mo.mk 03.07.09, 08:47 Witam, prosze mi odpowiedzieć czy potrzebny jest paszport jadąc do Chorwacji??? wystarczy sam dowód osobisty??? dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: konkretny Re: czy paszport potrzebny do Chorwacji??? IP: 85.232.226.* 03.07.09, 08:55 NIE TAK Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: czy paszport potrzebny do Chorwacji??? 03.07.09, 09:13 Może jakieś małe zakłady bukmacherskie,ile osób do końca sezonu zada to samo pytanie? Obstawiam -115 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkretny Re: czy paszport potrzebny do Chorwacji??? IP: 85.232.226.* 03.07.09, 09:42 myślę, że 36 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli... Re: czy paszport potrzebny do Chorwacji??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 22:00 niech się jeszcze dopyta ile gaci brać na przebranie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: czy paszport potrzebny do Chorwacji??? IP: *.adsl.net.t-com.hr 04.07.09, 17:50 włąsnie jestem pod Dubrownikiem w Zatonie. Dojechaliśmy na dowodach. W Bośni to samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: czy paszport potrzebny do Chorwacji??? 06.07.09, 11:17 hej ale to wazne,kazdy pisze inaczej..........a ja jade z malym dzieckiem i nie moge byc na stresie.......dowod szybko wyrobie a paszport miesiac??????????czyli moze byc dowod tak?????a kliknij na LAURA MAKS MA Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: czy paszport potrzebny do Chorwacji??? 06.07.09, 12:18 no i co z tego że Ci napiszę że i jadąc i lecąc nie potrzebujesz paszportu skoro zaraz znajdzie się bęcwał co stwierdzi że to nie Unia i paszport jest konieczny. Więc najlepiej zajrzyj sama na strony MSZ polskiego i chorwackiego i przeczytaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
big__mama Re: czy paszport potrzebny do Chorwacji??? 06.07.09, 12:20 Zarzekam się za każdym razem, że to już ostatni raz: wjechać możesz spokojnie na dowód osobisty, ale gdybyś potrzebowała bezpłatnej pomocy medycznej to otrzymasz ją tylko i wyłącznie na podstawie paszportu a nie dowodu. Odpowiedz Link Zgłoś