Dodaj do ulubionych

LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM

13.10.05, 18:25
Posukiwany Rak-Pustelnik-Tubylec, ftórego od paru dni w nasym schronisku ani
widu, ani słychu. Za dostarcenie go ku nom - wyłącnie zywego! - ceko nagroda
w wysokości dwók nagród za chycnięcie bin Ladena.
Coby łatwiej było go znaleźć, załącom jego portret:

www.przedszkole7.ids.bielsko.pl/images/kucharz.gif
Hau!
Obserwuj wątek
    • mysha_b Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 13.10.05, 18:33
      Owcarku, czy na tym portrecie to na pewno Tubylec? Jakis taki szczuplutki sie
      wydaje. Zeby nam tu nie przyprowadzili jakiej podrobki. Tylko autentyk wchodzi
      w rachube :)))
      • owcarek_podhalanski Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 13.10.05, 19:19
        Bo Tubylecek jako księzyc: ciągle chudnie i tyje na przemian. Kie tyje, to
        wyglądo tak:
        pegiel.krakow.pl/images/kucharz_0603.gif
        Hau!
        • annah11 Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 14.10.05, 02:15
          www.majak.pl/event/index.php?page=majak_catering
          • owcarek_podhalanski Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 14.10.05, 08:42
            Zacynom podejrzewać, Anecko, ze Tubylecek zmienio sie nawet nie jako księzyc,
            ale jako ... Arsen Lupin! Ino strój kucharski zawse ten sam. Hau!
    • bryza102 Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 09.11.05, 17:42
      No i gdzież to podziewa się znowu nasz Raczek-Pustelniczek?
      Może w końcu siedzi w garze i czerwienieje?
      • annah11 Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 09.11.05, 22:15
        Hey, wszystko mozliwe, kto wie?
      • rak-pustelnik Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 10.11.05, 10:21
        Prędzej siedzi w barze i nos mu czerwienieje!
        Tubylec
        • annah11 Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 10.11.05, 10:41
          Widziales nasz ALBUM? Zerknij lepiej, zapraszam.
          • annah11 Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 10.11.05, 10:42
            ALBUM jest tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32956&w=31719534
            • owcarek_podhalanski Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 10.11.05, 17:39
              To trza, Anecko, posłać jakiego paparazzi, coby zrobił zdjęcie Tubylecka z
              cyrwonym nosem w karcmie. I zaroz poślemy do albumu! Hau!
              • bryza102 Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 10.11.05, 17:45
                Myślę że to nie będzie trudne,a może zróbmy konkurs na wizerunek Raka vel
                Tubylca?
                • rak-pustelnik Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 11.11.05, 06:29
                  Czekam więc na wizerunek!
                  Tubylec
                  • annah11 Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM/ domniemany 11.11.05, 09:17
                    wizerunek tutaj z internetu sciagniety www.mis-szczepan.webpark.pl/pijak.JPG
                    sorry!
                    • mysha_b Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM/ domniemany 11.11.05, 10:21
                      Aniu, ten antaleczek w rece to by sie nawet zgadzal, ale czy nie za szczuply
                      ten "Tubylec"? :)))
                      • annah11 Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM/ domniemany !!! 11.11.05, 11:12
                        mysha_b napisała:

> Aniu, ten antaleczek w rece to by sie nawet zgadzal, ale czy nie za szczuply
                        > ten "Tubylec"? :)))

A skad mam wiedziec? Moze i za szczuply, ale chyba najbardziej trafiony portret
                        domniemany. Niech by sie "sportretowany" wypowiedzial
              • mysha_b Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 10.11.05, 18:28
                Ale moze Tubylec chce pozostac anonimowy, to paparazzi niech zrobi zdjecie
                samego Tubylcowego czerwonego nosa :)))
                • rak-pustelnik Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 11.11.05, 06:30
                  Zaraz wyślę swoje zdjęcie sprzed 30 lat, żebyście mogli dokonać odpowiednich
                  zmian uaktualniając je!
                  Tubylec
                  • annah11 Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 11.11.05, 09:07
                    No i co z Twoim zdjeciem obiecanym? U mnie w skrytce gazetowej pusto, a "klucz
                    do albumu" mam ja!
                    • rak-pustelnik Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 11.11.05, 09:21
                      Zdjędcie wysłałem Myszy do cenzury, a poza tymmusisz mi napisać jak się wysyła
                      zdjęcia do Ciebie. Do Myszy wysłaem e-mailem przez The Bat.
                      Tubylec
                  • mysha_b Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 11.11.05, 10:26
                    Ooooooo, no to czekam z zapartm tchem. I ciekawa jestem, czy powalisz nas swoja
                    uroda, czy wrecz odwrotnie, przyslesz nam taki swoj wizerunek, zebysmy daly Ci
                    spokoj? Ale tak, czy siak na spokoj nie licz :)))
                    • annah11 Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 11.11.05, 10:41
                      Tubylcu moje namiary to annah11@gazeta.pl, albo za posrednictwem Myszy.
                      • mysha_b Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 11.11.05, 12:27
                        Aniu, Tubylec chyba przysnal, wiec wyslalam Ci jego zdjecie do albumu - za jego
                        przyzwoleniem, co wynika z tresci maila :)))
                        • rak-pustelnik Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 11.11.05, 16:05
                          Bardzo dziękuję, że wysłałaś. Jakoś nie mogłem się domyśleć jak wysłać swoje
                          zdjęcie do Anny.
                          Tubylec
                          • annah11 Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 11.11.05, 23:24
                            Zaraz zerkne do skrytki i zrobie co trzeba. Niestety nie mozna wprost wsadzic
                            zdjec do albumu, bo album zabezpieczony haslem, ktorego zdradzac nie chce.
                            • bryza102 Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 11.11.05, 23:28
                              A jak to działa? Czy to jest Twój prywatny link a raczej strona z albumem?
                              Napisz proszę coś na ten temat.
                          • mysha_b Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 11.11.05, 23:28
                            Drugie zdjecie tez wyslalam(ten kolaz na bazie kota Bryzy) i mysle, ze niedlugo
                            sie pojawi w albumie, bo u Ani juz poranek sobotni :)))
                            • annah11 Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 11.11.05, 23:52
                              Ja mam poprostu swoje konto w yahoo i adres skrytki jest taki
                              anka2me@yahoo.com.au
                              do tego aby skrytke otworzyc jest potrzebne haslo - mam je
                              Poniewz jestem w Yahoo juz dlugo mam prawo do albumow w Yahoo i zdjec. Nigdy ich
                              do listow nie wkladam tylko wysylam zaproszenie do Yahoo na ogladanie tych czy
                              innych zdjec. Sa tez dodatkowe zabezpieczenia orzed "wlamaniami". Album
                              schroniskowy nie ma obwarowan zadnych wiec kazdy zdjecia obejrzec moze, albo
                              moge zamknac album i wysylac zaproszenia kazdemu z osobna na zagladanie tamze.
                              Jedynie ja moge robic tam zmiany, wkladac, wyjmowac jako wlascicielka albumu i
                              hasla do niego.
                              • annah11 Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 14.11.05, 01:18
                                Znowu gdzies Tubylca wywialo?
    • bryza102 Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 23.11.05, 17:54
      Raku,przeczytałam post w którym powiedziałeś o śmierci syna.Jest mi bardzo
      przykro.
      Wiesz,ja nigdy nie miałam odwagi zaglądać /tak poważnie/,w karty czy
      wróżby.Przyszłość nasza nie zależy od kart ani od nas samych,a kuszenie losu...
      Zresztą,nie jestem przesądna a pasjanse stawiałam jak byłam nastolatką i to był
      niezły ubaw, "kocha - nie kocha,ogląda się za inną... i takie tam słodkie
      bzdurki.Nie wierz w to,że przepowiedziałeś tragedię czy też "wyczytałeś",
      nie nam o życiu decydować.
      • bryza102 Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 27.11.05, 19:40
        Hej,Raku,odezwij się!Poczta doszła?
    • mysha_b Re: Tubylcu, gdzie jestes??? 19.12.05, 17:24
      Odezwij sie do nas :)))
      • owcarek_podhalanski Re: Tubylcu, gdzie jestes??? 20.12.05, 10:55
        No właśnie, Tubylecku. Jo wiem, ze milcenie jest złotem, ale bez przesady. Hau!
        • mysha_b Re: Tubylcu, gdzie jestes??? 20.12.05, 16:42
          Gdyby czas milczenia Tubylca zamienic w zloto, to bylby niczym Krol Midas. Ale
          przeciez nawet Midas mial w koncu dosc tego zlota :)))
          • annah11 Re: Tubylcu, gdzie jestes??? 21.12.05, 06:03
            Daj glos!
            • owcarek_podhalanski Re: Tubylcu, gdzie jestes??? 22.12.05, 14:17
              Moze Tubylecek ceko az za jego znalezienie zostanie wyznacony milion dolarów
              nagrody? Wte znajdzie samego siebie i nagroda bedzie jego. Hau!
              • mysha_b Re: Tubylcu, gdzie jestes??? 22.12.05, 14:50
                Jesli tak, to chyba juz na amen musimy sie z nim pozegnac :(
                • owcarek_podhalanski Re: Tubylcu, gdzie jestes??? 22.12.05, 15:16
                  Niekoniecnie, Mysecko. Wystarcy kasi znaleźć ten milion dolców. Hau!
                  • mysha_b Re: Tubylcu, gdzie jestes??? 22.12.05, 15:52
                    Latwo powiedziec "znalezc". Przeciez miliony nie leza na ulicy. Przynajmniej na
                    mojej nie, niestety. I to nawet w zlotowkach nie, a co dopiero dolary. Gdybym
                    miala ten milion dolarow, nie zalowalabym Tubylcowi. On jest tych pieniedzy
                    wart :)))
                    • owcarek_podhalanski Re: Tubylcu, gdzie jestes??? 22.12.05, 18:34
                      Pozostaje wygrać milion w Las Vegas. Cy jest na tym forum ftoś, fto mo scęście
                      do gier w losowyk? Jo odpadom - wiadomo, ze fto mo scęście w miłości, ten nimo
                      scęścia w grze. I na odwyrtke. Hau!
    • bryza102 Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 07.01.06, 22:20
      No nie ma innej rady jak tylko puścić w świat list za Tubylcem bo Myshka nam
      zmarnieje,buuuuuuu,chlip chlip...
      • mysha_b Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 07.01.06, 22:58
        Chyba wszyscy za nim tesknimy?, no moze poza Radvim, bo on jeszcze nie mial
        okazji go poznac :)))
        • radwi22 Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM 08.01.06, 04:35
          I ja tesknie tez. Zwlaszcza, ze czytalem rymowanki.
          • radwi22 Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM I LINECKOM 08.01.06, 04:47
            radwi22 napisał:

> I ja tesknie tez. Zwlaszcza, ze czytalem rymowanki.

Linecki też dawno nie słychać coś tutaj...
            • mysha_b Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM I LINECKOM 08.01.06, 22:00
              Linka prawdopdobnie buszuje po innym forum, tym, ktore reklamowala, zaraz....,
              jak to sie nazywalo?... forum frywolne, chyba cos takiego. Ale to jest forum
              ukryte, jesli zechcesz tam wejsc musisz uzyskac pozwolenie wlascicielki. No i
              wlascicielka stawia warunki, ze trzeba byc aktywnym. Troche mnie to
              zaciekawilo, ale z zalozenia nie lubie kiedy mi sie stawia jakiekolwiek
              warunki, wiec odpuscilam :)))
              Aha, jesli chcesz kogos znalezc, to po prostu skorzystaj z wyszukiwarki. Ale
              musisz sie liczyc takze z tym, ze bywaja osoby, ktore pisza pod kilkoma
              ksywkami i wtedy wyszukiwarka Ci nie pomoze. Ale moze Ci pomoc "wech", bo
              bardzo trudno jest zmienic styl, nawet jesli ktos mysli, ze mu sie to
              udalo :)))))))
              • radwi22 Re: LIST GOŃCY ZA TUBYLCEM I LINECKOM 10.01.06, 02:01
                Dzięki za cenne wstazówki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka