silesius.monachijski Skonczmy z cenzura i z walka z RM! 10.01.06, 16:21 Nie jestem rydzykowcem, ale nienawidze cenzury; o co tu chodzi? czy RM domaga sie zamkniecia TP, bo glosi sie tam czesto poglady sprzeczne z ofcjalna linia Watykanu? czy domaga sie zamkniecia radyjka ks. prymasa, radia "Jozef"; albo Radia Plus (gdzie dochodzilo do afer korupcyjnych)? nie, oni pozwalaja wam glosic wasze poglady, wiec pozwolcie im glosic ich poglady; RM antywatykanskie? to dlaczego puszczaja - za zgoda Radia Watykanskiego - serwis informacyjny tegoz radia? o co tu chodzi? tylko o wladze, o "wladze nad duszyczkami"; bp. Pieronek, ks. Boniecki, ks. prymas sa "wkurzeni", bo nie maja takiego posluchu, jak o. Rydzyk; to niech zaczna sie starac; niech probuja trafic do serc wiernych, a nie siedziec w swoich wygodnych fotelach; nienawiwdze cenzury; co za ironia: 16 lat po upadku cenzury i calego prl-u niektorzy dygnitarze polskiego Kosciola chca na nowo wprowadzic cenzure; kraj wariatow?! rozumiem, ze prymas jest wsciekly, bo nie ma kasy na swiatynie opatrznosci, a o. Rydzyk kase ma; rozumiem, ze cotygodniowy "katolicki" dodatek do GW, czyli TP, sie wscieka, bo lewdie zipie, a media o. Ryzdyka kwitna; to trzeba sie wziac do roboty, a nie psuc tego, co inni zrobili! wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślązak Re: Skonczmy z cenzura i z walka z RM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 18:28 Albo to jest fajne 'nie jestem rydzykowcem' ,hahaha. A kim? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Skonczmy z cenzura i z walka z RM! 10.01.06, 18:40 jo zech nie jest dupek ze slonska, keremu mozg odjylo Gość portalu: ślązak napisał(a): > Albo to jest fajne 'nie jestem rydzykowcem' ,hahaha. A kim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślązak Re: Skonczmy z cenzura i z walka z RM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 18:48 To przestań obrażać ziemię śląską swoim nickiem ,gorolu szpetny. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Skonczmy z cenzura i z walka z RM! 10.01.06, 22:48 ty pieronski gorolu; znosz to? pasuje do ciebie, huncwocie: "lepszo kapusta z pola niz leb lod gorola" Gość portalu: ślązak napisał(a): > To przestań obrażać ziemię śląską swoim nickiem ,gorolu szpetny. Odpowiedz Link Zgłoś
makabi Re: PiS i tak lubi swoje radio 10.01.06, 16:28 No to Rydzyk znalazł sobie obrońców i akwizytorów. Czarne chmury zbierają się nad nim od strony Kościoła, to teraz potrzebuje obrońców. wystarczy pozwol;ić się im wygadać na antenie, a zycie oddadzą w obronie anty-księdza. PiS przy okazji pokazuje swoje prawdziwe oblicze... jesteśmy wierząćy i praktykujący, ale najlepiej bęzie jak Kośćiół nie bęzie sięnam wtrąćał w nasze sprawy. Bęziemy katolikami o ile kościól b ezie nas poprerał. A jak nie to znajdziemy sobie innego mecenasa. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 A my kochamy obłudników... 10.01.06, 19:02 Musicie jeszcze bardziej zewrzeć swoje szeregi i pod sztandarami walki z antysemityzmem i ksenofobią nieustannie napierać na hierarchów. Dobrą robotę w tym zakresie odwala KAI z jej dzielnym Prezesem Przeciszewskim. A od polityki klechom wara oczywiście. To tylko dla WYBRANYCH i poprawnych politycznie. A zatem do przodu obłudnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyhoo1 Ja też lubię swoje radio 94 FM oraz TOK FM (rano) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 20:01 i żadnego innego komercyjnego, państwowego, nawiedzonego, odwiedzanego, etc nie słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Name Re: PiS i tak lubi swoje radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 20:05 No cóż swój swojego pozna. Przeciez i jedni i drudzy sa po jednych pieniądzach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski A list JP II na 50-lecie TP? 10.01.06, 23:57 moze gw go zamiesci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Księża do rządu! Święty PiS, święte RADIO IP: *.chello.pl 11.01.06, 00:03 „Okazało się, że nadal rozpadamy się na Polskę i nie-Polskę lub wręcz na Polskę i anty-Polskę. Owa antypolskość przejawia się na wielu płaszczyznach, ale głównie we wściekłości i atakach na programy PiS-u, na nowy rząd, na prezydenta elekta, a potem i na Samoobronę, LPR oraz media ogólnokościelne, które się nie sprzedały obcemu kapitałowi, kontynuują polską myśl, polskie serce, polski czyn i utrzymują się z wdowiego grosza. (...) W TV występują ciągle dawni prominenci komunistyczni, postkomunistyczni i masońscy, ci sami od dawna dziennikarze skompromitowani brakiem obiektywizmu i patriotyzmu, rzeczoznawcy z nominacji, ulubieni profesorowie, ci sami duchowni, którzy jakby urwali się z księżyca. Słowem, występują osoby, których w obecnej Polsce nie chcielibyśmy już widzieć”. ks. prof. Czesław S. Bartnik, Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Święty PiS, święte RADIO 11.01.06, 00:16 nie jestem zwolennikiem ks. Bartnika, i nie jest on dla mnie zadnym autorytetem (tym bardziej ze osoboscie go poznalem), ale tu ma - moze niestety - racje; Kosciol w Polsce - po smierci JP II - jest na rozdrozu; za malo zajmowano sie dniem dzisiejszym, i problemami wiernych, a za bardzo (dotyczy to i ksiezy) "robieniem kasy" i bezmyslnym powolywaniem sie na slowa papieza; czas "prosperity" minal; oby to Kosciolowi w Polsce wyszlo na dobre Gość portalu: Księża do rządu! napisał(a): > „Okazało się, że nadal rozpadamy się na Polskę i nie-Polskę lub wręcz na > Polskę > i anty-Polskę. Owa antypolskość przejawia się na wielu płaszczyznach, ale > głównie we wściekłości i atakach na programy PiS-u, na nowy rząd, na prezydenta > > elekta, a potem i na Samoobronę, LPR oraz media ogólnokościelne, które się nie > sprzedały obcemu kapitałowi, kontynuują polską myśl, polskie serce, polski czyn > > i utrzymują się z wdowiego grosza. (...) W TV występują ciągle dawni prominenci > > komunistyczni, postkomunistyczni i masońscy, ci sami od dawna dziennikarze > skompromitowani brakiem obiektywizmu i patriotyzmu, rzeczoznawcy z nominacji, > ulubieni profesorowie, ci sami duchowni, którzy jakby urwali się z księżyca. > Słowem, występują osoby, których w obecnej Polsce nie chcielibyśmy już widzieć& > #8221;. > > ks. prof. Czesław S. Bartnik, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Księża do rządu! Kiedy wreszcie Ojciec Minister? IP: *.chello.pl 11.01.06, 00:40 Mamy XXI wiek, JPII odszedł, więc pora na zmiany. Księża o ambicjach politycznych powinni startować w wyborach i ubiegać się o stanowiska państwowe. Inaczej, kiedy z tylnego fotela chcą sterować państwem, mamy do czynienia z PATOLOGIĄ. Na losy państwa wpływają ludzie którzy nie poddali się demokratycznej weryfikacji, czyniąc to w sposób nieformalny. W dodatku jako uczestnicy gry politycznej mają przywileje z tytułu podszywania się pod posługę religijną. Czyli RM to coś gorszego niż loża masońska, która obecnie jest klubem dyskusyjnym starszych panów na uboczu życia politycznego a najpewniej i poza nim. Chorą sytuację RM w państwie i przez to chorobę państwa pogłębia PiS i Kaczyńscy, którzy zapowiadali uzdrowienie państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gotrek Trollslayer Nie karmić trolli! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:00 Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Praca na zlecenie 11.01.06, 18:26 Katarzyna Wiśniewska, dziennikarka GW, wymanipulowala: (...)Toruńskie radio to dla liderów PiS bezcenny skarb. Dzięki poparciu ojca dyrektora, który nawoływał w kampanii wyborczej do "zatopienia Platformy", pozyskali znaczący elektorat. Dlatego ani przed wyborami, ani po nich nie odmawiali udziału w audycjach Radia Maryja i TV Trwam(...) Taki ktos jak ja, moze sobie wypisywac, ze: "Podobno, posel SLD X ma nieslubne dziecko z panem Y" - nawet jesli slubu juz udzielil sam europosel Siwiec, swiadkami byli Jerzy Urban z Joanna Barska a pare poblogoslawil Prezio Kwas. Dziennikarz powinien jednak sprawdzic prawdziwosc tego co mu wychodzi spod klawiszy i co firmuje gazeta-matka. Ojciec Rydzyk niczego takiego nie powiedzial. Byly juz na goraco sprostowania. To, ze myslal, ze dla dobra Polski platforma powinna zatonac - jest pewne jak w banku. Za mysli chyba jednak nie nalezy obsmarowywac bez dowodow. Jest to szczyt manipulacji i nierzetelnosci dziennikarskiej, pani Wisniewska. Nalezy sie pani pala z wykrzyknikiem i podwyzka u szefa. Dobrze wykonuje pani swoje zlecone roboty. Wyrosnie z pani dziennikarz cala geba na pohybel moherowcom. I o to w gruncie rzeczy chodzi. Zdeptac kazdego, komu wlasny kraj nie smierdzi, nawet jesli musi znosic w nim roznych smierdzieli kopiacych dolki pod wszystkim co niepoprawne bo normalne, zgodne z interesem Polakow i naszego kraju. Platforma juz jest po pachy unurzona, tak jak jej przyjaciolki SLD,Sdpl,PD itd. i to nie w wodzie ale w cuchnacej mazi z szamba, ktore przez lata peerelu bylo produkowane przez tych samych zasluzonych towarzyszy plus nowe sily pomagdalenkowe. Z Platformy powinni jak najszybciej ratowac sie, uciekajac na szalupach podawanych przez kaczystow, tacy ludzie jak Marek Biernacki czy sam premier z Krakowa, ktory w odpowiednim towarzystwie moze miec duza wydajnosc w czynieniu dobra. Jego zaleta jest inteligancja, sprawdzil sie w Komsji. Czasem sie nie sprawdzal i trzyma z Tuskiem - ale szkoda zeby poszedl na dno razem z Olechowskim czy innym gronkowcem na polskim ciele. Radio Maryja ma tylko 3,8% sluchaczy i to starych, sklerotycznych wdow w moherkach z groszem w kieszeni. Tak mowia sluszne sondaze. Szykanowanie RM to sztylet w plecy najslabszego ogniwa spolecznego. Nie godzi sie przesladowac niepismiennych uposledzonych staruszek, pochodzacych z zabitej dechami wsi, z Polski gorzej niz B. Malo tego - jako uposledzonym na ciele i umysle - nalezy im sie dotacja z Narodowego Funduszu Osob Niepelnosprawnych (czy jak to sie teraz zwie), zeby mogly za swoje grosze kupic sobie cos do jedzenia i wiecej moheru na szalik i sweterek na zime - a dotacje moglyby przeznaczyc na jedyne dostepne zrodlo pociechy duchowej, wiedzy i rozrywki. I moglyby wreszcie kupic o. Tadeuszowi helikopter albo Maybacha (czy jak mu tam). Ten wydatek tylko z punktu widzenia swiatlych i umoczonych jest idiotyzmem. Nie piszcie oszczerstw, dziennikarze. Przeczytajcie sobie swoj kodeks etyczny. Fortuny i kariery kolem sie tocza. Kiedys moze wasze bedzie sie znowu pielo do gory, na razie jednak - mam nadzieje - idzie w dol. I to dzieki tym, ktorym nic nie mozecie zrobic - bo wasze klamstwa odbijaja sie od nich jak groch rzucony o sciane. To jest sila, ktorej wy, sprzedajni dzieknnikarze i politycy, za zadne pieniadze nie kupicie, chociaz macie taka nadzieje. To jest zwyciestwo ducha nad materia i nie jest to zaden cud. Ludzie przecietni, ludzie uczciwi, ludzie z wiara w dobro i prawde - nawet sterroryzowani i osmieszani przez obszczekiwaczy - rowniez tych w sutannach - ci ludzie istnieja. Jesli jest to tylko trzy procent najmarniejszej kategorii Polakow - dlaczego taki rwetes w czwartej wladzy? Dorosli a boja sie krasnoludkow? Nie osmieszajcie sie, patalachy. I nie zapominajacie, ze wasze slowa mozna odnalezc w dobie internetu i komputerow, nawet jesli pojda do waszego archiwum. Trzymajcie sie, ojcowie z Radia Maryja. I sluchacze tez. Ostrzegala Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demokrata Nadreprezentacja IP: *.chello.pl 11.01.06, 21:29 rakunica napisała: > Radio Maryja ma tylko 3,8% sluchaczy i to starych, sklerotycznych wdow w > moherkach z groszem w kieszeni. Tak mowia sluszne sondaze. Szykanowanie RM to > sztylet w plecy najslabszego ogniwa spolecznego. Częstotliwości radiowe są dobrem rzadkim i wielkim marnotrawstwem jest dawanie jakiejś małej i krzykliwej grupce, a w dodatku - delikatnie mówiąc - nieco niezrównoważonej psychicznie, pasma w całym kraju. W ogóle nie podoba mi się pomysł, by każda kilkuprocentowa grupa w społeczeństwie, uważająca się za pokrzywdzoną przez los i ludzi, miała swoje radio. O starych, słabych i chorych powinny dbać wszystkie stacje. I chyba to czynią, bo każda prowadzi jakąś akcję charytatywną. Dlaczego tylko starzy, biedni i religijni moją mieć swoje stację? Powinni je mieć także starzy niewierzący i biedni zdrowi, starzy komuniści chorzy, młodzi i chorzy, młodzi zdrowi i biedni, młodzi geje, młode lesbijki, młodzi rozwodnicy, młode feministki, starzy kawalerowie, stare panny, itp. Każda z tych grup uważa się za pokrzywdzoną i liczy kilka procent, podejrzewam że nie mniej niż 3,8. Ale nie może mieć każde 3,8% swojej stacji bo nie ma tyle częstotliwości w paśmie FM. Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Re: Nadreprezentacja 13.01.06, 00:13 Gość portalu: Demokrata napisał(a): ... > Częstotliwości radiowe są dobrem rzadkim i wielkim marnotrawstwem jest dawanie > jakiejś małej i krzykliwej grupce, a w dodatku - delikatnie mówiąc - nieco > niezrównoważonej psychicznie, pasma w całym kraju. ... Nie tylko w calym kraju - ja slucham w Kanadzie :) > Kazdy ma prawo starac sie o koncesje i glosic swoje prawdy. Otoz to. Niech sie kazdy stara i glosi swoje. Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: PiS i tak lubi swoje radio IP: 213.17.223.* 14.01.06, 15:09 Denerwuje mnie stronniczość mediów(zwłaszcza tych związanych z Gazetą Wyborczą)Zacznijcie posługiwać się prawdą.Radio Maryja nie jest własnością PIS-u. Owszem popierało PIS tak jak i inne uczciwe a nade wszystko Polskie ugrupowania .Ojciec Tadeusz Rydzyk nigdy nie namawiał do zatapiania platformy, to nie Jego słowa.Odsyłam do Naszego Dziennika z 13 01 2006.Polacy zacznijcie myśleć! Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: PiS i tak lubi swoje radio 14.01.06, 19:06 Gość portalu: obiektywny napisał(a): > Denerwuje mnie stronniczość mediów(zwłaszcza tych związanych z Gazetą > Wyborczą)Zacznijcie posługiwać się prawdą.Odsyłam do Naszego Dziennika z 13 01 2006.Polacy zacznijcie> myśleć! Właśnie zaczęłam myśleć i wymyśliłam, że "Nasz Dziennik" (tzn. wasz, bo mój nie!) też jest podporządkowany Rydzykowi. Jaką tam prawdę można więc tam znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PiS i tak lubi swoje radio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 21:15 oj boli GW ze PIS nie lubi GW ale to GW pierwsza przestala lubic PIS:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenuś Re: PiS i tak lubi swoje radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 22:30 Abp.Życiński z jednej strony mówi,że Radjo Maryja zajmuje się polityką a z drugiej strony sam mówi,ze Lepper nie moze być wicepremierem.Czyli jemu wolno zajmować się polityką.Myślę,że w Kościele nie ma podziału na toruński lub łagiewnicki tylko na liberalny z abp.Życińskim i konserwatywnym Radjem Maryja.Boję się,ze za dużo ma do powiedzenia polska MASONERIA,która pod wpływem agentury zachodniej miesza w Polsce.A Episkopat jest zazdrosny o autorytet Radja Maryja a sami kiedyś głosili,zeby nie głosować na SLD i Kwaśniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: PiS i tak lubi swoje radio 18.01.06, 08:43 A komu to przeszkadza? komuś nie odpowiada radio a homoseksualiści tak, jedno i drugie mało mnie obchodzi, niech sobie robią co chcą? czemu się tak ludzie oburzają na to radio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sb Re: PiS i tak lubi swoje radio IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.01.06, 23:36 W Episkopacie zawsze znajda sie osoby duchowne, ktore od lat ida "po linii i na bazie", niezgoddnie z wiekszoscia logicznie myslacych Polakow. To wciaz te same nazwiska: Pieronek, Zycinski, Czajkowski i paru innych, etatowi "dyżurni" komentatorzy wszystkiego, co dzije sie w polityce. Sluchajac Radia Maryja nie zetknalem sie ani razu z nieprawoscia. Niech w/wym dokladniej czytaja Biblię, bo mam wrażenie, że zajmują się za wiele tym, do czego nie są powołani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sb Re: PiS i tak lubi swoje radio IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.01.06, 23:39 W Episkopacie zawsze znajda sie osoby duchowne, ktore od lat ida "po linii i na bazie", niezgodnie z wiekszoscia logicznie myslacych Polakow. To wciaz te same nazwiska: Pieronek, Zycinski, Czajkowski i paru innych, etatowych "dyżurnych" komentatorów wszystkiego, co dzieje sie w polskiej polityce narodowej. Sluchajac Radia Maryja nie zetknalem sie ani razu z nieprawoscia. Niech w/wym. częściej i dokladniej czytaja Biblię, bo mam wrażenie, że zajmują się za wiele tym, do czego nie są powołani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mentor Re: PiS i tak lubi swoje radio IP: 87.207.36.* 22.01.06, 19:43 Warto zastanowić się nad tym, którzy biskupi mają obiekcje wobec Radia Maryja. Może wkrótce wyjaśnią ten dylemat zasoby archiwów, w których nie buszował Adaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrant NIe bedzie po co wracac do tego kraju... IP: *.static.qsc.de 09.02.06, 10:58 jestesmy chorym narodem... demokracji juz nie ma... pozdrowienia dla Polskiego rzadu z lepszego kraju...oby was matoly rowno z ziemia zrownal piorun... bijcie sie dalej a wszyscy mlodzi wyjada...i zostanie wam reklamowanie pampersow dla starszych na antenie waszego kochanego radia ktore MA RYJA! Boze dlaczego w Polsce to sie dziac musi ???? Odpowiedz Link Zgłoś
111111b Re: PiS i tak lubi swoje radio 12.02.06, 12:58 Prawdziwa wiara to nie puste słowa , ale czyny płynące z serca-nie dla swojej korzyśći tylko dla blizniego.Mam nadzię że radio Maria to spełni. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: PiS i tak lubi swoje radio 13.02.06, 19:28 koham.mihnika napisał: > proponuje przyznac radiu ma ryja i tv xram wszystkich mozliwych > czestotliwosci. niech nadaja jak najwiecej, az narod zwymiotuje. Już tak jest i nie trzeba nic zmieniać ,wystarczy że 1000W-towy nadajnik RM nadaje w małej miescinie odległej od nadajników duzej mocy radionadawców komercyjnych. Nic nie słychać oprócz RM na całym paśmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlexSander Re: PiS i tak lubi swoje radio IP: *.tpsa.tychy.telexispl.com 17.02.06, 11:18 Parafrazą maksymy jest dziś PiSu taktyka: Nic co warte jest posiadania nie można zdobyć bez rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
chrismura Re: PiS i tak lubi swoje radio 03.03.06, 21:47 Gość portalu: AlexSander napisał(a): > Parafrazą maksymy jest dziś PiSu taktyka: Nic co warte jest posiadania nie możn > a > zdobyć bez rydzyka. > Juz Adolf Hitler poznal sile drzemiaca w radiu. Rydz stosuje te same metody,pluje jadem we wszystkich . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PiS i tak lubi swoje radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 19:44 Zatopić Radio Maryja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Draconis Czas walnąć w ten głupi DZIUB (nt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 17:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Necrohronos Re: PiS i tak lubi swoje radio IP: *.chello.pl 01.03.06, 19:23 Oczywiście jak kazde obiektywne radio RM zaprasza też opozycje. Dlaczego Pis miałby się gniewać na RM przecież jest tyle mediów w których wolność słowa jest łamana: Gazeta Wyborcza, TVN. Bo ktoby pomyślał żeby krytykowac PiS? To prywatna wojna szefów prasy i telewizji którzy zmuszają reporterów do mówienia takich kłamstw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna PiS i tak lubi swoje radio IP: 81.219.113.* 03.03.06, 20:13 LEPSZY RYDZ NIŻ NIC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regina Re: PiS i tak lubi swoje radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 12:47 Jestem wieżącą osobą.dużo mogłabym powiedzieć o kapłanach tylko pytanie po co?.Ojciec Rydzyk jest krzyżem POLSKIEGO KOŚCIOŁA, na którym możnz powiesić wszystkie obelgi tego kościoła oraz spełnia rolę wycieraczki na własne życzenie.To on rządzi i króluje jak myszy w pustym kościele.Mogą się u niego pożywić biedni jak myszy w żelaznym sklepie.Jest dyrektorem banku jak śmierć.Najpierw głosi że zmartwychwstaniemy i będziemy mieli piękne życie a chwilę później mówi wpłacajcie pieniądze na cel szlachetny tylko zapomina dopowiedzieć JEŻELI WPŁACICIE TO NA WIEKI.PIENIĄDZE DO WAS WRÓCĄ W DNIU ZMARTWYCHWSTANIA TYLKO NIE BĘDĄ DLA WAS MIAŁY ŻADNEJ WARTOŚCI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orc Re: PiS i tak lubi swoje radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 01:32 I tak nam z Polski zrobi się czarna biedronka w moherowe kropki... Odpowiedz Link Zgłoś