po_godzinach 27.09.05, 19:57 taaaa wiadomo było, ze nie weźmie odpowiedzialności )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin wolę premiera który wygląda jak żydowski bankier IP: 83.238.200.* 27.09.05, 20:23 niż zaplutego kurdupla Marcinkiewicz jest postacią złą na premiera, bo ma katastrofalnie etatystyczne i socjalistyczne poglądy na gospodarkę ale i tak jest lepszy niż Jarosław, bo mimo iż wygląda jak Żyd to nie wygląda jak koleś z reklamy opon Michelin a musicie przyznać że wśród Polaków więcej jest estetów niż antysemitów... ja na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: wolę premiera który wygląda jak żydowski bank IP: *.aster.pl 27.09.05, 21:45 > Marcinkiewicz jest postacią złą na premiera, bo ma katastrofalnie > etatystyczne i socjalistyczne poglądy na gospodarkę Z tego co wiem, Marcinkiewicz to akurat "frakcja liberalna" w PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin liberał wśród prawicowych pobożnych socjalistów? IP: 83.238.200.* 27.09.05, 22:38 Odpowiedz Link Zgłoś
vivian.darkbloom żydowski bankier? 28.09.05, 10:42 Zawsze mnie zastanawia skąd sie ludziom lęgną w głowach takie skojarzenia? Patrzą na kogoś i myślą "zydowski bankier". Iluś Ty w życiu widział żydowskich bankierow, żeby wyrobić sobie wiarygodną opinię na temat wygladu tych ludzi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: żydowski bankier? 28.09.05, 11:49 Heh mój ojciec zawsze powtarzal: Pamiętaj córko, może być Żyd, byleby byl Rotschild... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin ale czy to coś złego? IP: 83.238.200.* 29.09.05, 22:36 po prostu koleś ma maksymalnie stereotypowy żydowski wygląd, mógłby grać wszystkich żydów w każdym filmie o holokauście przecież zaznaczyłem że wygląda 10 razy lepiej niż słowiański kurdupel na k. a żadnym gejem nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jak długo? Re: Mamy nowego premiera IP: *.crowley.pl 27.09.05, 20:26 To jest manewr przed wyborami prezydenckimi. Odpowiedz Link Zgłoś
vivian.darkbloom Czy to jest fair względem elektoratu? 27.09.05, 20:33 Nie wiem jaką wizję przyszłego rządu mieli ludzie głosujacy na PiS, bo nikt taki do moich bliskich znajomych nie nalezy :) ale przypuszczam, że część z nich liczyła na to, że Kaczyński będzie premierem. Uważam, że partie powinny jasno dawać do zrozumienia kogo będą typować na premiera jeśli wygrają, bo to moze mieć wpływ na decyzje głosujących. Może ktoś popierający PiS się wypowie jak to odbiera? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach normalna praktyka jest, że szefem rządu jest szef 27.09.05, 20:36 zwycięskiej partii tutaj kaczyński wyraznie nie chce brac odpowiedzialności za nierealne obietnice, jakie składał, a dzieki którym wygrał to jest zwykły awanturnik, który swego awanturnictwa dowiódł niejednokrotnie szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: normalna praktyka jest, że szefem rządu jest IP: *.aster.pl 27.09.05, 22:07 > tutaj kaczyński wyraznie nie chce brac odpowiedzialności za nierealne > obietnice, jakie składał, a dzieki którym wygrał Tu chyba nawet nie o to chodzi. To strach przed pogrzebaniem szans brata w kampanii prezydenckiej. Dwa najwazniejsze stanowska w panstwie obsadzane przez jednojajowe bliznieta - to bylby dopiero ponury zart historii. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: normalna praktyka jest, że szefem rządu jest 27.09.05, 22:10 "Tu chyba nawet nie o to chodzi. To strach przed pogrzebaniem szans brata w kampanii prezydenckiej. " To jeszcze gorzej, bo to nazywa sie nepotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: normalna praktyka jest, że szefem rządu jest IP: *.aster.pl 27.09.05, 22:14 To sie nazywa koniunkturalizm. Trudno im sie dziwic - staraja sie odniesc sukces. W koncu cel uswieca srodki. Mam dziwne wrazenie, ze sie przejada. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: normalna praktyka jest, że szefem rządu jest 27.09.05, 22:17 też mam takie wrażenie ale nie żal mi od dawna wiadomo, ze to intryganci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: normalna praktyka jest, że szefem rządu jest IP: *.aster.pl 27.09.05, 22:21 Mnie nigdy nie zdolali do siebie przekonac. A poza tym - co to za prezydent o wzroscie siedzacego psa. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: normalna praktyka jest, że szefem rządu jest 27.09.05, 22:24 Czy między was wolno się wcinać? Prezydent wzrostu siedzącego psa nie dosięgnie do klamki w Pałacu Prezydenckim i BOR-owiki będą go musiały podnosić. Będzie kaczka w borowikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Tobie wolno ) IP: *.aster.pl 27.09.05, 22:35 No dobra. Ja tez. PS. 100% frekwencja. Imponujace. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Tobie wolno ) 28.09.05, 01:20 Obecna. Musiałam zrobić pogrzeb kotu. Dziękuję za 100 proc. poparcia i widze, że moje nauki o chodzeniu na wybory nie poszły w las :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: normalna praktyka jest, że szefem rządu jest IP: *.aster.pl 27.09.05, 22:29 A moze kazdego dnia dyzurny borowik nosilby go 'na barana'? Moglby patrzec wtedy na wszystkich z gory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklepowa Jutro sie nikt nie przyzna, ze na nich glosowal ! IP: *.cybernet.ch 27.09.05, 21:14 Jutro sie nikt nie przyzna, ze na nich glosowal ! Jaka partia - tacy wyborcy. Narobic burdelu i sie zmyc... P. S. Olszewski, Krzaklewski, Buzek: Kaczki maja wiele obliczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Jutro sie nikt nie przyzna, ze na nich glosow IP: *.jmdi.pl 27.09.05, 21:37 a jaki obrzydliwy wyraz twarzy ma Marciniak, waskie usta...zapadłe policzki, to tylko swiadczy ze to zamkniety w sobie bufon, o archaicznych pogladach Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jutro sie nikt nie przyzna, ze na nich glosow 27.09.05, 21:56 Ja się mogę już nie przyznać, jakobym na nich głosowała, ponieważ na nich nie głosowałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach list Kaczynskiego do Tuska i wszystko jasne 27.09.05, 22:25 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2939748.html Odpowiedz Link Zgłoś
tingel-tangel Re: list Kaczynskiego do Tuska i wszystko jasne 27.09.05, 22:35 A tajemnica korespondencji??? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: list Kaczynskiego do Tuska i wszystko jasne 27.09.05, 22:36 pójdę siedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: list Kaczynskiego do Tuska i wszystko jasne IP: *.aster.pl 27.09.05, 22:43 To jeszcze nie siedzisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: list Kaczynskiego do Tuska i wszystko jasne 27.09.05, 22:44 niedługo sie położę, jak tak dalej pójdzie ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: list Kaczynskiego do Tuska i wszystko jasne IP: *.aster.pl 27.09.05, 22:49 Czy sie siedzi, czy sie lezy tyle samo sie nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: list Kaczynskiego do Tuska i wszystko jasne 27.09.05, 22:53 ciekawe, czy mi sie opłaci połozyc ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: list Kaczynskiego do Tuska i wszystko jasne IP: *.aster.pl 27.09.05, 23:04 Pozycja horyzontalna jest bardziej relaksujaca od vertykalnej. (chyba, ze czlowiek moze sie oprzec na lopacie) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: list Kaczynskiego do Tuska i wszystko jasne 27.09.05, 23:06 cholerka, gdy leżę, opieram sie nawet o dwie łopat(k)i i bardzo sie relaksuję - podwójnie chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: list Kaczynskiego do Tuska i wszystko jasne IP: *.aster.pl 27.09.05, 23:10 A nie mowilem? To dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: list Kaczynskiego do Tuska i wszystko jasne 27.09.05, 23:14 no to się położę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: list Kaczynskiego do Tuska i wszystko jasne IP: *.aster.pl 27.09.05, 23:15 Calkiem slusznie. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: list Kaczynskiego do Tuska i wszystko jasne 27.09.05, 23:17 dobranoc ) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: list Kaczynskiego do Tuska i wszystko jasne 28.09.05, 01:26 P_g, pójdziesz siedzieć, choćby za to, że się gdzieś przyznałaś, że blisko ci do Demokratów. To nie będzie karane śmiercią, lecz 20 latami o zaostrzonym rygorze. Ja pójdę siedzieć za "wujka" i za nazwisko. Już noszę przy sobie szczoteczkę do zebów na wszelki wypadek. A w ogóle wszyscy pójdą siedzieć i zostanie tylko dwóch, co nie będą siedzieć, choć i to wcale nie jest takie pewne. [- Panie pośle, naprawdę chcecie tak wszystkich powsadzać? - No, na początek trzeba będzie. (-) ja w towarzyskiej rozmowie z posłem Gosiewskim] Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Bo ja wiem? 27.09.05, 22:50 Marcinkiewicz uchodzi za prawe skrzydło PiS więc koalicja z Platformą będzie chyba łatwiejsza. Pod względem politycznym to dla mnie wszystko jedno ale trzeba też przyznać, że i prezencję ma od Kaczora lepszą (o co znowu nie tak trudno:))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin UWAGA! bolszewizm już w akcji! IP: 83.238.200.* 27.09.05, 23:06 "- Obniżenie podatków (moim zdaniem jest możliwe jeszcze w tym roku zniesienie podatku od oszczędności i głęboka reforma podatku spadkowego, która sprawi, że 90 proc. podatników nie będzie go płacić)" to cytat z listu Jarosława do Donalda dlaczego niby 10 procent ma płacić ten podatek? dlatego że mają ładniejsze i większe domy? trzeba ich za to karać? upadlać? bo mają więcej? ja bolszewikom mówię stanowcze NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczył marcin...... UWAGA ! głupota już w akcji ! IP: *.aster.pl 28.09.05, 01:48 Gość portalu: marcin napisał(a): > "- Obniżenie podatków (moim zdaniem jest możliwe jeszcze w tym roku zniesienie > podatku od oszczędności i głęboka reforma podatku spadkowego, która sprawi, że > 90 proc. podatników nie będzie go płacić)" > > > to cytat z listu Jarosława do Donalda > dlaczego niby 10 procent ma płacić ten podatek? dlatego że mają ładniejsze i > większe domy? trzeba ich za to karać? upadlać? bo mają więcej? > > ja bolszewikom mówię stanowcze NIE! Wiesz co to jest durniu podatek spadkowy ? A nie sądzisz że lepiej jest zwolnić 90% z tego podatku niż utrzymywać te podatki w 100% ? To wg ciebie jest bolszewizm ? To co było do tej pory ? Nie znam szczegółów ale może te 90% to spadkobiercy spokrewnieni. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: UWAGA ! głupota już w akcji ! 28.09.05, 09:24 Jeśli za cechę relewantną uznać nabycie spadku, no to widzę tu wyraźne naruszenie konstytucyjnej zasady równości. Ach prawda zapomniałam, Konstytucja jest komusza i idzie do kosza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin mnie zawsze uczono IP: 83.238.200.* 29.09.05, 22:42 że państwo jest ciałem prawnym które tworzone jest przez grupę ludzi w celu obrony ich wspólnych interesów państwo które bierze haracz od spadku nie ma w myśl powyższej zasady racji istnienia co więcej Polska w myśl tej zasady i nie jest państwem i nie powinna istnieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin BERIA? IP: 83.238.200.* 27.09.05, 23:50 ns5.onthespothosting.net/~rulers/beria.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Mamy nowego premiera 28.09.05, 14:06 PiS = Premier i Sufler. (Sorry Mangold) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sky Re: Mamy nowego premiera IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.09.05, 16:03 Usmialam sie do lez. Strasznie smieszny watek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sky Re: Mamy nowego premiera IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.09.05, 17:13 Dokladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabawowa lala Re: Mamy nowego premiera IP: 87.207.132.* 29.09.05, 22:56 Tak krytykujecie i pewno macie się za inteligentów,po piewrsze kto to sadzi człowieka po wymiarach ,kształcie ust etc?Napoleon wszak też był niskiego wzrostu[nie skończył zbyt dobrze ale mniejsza o to] Żadna partia nie jest ok żeby było jasne głosowałam na PO ale tylko tak naprawdę PO iPiS się tu liczyły bo na buraków z Samoobrony ,LPR etc nie chciaąłbym głosować,pozatym wybaczcie ale w naszym kraju powinien być przymus wyborczy jak np w TURCJI bo na cholerę komu wolność jak nie potrafi o nią dbać????? Na SLD w zyciu bym nie zagłosowała bo niestety to "himalaje głupoty i złodziejstwa"--nawet jeśli są pewne rzeczy w programach lewicowych na które waro głosować to wybaczcie ale Ci ludzie tam to dla mnie dna.Żadna partia tak naprawdę nawet w 50 %nie odzwierciedla moich przekonań ale na boga jak ludzie łatwo zapomnieli po co i dlaczego skakali przez płot...........Ja mam 24 lata i mimo że w domu materialnie nie jest różowo to cieszę sie że mogę spakowac się ,wyjechać ewentualnie albo pow co myślę i nikt mnie za to nie spałuje. Bardzo prosto jest marudzić mamy to chyba we krwi niz zabrac się do jakiejś roboty.Niestety mamy to co mamy ,bo uważam że gruba kreska to jedna wielka pomyła ,darowac to moge Maćkowi że mnie jak mialam 5 lat uderzył grabkami a nie ludziom którzy jeszcze dzięki starym powiazaniom demokracja wyniosła na wyżyny. Moim zdaniem ten naród ma problemy z pamięcią i chyba musi brać więcej lecytyny żeby w parę lat po obaleniu komunizmu wybierać na prezydenta postkomunistę . Szkoda tez że teraz PiS i PO zamiast dogadać sie i jakoś kraj z tej zapaści wyciagnąć graja w klocki -hocki,smutne że tak mały procent narodu głosuje ale to że99%potem narzeka to wolno. Odpowiedz Link Zgłoś