Dodaj do ulubionych

Roman Giertych jest pożyteczny! Możesz...

30.09.05, 18:52
...korzystając z niego ćwiczyć spostrzegawczość!

http://www.joemonster.org/article.php?sid=5132&mode=thread&order=0
Obserwuj wątek
    • Gość: a. Re: Roman Giertych jest pożyteczny! Możesz... IP: *.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 19:24
      faktycznie, podobieństwo jest rażące :D
    • Gość: pemat Roman Giertych jest pożyteczny jako antykoncepcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 20:28
      powieś jego zdjęcie nad łóżkiem (czy też w innym dobrze widocznym miejscu) i
      pomyśl: Ty także możesz spłodzić "giertycha"!
      • heureka7 Roman Giertych 01.10.05, 09:35
        gdy moj francuski mezczyzna poraz pierwszy ujrzal posepne oblicze Romana, od
        razu spytal, czy to przypadkiem nie jest jakis "faszysta" ;)
        • Gość: ihaha Re: Roman Giertych IP: *.chello.pl 01.10.05, 13:41
          > gdy moj francuski mezczyzna poraz pierwszy ujrzal posepne oblicze Romana, od
          > razu spytal, czy to przypadkiem nie jest jakis "faszysta" ;)

Może miał rację Twój mężczyzna. Zajrzyj tu:
          piw.internetdsl.pl/wiersz/transformacja_www_giertych_stop_kom_pl.swf
    • hippolit.kwass Re: Roman Giertych jest pożyteczny! Możesz... 01.10.05, 11:44
      Śmiej się, śmiej. Ja znam osobę, która tego pana traktuje poważnie. I to jest
      dopiero straszne.
    • b-beagle Re: Roman Giertych jest pożyteczny! Możesz... 01.10.05, 12:13
      Nie znalazłam żadnej różnicy, no może oprócz muchy i krawata.Jak się cieszę, że
      będę miała dobry tydzień i jestem normalna ;-)))
    • tingel-tangel Re: Roman Giertych jest pożyteczny! Możesz... 01.10.05, 13:32
      Można tych panów odróżnić tak samo jak braci Kaczyńskich - jeden z nich ma syfa
      na lewym policzku. Poza tym Giertych ze zdjęcia na górze jest jakby bardziej
      wypasiony (w końcu jako poseł dostał milion złotych z naszych podatków), a
      Giertych z rodziny Adamsów - taki raczej chudy, niedożywiony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka