marysia75 15.11.05, 17:02 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3015585.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysia75 Re: To juz jest koniec 15.11.05, 17:08 Jak to bylo? Oko bylo w grobie i patrzylo na Kaina? Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: To juz jest koniec 15.11.05, 17:11 yoma napisała: > Nie kojarzę...? Uciekasz a i tak cie dogonia... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To juz jest koniec 15.11.05, 17:12 Oj, tak... To może nie uciekać, tylko się przedrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: To juz jest koniec 15.11.05, 17:22 yoma napisała: > Oj, tak... > > To może nie uciekać, tylko się przedrzeć? Na wskros? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 [...] 15.11.05, 23:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
crax Admin, przesadzasz... 17.11.05, 17:22 mg2005 to co prawda palant katolicki, ale ma swoje poglądy i może je swobodnie wyrażać! Dlaczego go zmoderowałeś? Wiem, co napisał i nie było tam nic, co by mnie ani nikogo obrażało! Daj se siana i nie bądź na przyszłość nadgorliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Admin, przesadzasz... 17.11.05, 19:45 Pewnie poszło o tą 'wyskrobaną socjalistkę'. Może ws.2 też jest 'wyskrobana', i z powodu przewrażliwiona ))) crax, ty palancie-katofobie, wytłumacz, z czego wnosisz,że jestem 'palantem katolickim'? Odpowiedz Link Zgłoś
o_ll_a Re: To juz jest koniec 15.11.05, 17:32 polskie piekiełko...tylko szkoda że na forum publicznym...echh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasia Re: To juz jest koniec IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 17:40 Kto tych wszystkich "Giertychów" wypuścił w świat! wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: To juz jest koniec 15.11.05, 17:43 Gość portalu: Jasia napisał(a): > Kto tych wszystkich "Giertychów" wypuścił w świat! wstyd! Towarzystwo Wzajemnej Adoracji z Wielkim Zaklinaczem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: To juz jest koniec 15.11.05, 17:44 i tak dobrze że słoików z płodami nie zaczęli rozdawać i robic badan ginekologicznych każdej europosłance. No normalnie kocham tych debili, świat bez nich byłby fatalny. P:) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: To juz jest koniec 15.11.05, 17:51 opatentuj szybko te pomysły, to może byc kasa z tego Odpowiedz Link Zgłoś
yoma [...] 15.11.05, 17:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: To juz jest koniec 15.11.05, 17:54 juz jeden taki jest w Pałacu Prezydenckim:P Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To juz jest koniec 15.11.05, 17:57 Eeeee... taki jak w Archiwum X pokazywali ;) P_g linka do wywiadu dałam w wątku o spieprzaj dziadu.... Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: To juz jest koniec 15.11.05, 17:50 ale ładnie na zdjęciu wyszedł z takim anielskimi skrzydłami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasia Re: To juz jest koniec IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 18:07 Przecież w Polsce ludzie myślą różnie. Nie mogą tacy debile wypowiadać się w Brukseli w imieniu wszystkich. Co robią nasi europarlamentarzyści z innych partii? Dlaczego do tego dopuścili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Brawo LPR za odwage i obrone tych bez glosu... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 18:20 Jestem z was dumna. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Brawo LPR za odwage i obrone tych bez glosu.. 15.11.05, 18:20 Czyli następny happening niech zrobią w obronie marchewek. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Brawo LPR za odwage i obrone tych bez glosu.. 15.11.05, 18:21 Rybek. Rybki ważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Brawo LPR za odwage i obrone tych bez glosu.. 15.11.05, 18:22 Rybki podobno coś tam mówią, tylko my nie słyszymy. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Brawo LPR za odwage i obrone tych bez glosu.. 15.11.05, 23:18 braineater napisał: > Rybek. Rybki ważniejsze. A wiecie,że w Holandii będzie demonstracja w obronie zabitego wróbla? Ech, w Holandii to są dopiero faszyści...))) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek_x Re: Brawo LPR za odwage i obrone tych bez glosu.. 15.11.05, 18:25 Gość portalu: Natalia napisał(a): > Jestem z was dumna =============== Nie widze powodu aby Pani nie wierzyc. Nawet ludzie dalecy od zachwytu nad dzialalnoscia LPR-u dostrzegaja trudne polozenie PO , jej zarozumialych zwolennikow i liderow. www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6556 Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Sky, domyslamy się, Ty zawsze jestes dumna, gdy 15.11.05, 18:27 ktoś zachowa sie jak swołocz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Alez Marysiu .... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 18:29 Nieprawda. Wcale nie jestem z was dumna. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Alez Marysiu .... 15.11.05, 18:30 Więc czemu mówisz, że jesteś? Zdecyduj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Alez Marysiu .... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 18:36 LPR to super ludzie.Przyznam ze od dzisiaj jestem ich zdecydowana zwolenniczka. Odwagi moze im pozazdroscic kazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Alez Marysiu .... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 18:40 Od dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Alez Marysiu .... 15.11.05, 18:41 I głos na Kaczyńskiego zmarnowałaś zamiast oddać Giertychowi, wstydziłabyś się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Alez Marysiu .... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 18:43 Oczywiscie,przeciez panuje tu demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Alez Marysiu .... 15.11.05, 19:14 Totez jak demokracja, prosze mi tu mojej(sic!) dupy nie obrabiac za moimi (sic!) plecami. Czlowiek na moment sie oddali zeby chlopu zupy dac a tu zaraz anarchia. Wstydz sie Natko. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Alez Marysiu .... 15.11.05, 19:15 Cicho, cicho, bo mnie się widzi, że ta Marysia to nie ta Marysia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Alez Marysiu .... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 19:29 Jaka to dzisiaj zupke serwujesz Marysiu? Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Alez Marysiu .... 15.11.05, 19:32 Gość portalu: Natalia napisał(a): > Jaka to dzisiaj zupke serwujesz Marysiu? Smakowita, smakowita... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Alez Marysiu .... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 19:35 Ale serio, jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Alez Marysiu .... 15.11.05, 19:37 Gość portalu: Natalia napisał(a): > Ale serio, jaka? Tajemnice kuchni i alkowy to ja moge tylko na ucho:) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Alez Marysiu .... 15.11.05, 19:41 marysia75 napisała: > Gość portalu: Natalia napisał(a): > > > Ale serio, jaka? > > Tajemnice kuchni i alkowy to ja moge tylko na ucho:) Przepraszam, na echo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Brawo LPR za odwage i obrone tych bez glosu.. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 18:27 Niektorzy nie widza roznicy miedzy czlowiekiem a marchewka, albo rybka? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Brawo LPR za odwage i obrone tych bez glosu.. 15.11.05, 18:29 Bronisz tych, co bez głosu. MArchewka (podobno) nie ma takowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Brawo LPR za odwage i obrone tych bez glosu.. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 18:32 Fakt i dodam jeszcze ze taka marchewka nigdy tego glosu miec nie bedzie, a czlowiek jesli tylko sie go nie zabije to bedzie go mial. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Brawo LPR za odwage i obrone tych bez glosu.. 15.11.05, 18:34 Chyba, że się urodzi głuchoniemy, albo mu wyrwą struny głosowe. Nieletni nie mają głosu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Brawo LPR za odwage i obrone tych bez glosu.. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 18:38 Nieletni nie maja glosu? Nigdy dziecka nie slyszalas? Chyba nie urodzialas sie gluchoniema ? A strun glosowych tez cie pozbawiono? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Brawo LPR za odwage i obrone tych bez glosu.. 15.11.05, 18:40 Zgodnie z naszą ordynacją wyborczą, głos przysługuje od wieku lat 18. W Kanadzie chyba od 21, chyba że coś się zmieniło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Brawo LPR za odwage i obrone tych bez glosu.. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 18:40 Nic sie nie zmienilo, od 18. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Brawo LPR za odwage i obrone tych bez glosu.. 15.11.05, 18:42 No właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Brawo LPR za odwage i obrone tych bez glosu.. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 18:44 Tylko jakos trzeba dozyc tej 18. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Brawo LPR za odwage i obrone tych bez glosu.. 15.11.05, 18:45 Przy kanadyjskiej opiece medycznej chyba nie powinno być z tym problemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Brawo LPR za odwage i obrone tych bez glosu.. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 18:48 Kanadyjska opieka medyczna nic nie moze pomoc zmarlym w wyniku aborcji. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Brawo LPR za odwage i obrone tych bez glosu.. 15.11.05, 18:56 No popatrz, a ja myślałam, że składają do kupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Brawo LPR za odwage i obrone tych bez glosu.. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 19:05 Ofiary aborcji masz na mysli? Raczej chyba pala w piecu. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: To juz jest koniec 15.11.05, 18:49 Chciałbym również zauważyć, że w sprawach zawartości macicy najgłośniej, oprócz wzmiankowanych tu już osobników bezmacicznych (jednakowoż nader często w sukienki poprzebieranych), gardłują osobniczki wyposażone co prawda, w macicę, ale jakby to delikatnie ująć, z letka przekwitłą... No chiba że ta macica sublimuje albo też reinkarnuje się w osobliwym nakryciu głowy - to by tłumaczyło używanie charakterystycznego gatunku włóczki do sporządzenia tegoż... Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: To juz jest koniec 15.11.05, 18:40 Będzie w miarę krótko: Nie mam zamiaru robić sobie z tego jajec, gdiż jestem przeciwnikiem aborcji, która sama w sobie jest złem i basta. Ale to są moje osobiste poglądy, więc nie mam najmniejszych nawet chęci, żeby zaglądać do cudzych macic, sam macicy nie posiadając! Z racji pci! Pytam więc - czy europoseł Giertych Maciej jest w tęż macicę wyposażon? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To juz jest koniec 15.11.05, 18:42 Jeśli nazywamy to u kobiet macicą, nazwijmy odpowiednik męski ojczycem, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: To juz jest koniec 15.11.05, 18:42 i to jest bradzo dobre podejscie masz medal - ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: To juz jest koniec IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 18:46 Czy to oznacza ze dzieci maja tylko jednego rodzica? Drugi czyli ojciec nie ma nic do powiedzenia w kwestii swojego dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: To juz jest koniec 15.11.05, 18:55 W tej sprawie najlepiej byłoby, że tak powiem, współpracować, ale przyznasz Natalio, że aborcja w normalnym związku opartym o zdrowe zasady, w normalnym środowisku ekonomicznym po prostu zdarza się nader rzadko, ponieważ albo stosuje się antykoncepcję, albo na wieść tę radosną z ochotą kupuje się śpioszki, pieluszki i takie tam duperele... Jak mi tu wyjedziesz o wyzwolonych kobitkach biznesłumenkach, które się nagminnie skrobią, bo im bachor przeszkadzałby w karierze, to możesz z góry założyć, że cię wyśmieję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: To juz jest koniec IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 19:18 Oczywiscie, ze nie napisze tu o wyzwolonych i finansowo niezaleznych kobietach, bo one maja i wiedze i srodki aby sie zabezpieczyc przed niechciana ciaza. Chociaz i im sie to napewno zdarza.Ale czy mozna wszystkie przypadki aborcji zrzucac na barki niedostatkow ekonomicznych? Mysle ze wiele osob dokonuje aborcji bo albo nie ten czas, albo nie taka pogoda , albo jakas inna malo istotna przeszkoda stoi na drodze.Po prostu jest to nagminne i to jest chyba najwiekszym problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: To juz jest koniec 15.11.05, 19:22 Niniejszym wyśmiewam taką demagogię! Skoro zajście w ciążę uzależnia takie babsko od, jak piszesz, pogody, to jaką ona będzie matką? Taką, której trzytygodniowe dziecko dzisiaj rano przywieziono do szpitala z objawami ciężkich urazów w wyniku pobicia? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To juz jest koniec 15.11.05, 19:26 Wyobraź sobie, Natalio, że jesteś kobietą. Dokonałabyś aborcki z powodu pogody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: To juz jest koniec IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 19:34 No, juz sobie wyobrazilam i wyszlo , ze nie dokonalabym aborcji ani z powodu zlej pogody ani z zadnego innego. Czy kobieta ktorej wydaje sie w danym momencie ze nie chce, nie moze itp. urodzic swojego dziecka bedzie zla matka ??? Absolutnie nie. Moze byc najwspanialsza, najczulsza matka pod sloncem. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: To juz jest koniec 15.11.05, 19:36 Gość portalu: Natalia napisał(a): > No, juz sobie wyobrazilam i wyszlo , ze nie dokonalabym aborcji ani z powodu > zlej pogody ani z zadnego innego. Czy kobieta ktorej wydaje sie w danym > momencie ze nie chce, nie moze itp. urodzic swojego dziecka bedzie zla > matka ??? Absolutnie nie. Moze byc najwspanialsza, najczulsza matka pod > sloncem. A tatus, Taaaatus! Ja jestem tatusina coreczka, naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To juz jest koniec 16.11.05, 13:11 Więc dlaczego uważasz, że wszytkie inne kobiety poza tobą będą dokonywać aborcji z powodu pogody? Cóż czyni cię taką wyjątkową? Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: To juz jest koniec 15.11.05, 18:47 może brak mózgu mu pan buk macicą wynagrodził? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To juz jest koniec 15.11.05, 18:49 W głowie??? I ja nie daj Boże zajdzie w ciąże, to... Atena, zdaje się, głową się rodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: To juz jest koniec 15.11.05, 18:52 to z mądrego Boga była Atena, z takiego Giertycha, to strach pomysleć... Patzrąc po tym co z ledźwi, to może byc już tylko lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To juz jest koniec 15.11.05, 18:57 A to, co z głowy, można będzie pokazywac w klatce za pieniądze (znowu!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: To juz jest koniec IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 18:51 Czy mezczyzni nie czuja sie upokorzeni brakiem glosu w kwestii zycia i smierci wlasnych dzieci? Czy kobieta powinna byc az tak wszechmocna? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To juz jest koniec 15.11.05, 18:52 Nie. Mówią "masz tu babo 3 tysiące i załatw problem" Albo i nie mówią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: To juz jest koniec IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 18:53 Napewno takich tez nie brakuje, ale sa i porzadni faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To juz jest koniec 15.11.05, 18:58 No to zapewniam cię, że mają głos. W końcu powinni już być po osiemnastce... Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: To juz jest koniec 15.11.05, 18:53 WŁASNYCH, Sky, własnych w tym rzecz nie cudzych, tylko własnych Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To juz jest koniec 15.11.05, 18:53 Szsz, mnie się tam podoba, że moge być wszechmocna :) Słońce! Zatrzynaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: To juz jest koniec IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 18:58 Alez Mario, mezczyzna nie decyduje o zyciu ani SWOICH ani cudzych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: To juz jest koniec IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 19:39 Raczej ciezko byloby mnie zakwalifikowac w tej kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: To juz jest koniec 15.11.05, 18:54 twoja macica, twoja decyzja. I tyle. I żaden klecha, debil, czy Giertych nie ma prawa mówić co masz robic z organizmem swoim. No chyba, że brak własnych idei, to mozna sie wtedy kierować pomysłami LPR- owskich pajaców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: To juz jest koniec IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 18:56 Macica moja, ale w niej zycie drugiego czlowieka, nie moje. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: To juz jest koniec 15.11.05, 18:58 totez aborcji i nie wykonasz Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To juz jest koniec 15.11.05, 18:59 Marek Jurek dzisiaj stwierdził, że i plemnik jest święty, bo to człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: To juz jest koniec IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 19:01 Eeee, napewno tak nie powiedzial. Nawet dziecko w podstawowce zna podstawy biologii. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To juz jest koniec 15.11.05, 19:02 Owszem, dziś rano, PR I, "Sygnały dnia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: To juz jest koniec IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 19:08 Nie , to musial byc w takim razie zart. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To juz jest koniec 15.11.05, 19:10 Widziałaś kiedyś Jurka żartującego na poważne tematy? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: To juz jest koniec 15.11.05, 19:17 A propos żartów - Sky, czemu ty nagle się przenataliowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: To juz jest koniec 15.11.05, 19:20 PS. Jak kwaczesz za PiSiakami, to Sky, a jak eLPeRujesz, to Natalia? A jak będzie cóś o Samoobronie, to kim będziesz - Renatką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: To juz jest koniec IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 19:21 Zawsze lubilam to imie. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: To juz jest koniec 15.11.05, 19:22 3promile napisał: > A propos żartów - Sky, czemu ty nagle się przenataliowałaś? Przeszla kursa nataliacji. Od teorii do praktyki. Ich jest w 4 osobach! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To juz jest koniec 15.11.05, 19:23 Rzeczownik natalis oznacza dzień narodzin... Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: To juz jest koniec 15.11.05, 19:25 aaa, to mnie uspokoiłaś. Już się bałem, że chodzi o Kazikową "Natalię w Brooklynie" Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_wasz Re: To juz jest koniec 15.11.05, 19:27 znałem jedną Natalię, była fajna, do czasu, teraz to zwykła szmata, na dodatek w moim wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_wasz Re: To juz jest koniec 15.11.05, 19:18 ale Marekjurek to jest plemniik Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To juz jest koniec 15.11.05, 19:21 Powiem więcej - to, z czego plemnik się wydobywa... Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_wasz Re: To juz jest koniec 15.11.05, 19:24 myślałem raczej o stopniu rozwoju Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_wasz Re: To juz jest koniec 15.11.05, 19:34 To jest organizm kompletny, w szczytowej fazie rozwoju, więcej, jest Marszałkiem Sejmu a to o czymś świadczy, który normalny facet by szukał tam spełnienia Odpowiedz Link Zgłoś
jsolt Re: To juz jest koniec 16.11.05, 14:43 yoma napisała: > Marek Jurek dzisiaj stwierdził, że i plemnik jest święty, bo to człowiek... tiaaa, idąc dalej tym tokiem, każdy akt seksualny powienien być karalny, a każdemu uczestniczącemu w nim należy się dożywocie - w końcu przy takiej zabawie większość nowych istot ludzkich w postaci plemników jest z góry skazana na zagładę...:) kurde, normalnie się właśnie poczułam jak potwór bez serca :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To juz jest koniec 16.11.05, 14:47 Rozumiem, że właśnie skazałaś z góry... ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jsolt Re: To juz jest koniec 16.11.05, 16:34 yoma napisała: > Rozumiem, że właśnie skazałaś z góry... ? ;) no własnie wczoraj wieczorem, i wstyd mi wstyd i żałuję, czy to wpłynie na złagodzenie wyroku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To juz jest koniec 16.11.05, 15:01 My???? My biedne plemniki napoczęte przygarniamy, znajdujemy im ciepłe miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: To juz jest koniec 16.11.05, 15:03 yoma napisała: > My???? > > My biedne plemniki napoczęte przygarniamy, znajdujemy im ciepłe miejsce... Same sobie miejsce znajdują. A ile się muszą witkami przy tym namachać...!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To juz jest koniec 16.11.05, 15:09 Nie no, Crax, przesadziłeś, u ryb chyba! Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: To juz jest koniec 16.11.05, 15:04 Ale tylko jeden przeżywa! A reszta? To jest, qrna, holocaust! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To juz jest koniec 16.11.05, 15:10 Hm... ile wy ich tam od jednego macha wytwarzacie? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: To juz jest koniec 16.11.05, 15:30 Eee tam, ładnych parę milioników się zarzuca tenteges, tak od niechcenia... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To juz jest koniec 16.11.05, 15:31 No bo holocaust to było jakieś 6 mln, dlatego pytam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jsolt Re: To juz jest koniec 16.11.05, 16:36 3promile napisał: > Ale tylko jeden przeżywa! A reszta? To jest, qrna, holocaust! najlepszy przeżywa, najlepszy... ale co z tego, skoro to i tak potomek zbrodniarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: To juz jest koniec IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 19:00 Ja nie wykonam, ty wykonasz. Milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To juz jest koniec 15.11.05, 19:01 P-g, to zdaje sie okrutna obelga miała być... Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 A co sądzicie o sentencji Matki Teresy? 15.11.05, 23:24 - w w/w artykule? Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: A co sądzicie o sentencji Matki Teresy? 16.11.05, 00:16 mg2005 napisał: > - w w/w artykule? Cytat wyrwany z kontekstu... zycia. Jezeli w wieku lat 5 ukradlam lizaka, to znaczy ,ze mam byc juz do konca zycia byc wprost proporcjonalna kryminalistka? Nie jestem *za* aborcja ale w niektorych przypadkach nie jestem przeciw, wszystko jest wzgledne a sedno lezy w niuansach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: A co sądzicie o sentencji Matki Teresy? IP: 70.137.170.* 16.11.05, 16:09 Pamietaj ze aborcja jest dzisiaj masowym sportem lowieckim. W USA ginie roczne 1.5 miliona dzieci w ten sposob. Cale ruchy feministyczne buduja sie wokol aborcji. W Kalifornii przepchnely ustawe ze nieletnia dziewczynka nie musi mowic rodzicom ze idzie sobie zrobic aborcje. Natomiast lekarz musi powiadomic rodzicow i miec ich zgode na podanie aspiryny. Rozumiem ze aborcja moze byc konieczna w niektorych przypadkach. Ale Matka Teresa doskonale rozumiala co sie dzieje w dzisiejszym swiecie. > Cytat wyrwany z kontekstu... zycia. Jezeli w wieku lat 5 ukradlam lizaka, to > znaczy ,ze mam byc juz do konca zycia byc wprost proporcjonalna kryminalistka? > Nie jestem *za* aborcja ale w niektorych przypadkach nie jestem przeciw, > wszystko jest wzgledne a sedno lezy w niuansach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: A co sądzicie o sentencji Matki Teresy? IP: 70.137.170.* 16.11.05, 16:16 Mysle ze jesli Bruksela tak glosno walczy o parady gejow to powinna tez walczyc o wolnosc wypowiedzi tych co sa przeciwko aborcji. Porownanie do dzieci w obozach koncentracyjnych jest nieadekwatne. Morderstwo dziecka przez matke jest o wiele bardziej wstrzasajace. Rozumiem jednak i wspolczuje wyboru kobietom ktore np. bedac w ciazy zachorowaly na raka i musza sie leczyc przez naswietlanie i cytostatyki. Ich wybor: leczyc sie albo kontynuowac ciaze nie jest do pozazdroszczenia i cokolwiek zrobia nikt ich nie ma prawa potepiac!! Jednak to sa ogromnie rzadkie przypadki w porownaniu do masowych aborcji pod byle pretekstem jakie odbywaja sie dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: A co sądzicie o sentencji Matki Teresy? 17.11.05, 17:18 > Pamietaj ze aborcja jest dzisiaj masowym sportem lowieckim. No! Lata się za morulami i strzela do nich z łuku, a one tak spieprzaaaaają... Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: A co sądzicie o sentencji Matki Teresy? 16.11.05, 21:34 marysia75 napisała: >Cytat wyrwany z kontekstu... zycia. A wiec Matka Teresa myliła się? Zostawmy na boku sytuacje skrajne (dylemat: życie matki czy zycie dziecka) - bo to margines zjawiska. Legalizacja aborcji powoduje zmniejszenie szacunku dla ludzkiego życia, bo zarodek to organizm ludzki (jeśli nie ludzki, to jaki?). Następnym logicznym krokiem jest eutanazja (nie zawsze za wiedzą i zgodą 'pacjenta' - patrz: Holandia), także eutanazja noworodków. Wspólny mianownik jest podobny: niszczymy życie,które nam "przeszkadza" Odpowiedz Link Zgłoś