mysha_b 24.12.05, 00:30 psphome.dhtml.pl/choinka.html?Choinka_w_Schronisku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annah11 Re: Prezenty pod choinka 26.12.05, 06:47 Piekna choinka mile prezenty nam pod choinka zostawil Swiety Myszeczko mila dzieki serdeczne niech Ci najlepiej bedzie zawsze, wiecznie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Prezenty pod choinka 27.12.05, 10:50 O jakie pikne prezenty! A tak w ogóle w tym roku miołek prezenty CD-owe i DVd- owe. Bo na Cd dostołek piosnki Sheryl Crow i Corrsów, a na DVD: "Dumbo" mistrza Disneya, "Niesamowitego jeźdźca" i komplet filmów z Flipem i Flapem. Ponie Mikołaju, piknie dziękuje! Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Prezenty pod choinka 27.12.05, 17:07 No to jest to(Flip i Flap) wrozba bardzo wesolego przyszlego roku, co oby Ci sie, Owcarku, sprawdzilo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Prezenty pod choinka 28.12.05, 09:15 Koniec tego roku tyz jest wesoły: właśnie jestem w trakcie cytania "Klubu Pickwicka". Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Prezenty pod choinka 28.12.05, 13:29 Ooooooooo moj Boze, Klub Pickwicka!!! A ja Owcarku po prostu nie trawie Dickensa, no nie trawie. Zasypiam po dwoch pierwszych zdaniach :( Ale film "Oliver Twist", na podstawie powiesci Dickensa, bardzo mi sie podobal. Ale to bylo tak dawno, ze az nieprawda. Teraz za "Olivera"(ktoraz to juz wersja?) wzial sie Polanski. Roznie oceniane jest to jego dzielo, od zachwytow po totalna krytyke - trzeba bedzie samej sie przekonac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Prezenty pod choinka 28.12.05, 14:39 Mnie usypiały nie dwa pierwse zdania, ale dwa pierwse rozdziały "Klubu Pickwicka", ale od trzeciego chłone te ksiązke z nie mniejsym apetytem niz kiełbase jałowcowom. Hauuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Prezenty pod choinka 28.12.05, 15:36 A wiesz Owcarku, ze czesto tak bywa. Nim sie autor "rozkreci" czytelnik musi sie niezle nameczyc, ale CZASAMI warto. Lubie wesola literature, moze sprobuje i z Dickensem, tzn z "Klubem Pickwicka" :))) Ps O "Paragrafie 22" Hellera tez mowia, ze bardzo zabawna ksiazka, a ja tez nie moglam przez to przebrnac. Kiedys znalazlam na jakims forum spis, jakoby bardzo smiesznych ksiazek. Wiele z nich ja osobiscie uznalam wczesniej za strasznie zakalcowate. Eeeee, to chyba ze mna jest cos niedobrze :((( PS bis - wlasnie slucham "Filozofii po goralsku" ks Tischnera w tv :) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Prezenty pod choinka 29.12.05, 13:57 "Paragrafu 22" jesce nie cytołek. Jest natomiat tako ksiązka, ftóro syćkik podobno śmiesy, a mnie nie: "Forrest Gump". Nic na to nie poradzem, ze lo mnie jest ona zupełnie bez polotu. Ale co ciekawe - film na podstawie tej ksiązki podoboł mi sie. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Prezenty pod choinka 29.12.05, 15:34 Ja tez ogladalam film, a ksiazki nie czytalam, i film bardzo mnie wzruszyl. A jesli chodzi o smieszne ksiazki, to nie ma jak Wiech(Stefan Wiechecki), ale dawno to czytalam, moze wroce. Przydaloby sie cos na te ponure czasy na odtrutke, chociaz z drugiej strony, czy sie nie rozczaruje? Moze ta dawna Warszawa i jej klimat juz zwietrzaly, sa anachroniczne? Juz mi sie tak w zyciu zdarzalo, kiedy wracalam do przeczytanej ksiazki. Szkoda byloby. A z trzeciej strony :), czypielegnowanie zludzen ma jakis sens? Cos widze, ze sie zmieniam w Tewie Mleczarza, z tymi swoimi dylematami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Prezenty pod choinka 29.12.05, 18:27 Nic nie skodzi! Dyć Tewje Mlecorz tyz był pikny! Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
radwi22 Re: Prezenty pod choinka 28.12.05, 14:59 :))))))))) To taki iście sercowe prezenty :):) I dla mnie też jest <jupi>Już całej rodzinie pochwaliłem się. Dzięęęęęęęęki Mikołaaaaaaaju :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Prezenty pod choinka 28.12.05, 15:40 Jakze to, Mikolaj mial Ciebie pominac? Przeciez jestes pelnoprawnym i bardzo mile widzianym Forumowiczem/Turysta/Kompanem w Schronisku :))) Odpowiedz Link Zgłoś