetów.
              I jak najbardziej z nim się zgadzam.

Dołóż tą mądrą kwestię podczas przysięgi małżeńskiej i daj wolną rękę swojemu mężowi :)

Warto powtarzać kwestie, w które samemu się wierzy...:)
              • Gość: Smile Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:05
                > Dołóż tą mądrą kwestię podczas przysięgi małżeńskiej i daj wolną rękę swojemu m
                > ężowi :)
                jak go będę miała, to się postaram żeby mu wystarczyło uganianie się za mną
                (nawet po ślubie:), za innymi nie będzie miał siły ani ochoty :)
                • Gość: LePeR Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.05, 12:10
                  Tak też myślałem, że teoretyzujesz...
                  • Gość: Smile Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:19
                    teoria jest dla was, panowie, abyście próbowali złapać króliczka raczej przed
                    ślubem niż po, zresztą żeby słub wziać też go trzeba najpierw złapać :)
                    a nuż się uda :)
                    choć jak z takim wyjadaczem czereśni sobie poradzi delikatne niewinne stworzonko..
                    • Gość: LePeR Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.05, 14:57
                      Tu już uprawiasz demagogie tak jak w przypadku drzewa czereśniowego.
                      A raczej wypowiadasz swoje pobożne życzenia.
                      W powiedzeniu jest tylko złapać.
                      Zero słowa o tym czy przed czy po.

Masz odwagę tak mówić bo odziela cię "ściana" internetowa.
                      Znam takich wiele co prosto w oczy to nie mają odwagi powiedzieć...
                      To jest smutna rzeczywistość.
                      • Gość: Smile Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 19:32
                        owszem zero o tym przed czy po, to też dodaję ze miło jest być podrywaną przed,
                        zresztą myślę że miło bedzie też po i nie na zasadzie jak już się z tobą
                        ożeniłem to teraz daj mi świety spokój-oczywiście mam na myśli żonę podrywać
                        swoją, to tak jakby ktoś miał wątpliwości, nie zakładam przy tym nie odzywania
                        się do innych przedstawicielek płci żeńskiej)czy to demagogia może, pobożne
                        życzenia, pewnie też ale co tam jestem optymistką z natury:)
                        :) i nie rwać na siłę, tylko z szacunkiem podejść bo istoty słabsze fizycznie
                        bardzo sobie cenią, gdy ktoś się do nich z szacunkiem od odnosi, nie wiem
                        jakiego stwierdzenia mam się tu bać, to samo bym Ci prosto w oczy powiedziała
                        nic tu dziwnego nie widzę
                        • Gość: LePeR Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.05, 20:15
                          Optymizm dobrze rozważać, bo lubią się kryć za tym pobożne życzenia.

Nie mylić z marzeniami, czy też z celami życiowymi.
                          Ludzie uwielbiają się (SIĘ SAMI) oszukiwać i tak potrafią całe życie przewałkować.
                          • Gość: Smile Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:24
                            zyczenie może ale żeby cel życiowy?/
                            czy uważasz że złapanie meża jest celem życiowym każdej kobiety??/
                            co wy myślicie że bez was się żyć nie da??
                            • Gość: LePeR Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.chello.pl 30.05.05, 23:30
                              :) zacytuj mi wątek z moich wypowiedzi na podstawie którego można wyciągnąc wniosek, że

> (...) że złapanie meża jest celem życiowym każdej kobiety?

???
                              • Gość: Smile Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 09:07
                                >A gdy latka mijały i budził się
                                instynkt macierzyński, wręcz poniżały same siebie aby tylko faceta złapać.

OK nie mąż, facet, ale jednak facet, jakby o nic innego nam nie chodziło:)
                                (żeby dzieci mieć facet jest potrzeby zasadniczo, ale nawet nie myśląc o
                                dzieciach myślimy o drugim człowieku, temu się zaprzeczyć nie da i nie ma w tym
                                nic dzwinego, dlatego są dwie płcie, nie jedna)
                                ale nie powiem żebyśmy z braku faceta miały skakać z mostu, tudzież sie poniżać
                                taka opinia jest nie wyrażona explicite, ale jednak dla mnie dość jasno
                                jeśli nie to miałeś na myśli to przepraszam, ale taki wniosek mógł się z tego co
                                napisałeś nasunąć
                                • Gość: LePeR Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.05, 09:10
                                  :) pójdźmy dalej.

A gdzie korelacja z celem życiowym?
                                  • Gość: Smile Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 15:53
                                    >Nie mylić z marzeniami, czy też z celami życiowymi.
                                    cosik chyba takiego było :)
                                    • Gość: LePeR Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.05, 16:10
                                      To było do innej kwestii.
                                      Strzelasz dalej, czy uznajesz :), że coś przesadziłaś z tym wyciąganiem wniosków?
                                      • Gość: Smile Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 16:35
                                        niech Ci będzie dziecko:)
                                        nie mam siły szukać skąd to wzięłam, ale zapewniam że nie z powietrza :)
                                        co najwyzej nadinterpretacja:)
                                        • Gość: LePeR Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.05, 18:18
                                          dokładnie... nadinterpretacja... problem w tym, że tego jest wiele w róznych wątkach. Dlatego przerwałem tą dyskusję i zatrzymałęm się na jednym, bo już nie miałem siły walczyć z tymi nadinterpretacjami. Mamusiu :)
    • arilo dla mnie nie mialo to wiekszego znaczenia 30.05.05, 15:42
      i moze dlatego mialem okazje poznac kilka dziewic blizej.
      Ale kobieta podobnie jak facet ma takie same prawo do normalnego zywota
      (rozumiem przez to zycie pelnia zycia - wiadomo samemu trzenba sie przekonac co
      jest dla nas dobre - a co zle) i dlatego trudno wymagac np. od 20 -
      kilkuletniej dziewczyny - aby byla dziwica. Tym bardziej, ze facet w wiekszosci
      przypadkow ma to juz za soba.

Pozdro
    • psychcio Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? 30.05.05, 20:06
      Tylko historyczną:)))
    • otawszczyk Mniej wiecej 17 zlotych i 30 groszy 31.05.05, 06:44
      • Gość: Pies_na_dziewice Re: Mniej wiecej 17 zlotych i 30 groszy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.05.05, 09:35
        Wprost nie do wiary , ze takie dwa kabotyny jak leper i smile tyle czasu pisaly
        takie bzdury nawzajem sie podniecajac.I to o czym? O pierwszym jej stuknieciu.I
        to robienie z du_@ py kapliczki. Zastanowcie sie ludziska.
        • Gość: LePeR Re: Mniej wiecej 17 zlotych i 30 groszy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.05, 10:16
          Dobra dyskusja jest warta każdej chwili.

A ciało twą świątynią...

Każdy z nas decyduje, czy przyjąć gościa w swym domu czy też mu odmówić gościny. To kobieta podejmuje decyzję, czy chce aby ją ktoś odwiedził w świątyni swojej. :)
        • Gość: Smile Re: Mniej wiecej 17 zlotych i 30 groszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 15:49
          haha, się uśmiałam,
          a stukać to sobie możesz młotkiem w ścianę :)
    • frustro dziewictwo to skarb 31.05.05, 23:39
      źle ukryty
    • supaari Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? 01.06.05, 09:21
      Kasieńko, dowiedziałaś się czegoś z dotychczasowych wpisów? Bo jakoś tak
      milczysz...
      • kasienka.86 Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? 01.06.05, 14:22
        Ehhhhhhh.... Z tego co widze to LePeR przedrzeznia sie ze Smile a reszta pisze
        ze dziewictwo jest bez znaczenia albo wycenia je na 17,30... Zwatpic mozna :(
        Czy naprawde na tym swiecie juz nie ma nikogo kto szanuje kobiety????????? Jak
        na razie to tylko moj chlopak byl pod tym wzgledem w porzadku- czekal spokojnie
        az bede gotowa na ta "wazna chwile" (za co Go bardzo cenie mimo ze nam nie
        wyszlo:/)
        • Gość: LePeR Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.05, 14:49
          Nie wyszło wam?

Jaki z tego wniosek można uzyskać, że co, że rycerz nie poczekał aż księżniczka udzieli audiencji i poszedł na inne komnaty?
          Czy też po audiencji doszło do rozczarowania?
        • supaari Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? 01.06.05, 15:48
          Co było do przewidzenia (że zwątpić będzie można). A tak w ogóle, to się nie
          przejmuj. Przecież w sumie nie powinno być dla Ciebie ważne jakie znaczenie ma
          Twoje dziewictwo dla LePeRa, Otawszczyka czy lpr_rasta. Liczysz się tylko Ty i
          ten ktoś. A szczegóły zachowajcie dla Was. W każdym razie powodzenia we
          wszystkim!
          • kasienka.86 Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? 01.06.05, 21:43
            No nareszcie znalazl sie ktos kto podziela moje zdanie:) Dzieki supaari:)
            Szkoda ze na tym forum takich osob jest nie za wiele...:( Ale ja i tak wiem
            swoje i jakis tam LePeR nie sprawi ze sie puszcze z byle kim. A tak na
            marginesie to nie moj chlopak mnie rzucil bo "nie udzielilam mu audiencji"
            tylko ja postanowilam sie z nim rozstac z zupelnie innych powodow.
            • Gość: LePeR Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.chello.pl 01.06.05, 22:17
              Kasieńko, ale ja tez popieram cię w tym postanowieniu.

Kiedyś przeczytałem jeden tekst:
              "... Czy chce się budować wartości prawdziwe, czy pozorne. Człowiek przekonany o swojej wartości nie potrzebuje poklasku. Poklask potrzebny jest tym, którzy udają wielkich, ale sami w to nie wierzą. Potrzeba poklasku jest oznaką słabości. Prawdziwej siły nie widać, bo ona nie potrzebuje się puszyć..."
              przeczytane na www.kontrateksty.pl

I tylko tak sie droczę. Bo widzisz co ciekawe, pomimo paru dziewczyn z którymi byłem najbardziej pamiętam dziewice...

• supaari Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? 02.06.05, 22:03
              A jednak jest nas więcej! Tylko niektórzy "się droczą". Może to pomysł na nowy
              temat - dlaczego "się droczą"? I przy jakich tematach?
    • Gość: adam dla mnie nie ma IP: 83.238.200.* 01.06.05, 11:43
    • yoma Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? 01.06.05, 16:13
      Czy dziewictwo ma wartość? Hm. Zapewne taką, jak niemal każdy towar - warte
      jest tyle, ile nabywca zgadza się za nie zapłacić.
      • Gość: ka Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 16:32
        nie dziwie sie opiniom tych,dla ktorych seks z roznymi osobami zmienianymi ma
        wartosć równą 0. to,ze na tym forum sie znalazly takie osoby to przypadek.
        dla mnie to tylko przyklad konsumpcyjnego nastawienia,ktorego oczywiscie coraz
        wiecej.
        zapewniam cie ze jest wiele osob dla ktorych wazne jest i pierwsze spotkanie
        seksualne i czekaja z tym zeby zrobic to z odpowiednia osoba. ogolnie wazne
        jest glownie to,zeby uprawiac seks nie jako sport.
        jednak ten model zycia prezentowany przez niektorych ma swoje zalety. mozna
        przynajmniej odroznic z kim warto sie wiazac i nie byc potem zawiedzionym i
        nieszczesliwym. to bardzo prosta droga selekcji.. ale naturalnie kazdy sobie
        zyje jak chce;) sija.
      • supaari wartość vs. cena 01.06.05, 16:33
        Yoma, czy aby nie mylisz wartości z ceną? Bo nie uwzględniasz wartości
        jaką "towar" (jakikolwiek) ma dla zbywcy. Proponuję uznać - na bazie "teorii
        wartości preferencji subiektywnych" - że dla niektórych 17,30 zł. za dziewictwo
        wystarczy, a dla innych to za mało, żeby się go pozbyć, a dla niektórych nawet
        (proponowane wyżej) 2000 zł. nie wystarczy. Choć od strony "popytowej" masz
        poniekąd rację.
        W zasadzie nikt nie założył, że do transakcji dojść musi...
      • Gość: Pies_na_dziewice [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.06.05, 14:28
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Pies_na_dziewice [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.06.05, 22:11
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: dada ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 09:25
      .
    • rockandpole Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? 02.06.05, 09:42
      XIII ksiega Pana Tadeusza jest w bledzie - dziewictwo wcale nie podnosi
      przyjemnosci w minecie
    • Gość: Merida Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.rev.vline.pl 02.06.05, 10:01
      A czy pomysleliscie panowie, ze my dziewczyny/kobiety tez wolimy facetow ktorzy
      czekali na te jedyna niz takich ktorych pol miasta juz "przelecialo"?
      Jak moze wymagac od dziewczyny dziewictwa fecet ktory sam prawiczkiem juz nie
      jest?
      • kasienka.86 Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? 02.06.05, 21:41
        No wlasnie, swieta racja. Sami sie "puszczacie" a chcecie zeby wasze panienki
        byly dziewicami... "Uzywany" facet to nie dosc ze moze jakies chorobska
        roznosic to jeszcze ciezko bedzie mu zaufac np. w sytuacji gdy ja lub on
        wyjedzie na dluzej, bede sie zawsze obawiac ze mnie nie zdradzi. Wole
        takiego "na gwarancji":]
        • supaari Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? 02.06.05, 22:11
          Zaczyna się druga strona medalu! Liczę, że forumowiczki nie będą wyceniać
          męskiego dziewictwa. Bo ceny mogłyby być śmiesznie niskie.
        • Gość: LePeR Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.chello.pl 02.06.05, 22:15
          Oj dziewczyny, jaki świat byłby nudny gdyby wszyscy zachowywali się tak samo.

Faceci to nie dziewczyny.
          Już ktos o tym pisał w książce płeć mózgu: zażyj testosteron a bedziesz po częsci mogła dowiedzieć się czegokolwiek o facetach.
          Ponoć kobiety podczas terapii hormonalnej testosteronem informują lekarzy: wyłączcie to myślenie o seksie...:)
          Hormony buzują i w jakiś cudowny sposób trzeba to rozładować.

Tak już nas natura stworzyła.
          • Gość: Merida Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.rev.vline.pl 03.06.05, 12:34
            Owszem, roznimy sie od siebie i to nie tylko tym. Ale dziewczyny tez maja takie
            potrzeby i niektore sobie folguja i "wyprobowuja" wielu facetow... Niektore
            natomiast czekaja na tego jedynego a w kazdym razie na prawdziwa milosc.
            I wlasnie o to mi chodzi - sa rozne dziewczyny i rozni faceci. Zeby taki facet
            mogl wymagac od dziewczyny dziewictwa to sam powinien zaoferowac to samo. A
            skoro twiedzi ze jako facet mial potrzeby seksualne i dziewictwa nie zachowal
            to powinien rowniez zrozumiec dziewczyne ktora tez takie potrzeby miala, prawda?
            Skoro dziewictwo to towar tak cenny to trzeba na niego zasluzyc...:)
            • antidotumm Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? 03.06.05, 15:20
              19letnia dziewczyna to o'key. ALe w pewnym wieku (po ok. 22 roku zycia) u
              kobiet staje sie to czesto przyczyna roznych lekow i fobii.
              • kasienka.86 A czy ktos...?? 03.06.05, 19:26
                A czy ktos ma w sobie tyle sily zeby dotrwac "w czystosci" do slubu?? Bo to
                jest chyba nie byle wyczyn... Jesli ktos ma taki zamiar albo juz mu sie to
                udalo niech napisze czy bylo warto czekac.
              • Gość: i Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: 84.205.176.* 06.06.05, 09:00
                Do diabła! Mam 26 lat, nie czuję się zmurszałą starą panną z kompleksami, jestem
                dziewicą, a mój chłopak bardzo to sobie ceni. I nie jesteśmy oboje nienormalni,
                nie jesteśmy dewotami, nie jesteśmy zastrachani i nie mamy urazów z dzieciństwa
                oraz wstecznych przekonań.

Dziwne, nie? :P
              • Gość: Thorn Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 15:49
                hahaha taaa jasne
                a poza tym w domu wszyscy zdrowi?
                • Gość: Thorn Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 15:51
                  to było do fobii jakby ktoś miał wątpliwości
                  • kasienka.86 Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? 07.06.05, 17:11
                    Do lekow i fobii byc moze prowadzi brak "drugiej polowy" ale nie sadze zeby
                    powodem jakichkolwiek zaburzen bylo posiadanie w wieku dwudziestu paru lat
                    blony dziewiczej;)
    • Gość: zorro27 Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 22:35
      oczywiście.15 euro +vat
      • po_godzinach Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? 03.06.05, 22:40
        To ile tego vatu będzie?

(i czemu akurat 15?)
    • Gość: sokole oko fetysz IP: 212.122.214.* 03.06.05, 22:46
      ..czy jesteś dziewicą,czy nie,to i tak liczy się w zasadzie twoja
      osobowość i inne potencjalne twoje przymioty.Takie jak uczciwość,wysoka kultura
      osobista, lojalność wobec osób bliskich itp, itd.Jedna fałdka błoniasta w
      kroczu nie stanowi o wartości człowieka jako takiego,a ci dla których to ma tak
      wielkie znaczenie to osobnicy o zaburzonej osobowości własnej.Howg..8)
    • Gość: Jerzy Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.05, 00:28
      Dla mnie miało-ożeniłem się z nią, a wierz mi byłem niezłym Casanową- ona mnie
      po prostu zmieniła.Tak gadając przy piwku ze znajomymi(facetami)o Twojej
      wypowiedzi(nawiasem mówiąc ciekawe spostrzeżenia)TO MA WARTOŚĆi WIĘKSZOŚĆ
      FACETÓW CHCE DZIEWICE!Dlaczego-wysłuchaj opinii30/40latków doswiadczonych,bo
      TAKĄ DZIEWCZYNĘ PAMIĘTA SIĘ DO KOŃCA ŻYCIA I SIĘ JĄ SZANUJE!Faceci nigdy się do
      tego szczerze nie przyznają(tylko wśród swoich kumpli)ale każdy marzy o
      dziewicy.Tak że nie słuchaj bzdur i nacisków tylko żyj własnym przekonaniem.I
      jeszcze jedna rada-młodzi chłopcy(wybacz Skarbie-ale to nie mężczyźni tylko
      rządni przygód małolaci)często naciskają by chwalić się potem swoja
      zdobyczą.Czasem lepszy jest starszy i doświadczony, bo doceni i uszanuje taki
      Skarb... Pozdrawiam i życzę wytrwałości, bo jesteś mądrą kobietką.
      • Gość: Rybka Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.rev.vline.pl 04.06.05, 10:14
        No ja sie tu nie zgodze z Jerzym...
        Ja zauwazylam ze mezczyzni pamietaja te kobiete, ktora najwiecej dla nich
        znaczyla i dziewictwo nie ma tu ZADNEGO znaczenia... A niektorzy wrecz wola
        kobiete, ktora ma juz za soba jakies doswiadczenie. I nigdy nie slyszalam zeby
        ktos tak rozpamietywal dziewice.
        A co do szacunku to normalny facet przeciez nie szanuje jedynie dziewic ale
        kazda kobiete.
        Sam jak piszesz byles wczesniej Casanova, wiec czy Twoja zona Cie nie
        szanowala? Bo Ty bys jej chyba nie szanowal gdyby ona miala jakies zwiazki
        przed Toba?
      • kasienka.86 Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? 05.06.05, 11:54
        Pana wypowiedz mnie bardzo pocieszyla:) Chyba dziewictwo dla niektorych jest
        cos warte... a moze nawet bezcenne:)
        • Gość: THorn Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 15:55
          no jasne dziewczyno :)
          najważniejsze żeby miało znaczenie dla Ciebie i Twego mężczyzny :)
      • supaari Odp: Jerzy 07.06.05, 09:23
        W zasadzie trudno zarzucić cokolwiek, ale zastanawiam się, czy bycie
        zdobyczą "rządnego przygód małolata" jest (dużo) gorsze niż bycie lekarstwem na
        jakieś kompleksy "starszego i doświadczonego". W tym drugim przypadku zapewne
        można liczyć na większą dyskrecję (żona, dzieci...), ale to wcale nie jest
        pewnik.
        Ale cieszę się, że Kasieńka ma coraz więcej kibiców.
    • Gość: ju tak, cenne i to bardzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 00:14
      a ku..mi pogardzam
    • landrynka8 Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? 05.06.05, 19:23
      Czy ja wiem.
      • landrynka8 Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? 05.06.05, 20:21
        To może ma znaczenie dla facetów tzw.tradycjonalistów, dla babiarzy którzy
        przeważnie chcą mieć żonę "porządną", a chodzą sobie na boki. Zonka i tak w
        domu zostanie, a on robi co chce. Nie oszukujmy się - tak jest.

A wszyscy wiemy jakie wady mają tradycjonalisci.
    • Gość: Hello! Ma wartość - negatywną! IP: *.pl / *.pl 06.06.05, 16:35
      Pozytywną wartość ma dziewictwo dopiero wtedy, kiedy raz na zawsze zostaje
      utracone.
    • Gość: The One Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.z4-155-67.customer.algx.net 07.06.05, 21:22
      Kasienka,

Prosze, idz do psychologa (seksuolog tez moze byc na start).
      Jak w dzisiejszych czasach jakiemus facetowi zalezy na dziewicy, to
      prawdopodobnie jest pedofilem.
      Uzywaj zycia....
      • supaari Zły adres. 07.06.05, 21:34
        A może do prokuratora? W końcu kilku się przyznało do tej domniemanej
        pedofilii...
      • kasienka.86 Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? 07.06.05, 21:48
        Cos Ci sie chyba pomieszalo:/ Pedofil to ‘mężczyzna odczuwający popęd seksualny
        do dzieci’, przeciez nie tylko kilkuletnie dziwczynki sa dziewicami!! A czemu
        niby ja mam isc do psychologa?? Uwazasz ze powinnam sie leczyc??:/
        • Gość: The One Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.z4-155-67.customer.algx.net 08.06.05, 19:24
          Zdecydowanie. Prawdopodobnie pragnienie bycia dziewica jest spowodowane u
          ciebie jakims urazem psychicznym.
        • supaari Złe skłonności! 08.06.05, 19:40
          Kasienko, wg The One masz sklonnosci do pedofilow i powinnas sie leczyc!!!
          Pewnie uważa, że to gorsze niż sama pedofilia...
          Byłoby to nawet zabawne, gdyby był to kabaret...
          • Gość: The One Re: Złe skłonności! IP: *.z4-155-67.customer.algx.net 08.06.05, 20:00
            Dobrze supaari ze wiesz co ja uwazam...
            • supaari Re: Złe skłonności! 08.06.05, 20:24
              Czy z tego postu przebija nutka złośliwości?
              Chyba niepotrzebnie!
              W końcu najpierw wysyłasz Ksasienkę do psychologa lub seksuologa pod
              interesującym pretekstem, że "jak w dzisiejszych czasach jakiemus facetowi
              zalezy na dziewicy, to prawdopodobnie jest pedofilem". Potem na jej pytanie o
              to czy to aby na pewno ona powinna iść do psychologa twierdzisz,
              że: "Zdecydowanie. Prawdopodobnie pragnienie bycia dziewica jest spowodowane u
              ciebie jakims urazem psychicznym".
              Dla mnie jest to oczywista i jedynie lekko zakamuflowana sugestia, że Kasienka
              ma skłonności do pedofilów!
              Ale może to dobrze? A jak się jej uda takiego jednego zboczeńca wyleczyć?
              • Gość: The One Re: Złe skłonności! IP: *.z4-155-67.customer.algx.net 08.06.05, 21:59
                Moze rzeczywiscie bylo w tym troche zlosliwosci...
                A co do Kasienki, to rzeczywiscie mysle ze jest z nia cos nie tak
                (niekoniecznie pociag do pedofilow, chociaz...?)
                Poza tym, nie mysle ze ona jakiegos pedofila wyleczy (w ogole sadze, ze
                przynajmniej w najblizszym czasie, leczenie pedofilow jest niemozliwe).
                Po prostu uwazam ze powinna ona uzywac zycia, a nie przejmowac sie jakimis
                bzdurami o dziewictwie. Jak jakis facet przywiazuje do tego uwage-powinna wiac
                od niego tak szybko jak to tylko mozliwe.
                • kasienka.86 Re: Złe skłonności! 08.06.05, 22:52
                  Nie mam zadnego urazu psychicznego!! Nie znasz mnie wiec nie osadzaj pochopnie.
                  Ja chce po prostu poczekac na faceta na ktorym bedzie mi naprawde zalezec a
                  jemu na mnie. I nie szukam zadnego pedofila!!
                • supaari Re: Złe skłonności! 08.06.05, 23:18
                  Nawet jak nie wyleczy tego "pedofila", to może odciągnie go od prawdziwych
                  dzieci (bo wciąż uważasz, że to pedofilia, prawda? Brakuje mi dementi...).
                  A życia to ona pewnie używa! Może w inny sposób niż tego chciałbyś, ale zawsze.
                  Być może jest w stanie popatrzeć na facetów jak na obiekty estetyczne i
                  intelektualne, a nie seksualne...
                  Być może wykazuje rewelacyjne zdolności i pasje w innych miejscach niż łóżko...
                  Zostawmy jej wybór czasu, miejsca i partnera, a jeśli koniecznie ktoś odczuwa
                  potrzebę przekonywania do jakichkolwiek szczegółów dotyczących któregokolwiek z
                  tych trzech czynników, to niech to robi delikatnie, z kulturą i klasą.

Pozdrawiam
    • Gość: ania Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.udn.pl 13.06.05, 18:26
      Tak sie sklada ze ja tez mam 19 lat i mam zamiar poczekac do slubu. W koncu to
      bardzo wazny moment w zyciu i chcialabym go przezyc z kims kogo naprawde kocham.
      • Gość: kkkk Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.compi.net.pl / *.crowley.pl 14.06.05, 00:13
        a ja zawsze chciałam mieć prawiczka. bliżej nieuzasadnione pragnienie. i
        znalazłam chociaż mieliśmy po 20 lat i myślałam że to juz niemozliwe.i to
        naprawdę fajne było, że czekalismy z tym wlasnie na siebie. a więc są jeszcze
        ludzie, dla ktorych ważne jest nie kiedy ale z kim.
        a ci tu ktorzy z takim sentymentem wspominają swoje zaliczone dziewice, ktore
        tak za to szanowali to hipokryci. skoro je rozdziewiczyli to potem ich następni
        partnerzy już zapewne nie mieli do nich szacunku, tak?:/ to chore.
        • Gość: kkkk Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.compi.net.pl / *.crowley.pl 14.06.05, 00:30
          jeszcze sprostowanie, bo jak znam życie zaraz ktos sobie cos nadinterpretuje.:)
          otóz nie bylo tak,ze szukalam tego prawiczka az w koncu znalazlam, ale
          człowiek, ktorego pokochałam okazał sie być prawiczkiem.
          :)
    • Gość: GoGo Większą wartość powinno mieć dziwactwo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.05, 00:26
      Większą wartość powinno mieć dziwactwo niż dziewictwo... Dziewictwo jest
      oklepane i niemodne, a dziwactwo jest ciekawsze.
      • supaari Re: Większą wartość powinno mieć dziwactwo 14.06.05, 11:54
        To próba dowartościowania samego (samej?) siebie? Przypominam, że można -
        oprócz dziwactwa - jeszcze inne słowa tworzyć z zastosowaniem początku "dziw..."
    • Gość: Roman Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 00:53
      Wiesz,zasadniczo to nie ma,taki punkt przynajmniej wykreowała popkultura przed
      około 40 laty.Niewątpliwym plusem tego jest mozliwośc dopasowania seksualnego
      między partnerami.Seks gra demonicznie dużą rolę w zyciu małżeńskim i temu
      zaprzeczał nie będę no ale każda droga ma swoje cechy pozytywne jak i
      negatywne,ludziom po wielu zmianach parterów wyrabia się bardzo wąski gust w
      który cięzko trafić drugiej osobie,problemem jest także to iz nawet po
      odpowiednim dopasowaniu cięzko ów gust utrzymać.Wadą jest również fakt iż osoba
      która zmienia partnerów uważana jest za niestałą-uczuciowo i mentalnie-co w
      młodości wiekszego znaczenia nie ma(a wprost odwrotnie-buntowniczośc i
      nonkonformizm może pociągać) lecz w zyciu późniejszym róznie to bywa.
      Dziewicto z kolei ma ten minus o którym pisałem w wstepie-jakoś to się łóżkowo
      nie układa i fascynacja dużo szybciej mija z powodu braku istotnego bodźca.
      Plusem jest fakt iż osoba która dochowa dziewictwo do własciwego momentu może
      być uznawana jako niezawodna,nieskażona,nieporównująca,wierna.
      Inna bajka ze znajomoscią technik i pozycji seksualnych u dziewic i
      rozpieprzonych,czasem te pierwsze potrafią więcej niż te z praktyką aczkolwiek
      to tylko pewnego rodzaju wyjątek,wiadomo,praktyka czyni mistrza.
      • Gość: kamila Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 14.06.05, 10:29
        ja moge powiedziec tyle - pierwszy raz warto z tym kogo sie kocha, ceni,
        szanuje... I to powinien chyba tez byc prawiczek, bo jesli on mial juz
        kilka "zaliczen" to znaczy ze sam nie czekal na te jedyna i dla niego chyba nie
        wartop tego dziewictwa tak hodowac...
        Trudno oczywiscie wymagac zeby ktos zachowal dziewictwo do slubu, bo przeciez
        partner mogl sie juz wczesniej zakochac w kims innym i miec powazny zwiazek za
        soba (w ktorym byl tez seks) - co przeciez nie oznacza ze sie puszczal.
        Przyznaje, ze wazne z kim to robisz a nie kiedy.
        • Gość: Roman Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 10:41
          > Przyznaje, ze wazne z kim to robisz a nie kiedy.
          Ważne jak to robisz-bo jak już cos robić to porządnie....eeech!!
          • supaari Re: czy dziewictwo ma obecnie jakas wartosc?? 14.06.05, 11:57
            Może ma to związek - z kim i jak? Z niektórymi osobnikami nie można tego zrobić
            dobrze, a nawet wcale... eeech!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka