get.up.stand.up 22.01.06, 10:35 Nie wie ktoś może dlaczego usunięto stąd link do filmu-reportażu (reż. Yoav Tal) zrobionego na ulicach Poznania zatytułowanego "My NeoNazi friend"? Ten film był niewygodny czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jah.rastafari.jest.mym.panem Re: Reportaż Żydów - Poznań 22.01.06, 15:37 hmm, a o czym byl ten reportaż? O co chodzilo? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Reportaż Żydów - Poznań 22.01.06, 15:38 promował treści neonazistowskie Odpowiedz Link Zgłoś
get.up.stand.up Re: Reportaż Żydów - Poznań 22.01.06, 22:33 Ale w którym miejscu promował te treści? Pytam, bo widziałem tylko początek, kilka sekund właściwie (do momentu jak powiedziała, że 'Warszawa jest poje**na'). Jak masz linka to podaj. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Reportaż Żydów - Poznań 22.01.06, 22:41 nie mam a nawet gdybym miała, nie dałabym Odpowiedz Link Zgłoś
get.up.stand.up Re: Reportaż Żydów - Poznań 22.01.06, 23:03 A streścisz chociaż? Odpowiedz Link Zgłoś
get.up.stand.up Re: Reportaż Żydów - Poznań 22.01.06, 23:19 A jest jakiś konkretny powód tego, że nie streścisz? Czy może 'nie bo nie'? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Reportaż Żydów - Poznań 22.01.06, 23:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=35409538&a=35422506 i daruj sobie dalszą prowokację Odpowiedz Link Zgłoś
get.up.stand.up Re: Reportaż Żydów - Poznań 22.01.06, 23:34 ? O ile wiem, to streszczenie filmu, a jego temat to nie są pojęcia tożsame. Zdanie "promował treści neonazistowskie" niewiele mi mówi o tym, co się dzieje (poza ogólnym zarysem). I o jakiej prowokacji piszesz? Powodów dla których BARDZO mi zależy na zobaczeniu filmu może być tysiące. Jeżeli uważasz (a takie odniosłem wrażenie), że masz mnie za kogoś, kto ten film chce tutaj rozpropagować to jesteś w błedzie - nie ja go wtedy zamieściłem. Mało tego, nie zobaczyłem do nawet do końca. Możemy tutaj nie rozmawiać - możesz mi info przesłać na gazetowego maila. Odpowiedz Link Zgłoś
get.up.stand.up Re: Reportaż Żydów - Poznań 22.01.06, 23:35 Film i tak zdobęde - z tą różnicą, że zamiast godziny na szukanie poświęce kilka dni. Więc ma to sens, aby mi go nie podawać? Moim zdaniem nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundek28 Re: Reportaż Żydów - Poznań IP: *.dyn.optonline.net 23.01.06, 05:42 Pol minuty uzywajac google video. Odpowiedz Link Zgłoś
get.up.stand.up [...] 22.01.06, 23:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś