doooom 08.11.05, 22:57 Milczenie jest zlotem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
po_godzinach Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 22:58 czy mamy to rozumieć dosłownie i zamilknąć? Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:00 po_godzinach napisała: > czy mamy to rozumieć dosłownie i zamilknąć? Ona chyba za duzo mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:01 Nie. To nowa minister finansów za dużo mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:06 Ta przynajmniej jest blondynka - nie ma w zadnej sprzecznosci miedzy wizja a fonia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:12 Lubinska tym jednym wywiadem dla FT wpasowala sie idealnie w wizerunek malpy z brzytwa. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:09 Gość portalu: Doom napisał(a): > Ta przynajmniej jest blondynka - nie ma w zadnej sprzecznosci miedzy wizja a > fonia. Masz wizje? I fonie? Mnie to *Dziadami* pachnie. Co to bedzie, co to bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:12 marysia75 napisała: > Masz wizje? I fonie? Mnie to *Dziadami* pachnie. Co to bedzie, co to bedzie? To już mamy wizję, fonię i zapach! Brakuje dwóch zmysłów zaledwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:13 O przepraszam. Ja mam 6. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:16 Razem 12. Wykulem na blache. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:16 po_godzinach napisała: > ja tez mam 6 Te same, co Doom? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:21 te same, ale połowę tego, co on ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:22 > te same, ale połowę tego, co on ma Chetnie sie podziele. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:22 po_godzinach napisała: > te same, ale połowę tego, co on ma Już niezbyt kontaktuję... Czy to znaczy, że czułość Twych zmysłów jest o połowę mniejsza niż u Dooma, czy też macie 3 wspólne i po 3 różne na dokładkę? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:24 nieee, nie jest czułośc mniejsza, skądże - ale jakos tak jest, ze 12 podzielone na 2 daje sześć) możemy się z Toba podzielić, będzie każdy miał po 4. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:25 Ale ja też mam kilka, a zapomniałaś do puli dodać! Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:29 Od pięciu do trzynastu... Ale tylko niektóre z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:29 Wspominal o 5. W sumie 17 (niezle mi idzie). Jakby nie patrzec na 3 sie nie dzieli. Albo musi znalezc jeszcze jeden, albo dowch sie pozbyc. :) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:32 Gość portalu: Doom napisał(a): > Wspominal o 5. > > W sumie 17 (niezle mi idzie). > Jakby nie patrzec na 3 sie nie dzieli. > Albo musi znalezc jeszcze jeden, albo dowch sie pozbyc. :) To ja te 2 zachomikuję, a później odkopię. Może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:33 Ucho? Oko? Medycyna poszla na przod. Moze sie da wszczepic spowrotem.. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:36 Gość portalu: Doom napisał(a): > Ucho? Oko? > > Medycyna poszla na przod. Moze sie da wszczepic spowrotem.. Ucho za zab, zab za oko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:37 Skoro inaczej sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:34 może jakby sie stare zuzyły będzie jak znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:33 mówi, ze ma 13 (?) to razem by było 25 - to ja bym poprosiła podwójny dotyk Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:35 Nie. Mam niektóre spośród numerów 5-13. A dotyk gdzie chcesz... podwójny? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:37 supaari napisał: > Nie. Mam niektóre spośród numerów 5-13. > A dotyk gdzie chcesz... podwójny? W receptorach? czyli wszędzie! Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:39 Ha! Chcesz dołączyć do 3Promili (podwójne widzenie, jak sądzę) i Echa (podwójne słyszenie) z podwójnym dotykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:40 Nie. Podwójny dotyk mi wystarczy. Nie jestem zachłanna. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:45 po_godzinach napisała: > Nie. Podwójny dotyk mi wystarczy. Nie jestem zachłanna. Też o to chodziło! Będziesz podwójniezmysłowa jak tamta dwójka, tylko w szczegółach inaczej podwójniezmysowa. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:46 jak Echo? Hm. Ale na pewno inaczej, niz oni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:48 Byc jak Echo. Brrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Nelli Rokita... 09.11.05, 00:00 Mam nadzieję, że nie poczułaś się - nomen omen - dotknięta porównaniem. Idę sprawdzić jak ten prysznic, który jakiś sposobem wyczaiłaś u mnie. Dobranoc Po_godzinach, Doomie i Marysiu (i kogo tam jeszcze pominąłem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 09.11.05, 00:01 Dobranoc. Ja tez znikne. Hokus-pokus.. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Nelli Rokita... 09.11.05, 00:04 Gość portalu: Doom napisał(a): > Dobranoc. > > Ja tez znikne. > > Hokus-pokus.. A ja jestem Sowa i jeszcze posiedze. Ale DOBRANOOOC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:03 Zona premiera z Krakowa mowiaca, ze "Platforma nie jest gotowa do samodzielnego rzadzenia"... A to byla jedynie premiera.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:08 Prapremiera jej fatalnych wystepow. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach kontekst 08.11.05, 23:29 "W gorączkowym przedwyborczym okresie krążył cytat Pani wypowiedzi. Miała Pani stwierdzić, że Platforma nie dojrzała do samodzielnych rządów. Może Pani wypowiedzią zasugerowali się wyborcy... Moja wypowiedź była udzielona w zupełnie innym kontekście. Chodziło mi o to, że PO i PiS powinny stworzyć wspólny rząd pod przewodnictwem Platformy Obywatelskiej. Ja wierzyłam głęboko w to, że wybory wygra Platforma, dla mnie to było oczywiste . Program PO był rozsądny i pokazywał lepszą drogę dla Polski. A moja wypowiedź dotyczyła tego, że nie jest możliwe w dzisiejszym systemie politycznym , aby rządziła jedna partia - tak mi mówiła moja kobieca intuicja. I okazuje się to prawdą . Mam nadzieję, że będą mogły rządzić dwie partie, może stanie się tak, że konieczne będą trzy." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: kontekst IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:32 Mam wrazenie, ze teksty sa przeredagowane - za duzy rozsadek z nich bije. Polecam wywiady z Nelly na zywo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:01 Skadze. Za to Nelli(y?) - bezwzglednie. Sluchanie jej wywodow na temat polityki przyprawia mnie o bol brzucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:09 Nie odmawiam jej zalet. Spiewnie zaciaga. Na przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:04 a gdziez to ona tak sie wypowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:09 Na szczescie nie masz telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:06 Gość portalu: Doom napisał(a): > Skadze. > > Za to Nelli(y?) - bezwzglednie. > Sluchanie jej wywodow na temat polityki przyprawia mnie o bol brzucha. Ona chyba wyemancypowana jest kobieta. I ten *accent* przyciaga. Forma nad trescia. A ona ma 'cos do powiedzenia'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:08 > A ona ma 'cos do powiedzenia'? Otoz nie. Ale mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:09 ona jest chyba bardzo kobieca: "Monika Olejnik Dobrze. Ale jak Panie oceniają kampanię czy on jest rzeczywiście bardzo brutalna? Tak, jak mówi wielu polityków czy socjologów. Nelly Rokita Brutalna....kampania ma to do siebie, że się czasami mówi prosto w oczy, tak jak u Pani redaktor tu. I może to jest dobrze. My, obywatele powinniśmy ocenić kandydatów, jak wyglądają w takiej brutalnej grze ustanowionej przez mężczyzn. Gdyby było więcej kobiet w polityce, myślę, że ta kampania byłaby nie tak brutalna. " ww6.tvp.pl/2216,20051013255822.strona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:14 Mi sie wydaje, ze ona jest malo roztropna. Wiec o ile to cecha wszystkich kobiet, to nie bede sie spieral.. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:16 chyba roztropność nie jest podstawową cecha kobiet) ale tutaj to nawet nie roztronośc a trzpiotowatość aha, i kto to robił ten zapis wywiadu - z takim błędami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:19 W kazdym razie - kiedy widze jak otwiera usta, mysle: "co tym razem"? Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:17 po_godzinach napisała: > ona jest chyba bardzo kobieca: > > "Monika Olejnik Dobrze. Ale jak Panie oceniają kampanię czy on jest > rzeczywiście bardzo brutalna? Tak, jak mówi wielu polityków czy socjologów. > > Nelly Rokita Brutalna....kampania ma to do siebie, że się czasami mówi prosto w > > oczy, tak jak u Pani redaktor tu. I może to jest dobrze. My, obywatele > powinniśmy ocenić kandydatów, jak wyglądają w takiej brutalnej grze > ustanowionej przez mężczyzn. Gdyby było więcej kobiet w polityce, myślę, że ta > kampania byłaby nie tak brutalna. " > Ja to slyszalam. Na wlasne uszy. To bylo przy jakiejs Srodzie czy innej z gangu. (Ja ich tak bardzo nie rozrozniam). Ta Nelly to zaciaganiem przyciagala. Tamta, ta druga, odpychala. I wizja i fonia. A Olejnik to mi sie z tym internatem od Harry'ego Pottera kojarzy. Prof. Macgonegold czy jakos tam, tylko we wczesniejszym stadium (poczwarki chyba). No juz sama nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:22 nie pomogę Ci, bo Pottera nie liznęłam) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:19 "Mój mąż będzie współpracować z braćmi Kaczyńskimi. Razem zrobią coś dobrego dla Polski - mówi INTERIA.PL Nelly Rokita INTERIA.PL: Platforma Obywatelska, partia Pani męża, Jana Rokity, przegrała z PiS. To porażka? Nelly Rokita: - To jest drugi wynik - na sześć partii. Z pewnością Polska byłaby lepsza, gdyby mój mąż był premierem, ale to jest moje przekonanie. Te 26 proc. Polaków, którzy poparli PO, okazało się jednak za małą liczbą do zwycięstwa. Jednak premierem się bywa, a Janem Rokitą się jest. Ja wierzę w swojego męża i wierzę, że Polska będzie coraz lepsza, a to jest najważniejsze. (...)" www.euk-sp.pl/ciekawe-artykuly.html nigdy sie tym nie interesowałam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:21 O prosze. Calkiem zgrabnie. Moze czytala z kartki? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:26 "Czy jest szansa na to, że teraz bardziej zaangażuje się Pani w politykę? Ja się nie zmienię. Będę wspierać męża, a jednocześnie robić swoje. Tak, jak zapowiadałam wcześniej. Uważam za słuszne to, co robię - jestem w Europejskiej Unii Kobiet - i myślę, że to jest bardzo ważne, żeby było coraz więcej kompetentnych, mądrych kobiet w polityce. W dalszym ciągu ich jest mało. A wiem, jak dobrze mój mąż współpracuje z kobietami." ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:27 To ta sama kartka? Czy mam napisac samokrytyke? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:30 ta sama) zwróć uwagę: "A wiem, jak dobrze mój mąż współpracuje z kobietami." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:34 Tak - to jak rodzynek w ciescie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:37 Tylko dlaczego obrzydly? :) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:41 usteczka ma takie ... no ... jakby niezazbytnio) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:43 Myslalem, ze tylko ja zwrocilem na to uwage ;) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:44 a sie dziwisz, ze obrzydły ))) heh)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:46 W kategoriach estetycznych raczej go nie ocenialem. (tylko ta warga, tak jakos..) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:48 dolna, no nie? widzisz, dlabeł spi w szczegółach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:50 Ten to chyba w rajtkach? Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:38 po_godzinach napisała: > sybaryta obrzydły) Satyr, satyr. Nie wiadomo, czy stary???? Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:30 po_godzinach napisała: A > wiem, jak dobrze mój mąż współpracuje z kobietami." > > > ))) Przewaga panamy nad moherem? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:31 heh)) państwo Rokita (Rokitowie?) to prawdziwa krakowska konserwtywna rodzina trzeba znac te klimaty, aby to pojąć) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:35 po_godzinach napisała: > heh)) > państwo Rokita (Rokitowie?) to prawdziwa krakowska konserwtywna rodzina > > trzeba znac te klimaty, aby to pojąć) e tam, zaraz panstwo. Rokity! Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:39 w Krakowie sie mówi "pani prezesowa Janowa Rokita"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:41 "Rokitowa" byloby jeszcze piekniej. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:42 otototo pani prezesowa Janowa Rokitowa bingo! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:41 po_godzinach napisała: > w Krakowie sie mówi "pani prezesowa Janowa Rokita"! Jak idzie na pole tak sie mowi? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:44 Też Tys myslała, że tylko w domu? Mówi się "pani prezesowa, rajtki się pani potargały" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelli Rokita... IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:48 Po_godzinach malopolska? Te rajtki to...? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:50 nie małopolska, ale sie bywało) rajtki=rajstopy) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:48 po_godzinach napisała: > Mówi się "pani prezesowa, rajtki się pani potargały" Musi szklem pupe obciera i na rajtkach centusi, ze sie targaja. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:51 myslisz, że Jan Maria taki skąpy?)) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Nelli Rokita... 08.11.05, 23:55 po_godzinach napisała: > myslisz, że Jan Maria taki skąpy?)) Tak mi moj 6 zmysl podszeptuje. Podobno byl wysuplywal na kawe. Jak go mamusia z ciociami wychowywala to na pewno gestu nie ma. Nie wyglada mi na *z gestem*. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Nelly, nie Nelly, ale północ wybiła i 08.11.05, 23:53 diabły sie budzą pora spać) dobranoc i dziekuję bardzo)) do zobaczenia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Nelly, nie Nelly, ale północ wybiła i IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:54 Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś