Dodaj do ulubionych

Cos dla maluchow i ich mam-ladna strona

10.10.05, 00:21
www.bajecznik.pl/kategoria.php?category=1
Obserwuj wątek
    • owcarek_podhalanski Re: Cos dla maluchow i ich mam-ladna strona 10.10.05, 09:41
      To jest strona lo grzecnyk dzieci. A lo niegrzecnyk jest to:

web.pertus.com.pl/~mysza/straszy.html
      Hau!
      • mysha_b Re: Cos dla maluchow i ich mam-ladna strona 10.10.05, 13:47
        No prosze tyle bajeczek, a tu jak wnukow nie ma, tak nie ma. Co ta moja cora
        sobie mysli? :(((((
        • owcarek_podhalanski Re: Cos dla maluchow i ich mam-ladna strona 10.10.05, 15:36
          Nie martw sie, Mysecko. To som bajki do cytania dzieciom, a ze Twoja córka
          zawse bedzie Twoim dzieckiem, to nawet za 50 roków bedzies mogła jej te bajki
          cytać. Hau!
          • mysha_b Re: Cos dla maluchow i ich mam-ladna strona 10.10.05, 15:57
            Owcarku, za 50 lat? Toz wtedy ja juz bede tak stara, zgrzybiala i
            zdziecinniala, ze to ona bedzie mi pewnie te bajki czytac - bo sie bede
            dopraszac :)))
            • owcarek_podhalanski Re: Cos dla maluchow i ich mam-ladna strona 10.10.05, 16:02
              mysha_b napisała:

> Owcarku, za 50 lat? Toz wtedy ja juz bede tak stara, zgrzybiala

Niekoniecnie, Mysecko, niekoniecnie. Casem mom takie wrazenie, ze my syćka na
              tym forum działamy wzajemnie na siebie jako kuracja odmładzająca. A jeśli jesce
              zwięksymy dawke ... :-))))))))))))))))))
              • mysha_b Re: Cos dla maluchow i ich mam-ladna strona 10.10.05, 16:08
                Bo my zawsze bedziemy mlodzi duchem, nawet wtedy jak cialko sie bedzie sypac.
                No, u Ciebie Owcarku tego sypania nie bedzie widac. Chytrze sobie ten futrzany
                kombinezonik u Pana Bocka zaklepales :)))
    • bryza102 Re: Cos dla maluchow i ich mam-ladna strona 10.10.05, 17:38
      www.muzeumdobranocek.pl/index2.htm

A to trochę wspomnień...
      • owcarek_podhalanski Re: Cos dla maluchow i ich mam-ladna strona 11.10.05, 10:01
        Pikne! Brakuje mi ino sali Misia z Okienka. Ale to pewnie kara lo pona Pawlika
        za to, ze pedzioł dzieciom, w co mogom go pocałować. Hau!
    • linnea Re: To jeszcze coś dorzucę.. 10.10.05, 21:11
      starzaki.eu.org/~disney/nostalgia/nosmambo/index.php
      • owcarek_podhalanski Re: To jeszcze coś dorzucę.. 11.10.05, 10:02
        A mój głupi komputr nie fce tej stronicki otworzyć. Hauuuuuuuuuuuuuu!
    • annah11 Re: Cos dla maluchow i ich mam-ladna strona 11.10.05, 10:13
      Zapraszam tutak rowniez
      disney.go.com/disneyvideos/liveaction/marypoppins/home.html
      • owcarek_podhalanski Re: Cos dla maluchow i ich mam-ladna strona 11.10.05, 11:27
        To jo, korzystając z okazji, fce zadać ponu Disneyowi pytonie: Kie pon wreście
        przyśle do Polski film "Davy Crockett, King of the Wild Frontier"? Jo fce ten
        film obejrzeć, a nimom jak. Hauuuuuuuuuuuu!
        • annah11 Re: Cos dla maluchow i ich mam-ladna strona 11.10.05, 12:34
          www.imdb.com/title/tt0047977/
          • owcarek_podhalanski Re: Cos dla maluchow i ich mam-ladna strona 11.10.05, 16:27
            O właśnie ten film mom na myśli! Remember the Alamo i hauuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
        • mysha_b Re: Cos dla maluchow i ich mam-ladna strona 11.10.05, 13:56
          Owcarku, jesli pan Disney Ci odpowie, a jeszcze lepiej, filmik podesle, to
          bedzie to najlepszy dowod na istnienie zycia pozagrobowego - w ktore niektorzy
          nie wierza.
          No i jak to sie stalo, ze tego filmu nie obejrzales? Dobrze, ze promotor nic o
          tym nie wiedzial, bo moglby Twoja prace doktorska nizej ocenic - jesli nie
          odrzucic :)))))))))))
          • owcarek_podhalanski Re: Cos dla maluchow i ich mam-ladna strona 11.10.05, 16:29
            A moze pon Disney, jak juz na tamtym świecie spotkoł Davy'ego Crocketta, to sie
            dowiedzioł, ze straśnie duzo w tym filmie pokryncił i teroz wstydzi sie tego
            filmu przed Polakami, ftórzy swoik Alamów to majom pod dostatkiem? Hau!
            • mysha_b Re: Cos dla maluchow i ich mam-ladna strona 11.10.05, 17:08
              Nie wykluczone, ze tak wlasnie jest :)))
      • mysha_b Re: Cos dla maluchow i ich mam-ladna strona 11.10.05, 13:58
        Aniu, uwielbiam grajaco-spiewajace linki. Dzieki Ci :)))
        • annah11 Re: Cos dla maluchow i ich mam-ladna strona 12.10.05, 01:00
          To Ci moze jeszcze cos podesle, za pomoca Yahowskich Mamusiek, bo i tam temat
          zalozylam, to moze mamusie cos jeszcze od wczoraj do dzisiaj wsdzily. Jak jestes
          na etapie dzieci to moze bys tam zapisala sie, bardzo zabawna ta grupa. Jak
          strone otworze, to i link metoda copy/paste wsadze do nastepnego listu. papapa -
          Anecka
          • annah11 Re: Cos dla maluchow i ich mam-ladna strona 12.10.05, 02:13
            Mamuski tutaj mozna spotkac groups.yahoo.com/group/Mamuska/
            i wprowadzic sie w/g przepisu podanego na stronie.
            • mysha_b Re: Cos dla maluchow i ich mam-ladna strona 12.10.05, 14:13
              Dzieki Aniu, ale ja juz jestem raczej na etapie wnuczat(czekam i doczekac sie
              nie moge). Oczywiscie dzieci sa dziecmi, nawet jak maja po XXXL(numeracja z
              tych rozmiarowych) lat, ale tu chyba chodzi o mlodziutkie mamuski i ich
              problemy z dzidziusiami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka