Dodaj do ulubionych

Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie

07.06.05, 22:36
Wiecie jak ma na imie? Stefania!
Normalnie zalamac sie mozna. Dziewczyna w wieku 24 lat ma tak na imie.
Po prostu wstyd i obciach. Jeszze nikomu nie powiedzialem, ze ma takie imie,
bo przy znajomych mowie do niej mala, baby albo lala, ale co bedzie jak sie
wyda? No nie, przeciez nie bede chodzil ze Stefa! Ludzie no co ja mam zrobic?
Najgorsze, ze to fajna laska i mi sie podoba i nie chce z nia zrywac. Ze tez
musialo mnie to spotakc. Pytalem ja czemu ma takie imie. Podobno po babci i
sama sie go wstydzi.
Obserwuj wątek
    • nangaparbat3 Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 07.06.05, 22:46
      Pierwsza moja myslbyła: no, Gajowy, jak nic.
      Ale potem przypomniałam sobie, że moja znajoma zakochała sie kiedys w Józefie.
      Zmienila mu na Adam, ale i tak sie rozwiedli.
      • Gość: leziox Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.arcor-ip.net 07.06.05, 22:49
        Nie przedstawiaj jej znajomym jako Stefa tylko właśnie jako Stefania,to brzmi o
        wiele lepiej i bardziej dojrzale,zapytaj ją też,może ma jeszcze drugie imię?A
        poza tym,jeżeli ci się podoba,to czego kwękasz,ostatecznie masz zamiar do wyrka
        iść z nią,a nie z jej imieniem,czy jak?
        • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 07.06.05, 22:54
          Gość portalu: leziox napisał(a):

> Nie przedstawiaj jej znajomym jako Stefa tylko właśnie jako Stefania,to brzmi o
          >
          > wiele lepiej i bardziej dojrzale,zapytaj ją też,może ma jeszcze drugie imię?A
          > poza tym,jeżeli ci się podoba,to czego kwękasz,ostatecznie masz zamiar do wyrka
          >
          > iść z nią,a nie z jej imieniem,czy jak?

Nie ma drugiego imienia, a w domu mowia na nia wlasnie Stefa. Mowi, ze juz tak
          woli niz Stefania.
          PS. Do wyrka juz z nia poszedlem:)
          • Gość: leziox Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.arcor-ip.net 07.06.05, 22:59
            Gratuluję,hehe.A co do imienia-jeśli inni znają ją jako Stefa to i dobrze,we
            mnie np.takie imię nie wznudza żadnych dziwnych myśli i sądzę iż inni myślą też
            podobnie.Nie bierz do bani,weź się za dalsze obrabianie Stefy,nie wstydząc się
            już jej imienia,bo nie ma czego,naprawdę.
            • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 07.06.05, 23:02
              Bardzo fajne imię. Gorzej, jakby nazywała sie Andżelika albo isaura.
              • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 07.06.05, 23:07
                po_godzinach napisała:

> Bardzo fajne imię. Gorzej, jakby nazywała sie Andżelika albo isaura.

A co ty chcesz od Andzeliki?
                • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 07.06.05, 23:11
                  Co ja chce od Andzeliki?
                  Nic, bo nie znam żadnej, ale to obrzydłe imię)
                  Stefania przy Andżelice to jak królowa przy pomywaczce)
                  • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 09:17
                    po_godzinach napisała:

> Co ja chce od Andzeliki?
                    > Nic, bo nie znam żadnej, ale to obrzydłe imię)
                    > Stefania przy Andżelice to jak królowa przy pomywaczce)

Moja ex miala tak na imie. Co chcesz od tego imienia?
                    • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 10:23
                      a byle pomywaczka?

takie imiona nadaja dzieciom rodzice z kompleksami i z niskich sfer...
                      • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 10:27
                        camel_3d napisał:

> a byle pomywaczka?
                        >
                        >
                        > takie imiona nadaja dzieciom rodzice z kompleksami i z niskich sfer...

Mylisz sie. Takie imiona swiadcza o wysokich aspiracjach.
                        • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 10:29
                          > Mylisz sie. Takie imiona swiadcza o wysokich aspiracjach.

buuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahhahha... no wlasnie, bo ma sie kompleksy...:)
                          • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 10:32
                            Sam masz kompleksy.
                            Tak sie sklada, ze wszystkie Andzeliki, ktore znalem to byly fajne laski z klasa.
                            A inne o pospolitych imionach to takie szare myszki. Nawet jak sa ladne, to nie
                            umieja sie ubierac i zachowywac z klasa.

• camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 10:36
                              zalezy co uwazasz, za laske z klasa, a co za szara myszke...
                              niestety nie znam zadnej Andzeliki, za to znam Stefanie, 2 Jagody, Pauline i
                              Maryske:) i Elzbiete.. i nigdy bym nie powiedzial, ze nie maja klasy czy
                              aspiracji.
                              • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 12:27
                                camel_3d napisał:

> zalezy co uwazasz, za laske z klasa, a co za szara myszke...
                                > niestety nie znam zadnej Andzeliki, za to znam Stefanie, 2 Jagody, Pauline i
                                > Maryske:) i Elzbiete.. i nigdy bym nie powiedzial, ze nie maja klasy czy
                                > aspiracji.

Laska z klasa to laska z klasa.
                                Proste
                                • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:08
                                  tak... laska z klasa to nauczycielka..:)
                              • Gość: . Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 02:08
                                przejzyj ulotki panienek, to poznasz angelie. i to nie jedna. znajdziesz tam
                                jeszcze violette, izabell, aldone ....
                            • kiks4 Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 14.06.05, 23:06
                              przeciez kompleksy mają rodzice a nie biedne Isaury czy Angeliki- one swych
                              imion nie wybierały.
                              NAdawanie takich serialowych imion świadczy o rozpaczliwej potrzebie
                              podniesienia swej wartości w oczach innych. Jak nie mam czym imponowac, to
                              chociaż mam dzieci o "swiatowych " imionach.
                              Zapominają ci nieszczęśnicy, że zanim im dzieci wyrosną, nikt nie będzie
                              pamiętał, kto to była Anżelika i w jakim serialu występowała...
                      • ewunia36 Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 23.06.05, 14:59
                        No nie wiem, mój piesek ma na imię Stefcia (rasowy sznaucer), jest dla mnie jak
                        dziecko. Czy też według ciebie mam jakieś kompleksy?
            • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 07.06.05, 23:04
              Gość portalu: leziox napisał(a):

> Gratuluję,hehe.A co do imienia-jeśli inni znają ją jako Stefa to i dobrze,we
              > mnie np.takie imię nie wznudza żadnych dziwnych myśli i sądzę iż inni myślą też
              >
              > podobnie.Nie bierz do bani,weź się za dalsze obrabianie Stefy,nie wstydząc się
              > już jej imienia,bo nie ma czego,naprawdę.

Nie wierze, ze ty bys chci, zeby twoja laska miala tak na imie. Latwo ci mowic.
              Wyobraz sobie, ze sie z taka zenisz, a ksiadz pyta "Stefanio ...." itd.
              Obciach na caly kosciol, przed cala rodzina i kumplami.
              • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 10:25
                to znaczy ze masz zacofana rodzine i kumpli. A twoja mama to ma na imie ...
                jak?
                trzeba byc naprawde ograniczonym, zeby az taka wage przykladac do imienia..
                • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 10:29
                  camel_3d napisał:

> to znaczy ze masz zacofana rodzine i kumpli. A twoja mama to ma na imie ...
                  > jak?
                  > trzeba byc naprawde ograniczonym, zeby az taka wage przykladac do imienia..
                  >

Mojej matki to w to nie mieszaj.
                  Krystyna ma na imie.
                  • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 10:29
                    pewnie gdyby twoja dziewczyna miala na imie Krystyna to tez byc powiedzial, ze
                    wiesniacko... Krycha, kryska :)
                    • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 10:34
                      camel_3d napisał:

> pewnie gdyby twoja dziewczyna miala na imie Krystyna to tez byc powiedzial, ze
                      > wiesniacko... Krycha, kryska :)

Kristin to jeszcze nie brzmi tak wiesniacko, chociaz nie jest to imie moich
                      marzen. Ale dawniej takie imiona byly. Byly zreszta gorsze. Moj ojciec mogl
                      trafic na przyklad na Genowefe albo Haline. Jak na tamte czasy to bylo imie
                      awangardowe.
                      Wtedy to zalamka.

• camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 10:38
                        > Kristin

czy ty wogole wstydzisz sie polskich imion?? Bo jakos przekrecasz je na
                        jakies denne angielskie odpowiedniki... tak wlasnie robia ludzie z takis
                        pospolitych srodowisk..
                      • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 10:50
                        Hmmm ... co do tej Andzeliki (Twojej ex) to przepraszam, nie wiedziałam.
                        Ale podtrzymuję opinię).
                        Ale o co chodzi z tymi aspiracjami? Do czego one?

A Ty masz pewnie na imie Patryk ?

Tak?
                        • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 12:28
                          po_godzinach napisała:

> Hmmm ... co do tej Andzeliki (Twojej ex) to przepraszam, nie wiedziałam.
                          > Ale podtrzymuję opinię).
                          > Ale o co chodzi z tymi aspiracjami? Do czego one?
                          >
                          > A Ty masz pewnie na imie Patryk ?
                          >
                          > Tak?

Nie.
                          Dominik
                          • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 12:30
                            O, super.
                            Lubiłam kiedyś taka książeczkę o słoniu Dominiku).
                            Był z porcelany i urósł.
                            • Gość: frycowa Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: 212.160.138.* 22.06.05, 14:12
                              Mój koto ma na imie dominik:)
                            • margo.pf Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 28.06.05, 13:19
                              hm..............ten Dominik, w przeciwienstwie do slonia nigdy nie urosnie. I
                              na dodatek kaleka, laski mu w zyciu potrzeba zamiast dziewczyny. A tak swoja
                              droga, czy to pokolenie jest w calosci takie durne czy Dominik to wyjatek?
                          • camel_3d Dominik??????? 08.06.05, 13:09
                            No nie..i to ty sie smiejesz z jej imienia.. A to raczej ona powinna cie
                            rzucic...
                            • proctopus Re: Dominik??????? 08.06.05, 13:11
                              camel_3d napisał:

> No nie..i to ty sie smiejesz z jej imienia.. A to raczej ona powinna cie
                              > rzucic...
                              >

O co ci znowu chodzi?
                              • camel_3d Re: Dominik??????? 08.06.05, 13:12
                                no wiesz..to takie wiesniackie imie..
                                :) wyobraz sobie, ze np za 20 lat bedziesz mial 40 i beda na ciebie Dominik
                                mowili :)) o kurde.. Pan Dominik... HEHEHEHEHEHHE
                                • po_godzinach Re: Dominik??????? 08.06.05, 13:13
                                  a za 40 lat bedziesz mial 60 ))))

dziadek Dominik)
                                  • proctopus Re: Dominik??????? 08.06.05, 13:16
                                    po_godzinach napisała:

> a za 40 lat bedziesz mial 60 ))))
                                    >
                                    > dziadek Dominik)

Zejdz ze mnie. prosze cie!
                                    • po_godzinach Re: Dominik??????? 08.06.05, 13:16
                                      Nie.
                                    • camel_3d Re: Dominik??????? 08.06.05, 13:17
                                      pradziadek Dominik.. hurra!
                                      • angoulene Re: Dominik??????? 08.06.05, 18:24
                                        prasradziadek Dominik! :)))))))))))

dziadku Dominiku czemu ty sie rymujesz z si...
                                        • yoma Re: Dominik??????? 08.06.05, 18:29
                                          Prapraprapradziadek. Dominik. :)))

Pradominik.

Pradolina.
                                          • angoulene Re: Dominik??????? 08.06.05, 18:30
                                            Mandolina ;))
                                            • yoma Re: Dominik??????? 08.06.05, 18:32
                                              Prandolina, kurczę, nie mogę
                                              • yoma Re: Dominik??????? 08.06.05, 18:32
                                                Ups sorry - pralina miała być :))))
                                              • angoulene Re: Dominik??????? 08.06.05, 18:33
                                                yoma napisała:

> Prandolina, kurczę, nie mogę

aaaaaaaa

przez ciebie, dominiu, oprocz oplucia monitora zrobie w gatki (tu wstawic
                                                odpowiedni rym czestochowski:)

Prampolina
                                                • yoma Re: Dominik??????? 08.06.05, 18:37
                                                  Kwiatki?

Prasnęłaś w prawicę.
                                                  • yoma Re: Dominik??????? 09.06.05, 10:12
                                                    Pradolina, prasnąć etc. - mam imię dla młodego! PRAKSEDA!!!!
                                                  • angoulene Re: Dominik??????? 09.06.05, 10:13
                                                    A może Poksymoron? np. Mądry Dominik ;))
                                                  • yoma Re: Dominik??????? 09.06.05, 15:50
                                                    Albo: Spokojny, Grzeczny i Nieupierdliwy.
                                    • agent_towarzyski Re: Dominik??????? 12.06.05, 21:47
                                      Zagramy w domino Dominiku?)))
                        • Gość: sylwia Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:27
                          hm... Patrick chyba
            • Gość: heeeeee0 Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 05.08.05, 01:15
              Chłopczyno dla dobra tej Stafani zostaw jo, niewiedziałm ze so tacy faceci
              czysty debilizm:)))))))))))))))))))
      • gadziun Re: Poznalem dziewczne 08.06.05, 10:38
        a moja miała kiedyś narzeczonego _Kiełbasa Jasiek mu było -uf ..jak dobrze że
        to nie on jest moim ojcem :D
        Ale to chyba (post) prowokacja ,nie ?
    • Gość: Adela Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.06.05, 22:59
      A swojego imienia sie nie wstydzisz? Stefania nieprzecietne dzis imie,
      nietuzinkowe. Gdybys mowil tak do innej dziewczyny tak jak do niej :jakas lala(
      bucik ci sie rozpier...), baby, albo inna mala (naprawde taka mala?) to bys
      dostal po zebach.
      • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 07.06.05, 23:02
        Gość portalu: Adela napisał(a):

> A swojego imienia sie nie wstydzisz? Stefania nieprzecietne dzis imie,
        > nietuzinkowe. Gdybys mowil tak do innej dziewczyny tak jak do niej :jakas lala(
        >
        > bucik ci sie rozpier...), baby, albo inna mala (naprawde taka mala?) to bys
        > dostal po zebach.

Ja mam normalne imie i niczego nie musze sie wstydzic. Zreszta wszyscy i tak
        znaja mnie pod ksywka.

PS. Chcesz sie bic mala?
        • Gość: leziox Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.arcor-ip.net 07.06.05, 23:09
          Nie ma normalnych albo nienormalnych imion,to w końcu słowa,człowieku.Jeżli ci
          z nią dobrze,jeśli Stefa to ta Stefa ponad wszystko,to naprawdę cię nie
          rozumiem.Osobiście potrafię sobie wyobrazić,że moja żona mogłaby nosić imię
          Stefania,wcale by mnie to nie przeszkadzało.Ale jeśli chcesz rzucić kogoś ci
          bliskiego/mam nadzieję że bliskiego/tylko z powodu imienia,to oznacza że albo
          tak naprawdę nie kochasz tej osoby albo sugerujesz się nieważnymi rzeczami.
          Weź pod uwagę,że kobieta nosząca takie imię,jakie spodobałoby ci się od
          razu,może w efekcie okazać się zamaskowaną megierą,sadystycznie tłamszącą
          właśnie poznanego faceta.I co?
        • Gość: Torunianka Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 23:11
          No, ja bym Ci dołożyła i to na poważnie. Wydaje mi się, że to Ty jesteś
          wieśniakiem. Stenia to piękne imię, które bardzo ładnie brzmi, ale to Ty musisz
          się nauczyć je prawidłowo wymawiać. Nie bądż prostakiem, bo to ona powinna się
          za Ciebie wstydzić. Pozdrawiam.
        • yoma Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 18:30
          Zreszta wszyscy i tak
          > znaja mnie pod ksywka.

A którą, bo ja znam ze 20?
    • cartkha Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 07.06.05, 23:10
      proctopus, ale ty gupi jesteś!
      A co byś chciał Patrycje, Beate, Marzene itd
      Stefania bardzo seksowne imię. Możesz mówić Stenia a jak bedziesz ją kochał to
      bedziesz odmieniał różniście...Niutka, Aniutka... Stefania bardzo seksowne imię.
      Przypomina się strofa Juliana Tuwima:
      Julian Tuwim ...
      Takiej dostał dziwnej manii, że chciał tylko od Stefanii. ...
      • cartkha nie bądź wieśniakiem 07.06.05, 23:18
        ale nie bądź wieśniakiem i nie pisz i nie mów nigdy takich rzeczy:
        PS. Do wyrka juz z nia poszedlem:)
        • Gość: Mariusz Re: nie bądź wieśniakiem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.05, 19:44
          nie obrazaj ludzi ze wsi
          Ps. Odpowiednikiem wieśniaka jest łyk miejski
      • Gość: stefa Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 08:14
        To Boya jeat chyba jednak
        • cartkha podobasz mi sie Stefa... 08.06.05, 08:52
          ale ten boy to co ma takie rozterki to nie boy
      • Gość: bea Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.pl 22.06.05, 10:52
        a co Ty chcesz od BEATY?!!!!!
    • Gość: agrest Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: 217.149.242.* 07.06.05, 23:14
      Gajowy, był kiedyś taki serial "Powrót do Edenu". I tam była Stefania, którą
      pogryzł krokodyl, a potem zmieniła imię na Tara. To może do swojej tez mów Tara.

Albo wyobraź sobie, ze jesteś ordynatem Michorowskim.
      • Gość: leziox Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.arcor-ip.net 07.06.05, 23:24
        Facet ma wątpliwości,to normalne w końcu,ale ja to zastanawiałbym się nad
        tysiącem innych rzeczy,a nie nad imieniem,w końcu życie jest wystarczająco
        ciężkie.
      • Gość: iggy Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.socal.res.rr.com 22.06.05, 19:20
        moja stara tez sobie zmienila na Tara
    • emu27 Bądź kreatywny 07.06.05, 23:52
      Bądź kreatywny i wymyśl jakieś wyszukane zdrobnienie, np fany (od stefany) albo
      stefik i co ci przyjdzie do głowy. Znam przypadek jak z tandetnej Janiny
      zrobiła sie oryginalna Nina. Przemyśl sprawę.
      • kraxa Janina TANDETNE??? 08.06.05, 13:49
        rany boskie, to wlasnie NINA jest pretensjonalne. Wolalabym byc juz Janka. A ty
        masz pewnie na imie Wioleta. I marzysz otym, zeby byc Nina lub Nela...
        • Gość: paskudka Re: Janina TANDETNE??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.05, 22:19
          nie czepiaj się neli... piekne imie... Ścibor czy coś takiego to dopiera
          niezłe imiona
    • iberia29 Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 00:55
      jesli jej sie imie nie podoba to czemu go nie zmieniala? Imie fakt malo
      spotykane,no coz tak to jest jak rodzice chca byc "oryginalni" ...
      • diagnosta7 Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 04:08
        O rany! To ten sam wirus co u gajowego i spiky.
        • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 09:06
          diagnosta7 napisała:

> O rany! To ten sam wirus co u gajowego i spiky.

Polujesz?
          Do jakiego kola nalezysz?
      • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 09:05
        iberia29 napisała:

> jesli jej sie imie nie podoba to czemu go nie zmieniala? Imie fakt malo
        > spotykane,no coz tak to jest jak rodzice chca byc "oryginalni" ...

Myslisz, ze tak latwo imie zmienic? Trzeba chyba udowodnic, ze jest obrazliwe
        (ja uwazam, ze jest, ale watpie zeby jakas urzedaska podzielila moj poglad, bo
        tam prawie same Stefy i Wieslawy) albo ze przez cale zycie mowiono na ciebie
        inaczej. A na nia od zawsze mowili Stefa.

• Gość: Joanna Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.fbx.proxad.net 08.06.05, 09:10
          .... a na nia od zawsze mowili Stefa.

No wiec Ty mozesz zaczac mowic Stenia, Stefi, Stef, Stefani...
          • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 09:19
            Tez wiesniacko.
            Kazdy sie domysli, ze chodzi o Stefanie.
            • Gość: Joanna Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.fbx.proxad.net 08.06.05, 09:26
              Kazdy ...???

Przeciez to Ty ja kochasz - mam nadzieje,
              To Ty chcesz sobie z nia ulozyc zycie.

A zreszta wszystko zalezy od tego, jak to imie bedziesz wymawial, bo nawet najpiekniejsze mozna
              zmasakrowac.

• proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 09:38
                Gość portalu: Joanna napisał(a):

> Kazdy ...???
                >
                > Przeciez to Ty ja kochasz - mam nadzieje,
                > To Ty chcesz sobie z nia ulozyc zycie.
                >
                > A zreszta wszystko zalezy od tego, jak to imie bedziesz wymawial, bo nawet
                najpiekniejsze
                > mozna zmasakrowac.

Zaraz, zaraz!
                Gdzie ja pisalem, ze chce sobie z nia ukladac zycie? Za mlody jestem na to,
                zreszta o tym nie mysle.
                To fajna lala i tyle. Ale nie lubie robic sobie obciachu przed znajomymi i tyle.

• Gość: Joanna Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.fbx.proxad.net 08.06.05, 10:11
                  A jak Ty masz na imie ?
                  • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 10:21

> A jak Ty masz na imie ?

Dominik
                    • Gość: Joanna Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.fbx.proxad.net 08.06.05, 10:26
                      Dominique et Stéphanie...

Ladnie, prawda ?
                      • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 10:35

> Dominique et Stéphanie...
                        >
                        > Ladnie, prawda ?

Taa, swietnie. Wez juz przestan.
                        • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 10:56
                          e ty masz pewnie z 15 lat...no comment
                          • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 11:53
                            camel_3d napisał:

> e ty masz pewnie z 15 lat...no comment
                            >

Jakbym mial 15 lat, to bym sie nie zadawal z 24-letnia lala.
                            • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 11:54
                              24-lalka to chyba szmacianka?

Lekko wytarta chyba ...
                              • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 12:20
                                po_godzinach napisała:

> 24-lalka to chyba szmacianka?
                                >
                                > Lekko wytarta chyba ...

Ty raszplo licz sie ze slowami!

• po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 12:22
                                  No cos Ty - liczę się.

Lalka, która ma 24 lata to chyba taka, co jeszcze Twoja mama Krystyna nią się
                                  bawiła - to juz swoje lata ma.
                              • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 12:22
                                i oczy z guzikow:)
                                • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 12:23
                                  No własnie)

Ale lalki szmacianki najlepsze były)

Takie do przytulania najlepsze)
                            • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 11:57
                              no to skoro ona ma 24 lata, to wychodzi mi, ze ty tez masz gdzies kolo
                              tego..fizycznie..ale intelektualnie to jakos w okolicy 15 :)
                              • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:07
                                camel_3d napisał:

> no to skoro ona ma 24 lata, to wychodzi mi, ze ty tez masz gdzies kolo
                                > tego..fizycznie..ale intelektualnie to jakos w okolicy 15 :)

Wiesz co? A mnie sie wydaje, ze ty mi po prostu zazdroscisz, ze jestem mlody i
                                mam fajna laske.
                                • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:11
                                  e tam, jak to fajna laska, jak ma na imie stefania;)
                                  twoja rodzina i koledza sie z niej beda smiac.. fcale nie fajna..poszukaj
                                  lepiej jakis z aspiracjami:)
                                  • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:14
                                    camel_3d napisał:

> e tam, jak to fajna laska, jak ma na imie stefania;)
                                    > twoja rodzina i koledza sie z niej beda smiac.. fcale nie fajna..poszukaj
                                    > lepiej jakis z aspiracjami:)
                                    >

Aspiracje to wyobraz sobie, ze ona ma. To nie jej wina, ze ja tak starzy
                                    skrzywdzili.
                                    • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:16
                                      No jak ma te aspiracje to koniecznie powinna zmienic to imię.

Inaczej sie nie uda.
                                    • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:16
                                      no a ty masz na imie Dominik...powinienes zaskarzys mame krystyne do sadu..
                                      TAKIE NIESZCZESCIE CIE SPOTKALO..
                                      • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:25
                                        camel_3d napisał:

> no a ty masz na imie Dominik...powinienes zaskarzys mame krystyne do sadu..
                                        > TAKIE NIESZCZESCIE CIE SPOTKALO..

Mnie sie podoba.
                                        Zreszta to bardzo trendy imie.
                                        • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:26
                                          ale moze inni sie za twoimi placami nabijaja...
                                          dominik to fajne imie,...dla chlopca, ale nie dla mezczyzny...

wyobraz sobie np..premier Dominik... o kurde.. zero szacunku...
                                          • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:29
                                            Troche jest zniewieściałe, bo Dominika to jeszcze jakos brzmi.

A Stefania mówi do Ciebie Dominiczku?

(troche jak domino)
                                            • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:31
                                              nie..Stafania mowi...Dominisiu...
                                              • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:33
                                                Dominisiu mówi sie do dziewczynki - słyszałam kiedyś.

Myslisz, że to są Stefan i Dominika?
                                                • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:37
                                                  a kto ich tam wie... powoli sie wszytsko klaruje
                                                  • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:57
                                                    sie klaruje, że te aspiracje dotycza TVN-u

tam Stefania chyba nie pasuje
                                                  • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:58
                                                    ale za to FOX na pewno
                                                  • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:03
                                                    Może Dominik ma na imie Fox, wtedy Stefania mogłaby tez tak sie nazywać Steffi
                                                    Fox.
                                                  • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:03
                                                    tfu, na nazwisko)
                                                  • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:20
                                                    > Może Dominik ma na imie Fox, wtedy Stefania mogłaby tez tak sie nazywać
                                                    Steffi
                                                    > Fox.

albo np DOminik Carlos i Stefania Klaudia
                                                  • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:23
                                                    Tak. Mozna tez tak: Klaudia "Stefania" Fox-Dominik.

To juz baaaardzo duze aspiracje.
                                                  • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:25
                                                    Klaudia "Stefania" Fox-Dominik Carlos
                                                  • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:27
                                                    Świetnie ))

Chyba pomoglismy Dominiczkowi w karierze.

Poprosimy o honorarium.
                                                  • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:34
                                                    no..zawsze wiedzialem, ze to chlopak z aspiracjami...
                                                  • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:38
                                                    ... zyciowymi
                                                  • yoma Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 18:35
                                                    Chodzi o Foxa Muldera?

Wobec tego Stefania ma na imię Scully.
                                                  • angoulene Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 18:37
                                                    hyba dana... ale to nie to samo, co dominika...
                                                  • angoulene Chyba n/t 08.06.05, 18:37

• yoma Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 18:39
                                                    Wiem co mówię. Scully Stefania.

No bo jak taki poseł może być Marek Jurek, to dlaczego Scully nie może być
                                                    Stefania?
                                                  • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 22:31
                                                    Dana to Danuta.
                                            • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:45
                                              Sam jestes zniewiescialy.

• camel_3d Narada w Firmie.. 08.06.05, 13:49
                                                panie Dominiku (tu nastepuje przerwa na wybuchy smiechu)..prosimy o analize
                                                danych dla Stefanii
                                                • proctopus Re: Narada w Firmie.. 08.06.05, 14:02
                                                  camel_3d napisał:

> panie Dominiku (tu nastepuje przerwa na wybuchy smiechu)..prosimy o analize
                                                  > danych dla Stefanii

Widze, ze tam niezla imprezka musi byc. Widze, ze poszedles za moja rada.
                                                  Jakich danych?
                                                  • camel_3d Re: Narada w Firmie.. 08.06.05, 14:20
                                                    firmowych...
                                                • angoulene Re: Narada w Firmie.. 08.06.05, 18:30
                                                  camel_3d napisał:

> panie Dominiku (tu nastepuje przerwa na wybuchy smiechu)..prosimy o analize
                                                  > danych dla Stefanii

:))))))))))))))))))

Panie Dominiku, co pan zrobil na pikniku?
                                                  Biegalem w samym staniku
                                          • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:41
                                            camel_3d napisał:

> ale moze inni sie za twoimi placami nabijaja...
                                            > dominik to fajne imie,...dla chlopca, ale nie dla mezczyzny...
                                            >
                                            > wyobraz sobie np..premier Dominik... o kurde.. zero szacunku...
                                            >

Jakos na brak szacunku nie narzekam. Ale tyu masz chyba z tym problem.
                                            • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:49
                                              taz nie, bo nie mam na imie Dominik.
                                • yoma Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 18:40
                                  ze jestem mlody i
                                  > mam fajna laske.

Mój drogi, czy masz fajną laskę, naprawdę nie tobie oceniać.

Fuj, świństwa jakieś.
        • iberia29 Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:46
          bzdury piszesz, zeby imie zmienic to nie tzreba niczego udowadnaic-pomyliles z
          nazwiskiem wtedy tak jest.
          • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:00
            iberia29 napisała:

> bzdury piszesz, zeby imie zmienic to nie tzreba niczego udowadnaic-pomyliles z
            > nazwiskiem wtedy tak jest.

To niby co? Mozna sobie ot tak isc i powiedziec zmieniam imie.
            I za darmo zmienia?
            Nie wierze.
            • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:04
              Nie no, musiałbys zapłacic.
              • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:22
                ale mysle, ze jak im powiesz, ze nazywasz sie Dominik to ci zmienia od reki i
                jeszcze doplaca za lata krzywd i ubokorzen...
    • camel_3d kretyn jestes... 08.06.05, 08:56
      skoro dla ciebieimie jest az tak waze..
      lepsze by blo Janet??
      • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 09:02
        camel_3d napisał:

> skoro dla ciebieimie jest az tak waze..
        > lepsze by blo Janet??

A juz bym wolal.
        Ale to chyba nie w Polsce?
        • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 10:23
          nie, w Polsce to pewnie Isaura ..abo inne wiesniackie imie rodem z TV...
          • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 10:25
            camel_3d napisał:

> nie, w Polsce to pewnie Isaura ..abo inne wiesniackie imie rodem z TV...

A znasz kogos z takim imieniem, bo ja nie.
            Ktos puscil plotke, a ty w to wierzysz.
            BUHAHAHA
            • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 10:28
              obawiam, ze ze znam, po tym kretynskim serialu w mojej okolicy pojawily sie 3
              Isaury-....
              • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 10:38
                camel_3d napisał:

> obawiam, ze ze znam, po tym kretynskim serialu w mojej okolicy pojawily sie 3
                > Isaury-.

Pewnie mieszkasz na wsi
                • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 10:54
                  nie, nie mieszkam na wsi, ale mieszkalem kiedys w Polsce:) tam tak jest:)
                  • po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 10:55
                    heh)
                    Nie uogólniaj - tylko w niższych sferach )
                    • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 10:56
                      w mojej okolicy byly tylko nizsze sfery:))))
                      • po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 10:57
                        uwierz więc na słowo)
                        • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 11:02
                          wierze:)
                          • po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 11:05
                            W "innych" sferach powróciły imiona Jan, Maria, Stefania, Antoni, Maciej itp.
                            Sferach, rzecz jasna, bez aspiracji).
                            • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 11:51
                              o kurcze, to mam imie z "innej" sfery:))))
                              • po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 11:53
                                A ja ???
                                Niczym sierotka))
                            • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 11:51
                              po_godzinach napisała:

> W "innych" sferach powróciły imiona Jan, Maria, Stefania, Antoni, Maciej itp.
                              > Sferach, rzecz jasna, bez aspiracji).

Chcialas powiedziec w sferach pozerow i wiesniakow?
                              • po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 11:53
                                Odpowiem Ci, jak Ty mo najpierw odpowiesz, o jakich aspiracjach rodziców
                                Andżelik myslisz.
                                • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 11:57
                                  po_godzinach napisała:

> Odpowiem Ci, jak Ty mo najpierw odpowiesz, o jakich aspiracjach rodziców
                                  > Andżelik myslisz.

A aspiracjach zyciowych.
                                  • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 11:58
                                    i uwazasz, ze jak jej dadza na imie andzelika to od razu szefowa EU zostanie:)??

dobre...
                                    • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 12:00
                                      camel_3d napisał:

> i uwazasz, ze jak jej dadza na imie andzelika to od razu szefowa EU zostanie:)?
                                      > ?
                                      >
                                      > dobre...
                                      >

Na pewno ma wieksze szanse z nowoczesnym imieniem niz z wiejskim.
                                      Kto w firmie chcialby miec sekretarke, ktora mowi "Tu Stefania jakas tam. Slucham?"

• po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 12:01
                                        Ja.
                                        Andzelika mialaby problemy z zatrudnieniem sie u mnie.
                                        • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 12:04
                                          po_godzinach napisała:

> Ja.
                                          > Andzelika mialaby problemy z zatrudnieniem sie u mnie.

A niby dlaczego?
                                          • po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 12:06
                                            Miałbym (z tytułu uprzedzeń, przyznam) wątpliwości co do jej kwalifikacji
                                            umysłowych.

To mogłoby byc, oczywiście, mylne, ale mówimy o pierwszym wrażeniu.

Imię Andżelika kojarzy mi się z kiepską wydolnością intelektualną, co może byc
                                            dla Andżelik krzywdzące.
                                          • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 12:06
                                            bo pewnie ma aspiracje zyciowe rodem ze Starych Jablonek..
                                      • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 12:02
                                        w zadnej powaznej firmie sekretara nie mowi.."TU BASIA jakas tam..slucham..."
                                        • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 12:07
                                          camel_3d napisał:

> w zadne

A skad ty to mozesz wiedziec.
                                          Tak sie sklada, ze moja ex pracowala jako sekretarka i jak do nie dzwonilem to
                                          tak mowila.
                                          • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 12:09
                                            i pewnie miala na imie Andzelika... z ambicjami.. skoro tak mowila...
                                            • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 12:12
                                              camel_3d napisał:

> i pewnie miala na imie Andzelika... z ambicjami.. skoro tak mowila...

Nie, Klaudia.
                                              • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 12:13
                                                "tyz slicnie...."
                                                • po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 12:14
                                                  ... i z ambicjami.
                                                • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 12:23
                                                  camel_3d napisał:

> "tyz slicnie...."
                                                  >

Tez ci nie pasi?
                                                  A Klaudia Carlos?
                                                  • po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 12:25
                                                    Kto to jest Klaudia Carlos?
                                                  • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 12:29
                                                    po_godzinach napisała:

> Kto to jest Klaudia Carlos?

Taka laska z TVN.
                                                  • po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 12:32
                                                    No własnie, z telewizji.

A Andżelika to tez z filmu "Andżelika i piraci" czy jakos tak.

A Twoja Stefania to chociaz po babci)
                                                  • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 13:04
                                                    po_godzinach napisała:

> No własnie, z telewizji.
                                                    >
                                                    > A Andżelika to tez z filmu "Andżelika i piraci" czy jakos tak.
                                                    >
                                                    > A Twoja Stefania to chociaz po babci)

Moze byc sobie nawet po krolowej angielskiej. I co z tego?
                                                  • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 13:07
                                                    to, ze to imie ma tradycje..a nie tam jakas Carlos...

a skad wiesz te tonie jest facet po operacji? no bo Carlos t meskie imie:)
                                                  • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 13:13
                                                    camel_3d napisał:

> to, ze to imie ma tradycje..a nie tam jakas Carlos...
                                                    >
                                                    > a skad wiesz te tonie jest facet po operacji? no bo Carlos t meskie imie:)

Carlos to nazwisko ciulu!
                                                  • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 13:18
                                                    niestety nie..To imie np Carlos Santana:) chyba ze santana to imie:)
                                                  • po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 13:19
                                                    Ale Santana to imię żeńskie.
                                                  • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 13:20
                                                    no fakt.. to penie transwestyta...i Klaudia Carlos tez...:)
                                                  • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 13:31
                                                    po_godzinach napisała:

> Ale Santana to imię żeńskie.

No, na przyklad Samanta Fox
                                                  • po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 13:32
                                                    Ona też z TVN-u?
                                                  • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 13:48
                                                    po_godzinach napisała:

> Ona też z TVN-u?

To taka piosenkarka z duzymi cycami.
                                                  • po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 13:49
                                                    a jak z duzymi to ja sie nie znam

jakby miala male to tak
                                                  • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 13:32

> > Ale Santana to imię żeńskie.
                                                    >
                                                    > No, na przyklad Samanta Fox

jak ci napisze, ze spadlem z krzesla to uwierzysz?
                                                    Moze jeszcza raz przeczytaj to co napisales..
                                                  • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 13:33
                                                    a Fox to juz wogole Lis... czyli ona tez z TVNu :)
                                                  • po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 13:34
                                                    Taaaa, Tomasz "samanta" Lis .... a to szczwany.
                                                  • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 13:37
                                                    nie to chodzi o Kinge, ale chciala miec imie z aspiracjami, wiec penie sie
                                                    przesamancila
                                                  • po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 13:45
                                                    wszystko przez te Stefanię.
                                                  • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 13:51
                                                    camel_3d napisał:

> a Fox to juz wogole Lis... czyli ona tez z TVNu :)

Lis to z TVN-u odszedl i teraz pracuje w Polsacie jakbys nie wiedzial.
                                                  • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 13:51
                                                    no nie wiem, bo nie mam TVN.... Polsatu tez nie..
                                                  • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 13:49
                                                    camel_3d napisał:

>
                                                    > > > Ale Santana to imię żeńskie.
                                                    > >
                                                    > > No, na przyklad Samanta Fox
                                                    >
                                                    > jak ci napisze, ze spadlem z krzesla to uwierzysz?
                                                    > Moze jeszcza raz przeczytaj to co napisales..
                                                    >
                                                    Wez juz sie gosciu nie zbijaj. O co ci chodzi? Co cos napisze, to ty masz jakies
                                                    wonty.
                                                  • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 13:51
                                                    no dobra..
                                                    tylko jest roznica mieszy slowami Santana i Samanta

taka mala zasadnicza..
                                                    mna sie nie przejmuj juz wstalem z podlogi..
                                                  • po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 13:53
                                                    co to sa wonty ?
                                                  • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 14:07
                                                    po_godzinach napisała:

> co to sa wonty ?

Jak to co? Nie wiesz co to sa wonty czy sie zbijasz?
                                                    Jak sie ma wonty, to sie cos od kogos chce, to znaczy sie fika do kogos. Rozumiesz?
                                                  • po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 14:10

>
                                                    > Jak to co? Nie wiesz co to sa wonty czy sie zbijasz?
                                                    > Jak sie ma wonty, to sie cos od kogos chce, to znaczy sie fika do kogos.
                                                    Rozumi
                                                    > esz?

Hmmm ... to jak ja cos od kogos chcę (na przykład chcę, żeby mi pomógł ściągnąć
                                                    walizkę w pociągu) to mam wąty ?? Aha.

A fika do kogoś się tez wtedy ??? Nogami ? Bym sie wstydziła.
                                                  • po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 14:10
                                                    sorry - wonty
                                                  • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 14:22
                                                    po_godzinach napisała:

> sorry - wonty

Nie udawaj, ze nie wiesz o co chodzi
                                                    Dobrze wiem, ze wiesz tylko sie droczysz
                                                    Ale nie ze mna te numery
                                                  • po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 14:24
                                                    hmmm ... Dominik Brunner?
                                                  • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 14:26
                                                    > hmmm ... Dominik Brunner?

wydalo sie....
                                                  • po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 14:28
                                                    Powinnam domysleć się, że to ktoś z telewizji ...
                                                  • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 14:32
                                                    regionalnej...
                                                  • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 14:14
                                                    to znaczy, ze jak ja chce od kogos gume do zucia to mam waty??
                                                  • po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 14:15
                                                    wonty (podobno)
                                                  • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 14:25
                                                    camel_3d napisał:

> to znaczy, ze jak ja chce od kogos gume do zucia to mam waty??

Przeciez to nie o to chodzi, ze prosisz kogos zeby ci cos dal.
                                                    Jak do kogos fikasz to znaczy ze masz wonty. Jakbys mu na przyklad ta gume
                                                    chcial zabrac sila.
                                                    Gdzie ty sie uchowales, ze nie rozumiesz?
                                                  • po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 14:29
                                                    Gume do zucia siłą???

Z ust ???

Toz to juz desperacja całkowita.
                                                  • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 14:33
                                                    >Jakbys mu na przyklad ta gume
                                                    > chcial zabrac sila.

czyli jakbym mu chcial ja wyciagnac z otworu gebowego to mialbym wtedy wonty?
                                                    wtedy to by mial skret kiszek...
                                                  • po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 14:36
                                                    Jeśli Dominiczek jest kolega Gajowego, to jest tez lekarzem i ze skrętu kiszek
                                                    wyleczy (w prywatnej klinice).
                                                  • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 13:26
                                                    camel_3d napisał:

> niestety nie..To imie np Carlos Santana:) chyba ze santana to imie:)

To wez mi gosciu wytlumacz jak ta babka moze sie nazywac Klaudia Carlos?
                                                  • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 13:28
                                                    a jak facet moze sie nazywac Linda? np..taki Boguslaw?
                                                  • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 13:44
                                                    camel_3d napisał:

> a jak facet moze sie nazywac Linda? np..taki Boguslaw?

A ch.. mnie to obchodzi
                                                  • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 13:46
                                                    no to penie Carlos moze sie tez Klaudia nazywac:)
                                                  • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 12:25
                                                    > A Klaudia Carlos?

a kto to?
                                              • yoma Re: kretyn jestes... 08.06.05, 18:43
                                                proctopus napisał:

> camel_3d napisał:
                                                >
                                                > > i pewnie miala na imie Andzelika... z ambicjami.. skoro tak mowila...
                                                >
                                                > Nie, Klaudia.

No przecież stąd się wzięła Andżelika, że mówiłeś, że Andzelika!
                                                A może, kurczę, Perpetua to była?
                                                • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 19:12
                                                  yoma napisała:

> proctopus napisał:
                                                  >
                                                  > > camel_3d napisał:
                                                  > >
                                                  > > > i pewnie miala na imie Andzelika... z ambicjami.. skoro tak mowila.
                                                  > ..
                                                  > >
                                                  > > Nie, Klaudia.
                                                  >
                                                  > No przecież stąd się wzięła Andżelika, że mówiłeś, że Andzelika!
                                                  > A może, kurczę, Perpetua to była?

A to ty myslisz, ze ja tylko jedna ex mialem?
                                                  Mialem i Andzelike i Klaudie. I kilka innych.
                                                  • yoma Re: kretyn jestes... 08.06.05, 19:19
                                                    Scholastykę?
                                  • po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 11:59
                                    Ja chyba nie rozumiem - to zbyt ogólnie - byś napisał konkretnie, to pogadamy.
                                    • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 12:03
                                      po_godzinach napisała:

> Ja chyba nie rozumiem - to zbyt ogólnie - byś napisał konkretnie, to pogadamy.

Co ogolnie?
                                      Chodzi o to, ze czlowiek z nowoczesnym imieniem ma w zyciu wieksze szanse na
                                      skuces. Na przyklad gdybym od razu wiedzial, ze moja mala ma na imie Stefania,
                                      to nawet bym do niej nie startowal. I mysle, ze wielu super facetow w ten sposob
                                      ja ominelo.

• camel_3d ale jazda 08.06.05, 12:06

no i wlasnie to o czym napislaes powoduje, ze odnosimy wrazenie, iz mamy do
                                        czynienie z kmiotkiem... Skoro dla ciebie wazniejsze jest imie dziewczyny niz
                                        ona sama... no i skoro dla ciebie wazniejsza jest opinia twoich kumpli.. to
                                        moze po prostu wez sobie za zone jednego z twoich kumpli z cudownym imieniem:)
                                        • proctopus Re: ale jazda 08.06.05, 12:10
                                          camel_3d napisał:

>
                                          > no i wlasnie to o czym napislaes powoduje, ze odnosimy wrazenie, iz mamy do
                                          > czynienie z kmiotkiem... Skoro dla ciebie wazniejsze jest imie dziewczyny niz
                                          > ona sama... no i skoro dla ciebie wazniejsza jest opinia twoich kumpli.. to
                                          > moze po prostu wez sobie za zone jednego z twoich kumpli z cudownym imieniem:)

Udam, ze tego nie widzialem.
                                      • po_godzinach Re: kretyn jestes... 08.06.05, 12:07
                                        No tak, ale dla mnie "nowoczesne" a nawet awangardowe imiona dzis to Maria,
                                        Jan, Antoni itp.
                              • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 11:56
                                > Chcialas powiedziec w sferach pozerow i wiesniakow?

nbie, w sferach o ktorych ty mowisz obowiazuja obecnie:

Dzordz
                                Dzanet
                                Gregory
                                Dzon
                                Dzulja
                                Andzelika :)
                                i inny zamorskie z ambicjami:)
                                • proctopus Re: kretyn jestes... 08.06.05, 11:58
                                  Andzelika to normalne imie.
                                  • camel_3d Re: kretyn jestes... 08.06.05, 12:00
                                    wiem, wiem... z ambicjami
        • kraxa w Polsce to bedzie Zaklina 08.06.05, 13:51
          Tez imie z duuuzym potencjalem i aspiracjami;-)
          • camel_3d Re: w Polsce to bedzie Zaklina 08.06.05, 13:52
            a co ona zaklina?
            • kraxa rzaklina raczej brak mi z z kropka 08.06.05, 13:56

• camel_3d Ksiezniczka Monako 08.06.05, 10:27
      nazywa sie chyba wlasnie Stafania... i nikomu to nie przeszkadza, no ale
      przeciez to Polska..tu trzeba sie nazywac Gregory, Dzordz czy tez Latoja:)
      hehehe
      • proctopus Re: Ksiezniczka Monako 08.06.05, 10:40
        camel_3d napisał:

> nazywa sie chyba wlasnie Stafania... i nikomu to nie przeszkadza, no ale
        > przeciez to Polska..tu trzeba sie nazywac Gregory, Dzordz czy tez Latoja:)
        > hehehe

Nie jestesmy w Monachium
        • camel_3d o w morde... 08.06.05, 10:55
          nie chce od razu przesadzac sprawy, ale mam wrazenie, ze ty
          jestes...coz...bardzo prosty chlopiec...

Monako to nie to samo co Monachium:)) Polecam atlas...
          • proctopus Re: o w morde... 08.06.05, 11:29
            camel_3d napisał:

> nie chce od razu przesadzac sprawy, ale mam wrazenie, ze ty
            > jestes...coz...bardzo prosty chlopiec...
            >
            > Monako to nie to samo co Monachium:)) Polecam atlas...
            >

Mozesz ze mnie zejsc? Juz nie masz czego sie czepiac?
            Monachium, Monako - jeden pies. Obydwa nie leza w Polsce.

• Gość: Stefania Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.68.81.24.ostrow81.tnp.pl 08.06.05, 10:38
      Dominik ty ćwoku. Że niby moje imie jest wieśniackie. Tyle razy ci mówiłam
      żebyś nie mówił do mnie "lala" przy kumplach tylko "Stefan". W łóżku non stop
      tak do mnie krzyczysz i chcesz żebym udawała faceta. Więc o co ci chodzi?
      • cartkha widzisz, cos ci nie pasuje... 08.06.05, 11:00
        a, to o to chodzi, kochasz inaczej? To trzeba był od razu powiedzieć, że wolisz
        facetow! Nawet o tym nie wiesz....
      • matmichal Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 11:33
        drogi stefanie!
        przykro mi że masz tak głupiego faceta....ale on jest chyba trochę inny!:)
    • baszi Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 10:50
      a może HOGATA, KUNEGUNDA, HELGA, HERMENEGILDA? co ty na to? jakiś ty biedny ...
      chyba się popłaczę ;)
    • filipooo Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 11:07
      wywal ją na pysk
      • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 11:44
        filipooo napisał:

> wywal ją na pysk

Ale ona mi sie podoba.
        • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 11:54
          to powiedz jej ze jak nie zmieni imienia to sie do niej nie bedziesz odzywal..i
          twoja mama krystyna tez nie :))

a jak kolega ma na imie? moze one taz uwaza, ze masz wiesniackie imie..
        • jantoni.jajcorz Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 12:30
          proctopus napisał:
          > Ale ona mi sie podoba.

To ty, q..wa, nie wiesz, że nie można mieć wszystkiego!!! --> np. fajnej laski
          z miastowym imieniem :)))
          Może do wieśniackiego imienia, starzy [przyszłe teście] dorzucą trochę hektarów?
          Ponegocjuj :))))
          • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 12:33
            jantoni.jajcorz napisał:

> proctopus napisał:
            > > Ale ona mi sie podoba.
            >
            > To ty, q..wa, nie wiesz, że nie można mieć wszystkiego!!! --> np. fajnej la
            > ski
            > z miastowym imieniem :)))
            > Może do wieśniackiego imienia, starzy [przyszłe teście] dorzucą trochę hektarów
            > ?
            > Ponegocjuj :))))

Wez mnie nie oslabiaj gosciu.
            Ona nie jest ze wsi, a poza tym nie zamierzam sie z nia zenic.
            • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:13
              > Ona nie jest ze wsi, a poza tym nie zamierzam sie z nia zenic.

to po cholere jej macisz w glowie?
              • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:17
                camel_3d napisał:

> > Ona nie jest ze wsi, a poza tym nie zamierzam sie z nia zenic.
                >
                > to po cholere jej macisz w glowie?

Bo jest fajna
                • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:19
                  no ale ty masz na imie dominik... co na to jej rodzina i znajomi powiedza...
                  a nie mozesz zmienic imienia?
              • oloom Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 18:37
                o rany, gajowy się znowu objawił!!! Czy ten facet się z kimś zakłada, że da
                radę pociągnąć takie idiotyczne wątki???
          • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 12:33
            Powinien tez sprawdzić, jakie maja auto, zanim nie będzie za późno.
            • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 12:53
              po_godzinach napisała:

> Powinien tez sprawdzić, jakie maja auto, zanim nie będzie za późno.

A co to ma do rzeczy?
              Maja stare BMW. I co z tego?
    • Gość: drech [...] IP: *.68.81.14.ostrow81.tnp.pl 08.06.05, 11:24
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 11:38
        Gość portalu: drech napisał(a):

> jebnij jej

A nawet gdybym tak zrobil, to uwazasz, ze by to cos dalo?
        Imie by jej od tego zmienilo?
        Teraz sam widzisz debilizm tego co napisales.
        Wez juz lepiej nic nie pisz jak masz pisac takie debilizmy.
        • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 12:16
          > A nawet gdybym tak zrobil, to uwazasz, ze by to cos dalo?

ale moze poczulbys sie lepiej...
    • Gość: michele Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:59
      Gościu, chyba z byka spadłeś!? Jak można się wstydzić imienia i to jeszcze
      cudzego? A jak jej się nie podoba, to niech sobie zmieni.

Aha, a na koniec zacytuję Ci Boya:

"Kto poznał panią Stefanią
      Ten wolał od innych pań ją."

Czy jakoś tak...
      • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:02
        Gość portalu: michele napisał(a):

> Gościu, chyba z byka spadłeś!? Jak można się wstydzić imienia i to jeszcze
        > cudzego? A jak jej się nie podoba, to niech sobie zmieni.

Nie wnikalme czemu nie zmienila. Widocznie nie jest to takie latwe. I pewnie
        slono kosztuje.

>
        > Aha, a na koniec zacytuję Ci Boya:
        >
        > "Kto poznał panią Stefanią
        > Ten wolał od innych pań ją."
        >
        > Czy jakoś tak...

Kto to jest ten Ci Boy?
        • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:04
          Ci Boy to taki raper.
          • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:09
            po_godzinach napisała:

> Ci Boy to taki raper.

Nie slucham rapu. To dobre dla frajerow.
            Czasem lubie posluchac hip hopu, ale tez nie za bardzo. Wole dobry pop i disco.
            • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:14
              a to może jakis od disco, ja sie nie znam

ale Ci Boya żeby nie znać ??????
              • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:15
                Boy George:)))))
                • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:22
                  camel_3d napisał:

> Boy George:)))))

A.. o tym to slyszalem. On spiewa taka piosenke 'kama kama kameloeon' czy jakos tak.
                  • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:27
                    nie.... tam jest "kuma kuma kuma kameleon"..bo to o taki rodzaj zab chodzi.. w
                    tej piosence..
                    • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:43
                      camel_3d napisał:

> nie.... tam jest "kuma kuma kuma kameleon"..bo to o taki rodzaj zab chodzi.. w
                      >
                      > tej piosence..

Kameleon to nie zaba tylko plaz.
                      Na biologie nie chodziles?
                      • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:45
                        chodzilem... zaba to tez plaz... (bo taka plazka)
                        • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:46
                          kameleon to żaba bo pływa
                          • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:47
                            i macha nozkami
                            • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:49
                              pływa żabką
                              • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:50
                                kryta
                          • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:59
                            po_godzinach napisała:

> kameleon to żaba bo pływa

Kameleon nie plywa tylko chodzi po drzewach.
                            • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:05
                              Jak popływa to wchodzi na drzewo zeby wyschnąć. Pływa krytą żabką.
                              • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:20
                                po_godzinach napisała:

> Jak popływa to wchodzi na drzewo zeby wyschnąć. Pływa krytą żabką.

Nie bierz juz wiecej prochow. Prosze
                                • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:25
                                  Dlaczego?
                                  • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:31
                                    po_godzinach napisała:

> Dlaczego?

Bo bredzisz jak potluczona
                                    • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:33
                                      A bo jak spadałam z krzesła to sie potłukłam i mnie boli - więc muszę jeśc
                                      proszki. Ma mnie boleć ??
                            • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:15
                              > Kameleon nie plywa tylko chodzi po drzewach.

a..to kotek?
                              • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:16
                                kotek też.

Kameleon zmienia sie co i rusz w cos innego (mówi sie nawet, że zmienny, jak
                                kameleon)
                                • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:27
                                  to moze jak zaczekamy to sie zmienie w Foxa
                                  • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:31
                                    No tak, to mozliwe )))))))))))

I wystąpi w TVN-ie razem z Brunnerem).

jej )))))))
                                    • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:31
                                      i z Calrosem Klaudia
                                      • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:33
                                        do muzyki Carlosa Santany )
                                        • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:35
                                          do muzyki Carlosa Santany Fox

)
                                          BERLIN BERLIN!!!
                                          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12488
                                          • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:37
                                            )))
                                            • camel_3d wymiekl 08.06.05, 14:39
                                              dominik padl na placu boju...
                                              • po_godzinach Re: wymiekl 08.06.05, 14:43
                                                amen

poszedł robic karierę
                              • angoulene Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 18:32
                                camel_3d napisał:

> > Kameleon nie plywa tylko chodzi po drzewach.
                                >
                                > a..to kotek?
                                >

wiewiorka chyba... i skubie orzeszki: o żesz ku....
                  • angoulene Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 18:26

proctopus napisał:

> camel_3d napisał:
                    >
                    > > Boy George:)))))
                    >
                    > A.. o tym to slyszalem. On spiewa taka piosenke 'kama kama kameloeon' czy jakos
                    > tak.

i hare hare mam gitare. w moim poscie pelno bykow, pozdrowienia, dominiku
                    ;))))))))))))
              • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:20
                po_godzinach napisała:

> a to może jakis od disco, ja sie nie znam
                >
                > ale Ci Boya żeby nie znać ??????

Nie znam. Moze to jakis od disco polo.
                • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:21
                  nie, to taki od Gospel:)
                • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:22
                  Chłopcze, no dobra, niech Ci będzie.

Tadeusz "Boy" Żeleński. Pisarz polski. Krytyk teatralny, publicysta. Działacz
                  na rzecz praw kobiet do planowanego macierzyństwa. Prócz tego lekarz.

Ty po maturze jestes???
                  • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:38
                    po_godzinach napisała:

> Chłopcze, no dobra, niech Ci będzie.
                    >
                    > Tadeusz "Boy" Żeleński. Pisarz polski. Krytyk teatralny, publicysta. Działacz
                    > na rzecz praw kobiet do planowanego macierzyństwa. Prócz tego lekarz.
                    >
                    > Ty po maturze jestes???

Juz dawno po. Ale o takim nie slyszalem.
                    A to 'Ci' to jakas ksywka?
                    • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:40
                      > Juz dawno po.

sciagales?
                      • kraxa sciagal- majtki pewnikiem 08.06.05, 13:59
                        wiec sie jakos udalo
                    • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:41
                      Ciekawe do jakiej szkoły chodziłeś ...

Ci to nie ksywka.
                      Ksywką było "Boy".

A "Ci" (inaczej "Tobie") to 4 przypadek zaimka "Ty".

Przy czym w środku zdania nie uzywa sie "tobie" tylko "ci" - chyba. że chcemy
                      podkreslic znaczenie zaimka).
                      • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:57
                        Wiem co to jest ci.
                        Ale ty napisalas 'Ci' z duzej litery.
                        • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:58
                          bo to z "szacunkiem"
                  • Gość: Wik Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:36
                    "Ty po maturze jestes???"

No co ty ?! (on?!)
                    • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 17:38
                      Napisał, że jest, ale może kłamał )
          • angoulene Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 18:22
            po_godzinach napisała:

> Ci Boy to taki raper.

LOL
            a zwal sie Boy Green

(onetycznie niemalze;))
            • angoulene Fonetycznie n/t 08.06.05, 18:22

• camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:14
          > Kto to jest ten Ci Boy?

no tak.... zawodowka?
          • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:18
            camel_3d napisał:

> > Kto to jest ten Ci Boy?
            >
            > no tak.... zawodowka?
            >

Nie wiem do czego pijesz.
            Nie musze znac wszystkich raperow.
            Juz mowilem, ze nie slucham tego typu muzyki.
            • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:20
              > Nie musze znac wszystkich raperow.

Ide po jakis lek uspokajajacy..bo ze smiechu juz mnie brzuch boli...
              • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:32
                camel_3d napisał:

> > Nie musze znac wszystkich raperow.
                >
                > Ide po jakis lek uspokajajacy..bo ze smiechu juz mnie brzuch boli...
                >

Idz sobie dziabnij pol litra, to moze ci przejdzie.
                • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:33
                  nie przeszlo...
                  masz jakies lepsze pomysly Dominiku?
                  • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:53
                    camel_3d napisał:

> nie przeszlo...
                    > masz jakies lepsze pomysly Dominiku?

Jak ktos sie smieje sam do siebie to to jest jakas choroba. Nie pamietam nazwy.
                    • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:54
                      jak to do siebie?

do Ciebie ja sie smieje
                    • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:57
                      > Jak ktos sie smieje sam do siebie to to jest jakas choroba. Nie pamietam
                      nazwy.

rozwolnienie
                      • yoma Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 18:48
                        dysplazja
              • angoulene Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 18:25
                camel_3d napisał:

> > Nie musze znac wszystkich raperow.
                >
                > Ide po jakis lek uspokajajacy..bo ze smiechu juz mnie brzuch boli...
                >
                >

oplulam sobie monitor ;)))))
        • Gość: michele Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:12
          > Nie wnikalme czemu nie zmienila. Widocznie nie jest to takie latwe. I pewnie
          > slono kosztuje.

30 PLN za wydanie decyzji + 5 PLN za złożenie podania + 0,50 PLN za każdy
          załącznik.

Słono.
    • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:19
      Dziękuję Ci Dominiku za umozliwienie mi odzyskania dobrego humoru - dobra
      zabawa jest z Twojego powodu).
      • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:22
        dolaczam sie do podziekowan... panie DOminiku :))))
        • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:36
          camel_3d napisał:

> dolaczam sie do podziekowan... panie DOminiku :))))

Ciekawe za co.
          A, i jakbys nie wiedzial to imie Dominik pochodzi od slowa dominowac, to znaczy
          ze jest to imie ludzi silnych, ktorzy lubia przewodzic i byc liderami.
          • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:39
            Sam to wymysliłeś ??????????
            Lubisz przewodzic - ale czy umiesz ?

Napisałam, za co.

Za wprawienie mnie w znakomity humor - bo miałam z tym ostatnio problemy).
            • yoma Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 18:49
              Przewodzić prąd.
          • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:40
            Tu masz znaczenie imienie Dominik..

www.forum-muzyczne.net/index.php?showtopic=18185
            • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:55
              camel_3d napisał:

> Tu masz znaczenie imienie Dominik..
              >
              > www.forum-muzyczne.net/index.php?showtopic=18185

Za takie teksty to powinienem sklepac ci maske.
              • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:07
                nie mów, że nie jestes grubaskiem i nie lubisz cukierków)
              • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:19

>
                > Za takie teksty to powinienem sklepac ci maske.

chcesz mi samochod zniszczyc? wstydz sie....
          • Gość: markiza Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 14:27
            Dominik - grubas, który ciągle je cukierki i czekoladę, sra w kiblu
            • Gość: markiza Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 14:30
              ciesz sie, ze nie ma na imie np. alfred to by byla dopiero porazka. BTW nie
              ubawilam sie juz tak od czasu brutalnego.gojowego. Znacie sie moze dominisiu?
              • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:32
                > Znacie sie moze dominisiu?

penie razem jedza te czekolade...
                • Gość: markiza Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 14:39
                  pewnie szybko znalezli wspolny jezyk...
                  • camel_3d Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:44
                    nie wiem co mialas na mysli, ale profilaktycznie....fuuuuuj....
                    • Gość: markiza Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 14:45
                      chodzi o to, ze laczy ich nic (Andzeliki?) pelnego zrozumienia dla swoich
                      problemow :))
              • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:46
                Gość portalu: markiza napisał(a):

> ciesz sie, ze nie ma na imie np. alfred to by byla dopiero porazka. BTW nie
                > ubawilam sie juz tak od czasu brutalnego.gojowego. Znacie sie moze dominisiu?

A to jakis kolo z forum?
                • markizza Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:49
                  twoj kolo od czekolady i wspolnych mysli
    • ksss Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 13:21
      drogi dominiku,
      nie przejmuj sie.
      znajomy wlasnie kreci z jakas stefania i kombinuje jak sie pozbyc jej faceta, wiec moze juz niedlugo twoj problem sam sie rozwiaze;)
    • mruki Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 14:50
      żałosne, żeby miec takie problemy....świetnie świadczy to o Tobie....
      Stefcia..fajne i nie oklepane ;-) jak dla mnie oryginalne a to się dziś ceni;-)
    • zielona_konewka SOS DLA STEFANII 08.06.05, 15:10
      Ogłaszam poszukiwania Stefanii, żeby ją ostrzec przed tym KOSZMARNYM
      wieśniakiem.
      • Gość: camel jaki sos dla stefanii? IP: 81.19.200.* 08.06.05, 15:13
        skad wiesz jakie ona sosy lubi? :)
        • zielona_konewka no to help... 08.06.05, 15:20
          a sosik przydałby sie jej nieco lepszej jakości
    • Gość: leedek Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 08.06.05, 15:32
      powiem Ci jedno kretynie: sam jestes wiesniak! przeciez to tylko imie! jesli
      wstydzisz sie imienia swojej Stefanii przed swoimi znajomymi, to znaczy, ze
      Twoi znajomi sa plytkimi idiotami bez kultury i wyobrazni... a Ty jestes jednym
      z nich... i mam nadzieje tylko, ze Stefania zmadrzeje i rzuci Cie jeszcze przed
      zachodem slonca...
      • proctopus Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 15:48
        Gość portalu: leedek napisał(a):

> powiem Ci jedno kretynie: sam jestes wiesniak! przeciez to tylko imie! jesli
        > wstydzisz sie imienia swojej Stefanii przed swoimi znajomymi, to znaczy, ze
        > Twoi znajomi sa plytkimi idiotami bez kultury i wyobrazni... a Ty jestes jednym
        >
        > z nich... i mam nadzieje tylko, ze Stefania zmadrzeje i rzuci Cie jeszcze przed
        >
        > zachodem slonca...

Nie rzuci mnie, bo za bardzo lubi jezdzic moja bryka.
        Najwyzej ja ja moge rzucic jak mi sie znudzi.
        • zielona_konewka Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 16:14
          bosze, to tacy istnieją, a ja myślałam, że to postaci z głupawych filmów
          • Gość: Mała Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:56
            piękny ten wątek... uśmiałam się do łez, a ten "Ci Boy" rozwalił mnie
            kompletnie
            • triss_merigold6 Płaczę ze śmiechu, piękne.:))) n/t 08.06.05, 17:00
    • Gość: zzz Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.isb.com.pl 08.06.05, 17:05
      współczuję Jej,że musiała Cię poznać!!!Bardzo śmieszne,hahaha!Moja kumpela też tak ma na imię i wcale się tego nie wstydzi...imię jak każde inne!
    • yoma Jak powiadał klasyk 08.06.05, 18:26
      Kto poznał panią Stefanią,
      Ten wolał od innych pań ją.

Dalej nie pamiętam.
      • Gość: Sajko Re: Jak powiadał klasyk IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 08.06.05, 18:30
        żenka
        • vanillaice Re: Jak powiadał klasyk 08.06.05, 18:42
          Boszszsz...spadłam ze śmiechu na podłogę i połamałam krzesło, dawno tak nie
          wyłam ze śmiechu....Nie mogę uwierzyć, że tacy idioci istnieją w "realu"...
        • Gość: kkleopatra Re: Jak powiadał klasyk IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.06.05, 18:46
          Dziekuje Wszystkim za wspaniala zabawe, lzom smiechowym nie ma konca. Pozdrawiam
        • yoma Re: Jak powiadał klasyk 08.06.05, 18:50
          Nie żenka, tylko klasyk!

już wielokrotnie powołany...
          • po_godzinach Re: Jak powiadał klasyk 08.06.05, 22:34
            Wiadomo - Ci Boy
    • Gość: Daria Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 08.06.05, 19:32
      A ksiezniczka Stefania z Monako to tez wiesniaczka?

Ja mysle, ze to ty raczej masz wiesniackie lub drobnomieszczanskie poglady i
      przywiazujesz wage do drobiazgow. Nazywaj ja np. Stefi, albo z angielska Stefani
      • po_godzinach Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 22:35
        Dominik mówi że ma w nosie księżna Monachium
    • Gość: Pereszczako Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 19:38
      Teraz jest moda na dawanie imion typu Pamela, Britney, Alan, Jessica itp. Te
      dzieciaki to dopiero będą miały problem :]
      • vanillaice Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 19:42
        Moja koleżanka dała swojej córeczce na imię Vanessa...brrrr! Straszne!
    • Gość: MM Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: *.org 08.06.05, 22:16
      Nasza znajoma ma na imię Stefania. Wszyscy zwracają się do niej Stenia. Wydaje
      mi się, że jest to zupełnie dobre zdrobnienie.
      • hauabaua Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie 08.06.05, 22:24
        Stenia kojarzy mi się ze Stenem.
        softland.com.pl/aerojac/aaa/sten/sten.html
        .
        • Gość: camel Re: Poznalem dziewczyne, ale ma wiesniackie imie IP: 81.19.200.* 09.06.05, 08:14
          a mnie zdecydowanie z pania Stenia z "klanu":)
    • Gość: Wielki Świat Teraz takie imiona są modne. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.05, 08:48
      Mi się najbardziej podoba Staszek, Wawrzek i Zośka. Stefcia też jest fajne.
      To są o wiele fajniejsze imiona niż Paweł, Grzesiek, Ania, Agnieszka, a tym
      bardziej niż Daria czy Konrad.

Jesteś małomiasteczkowy, tylko na ludziach o zaściankowym umyśle takie rzeczy
      robią wrażenie. Musisz po prostu zmienić siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka