Dodaj do ulubionych

Geje leczcie się!!!

11.06.05, 15:30
Jak słysze takie hasła z ust różnych "ekspertów" wychowanych na poradnikach w stylu "pani domu" czy innych kolorowankach to mnie ciarki po plecach przechodzą.

Najśmieszniejsze jest to, że w wielu debatach społecznych, również telewizyjnych, wypowiadaja się ludzie, których wiedza na homoseksualizmu i czynników go determninujących (genetyczne, kulturowe, spoleczne, itd.) temat opiera się na jakichś niejasnych przesłankach. Sa one punktem wyjscia do twierdzenia, że h~ da się wyleczyć bo przecież trzeba leczyć coś tak NIEMORALNEGO. W moim przekonaniu nie jest niemoralne to, że h~ współżyją ze sobą (nie osiągnąłem jeszcze chyba takiego stopnia dewoctwa i kołtuństwa, żeby żywo się interesować tym co robi sąsiad za sicianą w swoim łóżku) ale to, że w obliczu deficytu wiedzy na ten temat niektóre osoby chcą LECZYĆ h~. To nie jest leczenie (oparte na wiedzy) ale jakiś chory eksperyment (bo oparty na domysłach) na ludziej psychice i seksualności. Tak daleko idąca ingerencja może człowieka doprowadzić przecież do jakiejś swoistej schizofrenii czy wręcz orwellowskiego dwójmyślenia. To jest dopiero wpędzanie człowieka w chorobę.
Obserwuj wątek
    • marecki997 Re: Geje leczcie się!!! 11.06.05, 15:36
      Ciekawe jakie lekarstwo "eksperci" by zaproponowali. Modlitwę? Pójście do
      seminarium (w przypadku Paetza i Jankowkiego nie poskutkowało)? A może kuracja
      znana z nowelki B. Prusa "Antek" - na 3 zdrowaśki do pieca?
      • 3promile Re: Geje leczcie się!!! 29.10.05, 09:36
        Marecki, głowy co prawda nie dam, bo to daaawno było, ale wydaje mi się, że trzy
        zdrowaśki to leitmotiv z "Anielki" ;-)))
        • marquito Re: Geje leczcie się!!! 29.10.05, 11:15
          3promile napisał:

> Marecki, głowy co prawda nie dam, bo to daaawno było, ale wydaje mi się, że trz
          > y
          > zdrowaśki to leitmotiv z "Anielki" ;-)))

Zapewniam cię, że to jest kuracja z "Antka".

prace.sciaga.pl/32293.html
          • 3promile Re: Geje leczcie się!!! 29.10.05, 11:19
            Wiedziałem, żeby głowy nie dawać! ;-D
    • chocolate.coffee Re: Geje leczcie się!!! 11.06.05, 17:27
      Jedna rzecz mnie zastanawia od dawna: jak pusty, nie mający żadnego pomysłu na
      życie, wścibski i obłudny musi być człowiek, który dzieli ludzi na lepszych o
      gorszych tylko ze względu na rodzaj dziurki, której używaja do pewnego celu...
      Sorki za dosłowność, ale w sumie to jedyna różnica. I za wszelką cenę chce
      kogoś z tego 'wyleczyć'. Może powinien zaczać od leczenia siebie - bo wtykanie
      nosa w czyjeś tak intymne sprawy i dzielenie na podstawie tego ludzi na
      lepszych i gorszych chyba nie jest do konca zdrowe i normalne.
      • 3promile Re: Geje leczcie się!!! 29.10.05, 09:46
        chocolate.coffee napisała:
        Jak pusty, nie mający żadnego pomysłu na
        > życie, wścibski i obłudny musi być człowiek, który dzieli ludzi na lepszych o
        > gorszych tylko ze względu na rodzaj dziurki, której używaja do pewnego celu...

To nie ma raczej nic wspólnego z wścibstwem czy obłudą. Instynkt stadny nakazuje
        takim ludziom tępić wszelkie przejawy odstępstwa od tego, co w ich pojęciu jest
        normą. To jest zachowanie atawistyczne, więc sprawa jest beznadziejna.
        Zainteresowanych bezczelnie odsyłam do "Malowanego ptaka".
    • Gość: jaszczomp Re: Geje leczcie się!!! IP: *.core.lanet.net.pl 11.06.05, 18:16
      Zboczenie albo ładniej - dewiacja, to nie choroba, zatem leczyć się tego nie da.
      Homoseksualizm nie jest szkodliwy dla otoczenia, gdy zajmuje w życiu dotkniętego taką przypadłością człowieka właściwe dla sfery seksualnej miejsce - intymne miejsce.
      Niestety homoseksualiści a szczególnie pederaści starają się epatować otoczenie swoimi preferencjami,często w sposób nachalny wywołując efekt przeciwny do oczekiwanego.
    • Gość: Gizellus Re: Geje leczcie się!!! IP: *.worldxchange.com 16.06.05, 15:27
      Homoseksualizm jest odchyleniem od normy tzn. jest dewiacją, ale nie jest chorobą. Dla mnie to dwie rózne rzeczy.
    • Gość: .... już niedługo będzie to przymusem - jak kaczyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:36
      zapanuje w Polsce. Tak wypowiadają się prawicowi - powiedzmy radykałowie, choć
      można powiedzieć cała prawica.

Oczywiście to jest głupota, ale demokracja skończy się wraz z nadejściem
      brunatnych koszul, które dopilnują ostatecznego rozwiązania. Popieranego przez
      takich wspaniałych 'naukowców' jak Niesiołek.

A potem już tylko stosy i katoliban. Czym różni się Iran od wizji Polski co
      niektórych nawiedzonych prawicowców?
      • Gość: obronca homo Ja stane w obronie homo! IP: *.arcor-ip.net 16.06.05, 15:43
        Zawsze z sympatia patrzylem na "homo", poniewaz zdejmuja mi z rynku konkurencje
        w stosunku do innych kobiet, zajmujac sie sami soba.

Wiec nawet jak Kaczki dojda do wladzy - bede ich ostro bronil.

Niestety, z tego samego powodu patrze niechetnym okiem na lesbijki
        - te beda musialy sie przed Kaczkami bronic same.
      • Gość: antykaczor Re: już niedługo będzie to przymusem - jak kaczyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:52
        www.spieprzaj-dziadu.prv.pl/
    • Gość: doktorek Co za brednie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.06.05, 21:08
      Homoseksualizm nie ma nic wspólnego z genetyką. Były to jedynie brednie
      rozpylane w przestrzeni informacyjnej przez osoby niekompetentne. Jeśli ktoś
      tak twierdzi znaczy to ze dokłądnie poznał zasady funkcjonowania genów i wie
      dokładnie że za taką a taką orientację jest odpowiedzialna kombinacja A-A A-T i
      tak dalej. A jest to totalną bzdurą. Nie poznano jeszcze na tyle dobrze tej
      wiązki informacji jaką jest DNA a tym bardziej nie była poznana wtedy gdy
      zaczęto rozsiewać te brednie. Więc proszę nie pisac już tych bzdur o genetyce i
      homo.
    • Gość: HMMM KTO MI WYTŁUMACZY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.06.05, 21:09
      Dlaczego w takim razie nie zalegalizować np Kazirodztwa?? Przecież dwoje
      dorosłych ludzi jeśli jest rodzeństwem i chce żyć ze sobą to robią to wpełni
      świadomie. Prawo nie powinno im tego zabraniać. Kwestia genetyki to już
      zupełnie co innego. Przeciez jako wolni obywatele powinni mieć prawo do wyboru
      a tak sa dyskryminowani. Druga sprawa to dlaczego tak zwani bigamiści są
      karani??? Przecież jeśli 4 osoby np 1 mężczyzna i 3 kobiety lub jedna kobieta i
      trzech mężczyzn chca sobei żyć razem i sie na to zgadzają i wchodza w związki
      małżeńskie to jest ich wolny wybór. Dlaczego niby panstwo tego zabrania?? Oni
      też są dyskryminowani. Powiecie że przecież to wbrew moralności wbrew prawu itd
      itp. A ja sie pytam niby dlaczego??
      • nancyboy Re: KTO MI WYTŁUMACZY 17.06.05, 09:08
        Zadałeś to pytanie już w innym wątku. Odpowiedziałem Ci w wątku "Parada Równości".
    • bluean Re: Geje leczcie się!!! 17.06.05, 21:01
      Mi się wydaje,że problem jest taki iż ludzie odbierają gejów jak zboczeńców a
      nie ludzi których inaczej ukształtowała natura a natury się nie leczy.Można ją
      conajwyżej poprawić ale chyba nie w tym przypadku bo czy ktoś słyszał aby było
      można zmienić człowieka tak aby przestawić mu pociąg do innej płci niż
      dotychczas?
      • Gość: Pytanie Re: Geje leczcie się!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.06.05, 21:12
        A czy mozna przestawic komus pociag do dzieci?
        • bluean Re: Geje leczcie się!!! 18.06.05, 21:55
          Z tego co mówił pewien seksuolog w tv to nie.
    • Gość: Co za swiat.. Pedofilia homo w Rumunii IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.06.05, 21:11
      Slyszalam wczoraj ze panowie homo jezdza do Rumunii i agituja mlodych chlopcow
      aby za pare groszy wspolzyli z nimi . Czy ci wykorzystywani przez nich chlopcy
      sa rowniez homo???? Czy maja to w genach czy tez raczej robia to wylacznie bo
      nie maja na chleb, a stare zgredy to wykorzystuja?
      • zwyrodnialec Re: Pedofilia hetero w Polsce 17.06.05, 21:23
        info.onet.pl/1115594,11,1,0,120,686,item.html
      • znajomykrulika Re: Pedofilia homo w Rumunii 17.06.05, 21:28
        Słyszałem, że panowie hetero jeżdżą do Tajlandii i tam namawiają małe
        dziewczynki, żeby z nimi współżyły. Czy małe dziewczynki mają to w genach, czy
        stare zgredy hetero je wykorzystują?
        • Gość: doktor [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.06.05, 23:20
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • 3promile Re: Pedofilia homo w Rumunii 29.10.05, 09:41
        Nie wiem dlaczego w każdym wątku na temat homosiów od razu niemal pojawiają się
        wpisy dotyczące pedofilii. Na jakiej podstawie uważacie, że te dwie, krańcowo
        różne kwestie, są powiązane?
    • treyy [...] 18.06.05, 23:13
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • puucek tak! geje leczcie się!!! z kataru, anginy, grypy! 19.06.05, 04:02
      żebyście wszyscy zdrowi byli!
    • sloggi_so Re: Geje leczcie się!!! 19.06.05, 17:02
      Zywiolak - a Ty się leczysz?
    • andrzej105 wg najnowszych badań celibat jest wyleczalny ! 19.06.05, 22:19
      wynaleziono Maść na tę przykrą dolegliwość. smarować 3 x dziennie. a potem
      trzeba jechac do wód (bicze wodne) + kąpiele borowinowe.
      skuteczność 90 % !!!
    • Gość: corgan ostatnio oglądałem film jak chuopcy zMW sie sexili IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.05, 01:02
      Cos tam bylo "gwałć go k.... normalnie" i 2 chuopców uprawiających na podłodze
      sex analny troche udawany bo przez spodnie, no ale kto ich tam wie co sie
      działo jak wyłączono kamery?

rozumiem, ze MW moze miec sama problem z homoseksualizmem, wiec od razu z buta
      chce wyleczyć wszystkich Polakow :) co tam Polakow... cala Ełropa czeka! :))

Ale na serio - dlaczego koniecznie chce się gejów leczyć? choroby jesli już nie
      sa w Polsce poddane przymusowemu leczeniu. Nie ma przymusu lecznia grypy,
      anginy, reumatyzmu, nowotworów, alkoholizmu itp. Skad nagle przymus leczenia
      gejów? zakładając że to choroba... a może leworęczność albo daltonizm to też
      choroba? otyłość? staropanieństwo? może też powinno się leczyć? ale dlaczego?
      hehe

• sloggi_so Re: ostatnio oglądałem film jak chuopcy zMW sie s 01.11.05, 19:14
        Homoseksualizm jest preferencją seksualną, a nie chorobą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka