Dodaj do ulubionych

Reportaż Żydów - Poznań

22.01.06, 10:35
Nie wie ktoś może dlaczego usunięto stąd link do filmu-reportażu (reż. Yoav
Tal) zrobionego na ulicach Poznania zatytułowanego "My NeoNazi friend"? Ten
film był niewygodny czy jak?
Obserwuj wątek
    • klausy Re: Reportaż Żydów - Poznań 22.01.06, 15:32
      Tez mi sie gdzies zapodzial
      • jah.rastafari.jest.mym.panem Re: Reportaż Żydów - Poznań 22.01.06, 15:37
        hmm, a o czym byl ten reportaż? O co chodzilo?
        • po_godzinach Re: Reportaż Żydów - Poznań 22.01.06, 15:38
          promował treści neonazistowskie
          • get.up.stand.up Re: Reportaż Żydów - Poznań 22.01.06, 22:33
            Ale w którym miejscu promował te treści? Pytam, bo widziałem tylko początek,
            kilka sekund właściwie (do momentu jak powiedziała, że 'Warszawa jest poje**na').

Jak masz linka to podaj.
            • po_godzinach Re: Reportaż Żydów - Poznań 22.01.06, 22:41
              nie mam

a nawet gdybym miała, nie dałabym
              • get.up.stand.up Re: Reportaż Żydów - Poznań 22.01.06, 23:03
                A streścisz chociaż?
                • po_godzinach Re: Reportaż Żydów - Poznań 22.01.06, 23:07
                  nie
                  • get.up.stand.up Re: Reportaż Żydów - Poznań 22.01.06, 23:19
                    A jest jakiś konkretny powód tego, że nie streścisz? Czy może 'nie bo nie'?
                    • po_godzinach Re: Reportaż Żydów - Poznań 22.01.06, 23:21
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=35409538&a=35422506
                      i daruj sobie dalszą prowokację
                      • get.up.stand.up Re: Reportaż Żydów - Poznań 22.01.06, 23:34
                        ?

O ile wiem, to streszczenie filmu, a jego temat to nie są pojęcia tożsame.
                        Zdanie "promował treści neonazistowskie" niewiele mi mówi o tym, co się dzieje
                        (poza ogólnym zarysem).

I o jakiej prowokacji piszesz? Powodów dla których BARDZO mi zależy na
                        zobaczeniu filmu może być tysiące. Jeżeli uważasz (a takie odniosłem wrażenie),
                        że masz mnie za kogoś, kto ten film chce tutaj rozpropagować to jesteś w błedzie
                        - nie ja go wtedy zamieściłem. Mało tego, nie zobaczyłem do nawet do końca.
                        Możemy tutaj nie rozmawiać - możesz mi info przesłać na gazetowego maila.

• get.up.stand.up Re: Reportaż Żydów - Poznań 22.01.06, 23:35
                          Film i tak zdobęde - z tą różnicą, że zamiast godziny na szukanie poświęce kilka
                          dni. Więc ma to sens, aby mi go nie podawać? Moim zdaniem nie ma.
                          • Gość: mundek28 Re: Reportaż Żydów - Poznań IP: *.dyn.optonline.net 23.01.06, 05:42
                            Pol minuty uzywajac google video.
                        • get.up.stand.up [...] 22.01.06, 23:37
                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka