0golone_jajka 07.09.05, 11:17 tak powiedzieli przed chwilą w TVN. Ojojoj. Módlmy się! Alleluja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiwikolasotomorano Re: Papa Ratzi ma chore gardziołko IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 07.09.05, 11:29 Ojcze Swięty Janie Pawle II, dodaj nam sił w tych trudnych dla całego naszego narodu chwilach. Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Re: Papa Ratzi ma chore gardziołko 07.09.05, 11:38 Zapomniałeś dodać przydomka Wielki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: Papa Ratzi ma chore gardziołko IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 08.09.05, 04:03 Powiedz co Ci ten czlowiek przeszkadza ze musisz cytowac najgorsze brukowce zeby mu ublizyc? Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Re: Papa Ratzi ma chore gardziołko 08.09.05, 08:11 Gdzie ja cytuję brukowce i to najgorsze,bo nie wiem. Może robię to nieświadomie. A cały ten wąteczek jest tylko dlatego, że śmieszy mnie ta ciągła chęć i dążenie mediów do przekazania wszystkiego co związane z papieżem. Papież kichnął, papież się potknął, papieża boli gardło, papież poszedł na wycieczkę, papież to papież tamto... Trochę to wszystko dziwne... Kiedyś też tak było... tylko ktoś inny był w centrum zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: Papa Ratzi ma chore gardziołko 08.09.05, 12:04 Gdzie w poprzednich postach Ty widzisz jakiekolwiek ubliżanie ??????????????????????????? GDZIE ??????????????????!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś