Dodaj do ulubionych

Nauczyciel-żebrakiem

IP: *.acn.waw.pl 03.09.02, 20:38
Ukraincy opanowali nie tylko rynek wodki , narkotykow i broni. Wchodza do
naszych szkol i psuja umysly mlodziezy. Zamiast dac normalnemu polskiemu
nauczycielowi godziwa pensje zeby chociac kupil sobie buty i garsonke czy
garnitur zatrudnia sie idiotow z ukrainy ktorzy nie rozumieja nawet po polsku.
Po 20 latach pracy udzynaja ci od pensji wiecej pieniedzy niz dostajesz na
reke w rezultacie mam 800 zl co miesiac.
Ten kraj jest nienormalny i juz dawno powinien zostac przejety przez niemcow
lub amerykanow - polacy nie potrafia zwyczajnie rzadzic.
Radosna nowina jest to ze dostajemy podwyzke 10 lub 20 zl?
Obserwuj wątek
    • aagnes Re: Nauczyciel-żebrakiem 04.09.02, 10:42
      Jak wejdziemy do Unii, to my bedziemy tak "mile" widziani na zachodzie jako
      pracownicy i wcale nie bede sie temu dziwic.
    • _luizjana_ Re: Nauczyciel-żebrakiem 04.09.02, 16:53
      Gość portalu: Klapstryda napisał(a):

> Ukraincy opanowali nie tylko rynek wodki , narkotykow i broni. Wchodza do
      > naszych szkol i psuja umysly mlodziezy. Zamiast dac normalnemu polskiemu
      > nauczycielowi godziwa pensje zeby chociac kupil sobie buty i garsonke czy
      > garnitur zatrudnia sie idiotow z ukrainy ktorzy nie rozumieja nawet po
      polsku.
      > Po 20 latach pracy udzynaja ci od pensji wiecej pieniedzy niz dostajesz na
      > reke w rezultacie mam 800 zl co miesiac.
      > Ten kraj jest nienormalny i juz dawno powinien zostac przejety przez niemcow
      > lub amerykanow - polacy nie potrafia zwyczajnie rzadzic.
      > Radosna nowina jest to ze dostajemy podwyzke 10 lub 20 zl?

to rzeczywiscie straszne. Nie wiedzialam, ze pensje nauczycielskie sa niskie z
      powodu idiotow z Ukrainy, ktorzy nie rozumieja po polsku i psuja umysly
      mlodziezy. Dzieki za oswiecenie.
      Mam nadzieje, ze gdy bede miec dzieci, to nie bedzie ich uczyl w szkole ktos
      taki jak ty.
      • aagnes Re: Nauczyciel-żebrakiem 05.09.02, 11:03
        Zauwazam niezrozumienie tematyki - radze sie nie wypowiadac w takim przypadku.
        • _luizjana_ Re: Nauczyciel-żebrakiem 05.09.02, 11:58
          Zauwazam niezrozumienie mojego postu - radze sie nie wypowiadac w takim
          przypadku.
      • Gość: Jakub17 Re: Nauczyciel-żebrakiem IP: *.acn.waw.pl 05.09.02, 19:47
        W moje szkole zatrudniono nauczyciela jezyka angileskiego - ukrainca.
        Przez rok nie zrealizowalismy ani 1% materialu. Zajecia polegaly na tym ze rzekomy nauczyciel wychodzil z sali do pokoju nauczycielskiego , gdzie spedzal czas przy komputerze. Zakupilismy bardzo drogie ksaizki z ktorych przerobilisny lesson one. Nauczyciel ten pisal temat na tabile poczym natychmiast wychodzil rzucajac : rozpracujcie to sobie. Bylem wtedy w I klasie liceum i to byl moj 1 kontakt z jezykiem angielskim. Stopnie stawial pan na wyglad np. : ty to powinienes miec chyba 3. Ku zduienu wszystkich okazalo sie ze nie robiac nic na lekcjach dostalismy na koniec 5 i 6.
        Byc moze niektorych cieszy taka sytuacja ze chodzac do szkoly i nie robiac nic otrzymuje sie 5 i 6. Ja sam chodze do szkoly po to zeby wyniesc jakies nauki na przyszlosc aby moc zapewnic sobie w przyszlosci byt.
        Nie spotkalem sie nigdy zeby polski nauczyciel zachowywal sie w podobnie lekcewazacy sposob.
        P.S. Nauczyciel zostal juz usuniety ze szkoly . W tym roku na te miejsce przyjdzie jego kolezanka z ukrainy. Ciekawe co to bedzie ?
        • lijang Re: Nauczyciel-żebrakiem 10.09.02, 07:54
          Ten naduczyciel byl po prostu do d... i to nie ma nic wspolnego z tym, ze jest
          Ukraincem. Niestety sporo nauczycieli jest kiepskich. Ale czemu sie dziwic. Nie
          dosc, ze malo zarabiaja, to jeszcze szkola nie udostepnia zadnych materialow i
          pomocy. Paranoja jest, zeby do zrobienia 30 kopii xero nauczyciel musial
          dostawac pisemne pozwolenia, a cala procedura trwala 3 dni - jak to mialo
          miejsce w mojej szkole. Trudno jest ciekawie uczyc wylacznie z kreda. Do tego
          bez szkolen. Bo kto w Polsce by inwestowal w szkolenia nauczycieli. Inna
          sprawa, ze poniewaz warunki pracy sa tak kiepskie, to zawod ten wybieraja albo
          prawdziwi zapalency (ktorych zapal czesto gasnie), albo osoby, ktore nie byly w
          stanie znalezc lepszej pracy. Przykre.
    • Gość: barbinator Re: Nauczyciel-żebrakiem IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 19:50
      Zawyczaj nie poprawiam błędów ortograficznych net-dyskutantów, choć mnie
      drażnią, ale dla ciebie zrobię wyjątek. Dlaczego? - bo jesteś (podobno)
      nauczycielem. Nauczycielowi nie wypada pisać nazw państw i narodowości z małej
      litery.
      Co do "głupich Ukrainców"......
      Wiesz, był taki facet - nazywał się Albert Einstein i tez nie mówił po polsku.
      Zapewne on też był idiotą?
      Żeby było jasne - ja także uważam, że nauczyciele zarabiają skandalicznie mało.
      To jednak nie usprawiedliwia tonu pogardy i nienawiści jaki bije z kazdego
      twojego słowa.
      Broń nas Panie (......ministrze oswiaty) przed takimi belframi.
    • alfalfa Re: Nauczyciel-żebrakiem 10.09.02, 20:54
      Gość portalu: Klapstryda napisał(a):

> Ukraincy opanowali nie tylko rynek wodki , narkotykow i broni. Wchodza do
      > naszych szkol i psuja umysly mlodziezy. Zamiast dac normalnemu polskiemu
      > nauczycielowi godziwa pensje zeby chociac kupil sobie buty i garsonke czy
      > garnitur zatrudnia sie idiotow z ukrainy ktorzy nie rozumieja nawet po polsku.
      > Po 20 latach pracy udzynaja ci od pensji wiecej pieniedzy niz dostajesz na
      > reke w rezultacie mam 800 zl co miesiac.
      > Ten kraj jest nienormalny i juz dawno powinien zostac przejety przez niemcow
      > lub amerykanow - polacy nie potrafia zwyczajnie rzadzic.
      > Radosna nowina jest to ze dostajemy podwyzke 10 lub 20 zl?
      Jak Ty taki terie głosisz to uważam że zbrodnią jest, że jesteś nauczycielką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka