owcarek_podhalanski 28.01.06, 11:12 Piknie ten dzień sie lo mnie zacął! Od Smadnego Mnicha - i to realnie, nie wirtualnie. Hauuuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radwi22 Re: Dobry dzień 28.01.06, 12:59 wcale nie zazdroszcze :) ale mógłbym :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Dobry dzień 28.01.06, 15:03 Pewnie, Radwicku, poziros w przysłość, kie flaska Smadnego Mnicha bedzie pusta. Wte juz rzecywiście nie bedzie cego zazdrościć. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
linnea Re: Dobry dzień 28.01.06, 13:00 Piknie mówis.......ano piknie ..i u Ciebie w gorcach i u mnie nad morzem piękny dzień.. Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Dobry dzień 28.01.06, 15:05 No, Linecko, trza przyznać, ze Smadny Mnich z Turbaczem w tle to całkiem niebrzyćki krajobraz. Skoda tylko, ze o ile Smadny Mnich jest realny, to Turbacz - w tej kwili - ino wirtualny. Hauuuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
jan33 Re: Dobry dzień 29.01.06, 02:03 I ja kilka dni temu widzialem ze Skrzycznego Tatry. Tez witrualnie dzieki inwersji(w GW). Piekne byly. Co dziwne flaszki jeszcze nie zaczalem. Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Dobry dzień 01.02.06, 10:28 To jo w sierpniu zesłego roku Tatry ze Skrzycnego widziołek w realu. I oddołbyk nawet tego Smadnego Mnicha, coby teroz hań być. Hauuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś