jogulka 23.11.05, 19:43 Dlaczego? Ponoc za iles tam tysiecy lat ludzkosc wyginie bo coraz wiecej ludzi decyduje sie na tylko jedno dziecko. Czyli obliczajac, z dwojga ludzi powstaje jeden. To mi sie wydaje straszne. Co na ten temat sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
17_mgnien_wiosny Re: Dlaczego??? 23.11.05, 19:52 Mi się to też wydaje straszne, podobnie jak to, że za parę milionów latkosmos skurczy się do rozmiarów piłeczki tenisowej. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Dlaczego??? 23.11.05, 19:55 No to wielu ludzi wtedy na świecie się nie zmieści. Odpowiedz Link Zgłoś
17_mgnien_wiosny Re: Dlaczego??? 23.11.05, 19:56 To może i dobrze, że się tak słabo rozmnażają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bilala Re: Dlaczego??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.11.05, 01:42 Będą jeszcze straszniejsze rzeczy, np. wystygnięcie Słońca, a może wręcz przeciwnie: jego rozbłysk jako Supernowej... Obyśmy większych zmartwień nie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d ale pleciesz... 24.11.05, 09:13 ja mysle, ze przy takim przyzroscie ludzi na ziemi, to za kilka lat bedziemy sie znow bardzo skutecznie zabijac. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d jogulko... 24.11.05, 09:15 dziecinko, gdybi twoja matematyka byla prawdziwe to moeze nie grozilo by nam w ciagu najlblizszych 10 lat 15 miliardow ludzi na Ziemi. To ze w Europie ludziom sie za dobnrze powodzi i decyduja sie na 1 dziecko, nie znaczy wszedzie tak jest. W krajach arabskich, indiach..4-5 dzieci to norma. Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Dlaczego??? 24.11.05, 09:16 Jogulka - zacznij więc od siebie. Ile masz dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
kamajkore myśl...! 24.11.05, 10:23 hmmm czemu tak cię to przeraża? przeciez 'gatunek' to nie organizm i nie cierpi jak ginie. wpadłaś w pułapkę językową:) mi szkoda, że wyginęły np dinozaury, bo nie mogę ich dziś oglądać. a przyszli ludzie? póki co to zagraża nam raczej przeludnienie. ludzie namnożyli się bez umiaru i niszczą inne gatunki, niszczą wszystko co żyje - nie widzisz? jeśli kiedyś pozostanie na świecie tylko mała ludzka populacja to i im i pozostałym zwierzątkom oraz roślinkom na pewno będzie się żyło lepiej i przyjemniej :) pomyśl...! Odpowiedz Link Zgłoś
arletta.wagner Re: myśl...! 24.11.05, 10:26 i co w tym takiego przerażającego? zresztą - skoro to takie straszne zafunduje sobie kilkoro a jeszcze lepiej kilkanaścioro dzieci. proszę bardzo,teraz to będzie modne. Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: myśl...! 24.11.05, 11:27 arletta.wagner napisała: > i co w tym takiego przerażającego? zresztą - skoro to takie straszne zafunduje > sobie kilkoro a jeszcze lepiej kilkanaścioro dzieci. proszę bardzo,teraz to > będzie modne. modne... i dochodowe! O becikowym zapomniałaś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: myśl...! 24.11.05, 12:50 Licytacja na Wiejskiej trwa, teraz już dają 2000 PLN :) Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: myśl...! 24.11.05, 12:56 A kto za to płaci??? Pan płaci, Pani płaci, MY płacimy... SPOŁECZEŃSTWO !!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: myśl...! 24.11.05, 13:02 Podobnmo firmy paliwowe miały zapłacić :) Co ma o tyle sens, że jak się jedzie rodzić, to się zużywa paliwo. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Dlaczego??? 24.11.05, 12:49 Czyli obliczajac, z dwojga ludzi > powstaje jeden. Chyba że powstaną bliźnięta... aaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Dlaczego??? 24.11.05, 12:51 yoma napisała: > Czyli obliczajac, z dwojga ludzi > > powstaje jeden. > > Chyba że powstaną bliźnięta... aaaaa! Jak in vitro to nawet wiecej:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Dlaczego??? 24.11.05, 12:55 Zdarzają się i naturalne ciąże pięcioracze, aczkolwiek nader rzadko. Gdyby Pan Bóg chciał, żeby kobieta rodziła dziesięcioro w miocie, toby jej zesłał ruję :) Odpowiedz Link Zgłoś