Dodaj do ulubionych

Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermarketach

26.02.06, 00:00
Nie rozumiem takiego zachowania. Często widuję zwłaszcza teraz w zimie, jak
ludzie łażą po hipermarkecie bez założonej kurtki, tylko trzymają ją na wózku.
Przodują w tym wieśniaki, dla których przyjazd do supermarketu to cała
weekendowa wyprawa. Co takie łosie sobie myślą? Że to jakis salon, w którym
trzeba się rozebrać? Pewnie wtedy czują jak paniska. Jeszcze chyba tylko
szatniarza i odźwiernego brakuje im do szczęścia. Co za wieś!
Obserwuj wątek
    • zloty_delfin Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 00:01
      O rany, rany! Skandal!
      • skorpionica11 bo w pomieszczeniu jest zbyt cieplo :))))) 26.02.06, 17:20
        a przegrzewac sie nie mozna jak sie pozniej wychodzi na dwór!!!
        a zreszta co to przeszkadza ze ktos zdjał kurtke wiekszych problemów nie masz
        załozycielu tego postu?!!!
        • Gość: Marta50 Re: bo w pomieszczeniu jest zbyt cieplo :))))) IP: *.pools.arcor-ip.net 26.02.06, 17:31
          On jest juz wrakiem.
          • wakefield Re: bo w pomieszczeniu jest zbyt cieplo :))))) 26.02.06, 20:37
            No właśnie, sam napisał,e jest wrakiem człowieka.A co dopiero z nim będzie jak
            połazi w kauflandzie lub innej biedronce w palcie? Strach pomyśleć.
            • wrak.czlowieka Re: bo w pomieszczeniu jest zbyt cieplo :))))) 26.02.06, 21:25
              wakefield napisała:

> No właśnie, sam napisał,e jest wrakiem człowieka.A co dopiero z nim będzie jak
              > połazi w kauflandzie lub innej biedronce w palcie? Strach pomyśleć.

Nie chodze do Biedronek.
              Mierzi mnie to po prostu.
    • markiz.de.sade Odpowiedź eksperta 26.02.06, 00:02
      Trudno stwierdzić na 100%, ale wiele wskazuje, że w kurtce jest im po prostu
      gorąco. :)
      • wrak.czlowieka Re: Odpowiedź eksperta 26.02.06, 00:05
        markiz.de.sade napisał:

> Trudno stwierdzić na 100%, ale wiele wskazuje, że w kurtce jest im po prostu
        > gorąco. :)

A to nie wystarczy kurtkę rozpiąć? U siebie na wsi jak idą po wino do sklepu za
        rogiem, też się rozbiera jaśnie państwo? A może jeszcze buty zdejmą?
        • markiz.de.sade Re: Odpowiedź eksperta 26.02.06, 00:07
          Ale czy to jest jakiś problem, czy to przeszkadza innym kupującym?
          • wrak.czlowieka Re: Odpowiedź eksperta 26.02.06, 12:08
            markiz.de.sade napisał:

> Ale czy to jest jakiś problem, czy to przeszkadza innym kupującym?

Przeszkadza.
            Bo jak taki wsiok sie rozbierze, to smierdzi mu spod pach.
            • Gość: szamanka Re: Odpowiedź eksperta IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.02.06, 21:11
              najbardziej to śmierdzi czepialstwo i upierdliwość
        • Gość: ferment Re: Odpowiedź eksperta IP: *.chello.pl 26.02.06, 00:13
          wrak.czlowieka napisał:

> A to nie wystarczy kurtkę rozpiąć? U siebie na wsi jak idą po wino do sklepu za
          > rogiem, też się rozbiera jaśnie państwo? A może jeszcze buty zdejmą?

Byłes w supermarkecie, serio?
          Wiesz co, Ty mnie tam musiałeś widziec, ja zdejmuje kurtke i wieszam an wózku.
          Słowo daje, wieszam, a jestem miastowy i to nawet bardzo.
          Ale jestem popularny, na forum o mnie pisze wrak człowieka
          A moze Ty chory, bo jak Ci w kurtce nie jest zbyt gorąco w supermarkecie?

Butów nie zdejmuję, jeżeli widziałeś kogoś, kto zdejmował, to nie byłem ja
          • wrak.czlowieka Re: Odpowiedź eksperta 26.02.06, 12:08
            Gość portalu: ferment napisał(a):

> wrak.czlowieka napisał:
            >
            > > A to nie wystarczy kurtkę rozpiąć? U siebie na wsi jak idą po wino do skl
            > epu za
            > > rogiem, też się rozbiera jaśnie państwo? A może jeszcze buty zdejmą?
            >
            > Byłes w supermarkecie, serio?
            > Wiesz co, Ty mnie tam musiałeś widziec, ja zdejmuje kurtke i wieszam an wózku.
            > Słowo daje, wieszam, a jestem miastowy i to nawet bardzo.
            > Ale jestem popularny, na forum o mnie pisze wrak człowieka
            > A moze Ty chory, bo jak Ci w kurtce nie jest zbyt gorąco w supermarkecie?
            >
            > Butów nie zdejmuję, jeżeli widziałeś kogoś, kto zdejmował, to nie byłem ja

A na ile ty wchodzisz do hipermarketu? Po ja na gora pol godziny.
            • Gość: ferment Re: Odpowiedź eksperta IP: *.chello.pl 26.02.06, 14:45

Odpowiadasz na :

wrak.czlowieka napisał:

A na ile ty wchodzisz do hipermarketu? Po ja na gora pol godziny.

Interesuje Cię to tak bardzo?
              Zatem wyjasniam.
              Do hipermarketu wchodzę na 2-3 godziny, bo raz na miesiąc.
              Bywa, ze po rozebraniu się ubieram się, w dziale mięsnym i warzywnym, bo tam zimno.
              Na pół godziny wchodzę do sklepiku osiedlowego i tam się nie rozbieram i nie
              ubieram.
              Dodam jeszcze, że słowo TY staram się pisać wielką literą, przez szacunek dla
              rozmówcy
              Pozdrawiam
              • wrak.czlowieka Re: Odpowiedź eksperta 26.02.06, 21:24

>
                > Odpowiadasz na :
                >
                >
                > A na ile ty wchodzisz do hipermarketu? Po ja na gora pol godziny.
                >
                > Interesuje Cię to tak bardzo?
                > Zatem wyjasniam.
                > Do hipermarketu wchodzę na 2-3 godziny, bo raz na miesiąc.
                > Bywa, ze po rozebraniu się ubieram się, w dziale mięsnym i warzywnym, bo tam z
                > imno.
                > Na pół godziny wchodzę do sklepiku osiedlowego i tam się nie rozbieram i nie
                > ubieram.
                > Dodam jeszcze, że słowo TY staram się pisać wielką literą, przez szacunek dla
                > rozmówcy
                > Pozdrawiam

A ja 'ty' pisze z malej litery, bo zaimki piszemy z malej litery.
                Tylko forumowe cioty pisza 'ty' z duzej litery, zeby pokazac, ze niby sa tacy
                kulturalni i uprzejmi.
                • Gość: ferment Re: Odpowiedź eksperta IP: *.chello.pl 26.02.06, 22:20

wrak.czlowieka napisał:

> A ja 'ty' pisze z malej litery, bo zaimki piszemy z malej litery.
                  > Tylko forumowe cioty pisza 'ty' z duzej litery, zeby pokazac, ze niby sa tacy
                  > kulturalni i uprzejmi.

nie tylko, przede wszystkim ludzie dobrze wychowani, czyli, jak piszesz, tacy
                  kulturalni i uprzejmi
                  ja na przykład
                  pozdrawiam
                  • wrak.czlowieka Re: Odpowiedź eksperta 27.02.06, 08:35

>
                    >
                    > > A ja 'ty' pisze z malej litery, bo zaimki piszemy z malej litery.
                    > > Tylko forumowe cioty pisza 'ty' z duzej litery, zeby pokazac, ze niby sa
                    > tacy
                    > > kulturalni i uprzejmi.
                    >
                    > nie tylko, przede wszystkim ludzie dobrze wychowani, czyli, jak piszesz, tacy
                    > kulturalni i uprzejmi
                    > ja na przykład
                    > pozdrawiam

I co z tego masz? Dowartosciowujesz sie?
                    ps. Dlaczego 'on' piszesz z malej litery?
    • zoppino Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 00:08
      Gajowy od chodzenia po lesie wiecznie przemarznięty i nie rozumie, ze innym za
      ciepło być może.
      • Gość: ferment Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark IP: *.chello.pl 26.02.06, 00:19
        zoppino napisała:

> Gajowy od chodzenia po lesie wiecznie przemarznięty i nie rozumie, ze innym za

Moze być, że to od spacerów po swiezym powietrzu to zdziwienie.
        Albo ubranko pod spodem mało wyjściowe.
        • zoppino Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 00:20
          Albo pod spód nic nie wdziewa, od razu sie lepiej miewa.
    • markus.kembi Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 00:28
      Ech, już myślałem że gajowy zaszył się w lesie, piłuje drzewa, karmi jelonki,
      popija z piersióweczki, a jednak zdecydował się uderzyć ponownie. Ale taka
      szkoda, że człowieka żywotnego, aktywnego, żeby nie powiedzieć brutalnego
      hipermarketowe wieśniaki obróciły we wrak człowieka.
      • Gość: ferment Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark IP: *.chello.pl 26.02.06, 00:35
        markus.kembi napisał:

> Ech, już myślałem że gajowy zaszył się w lesie, piłuje drzewa, karmi jelonki,
        > popija z piersióweczki, a jednak zdecydował się uderzyć ponownie. Ale taka
        > szkoda, że człowieka żywotnego, aktywnego, żeby nie powiedzieć brutalnego
        > hipermarketowe wieśniaki obróciły we wrak człowieka.

Zachował jednak dziecięcą zdolność dziwienia się i zadawania najprostszych
        pytań, takie to odświeżające, młody umysł pełen zadziwień
        • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 08:36

> markus.kembi napisał:
          >
          > > Ech, już myślałem że gajowy zaszył się w lesie, piłuje drzewa, karmi jelo
          > nki,
          > > popija z piersióweczki, a jednak zdecydował się uderzyć ponownie. Ale tak
          > a
          > > szkoda, że człowieka żywotnego, aktywnego, żeby nie powiedzieć brutalnego
          > > hipermarketowe wieśniaki obróciły we wrak człowieka.
          >
          > Zachował jednak dziecięcą zdolność dziwienia się i zadawania najprostszych
          > pytań, takie to odświeżające, młody umysł pełen zadziwień

Sadzac po ilosci odpowiedzi, odpowiedz na to pytanie nie jest banalna.
    • Gość: Bardzo ciekawe Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.02.06, 01:31
      Ale to wlasnie ludzie z miasta zdejmuja kurtki, a wsiowi nie.Widzisz chlopino,
      hipermarket to pestka. Wyobraz sobie wielkie centra sklepowe gdzie ludziska
      przebywaja dlugi czas, robia zakupy, jedza, bawia sie, ida do kina. Wszystko
      pod jednym dachem. Tez maja siedziec w tych rozpietych kurteczkach?
      • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 12:06
        Gość portalu: Bardzo ciekawe napisał(a):

> Ale to wlasnie ludzie z miasta zdejmuja kurtki, a wsiowi nie.Widzisz chlopino,
        > hipermarket to pestka. Wyobraz sobie wielkie centra sklepowe gdzie ludziska
        > przebywaja dlugi czas, robia zakupy, jedza, bawia sie, ida do kina. Wszystko
        > pod jednym dachem. Tez maja siedziec w tych rozpietych kurteczkach?

Ludzie z miasta nie zdejmuja kurtek, bo do sklepu idzie sie tylko na chwile
        zrobic zakupy. A dla takiego wsioka wyprawa do sklepu do zwienczenie tygodnia na
        wsi. Wiec sie dumnie rozbieraja, myslac ze to nobilituje.
        • eeela Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 12:59
          > Ludzie z miasta nie zdejmuja kurtek, bo do sklepu idzie sie tylko na chwile
          > zrobic zakupy. A dla takiego wsioka wyprawa do sklepu do zwienczenie tygodnia n
          > a
          > wsi. Wiec sie dumnie rozbieraja, myslac ze to nobilituje.

Jak masz czas latac codziennie do sklepu, znaczy ze duzo pracy w zyciu nie masz.
          Ludzie z miasta robia zakupy raz w tygodniu, i to wowczas zajmuje nieco wiecej
          niz "chwila".
          Spod pach moze smierdziec potem wlasnie jak nie zdejmiesz kurtki, tylko sie w
          niej kisisz.
          • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 08:34
            eeela napisała:

> > Ludzie z miasta nie zdejmuja kurtek, bo do sklepu idzie sie tylko na chwi
            > le
            > > zrobic zakupy. A dla takiego wsioka wyprawa do sklepu do zwienczenie tygo
            > dnia n
            > > a
            > > wsi. Wiec sie dumnie rozbieraja, myslac ze to nobilituje.
            >
            > Jak masz czas latac codziennie do sklepu, znaczy ze duzo pracy w zyciu nie masz
            > .
            > Ludzie z miasta robia zakupy raz w tygodniu, i to wowczas zajmuje nieco wiecej
            > niz "chwila".
            > Spod pach moze smierdziec potem wlasnie jak nie zdejmiesz kurtki, tylko sie w
            > niej kisisz.
            >

Potem to moze smierdziec, grunt ze u nich w domu, a nie w sklepie.
            • eeela Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 12:39
              > Potem to moze smierdziec, grunt ze u nich w domu, a nie w sklepie.

Aha, czyli nie zdejmujesz kurtki w sklepie, bo wolisz smierdziec w domu?
              • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 15:47
                eeela napisała:

> > Potem to moze smierdziec, grunt ze u nich w domu, a nie w sklepie.
                >
                > Aha, czyli nie zdejmujesz kurtki w sklepie, bo wolisz smierdziec w domu?

A ty nie?
                Ja jak mam puscic baka, to tez wychodze z pokoju jak sa tam inni ludzie.
                Tego wymaga kultura.
      • wrak.czlowieka I jeszcze jedno 26.02.06, 12:07
        Gość portalu: Bardzo ciekawe napisał(a):

> Ale to wlasnie ludzie z miasta zdejmuja kurtki, a wsiowi nie.Widzisz chlopino,
        > hipermarket to pestka. Wyobraz sobie wielkie centra sklepowe gdzie ludziska
        > przebywaja dlugi czas, robia zakupy, jedza, bawia sie, ida do kina. Wszystko
        > pod jednym dachem. Tez maja siedziec w tych rozpietych kurteczkach?

Dlaczego w takim razie nie ma w takich miejscach szatni?
        • Gość: Stefan W przyzwoitych centrach handlowych sa szatnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 22:09
          W przyzwoitych centrach handlowych sa szatnie, zeby daleko nie szukac np
          Galeria Mokotow. Osobiscie widzialem szatnie w wielu miejscach. Ale Ty ich nie
          zauwazasz bo wolisz roznosic po sklepie won spod spoconych pach myslac ze spod
          kurtki nie smierdzi.
          • wrak.czlowieka Re: W przyzwoitych centrach handlowych sa szatnie 26.02.06, 22:17
            Gość portalu: Stefan napisał(a):

> W przyzwoitych centrach handlowych sa szatnie, zeby daleko nie szukac np
            > Galeria Mokotow. Osobiscie widzialem szatnie w wielu miejscach. Ale Ty ich nie
            > zauwazasz bo wolisz roznosic po sklepie won spod spoconych pach myslac ze spod
            > kurtki nie smierdzi.

Tak? I moze jeszcze sa szatniarze?
            Jezeli juz, to sa oni wlasnie dla takich wsiochow jak ty.
            Przyjedzie taki z Grojca w sobote rano i szlaja sie caly weekend po galerii,
            zamiast pobyc z rodzina w cywilizowanym miejscu. Nawet obiad tam jedza!
            Ja wiem, ze ten przepych i dostatek moze przyprawic o zawrot glowy, ale tak
            wlasnie zachowuja sie ludzie plytcy i prymitywni, slowem - wsiochy!
            • amikeo Re: W przyzwoitych centrach handlowych sa szatnie 03.03.06, 09:43
              Grójec to nie wieś. Grójec to miasto. Powiatowe zresztą.
    • Gość: pol Co za wsiok to napisał??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 12:12
      • nelsonek Re: Co za wsiok to napisał??? 26.02.06, 13:04
        Taki z jeden z gaju.
    • equus3 Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 12:29
      Jeśli o mnie chodzi, uwielbiam łazić po sklepach z ciuchami i je przymierzać,
      potrafi mi to zająć z półtorej godziny. Gdybym ciągle miał zakładać i zdejmować
      kurtkę, to bym się pochlastał - dlatego zostawiam ją w depozycie.

Poza tym ja Cię podziwiam, jeżeli potrafisz obejść taką Arkadię na przykład w
      pół godziny i jeszcze zrobić wszystkie potrzebne zakupy.
      • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 16:29
        equus3 napisał:

> Jeśli o mnie chodzi, uwielbiam łazić po sklepach z ciuchami i je przymierzać,
        > potrafi mi to zająć z półtorej godziny. Gdybym ciągle miał zakładać i zdejmować
        > kurtkę, to bym się pochlastał - dlatego zostawiam ją w depozycie.
        >
        > Poza tym ja Cię podziwiam, jeżeli potrafisz obejść taką Arkadię na przykład w
        > pół godziny i jeszcze zrobić wszystkie potrzebne zakupy.

Ja jestem swiadomym konsumentem i wiem co kupic przed wejsciem do sklepu.
        Dlatego nie latam jak ciul po wszyskich sklepach.
        • equus3 Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 16:41
          Taaaa, a buty to pewnie przymierzasz przez internet, a potem w sklepie tylko je
          kupujesz.

Wiesz, masz jakiś problem. Ewidentnie. Za bardzo patrzysz się na innych ludzi i
          zupełnie zbędnie ich oceniasz i wyciągasz jakieś dziwne wnioski z ich
          zachowania. Jak dla mnie powinieneś pogadać z psychologiem, mój ty świadomy
          konsumencie.
          • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 21:29
            equus3 napisał:

> Taaaa, a buty to pewnie przymierzasz przez internet, a potem w sklepie tylko je
            > kupujesz.
            >
            > Wiesz, masz jakiś problem. Ewidentnie. Za bardzo patrzysz się na innych ludzi i
            > zupełnie zbędnie ich oceniasz i wyciągasz jakieś dziwne wnioski z ich
            > zachowania. Jak dla mnie powinieneś pogadać z psychologiem, mój ty świadomy
            > konsumencie.
            >

Buty kupuje zwykle w 5 minut.
            Tylko wsioki laza po calym sklepie, przymierzaja wszystkie buty z sklepu, nawet
            te ktore im sie nie podobaja i specjalnie wolaja sprzedawczynie, czy nie ma
            takiego, a takiego rozmiaru, jak widac ze nie ma, zeby poczuc sie jak paniska,
            ktore moga wydawac polecenia jakiejs tam sprzedawczyni.
            A ja wchodze, patrze ktore buty mi sie podobaja, biore z polki moj rozmiar,
            przymierzam, place karta i wychodze.
            Calosc trwa 5 minut.

• eeela Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 12:40
              > Buty kupuje zwykle w 5 minut.

I ty twierdzisz, ze jestes swiadomym konsumentem???
              :-DDD
              • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 15:49
                eeela napisała:

> > Buty kupuje zwykle w 5 minut.
                >
                > I ty twierdzisz, ze jestes swiadomym konsumentem???
                > :-DDD
                >
                tak
              • Gość: mireg45 Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.02.06, 19:25
                no to dowiadujemy sie coraz wiecej! "place karta"? oj, kompleksiki
                wraku_czlowieka, kompleksiki. Chcialbys byc kims lepszym niz sam sie
                postrzegasz.
                • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 19:44
                  Gość portalu: mireg45 napisał(a):

> no to dowiadujemy sie coraz wiecej! "place karta"? oj, kompleksiki
                  > wraku_czlowieka, kompleksiki. Chcialbys byc kims lepszym niz sam sie
                  > postrzegasz.

A to placenie karta to powod kompleksow?
                  Nie wiedzialem.
    • Gość: malka A co w tym złego? Dlaczego ci to przeszkadza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 12:36
      • wrak.czlowieka Re: A co w tym złego? Dlaczego ci to przeszkadza? 26.02.06, 21:31
        Bo nie lubie wiejskich zachowan.
        I nie lubie zapachu spod pach tych panstwa ze wsi.
        • Gość: Marta50 Re: A co w tym złego? Dlaczego ci to przeszkadza? IP: *.pools.arcor-ip.net 26.02.06, 21:41
          Odpowiadasz na :
          wrak.czlowieka napisał:
          > Bo nie lubie wiejskich zachowan.
          > I nie lubie zapachu spod pach tych panstwa ze wsi.
          lubisz sam siebie? Sadze ze z tym tez masz problemy?
          • wrak.czlowieka Re: A co w tym złego? Dlaczego ci to przeszkadza? 26.02.06, 21:42
            Gość portalu: Marta50 napisał(a):

> Odpowiadasz na :
            > > Bo nie lubie wiejskich zachowan.
            > > I nie lubie zapachu spod pach tych panstwa ze wsi.
            > *****************
            > lubisz sam siebie? Sadze ze z tym tez masz problemy?

Kocham
        • syrena15 Dobry węch!!! 26.02.06, 22:59
          To powąchaj zapach potu spod pach państwa z miasta jak tych ze wsi nie
          lubisz!... Wiesz, że ludzie na wsi mają teraz ciepła wodę w kranie i się myją?
          Oj dawno nie byłeś na wsi! Oj dawno!!! A widziałeś jak ludzie ze wsi idą czyści
          i odpicowani do kościoła w niedzielę? W mieście takiej wagi się nie przywiązuje
          jak na wsi.
          Następnym razem jak będziesz w hipermarkecie to powąchaj pod pachą innych ludzi
          i przeprowadź ankietę, skąd są i kiedy się ostatnio myli. Tylko najpierw dobrze
          wysmarkaj nos żebyś miał dobry węch!
          A może pracę magisterską uda ci się napisać na ten temat?! Kto wie! Życzę Ci
          powodzenia i dobrego węchu!!!
          • wrak.czlowieka Re: Dobry węch!!! 27.02.06, 08:32
            syrena15 napisała:

> To powąchaj zapach potu spod pach państwa z miasta jak tych ze wsi nie
            > lubisz!... Wiesz, że ludzie na wsi mają teraz ciepła wodę w kranie i się myją?
            > Oj dawno nie byłeś na wsi! Oj dawno!!! A widziałeś jak ludzie ze wsi idą czyści
            >
            > i odpicowani do kościoła w niedzielę? W mieście takiej wagi się nie przywiązuje
            >
            > jak na wsi.
            > Następnym razem jak będziesz w hipermarkecie to powąchaj pod pachą innych ludzi
            >
            > i przeprowadź ankietę, skąd są i kiedy się ostatnio myli. Tylko najpierw dobrze
            >
            > wysmarkaj nos żebyś miał dobry węch!
            > A może pracę magisterską uda ci się napisać na ten temat?! Kto wie! Życzę Ci
            > powodzenia i dobrego węchu!!!

A wiesz, ze ludzie na wsi myja cale cialo raz w tygodniu? Zwykle w niedziele
            rano przed kosciolkiem, bo taka tam jest tradycja.
            • zoppino Re: Dobry węch!!! 27.02.06, 10:12
              > A wiesz, ze ludzie na wsi myja cale cialo raz w tygodniu? Zwykle w niedziele
              > rano przed kosciolkiem, bo taka tam jest tradycja.

A nieprawda, bo każdy wie, ze w sobotę wieczorem. Był nawet taki dowcip,
              niezbyt smieszny: -Jasiu, jaki to czas: ja sie kąpię, ty się kapiesz, on się
              kapie? - Sobota wieczór, proszę pani.
            • syrena15 Re: Dobry węch!!! 27.02.06, 10:26
              Masz nieaktualne dane!
          • zoppino Re: Dobry węch!!! 27.02.06, 10:14
            > A może pracę magisterską uda ci się napisać na ten temat?! Kto wie! Życzę Ci
            > powodzenia i dobrego węchu!!!

Kto wie, czy on nie pisze własnie pracy magisterskiej z reakcji internautów na
            głupie prowokacje. Bo bezinteresownie chyba nie chciałoby mu się?
    • Gość: Marta50 Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark IP: *.pools.arcor-ip.net 26.02.06, 13:08
      Odpowiadasz na :
      wrak.czlowieka napisał:
      > Nie rozumiem takiego zachowania. Często widuję zwłaszcza teraz w zimie, jak
      > ludzie łażą po hipermarkecie bez założonej kurtki, tylko trzymają ją na wózku.
      > Przodują w tym wieśniaki, dla których przyjazd do supermarketu to cała
      > weekendowa wyprawa. Co takie łosie sobie myślą? Że to jakis salon, w którym
      > trzeba się rozebrać? Pewnie wtedy czują jak paniska. Jeszcze chyba tylko
      > szatniarza i odźwiernego brakuje im do szczęścia. Co za wieś!
      Czlowieku masz jeszcze wszystkich w domu czy nadajesz sie do kaftana bespieczenstwa?
      • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 21:15

> Odpowiadasz na :
        > > Nie rozumiem takiego zachowania. Często widuję zwłaszcza teraz w zimie, j
        > ak
        > > ludzie łażą po hipermarkecie bez założonej kurtki, tylko trzymają ją na w
        > ózku.
        > > Przodują w tym wieśniaki, dla których przyjazd do supermarketu to cała
        > > weekendowa wyprawa. Co takie łosie sobie myślą? Że to jakis salon, w któr
        > ym
        > > trzeba się rozebrać? Pewnie wtedy czują jak paniska. Jeszcze chyba tylko
        > > szatniarza i odźwiernego brakuje im do szczęścia. Co za wieś!
        > *********************
        > Czlowieku masz jeszcze wszystkich w domu czy nadajesz sie do kaftana bespieczen
        > stwa?

Mieszkam sam.
        Czy to cos zmienia?
        • Gość: Marta50 Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark IP: *.pools.arcor-ip.net 26.02.06, 21:51
          >
          > Gość portalu: Marta50 napisał(a): >
          Czlowieku masz jeszcze wszystkich w domu czy nadajesz sie do kaftana besp
          > ieczen stwa?>
          >wrak.czlowieka napisał:
          > Mieszkam sam.
          > Czy to cos zmienia?
          Zrozumiales to co napisalam? Sadze ze nie?
          • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 21:57

> >
            > > Gość portalu: Marta50 napisał(a): >
            > Czlowieku masz jeszcze wszystkich w domu czy nadajesz sie do kaftana besp
            > > ieczen stwa?>
            > >wrak.czlowieka napisał:
            > > Mieszkam sam.
            > > Czy to cos zmienia?
            > *******************
            > Zrozumiales to co napisalam? Sadze ze nie?

No i co z tego?
    • eeela Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 13:18
      Że to jakis salon, w którym
      > trzeba się rozebrać? Pewnie wtedy czują jak paniska. Jeszcze chyba tylko
      > szatniarza i odźwiernego brakuje im do szczęścia. Co za wieś!

W tym kierunku centra handlowe ewoluuja. W kierunku salonow, znaczy sie. W UK
      odzwierni juz sa w niektorych sklepach :-)
      • Gość: jeszcze zima? Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 13:36
        Też mnie śmiesz rozbieranie się w slkepie.
        Podejrzewam że osoby te nieczęsto wychodzą z domu na imprezy czy do teatru a
        mają chęć zaprezentowania się w nowych ciuchach. Szczególnie jest to zabawne w
        sobotę w wieczorem gdy wiekszość ludzi wpada do hipermatketu by szybko kupić
        słodycze lub alkohol a rozebrane osoby dumnie przechadzają się pomiędzy
        regałami pchając wózki jakby spacerowały w holu filharmonii.
        Niekiedy jest nam rzeczywiśie gorąco gdy wracamy dość cieplo ubrani z wycieczki
        w plenerze, ale raczej nie wtedy gdy ma się na sobie przezroczysta bluzeczkę z
        odkrytymi plecami.
        • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 21:22
          Gość portalu: jeszcze zima? napisał(a):

> Też mnie śmiesz rozbieranie się w slkepie.
          > Podejrzewam że osoby te nieczęsto wychodzą z domu na imprezy czy do teatru a
          > mają chęć zaprezentowania się w nowych ciuchach. Szczególnie jest to zabawne w
          >
          > sobotę w wieczorem gdy wiekszość ludzi wpada do hipermatketu by szybko kupić
          > słodycze lub alkohol a rozebrane osoby dumnie przechadzają się pomiędzy
          > regałami pchając wózki jakby spacerowały w holu filharmonii.
          > Niekiedy jest nam rzeczywiśie gorąco gdy wracamy dość cieplo ubrani z wycieczki
          >
          > w plenerze, ale raczej nie wtedy gdy ma się na sobie przezroczysta bluzeczkę z
          > odkrytymi plecami.

Bingo!
      • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 21:21
        eeela napisała:

> Że to jakis salon, w którym
        > > trzeba się rozebrać? Pewnie wtedy czują jak paniska. Jeszcze chyba tylko
        > > szatniarza i odźwiernego brakuje im do szczęścia. Co za wieś!
        >
        > W tym kierunku centra handlowe ewoluuja. W kierunku salonow, znaczy sie. W UK
        > odzwierni juz sa w niektorych sklepach :-)

To dlaczego nie ma tam szatni? Mowie o Polskich sklepach.
        • Gość: Marta50 Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark IP: *.pools.arcor-ip.net 26.02.06, 21:42
          Odpowiadasz na :

wrak.czlowieka napisał:

> eeela napisała:
          >
          > > Że to jakis salon, w którym
          > > > trzeba się rozebrać? Pewnie wtedy czują jak paniska. Jeszcze chyba
          > tylko
          > > > szatniarza i odźwiernego brakuje im do szczęścia. Co za wieś!
          > >
          > > W tym kierunku centra handlowe ewoluuja. W kierunku salonow, znaczy sie.
          > W UK
          > > odzwierni juz sa w niektorych sklepach :-)
          >
          > To dlaczego nie ma tam szatni? Mowie o Polskich sklepach.
          W zadnych sklepach nie ma szatni, gdyby byla, gdyby nawet byla, umiesz
          przedstawic sobie ten chaos
          • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 21:59

> *****************
            > W zadnych sklepach nie ma szatni, gdyby byla, gdyby nawet byla, umiesz
            > przedstawic sobie ten chaos

A w teatrze jest.
            Nawet w Teatrze Wielkim jest.
            • eeela Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 12:44
              > > W zadnych sklepach nie ma szatni, gdyby byla, gdyby nawet byla, umiesz
              > > przedstawic sobie ten chaos
              >
              >
              > A w teatrze jest.
              > Nawet w Teatrze Wielkim jest.

Bo widzisz, teatr to miejsce dla burakow miejskich, a sklep to miejsce dla
              burakow wiejskich. W teatrze nikomu nie przeszkadza, ze komus smierdzi spod
              pach, bo wszyscy wiedza, ze jest szatnia i musza zdjac okrycia, a smrod jest
              naturalna konsekwencja zdejmowania odkrycia (jak sam stwierdziles). W sklepie
              natomiast niektorym zablakanym burakom miejskim ow smrod przeszkadza, bo ida do
              sklepu, zeby sie odswiezyc po teatrze, a tu takie rozczarowanie!
              • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 15:53
                buraki nie chodza do teatru
    • syrena15 Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 13:19
      Koleś ale masz problem! Czemu zaraz wieśniaki skoro prawie całe miasto
      zaopatruje się w hipermarkecie. Jest im poprostu za gorąco. Takie to trudne
      żeby to pojąć?
      • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 21:16
        syrena15 napisała:

> Koleś ale masz problem! Czemu zaraz wieśniaki skoro prawie całe miasto
        > zaopatruje się w hipermarkecie. Jest im poprostu za gorąco. Takie to trudne
        > żeby to pojąć?

Ale prawie cale miasto nie rozbiera sie w sklepie.
        Prawie cale miasto wchodzi, kupuje i wychodzi.
        Pomijam miastowych o mentalnosci wsiunsta.

• syrena15 Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 22:48
          O rany ale orzech do zgryzienia w tym wątku, to tak jakby się pytać dlaczego
          nosimy buty!... Hipermarkety z regóły są duże i klienci zwłaszcza kobiety lubią
          sobie po nim powoli pochodzić i popatrzeć co jest. Chodza również na działy
          chociaż nie planują nic z nich kupić ale chcą zobaczyć co jest i się
          zorientować w cenach. A poniewaz hipermarket jest duży to i ten spacer po nim
          się wydłuza w czasie i GORACO SIE CZŁOWIEKOWI ROBI-dlatego się rozbierają!
          PANIATNA??????
          • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 08:31
            syrena15 napisała:

> O rany ale orzech do zgryzienia w tym wątku, to tak jakby się pytać dlaczego
            > nosimy buty!... Hipermarkety z regóły są duże i klienci zwłaszcza kobiety lubią
            >
            > sobie po nim powoli pochodzić i popatrzeć co jest. Chodza również na działy
            > chociaż nie planują nic z nich kupić ale chcą zobaczyć co jest i się
            > zorientować w cenach. A poniewaz hipermarket jest duży to i ten spacer po nim
            > się wydłuza w czasie i GORACO SIE CZŁOWIEKOWI ROBI-dlatego się rozbierają!
            > PANIATNA??????

Rozumiem, ze kosciele tez sie rozbierasz?
            • syrena15 Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 10:24
              W kościele kotku nie, bo stoję nieruchomo albo siedzę więc ponieważ się nie
              ruszam to i się nie mogę spocić. Poza tym kosciół nie jest ogrzewany, i sa
              przeciagi jakbys nie wiedział. A propos: nie masz innych zmartwień?
              • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 10:54
                syrena15 napisała:

> W kościele kotku nie, bo stoję nieruchomo albo siedzę więc ponieważ się nie
                > ruszam to i się nie mogę spocić. Poza tym kosciół nie jest ogrzewany, i sa
                > przeciagi jakbys nie wiedział. A propos: nie masz innych zmartwień?

A w Tesco to robisz wymachy i przysiady?

ps. Moj kosciol jest ogrzewany
                • syrena15 Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 12:26
                  Wymachy i przysiady nie ale za to biegi na różne promocje- kto pierwszy ten
                  lepszy i do kasy fruuuuuuuu!
                  • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 15:55
                    syrena15 napisała:

> Wymachy i przysiady nie ale za to biegi na różne promocje- kto pierwszy ten
                    > lepszy i do kasy fruuuuuuuu!

Polowanie na promocje - kolena domena wsiunstwa.
    • Gość: Matylda Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 13:34
      Też tego bardzo nie lubię bo to wygląda...głupio. A jeszcze bardziej głupio się
      czuję jak widzę kobietę zajętą grzebaniem na półkach a w jej wózku tkwi
      torebka. Zawsze staram się nie spuszczać z oka tej torebki żeby jej ktoś nie
      ukradł. Raz zwróciłam uwagę jednej pani bo obok kręciło się trzech łebków to
      spojrzała na mnie tak jak to ja miałabym jej tę torebkę ukraść i od tej pory
      nie zwracam uwagi tylko odruchowo pilnuję. Lepiej więc byłoby żeby ludzie
      zachowywali się w sklepie tak jak powinni. Kurtka na plecach, torba na
      ramieniu.
      • Gość: Marta50 Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark IP: *.pools.arcor-ip.net 26.02.06, 14:50
        Odpowiadasz na :
        Gość portalu: Matylda napisał(a):
        > Też tego bardzo nie lubię bo to wygląda...głupio. A jeszcze bardziej głupio się
        > czuję jak widzę kobietę zajętą grzebaniem na półkach a w jej wózku tkwi
        > torebka. Zawsze staram się nie spuszczać z oka tej torebki żeby jej ktoś nie
        > ukradł. Raz zwróciłam uwagę jednej pani bo obok kręciło się trzech łebków to
        > spojrzała na mnie tak jak to ja miałabym jej tę torebkę ukraść i od tej pory
        > nie zwracam uwagi tylko odruchowo pilnuję. Lepiej więc byłoby żeby ludzie
        > zachowywali się w sklepie tak jak powinni. Kurtka na plecach, torba na
        > ramieniu.
        Powiedz co wyglada glupio? Brak ci logicznego uzasadnienia zdejmowania w
        cieplych pomieszczeniach cieplej odziezy? Sadze ze macie sami z soba wiecej
        problemow niz z tymi co w logiczny sposob zdejmuja w cieplych pomieszczeniach
        odziez ciepla.
        • Gość: Matylda Re: Marta50 IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 21:45
          Jakby na to nie patrzeć hipermarket to jednak sklep a w sklepie człowiek się
          nie rozbiera. Gdyby kierownictwo sklepu przewidywało taką ewentualność to
          byłyby szatnie. Porozbierani w sklepie ludzie wyglądają tak samo głupio jakby
          wyglądali siedząc w kurtce na widowni w teatrze. Inteligentny człowiek i bez
          mówienia umie się zachować. Jednocześnie pragnę dodać, że ja nie rozbieram się
          w sklepach ale innym tego nie zabraniam, mnie to nie przeszkadza, nie jest to
          niczym szkodliwym tylko...głupio wygląda. Serdecznie pozdrawiam.
          • Gość: Marta50 Re: Marta50 IP: *.pools.arcor-ip.net 26.02.06, 21:49
            Matyldo, pomyslalas tak o tym ze mozna szybko sie przeziebic wychodzac spoconym
            z sklepu na parking?
            Co jest lepsze zdjecie plaszcza i niedopuszczenie do tego zeby pot splywal z
            czlowieka czy widok spoconego?
            • wrak.czlowieka Re: Marta50 26.02.06, 22:00

> Matyldo, pomyslalas tak o tym ze mozna szybko sie przeziebic wychodzac spoconym
              > z sklepu na parking?
              > Co jest lepsze zdjecie plaszcza i niedopuszczenie do tego zeby pot splywal z
              > czlowieka czy widok spoconego?

A czy rozbierasz sie w autobusie albo tramwaju?
            • Gość: Matylda Re: Marta50 IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 22:49
              Dlatego właśnie że myślę to jadąc do takiego sklepu zakładam lżejsze ubranie.
              Jeżdzę samochodem i dlatego nie mam czapek ani szalików. Nie pocę się w
              sklepach i aż pooglądam sobie innych przy najbliższej okazji bo jakoś nigdy
              jakiś szczególnie spocony nie zwrócił mojej uwagi.
              • Gość: Marta50 Re: Marta50 IP: *.pools.arcor-ip.net 26.02.06, 22:57
                Mnie osobiscie nie interesuje kto co, gdzie robi.
                Dla mnie moze ktos stawac w supermarkecie na glowie
                mnie to osobiscie nie bedzie przeszkadzac.
                Po prostu mieszkam nie w Polsce i mam calkiem inne zapatrywania
                na te sprawy jak wrak.czlowiek.
                Dobranoc, trollowac wiecej juz nie mam ochoty, sadze ze na koniec wrak.czlowiek
                bedzie sie cieszyl ze tyle wypowiadajacych jego prowokacja zainteresowala.
                • wrak.czlowieka Re: Marta50 27.02.06, 08:30

> Mnie osobiscie nie interesuje kto co, gdzie robi.
                  > Dla mnie moze ktos stawac w supermarkecie na glowie
                  > mnie to osobiscie nie bedzie przeszkadzac.
                  > Po prostu mieszkam nie w Polsce i mam calkiem inne zapatrywania
                  > na te sprawy jak wrak.czlowiek.
                  > Dobranoc, trollowac wiecej juz nie mam ochoty, sadze ze na koniec wrak.czlowiek
                  > bedzie sie cieszyl ze tyle wypowiadajacych jego prowokacja zainteresowala.

Ale o co ci wlasciwie chodzi?
                  Powiedzialem swoje zdanie, ze rozbieranie sie w sklepach to wiesniactwo, a tobie
                  argumenty sie skonczyly, chowasz ogon pod siebie i uciekasz.
                  To zwykle tchorzostwo i dowod, ze nie masz zadnych argumentow na poparcie swoich
                  racji.
    • misiak38 Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 13:37
      a skąd Ty wiesz jak na wsi ludzie robią?pewnie niedawno z tej wsi wyjechałeś i
      teraz wielki miastowy jesteś.panisko miastowe od siedmiu boleści,ludzie w
      hipermarketach mu przeszkadzają.nie obrażając ludzi z miasta na poziomie. co to
      w ogóle za wniosek że tacy ludzie to pewnie ze wsi? Twój schemat myślenia mnie
      zwala z nóg.jesteś zwyczajnie zakompleksionym bucem.
      (where oh where have the smart people gone? where oh where could they be?)

--------------------------
      ...It`s 6 o`clock in the morning
      I open my eyes and I think about.....
      • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 21:18
        misiak38 napisała:

> a skąd Ty wiesz jak na wsi ludzie robią?pewnie niedawno z tej wsi wyjechałeś i
        > teraz wielki miastowy jesteś.panisko miastowe od siedmiu boleści,ludzie w
        > hipermarketach mu przeszkadzają.

No wybacz, ale jezeli ktos ma wasy, kufajke, gumioki i smierdzi potem, to chyba
        jest ze wsi?

> nie obrażając ludzi z miasta na poziomie. co to
        >
        > w ogóle za wniosek że tacy ludzie to pewnie ze wsi? Twój schemat myślenia mnie
        > zwala z nóg.jesteś zwyczajnie zakompleksionym bucem.
        > (where oh where have the smart people gone? where oh where could they be?)
        >
        >
        >
        >

Prawda jest taka, ze kazdy wsiowy chce byc miastowym i robi wszystko, zeby sie
        dowartosciowac.
        Ja bym w ogole zakazal wstepu wsiowym na teren miejskich centrow handlowych.
    • yoma Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 13:55
      "często widuję zwłaszcza teraz w zimie"

rotflllllll!
      • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 21:13
        yoma napisała:

> "często widuję zwłaszcza teraz w zimie"
        >
        > rotflllllll!

No iiii?
    • joakle Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 14:48
      Ja jestem jeszcze gorszym wiesniakiem. Czasem w upały specjalnie ide do
      najbliższego hipermarketu, gdzie jest klima, żeby się trochę ochłodzić.
      • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 21:12
        joakle napisała:

> Ja jestem jeszcze gorszym wiesniakiem. Czasem w upały specjalnie ide do
        > najbliższego hipermarketu, gdzie jest klima, żeby się trochę ochłodzić.

To jestes wsiok.
        Lato jest od tego, zeby sie pocic.
    • Gość: panienka_z_okienka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark IP: *.sycomp.pl / *.crowley.pl 26.02.06, 17:10
      Sugerujesz że wieśniakom brakuje kultury, bo ściągają kurtkę w markecie kiedy
      jest im gorąco, tymczasem twoja wypowiedź świadczy o tym że to tobie brakuje
      kultury, obrażasz innych ludzi wyzywając od wieśniaków, łosi itp. Ludzie ze wsi
      są inteligentni i kuluralni, czego o tobie powiedzieć nie można. Z wypowiedzi
      twojej wnioskuje że masz jakieś ogromne kompleksy skoro nie masz innych
      problemów, i interesuje cie tylko ocenianie innych. Poza tym wierz mi są inne
      rozrywki niż bieganie co sobota do marketów, proponuje kino, teatr, basen a
      może chociaż zwykły spacer.Poza tym chciała bym cie ostrzec że chodzenie po
      sklepie w kufajce, gdzie ogrzewanie jest mega podkręcone chyba na 40 stopni, i
      temperatura jak w środku lata, może skończyć się zgrzaniem, spoceniem a co za
      tym idzie również smrodem, więc uważaj :-P
      • Gość: Marta50 Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark IP: *.pools.arcor-ip.net 26.02.06, 17:17
        Odpowiadasz na :
        Gość portalu: panienka_z_okienka napisał(a):
        > Sugerujesz że wieśniakom brakuje kultury, bo ściągają kurtkę w markecie kiedy
        > jest im gorąco, tymczasem twoja wypowiedź świadczy o tym że to tobie brakuje
        > kultury, obrażasz innych ludzi wyzywając od wieśniaków, łosi itp. Ludzie ze wsi
        > są inteligentni i kuluralni, czego o tobie powiedzieć nie można. Z wypowiedzi
        > twojej wnioskuje że masz jakieś ogromne kompleksy skoro nie masz innych
        > problemów, i interesuje cie tylko ocenianie innych. Poza tym wierz mi są inne
        > rozrywki niż bieganie co sobota do marketów, proponuje kino, teatr, basen a
        > może chociaż zwykły spacer.Poza tym chciała bym cie ostrzec że chodzenie po
        > sklepie w kufajce, gdzie ogrzewanie jest mega podkręcone chyba na 40 stopni, i
        > temperatura jak w środku lata, może skończyć się zgrzaniem, spoceniem a co za
        > tym idzie również smrodem, więc uważaj :-P
        Masz racje panienko z okienka. Jak jest tytul dawnej piosenki, sadze ze
        spiewali ja Trubadurzy: "Chlop chlopowi nie przepusci"
      • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 22:03

> Sugerujesz że wieśniakom brakuje kultury, bo ściągają kurtkę w markecie kiedy
        > jest im gorąco, tymczasem twoja wypowiedź świadczy o tym że to tobie brakuje
        > kultury, obrażasz innych ludzi wyzywając od wieśniaków, łosi itp. Ludzie ze wsi
        >
        > są inteligentni i kuluralni, czego o tobie powiedzieć nie można. Z wypowiedzi
        > twojej wnioskuje że masz jakieś ogromne kompleksy skoro nie masz innych
        > problemów, i interesuje cie tylko ocenianie innych. Poza tym wierz mi są inne
        > rozrywki niż bieganie co sobota do marketów, proponuje kino, teatr, basen a
        > może chociaż zwykły spacer.Poza tym chciała bym cie ostrzec że chodzenie po
        > sklepie w kufajce, gdzie ogrzewanie jest mega podkręcone chyba na 40 stopni, i
        > temperatura jak w środku lata, może skończyć się zgrzaniem, spoceniem a co za
        > tym idzie również smrodem, więc uważaj :-P

Jedna uwaga.
        Takie wiesniaki rozbieraja sie zaraz przy wejsciu, jeszcze zanim im zdazy byc
        goraco. Jak to wytlumaczysz?
    • Gość: jajco Przecież to tania prowokacja - nie karmić trolla! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 17:49
      • Gość: Echo A moze tym wiesniakom jest cieplo??? IP: *.dsl.snfc21.sbcglobal.net 26.02.06, 18:04
        A moze dlatego ze sa katolikami?
        • Gość: Marta50 Re: A moze tym wiesniakom jest cieplo??? IP: *.pools.arcor-ip.net 26.02.06, 18:15
          Odpowiadasz na :
          Gość portalu: Echo napisał(a):
          > A moze dlatego ze sa katolikami?
          E tam, to jest uczen obydwu ojcow: z Torunia i Gdanska tak jak wychowanek romcia
          i andrzejka tak jak tych co chcieli juz za mlodu krasc i to pozostalo juz im w
          nawyku.
      • wrak.czlowieka Re: Przecież to tania prowokacja - nie karmić tro 26.02.06, 21:11
        A tobie co sie stalo?
        Masz jakies problemy emocjonalne?
      • Gość: mireg45 Re: Przecież to tania prowokacja - nie karmić tro IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.02.06, 19:41
        ewidentnie widac ze prowokuje. pewnie nie ma nic innego do roboty.
    • Gość: Bilala Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.02.06, 19:09
      Kochany Wraku człowieka! To bardzo proste: w kożuchu albo w kurtce jest mi po
      prostu za gorąco, łażę godzinę po hipermarkecie i poty ze mnie się leją, więc
      zdejmuję okrycie. Czy to coś złego? Czy komuś wyrządzam tym krzywdę lub kłopot?
      • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 22:05
        A w autobusie sie rozbierasz?
        • a.g.r.e.s.t Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 22:07
          Jak jest gorąco i nie ma tłoku - jak najbardziej. Również w pociągu i samolocie.
          • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 22:09
            a.g.r.e.s.t napisała:

> Jak jest gorąco i nie ma tłoku - jak najbardziej. Również w pociągu i samolocie
            > .

A w metrze?
            • a.g.r.e.s.t Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 22:13
              Nie jeżdżę metrem.
              • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 22:18
                a.g.r.e.s.t napisała:

> Nie jeżdżę metrem.

Za goraco?
                • a.g.r.e.s.t Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 22:28
                  Nie mam potrzeby. A widzę że typowa warszawkowa mentalność u Waści - założenie,
                  ze każdy mieszka w Warszawie.
                  • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 08:28
                    a.g.r.e.s.t napisała:

> Nie mam potrzeby. A widzę że typowa warszawkowa mentalność u Waści - założenie,
                    >
                    > ze każdy mieszka w Warszawie.

5 % ludzi w Polsce i 35 % uzytkownikow internetu w Polsce.
    • sophia76 Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 20:05
      Wiesz co? Ty jesteś wieśniak jak Cię takie rzeczy dziwią i nie potrafisz
      zrozumieć tego, że jak komuś gorąco to zdejmuje kurtkę.
      Kurde, ale to skomplikowane..;)

• raxer Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 20:28
        ...no czasem to aż szkoda...
        • Gość: Ziutek Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 26.02.06, 20:50
          NIech ten wrak...(sam się tak nazwał) z Wąchocka przyjdzie na zakupy w 20
          stopniowy mróz np. do Galerii w Łodzi i nie zechce zdjąć ciepłego okrycia to z
          cąłą pewnością będzie ślicznie "pachniał" i potem i przadtem.Gość ma problem,
          bo mu się nie chce myć.I tyle.
          • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 21:10
            Gość portalu: Ziutek napisał(a):

> NIech ten wrak...(sam się tak nazwał) z Wąchocka przyjdzie na zakupy w 20
            > stopniowy mróz np. do Galerii w Łodzi i nie zechce zdjąć ciepłego okrycia to z
            > cąłą pewnością będzie ślicznie "pachniał" i potem i przadtem.Gość ma problem,
            > bo mu się nie chce myć.I tyle.

Co ty mi tu o Lodzi p.... Lodz to akurat najbardziej wiejskie z miast.
      • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 21:05
        sophia76 napisała:

> Wiesz co? Ty jesteś wieśniak jak Cię takie rzeczy dziwią i nie potrafisz
        > zrozumieć tego, że jak komuś gorąco to zdejmuje kurtkę.
        > Kurde, ale to skomplikowane..;)
        >

Kurde, przeciez oni nie rozbieraja sie, bo im cieplo. To ich po prostu
        dowartosciowuje.
        • sophia76 Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 21:59
          Skąd wiesz? pytałeś kogos z rozebranych dlaczego zdjął kurtke? Każdy sądzi
          według siebie, może Ty sie w ten sposób dowartościowujesz.
          • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 22:01
            sophia76 napisała:

> Skąd wiesz? pytałeś kogos z rozebranych dlaczego zdjął kurtke? Każdy sądzi
            > według siebie, może Ty sie w ten sposób dowartościowujesz.

Bo jak widze ich rozesmiane geby podczas radosnej podrozy pomiedzy polkami, to
            nic innego nie przychodzi mi do glowy.
            • sophia76 Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 26.02.06, 22:39
              Bo Ty usmiechu i radosci ludziom zazdrościsz.
              • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 08:27
                sophia76 napisała:

> Bo Ty usmiechu i radosci ludziom zazdrościsz.

Radosci z bycia w sklepie nie zazdroszcze.
                Ale ty pewnie tak.
                No to powiedz nam, w jakim sklepie spedzilas weekend?
                • sophia76 Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 28.02.06, 20:16
                  W żadnym! Ty pewnie poszedłeś do hipermarketu śmiać sie z ludzi zdejmujących
                  wierzchnie okrycia. Moim zdaniem to miłe, że są osoby które cieszą sie sprawami
                  życia codziennego nawet tak przyziemnymi jak zakupy.
                  Ps. Niczego nikomu nie zazdroszcze, a na pewno nie bycia w sklepie.
    • wrak.czlowieka Zrobmy mala ankiete 26.02.06, 22:02
      Kto rozbiera sie w hipermarkecie?

Ja nie
      • a.g.r.e.s.t Re: Zrobmy mala ankiete 26.02.06, 22:03
        Ja tak.
      • Gość: robek Re: Zrobmy mala ankiete IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.02.06, 22:04
        Oczywiście ze nie.
        Nie jestem jakiś żenua.
        • yasua Re: Zrobmy mala ankiete 26.02.06, 22:45
          ależ macie problemy...

raz ściągam płaszcz raz nie- zalezy... czasem jest mi tak gorąco, że nie mogę
          już wytrzymać (nawet w rozpiętym) i go ściągam. nie patrzę na to, co sobie
          myślą inni ludzie... mam się w tym płaszczu ugotować bo komuś się nie podoba
          jak ludzie chodzą po marketach bez kurtek/płaszczy???!! mnie się wiele rzeczy
          nie podoba- np. ten post ale toleruję...i staram się tolerować wiele innych
          rzeczy... w przeciwieństwie do co poniektórych... a przecież są o wiele
          ważniejsze problemy tyczące się tego świata- nie tylko problem rozpłaszczania
          się w marketach...
          pozdrawiam i życzę udanej nocy :-)
          • a.g.r.e.s.t Re: Zrobmy mala ankiete 26.02.06, 22:47
            No przecież ja też ściągam nie z zasady, tylko jak mi gorąco.
          • wrak.czlowieka Re: Zrobmy mala ankiete 27.02.06, 08:24
            yasua napisała:

> ależ macie problemy...
            >
            > raz ściągam płaszcz raz nie- zalezy... czasem jest mi tak gorąco, że nie mogę
            > już wytrzymać (nawet w rozpiętym) i go ściągam. nie patrzę na to, co sobie
            > myślą inni ludzie... mam się w tym płaszczu ugotować bo komuś się nie podoba
            > jak ludzie chodzą po marketach bez kurtek/płaszczy???!! mnie się wiele rzeczy
            > nie podoba- np. ten post ale toleruję...i staram się tolerować wiele innych
            > rzeczy... w przeciwieństwie do co poniektórych... a przecież są o wiele
            > ważniejsze problemy tyczące się tego świata- nie tylko problem rozpłaszczania
            > się w marketach...
            > pozdrawiam i życzę udanej nocy :-)

Na czym polega taka udana noc?
            • syrena15 Re: Zrobmy mala ankiete 27.02.06, 10:55
              wrak.czlowieka nie truj du.py!
              • wrak.czlowieka Re: Zrobmy mala ankiete 27.02.06, 11:03
                syrena15 napisała:

> wrak.czlowieka nie truj du.py!

Chcialem sie tylko dowiedziec, to to znaczy 'udana noc'.
                Bo ja mialem nieudana.
            • yasua Re: Zrobmy mala ankiete 27.02.06, 19:07
              wrak.czlowieka napisał:

> yasua napisała:

> Na czym polega taka udana noc?

wrak.czlowieka napisał:

> yasua napisała:

> Na czym polega taka udana noc?

Drogi Wraku.Człowieka!

Udana noc, to noc bez:

- koszmarów sennych
              - hałasów dobiegających z zewnątrz
              - przerwania przyjemnego snu z potrzeby pójścia do toalety
              - potrzeby zastanawiania się nad trapiącymi problemami/sytuacjami np. dlaczego
              ludzie ściągają nakrycia wierzchnie w marketach...

ale zato z:

- kolorowymi snami
              - ciepłym i wygodnym łóżkiem
              - kimś obok w łóżku ;-)
              - uśmiechem na twarzy
              - i dobrymi wspomnieniami z dnia, który właśnie się kończy...

to tak ogólnie... hmmm... jak mi się cos jeszcze przypomni to dopiszę :-PPPP

pozdrawiam

Justyna
              • wrak.czlowieka Re: Zrobmy mala ankiete 27.02.06, 19:45
                "Kolorwe sny" to byla kiedys taka piosenka zespolu Just 5.
                • yasua Re: Zrobmy mala ankiete 27.02.06, 22:29
                  hehe byc może... nie wiem... ale ładnie brzmi "kolorowe sny"- działa na
                  wyobraźnię a sny to w większości nasza wyobraźnia...kolorowe znaczy przyjemne,
                  pełne radości, humoru, zabawy, barw iiiii... przyjemnych przeżyć...
                  pozdrawiam ;-))
                  • wrak.czlowieka Re: Zrobmy mala ankiete 28.02.06, 08:43
                    yasua napisała:

> hehe byc może... nie wiem... ale ładnie brzmi "kolorowe sny"- działa na
                    > wyobraźnię a sny to w większości nasza wyobraźnia...kolorowe znaczy przyjemne,
                    > pełne radości, humoru, zabawy, barw iiiii... przyjemnych przeżyć...
                    > pozdrawiam ;-))

Ja nie mam snow.
                    Na co mi one?
                    • yasua Re: Zrobmy mala ankiete 28.02.06, 11:15
                      wrak.czlowieka napisał:

> Ja nie mam snow.
                      > Na co mi one?

szkoda...
                      a no właśnie po/na to, żebyś miał przyjemne doznania senne i abyś mógł rozwijać
                      wyobraźnię (ona jest bardzo potrzebna w życiu codziennym...)...
                      • wrak.czlowieka Re: Zrobmy mala ankiete 01.03.06, 15:25
                        Pozwól mi świecić, kiedy słońca brak
                        Być nadzieją, gdy szukasz dnia

Kolorowe sny, kiedy ja dotykam Ciebie
                        Zwariowany świat, kiedy w nas
                        Tańczy pragnienie
                        Hej, ho - dotykam Ciebie
                        Hej, ho - tak wiruje cały świat
                        Hej, ho - jestem pragnieniem
                        Hej, ho

Pokaż mi niebo, a wtedy ja
                        Będę tęczą gdy otworzysz swe oczy
                        Pozwól mi świecić, kiedy słońca brak
                        Być nadzieją kiedy szukasz pomocy
                        Dla mnie Ty, ja dla Ciebie
                        We mnie Ty i my w nas
                        Kiedy wszystko proste jest jak dawniej
                        I wiecznie będzie trwać Ty i ja, Ty-ja

Kolorowe sny...

Pokaż mi niebo a ja będę tęczą
                        Kolorów wstęgą co dnia
                        Pozwól być blisko i świecić dla Ciebie
                        Na zawsze będę w Tobie
                        Ty we mnie i my w nas
                        Dla mnie Ty...

Kolorowe sny...
                        • yasua Re: Zrobmy mala ankiete 03.03.06, 22:15
                          wrak.czlowieka napisał:

> Pozwól mi świecić, kiedy słońca brak
                          > Być nadzieją, gdy szukasz dnia
                          >
                          > Kolorowe sny, kiedy ja dotykam Ciebie
                          > Zwariowany świat, kiedy w nas
                          > Tańczy pragnienie
                          > Hej, ho - dotykam Ciebie
                          > Hej, ho - tak wiruje cały świat
                          > Hej, ho - jestem pragnieniem
                          > Hej, ho
                          >
                          > Pokaż mi niebo, a wtedy ja
                          > Będę tęczą gdy otworzysz swe oczy
                          > Pozwól mi świecić, kiedy słońca brak
                          > Być nadzieją kiedy szukasz pomocy
                          > Dla mnie Ty, ja dla Ciebie
                          > We mnie Ty i my w nas
                          > Kiedy wszystko proste jest jak dawniej
                          > I wiecznie będzie trwać Ty i ja, Ty-ja
                          >
                          > Kolorowe sny...
                          >
                          > Pokaż mi niebo a ja będę tęczą
                          > Kolorów wstęgą co dnia
                          > Pozwól być blisko i świecić dla Ciebie
                          > Na zawsze będę w Tobie
                          > Ty we mnie i my w nas
                          > Dla mnie Ty...
                          >
                          > Kolorowe sny...

OOOO!!! taki ładny akcent by mi uciekł...
                          Śliczne słowa... nie jedna dziewczyna usłyszawszy ten tekst z ust ukochanego
                          znalazłaby się kilka metrów nad ziemią ze zdobiącą lica czerwienią... serce się
                          uśmiecha- wiosna tuż tuż :-)))))))
                          ja znam:

Muzyka: Wiesław Olko
                          Słowa: Wiesław Olko

Śpiewa: Anna Rybacka

Po niebieskim płyną niebie
                          Dwa obłoki, serca dwa.
                          Jeden pyta się o ciebie,
                          Drugi ze słońcem w klasy gra.
                          W moje okno wróble dzwonią
                          I już dobry głoszą dzień,
                          Tak mi pewnie znów roztrwonią
                          kolorowy sen

Ref.
                          Kolorowe sny
                          Jeszcze oczu nie otwierać
                          Kolorowe sny
                          Choć przez chwilę jeszcze spać
                          Kolorowe sny
                          Zanim gwiazdy świt pozbiera
                          W kolorowych snach jesteś ty

Po niebieskim jeszcze niebie
                          Dwa obłoki płyną w mrok,
                          Słońce już za widnokręgiem
                          A za oknem noc o krok
                          I choć z życia dzień wykrada
                          Było co już było w nim
                          Będzie znowu opowiadać
                          Kolorowe sny

albo:

Pomaluj moje sny
                          T.Nalepa-B.Loebl

Nie zazdroszczę łodzi żagla, kiedy wiatr
                          gna po morzach ją dalekich, gna przez świat,
                          nie zazdroszczę ptakom skrzydeł, ryom płetw,
                          bo najbardziej ponad wszystko pragnę mieć,
                          pragnę mieć, pragnę mieć
                          sny kolorowe, pomaluj moje sny

chcę zamieszkać w kolorowym mieście snu,
                          w kolorowym rwać ogrodzie bukiet bzu
                          dla dziewczyny kolorowej, która w pieśń
                          wszystkie barwy i odcienie umie wpleść,
                          ja chcę śnić, ja chcę śnić

tak jak gdybym tego mało miał za dnia,
                          tyle czerni w moich snach, tyle zła,
                          daj mi proszę chociaż w nocy barwny sen
                          niech mi we śnie będzie jaśniej, niż jest w dzień
                          daj mi dziś, daj mi dziś

:-))))))))))))))))))))))) i od razu przyjemniej się zrobiło! :-)))))
                          Pozdrawiam i życzę jak najwięcej kolorowych snów :-))))

Justyna
      • bitch.with.a.brain Re: Zrobmy mala ankiete 27.02.06, 22:44
        ja!!!!:)
        Zdejmuje kurtkę i bluze, chodze w topie,bo tam jest temperatura jak latem:)
        • wrak.czlowieka Re: Zrobmy mala ankiete 28.02.06, 08:42
          bitch.with.a.brain napisała:

> ja!!!!:)
          > Zdejmuje kurtkę i bluze, chodze w topie,bo tam jest temperatura jak latem:)

A majtek czasem nie zdejmujesz?
          • bitch.with.a.brain Re: Zrobmy mala ankiete 28.02.06, 09:23
            jakoś do tej pory sie nei zdarzyło,pewnei dlatego,że nie noszę gaci ocieplanych
            i nei jest mi w nich za goraco
    • Gość: panienka_z_okienka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark IP: *.sycomp.pl / *.crowley.pl 26.02.06, 22:38
      a ja ściągam zimą kurtkę, bo to i wygodniej i chłodniej troche jeśli cię to
      interesuje, bo widzę że dalej męczysz ten temat, aż musiałam tu zajrzeć i
      sprawdzić czy bedziesz kontynuowac. Wierzyć mi sie nie chce że to nie jest
      prowokacja :)
      • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 08:25

> a ja ściągam zimą kurtkę, bo to i wygodniej i chłodniej troche jeśli cię to
        > interesuje, bo widzę że dalej męczysz ten temat, aż musiałam tu zajrzeć i
        > sprawdzić czy bedziesz kontynuowac. Wierzyć mi sie nie chce że to nie jest
        > prowokacja :)

A kto niby prowokuje, kogo i po co?
    • kamajkore Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 09:01
      o rany, jak masz takie problemy to nic dziwnego, że jesteś już wrakiem =:o
      dla mnie 'wiejska' mentalność to pocenie się w kurtce, bo jej 'nie wypada' zdjąć :D
      • login103 Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 09:03
        oj dajcie sobie z nim spokój wrak to baran i tyle a jego post niczemu nie
        służy , jakis zakomleksiony kolo który ma ze wszystkim problem,

ja sciągam kurte zadko w markecie i wogóle sie nad tym nie zastanawiam , a jak
        by ktos miał z tym problem i jeszcze mi niedaj boze zwrócił uwage dostał by
        lampe i tyle by go było

• Gość: ktoś ze wsi Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 09:14
          Rany!!Wrak Ty masz naprawdę wielki problem!
          Ja jestem ze wsi,jakos myje sie codziennie rano i wieczorem,jak ide do
          supermarketu to zdejmuję płaszcz,nie śmierdzi mi spod pachy.
          I domyślam się dlaczego masz taki problem z ludźmi ze wsi:pewnie niejeden taki
          ludzik okazał się bardzeiej inteligentny od Ciebie i to Cię boli.
          Pozdrawiam
          Pani ZE WSI
          • billy.the.kid Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 09:50
            wraku-coraz bardziej cię lubię.
            a co do mycia-to co ,ja z gównem się biłem???
            • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 10:59
              billy.the.kid napisał:

> wraku-coraz bardziej cię lubię.
              > a co do mycia-to co ,ja z gównem się biłem???

Czlowiek po calym dniu smierdzi.
              Nie uwazasz?
              Trzeba sie myc codziennie.
        • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 10:57
          login103 napisał:

> oj dajcie sobie z nim spokój wrak to baran i tyle a jego post niczemu nie
          > służy , jakis zakomleksiony kolo który ma ze wszystkim problem,
          >
          > ja sciągam kurte zadko w markecie i wogóle sie nad tym nie zastanawiam , a jak
          > by ktos miał z tym problem i jeszcze mi niedaj boze zwrócił uwage dostał by
          > lampe i tyle by go było
          >

Chyba 'rzadko'?
          • login103 Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 10:59
            tak polonisto zjadłem "r"

ludzie wrak swini... upss człowieka pokazał co wie na temat polskiego
            • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 11:01
              login103 napisał:

> tak polonisto zjadłem "r"
              >
              > ludzie wrak swini... upss człowieka pokazał co wie na temat polskiego

A nie masz czasem dysleksji?
              Albo dysortografii?
              • morfeusz100 Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 11:04
                idz koles do Tesco w płaszczy zamknietym pod szyje i sie juz wiecej nie ozdywaj
                • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 12:22
                  morfeusz100 napisał:

> idz koles do Tesco w płaszczy zamknietym pod szyje i sie juz wiecej nie ozdywaj

Nie chodze w plaszczu.
                  • Gość: miś Do wraka IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 27.02.06, 13:36
                    Wrak człowieka musi chodzić okryty, po co inni maja jego gnaty oglądać? Ja za
                    godzinkę jade do TESCO i prowokacyjnie (choć tego nigdy nie robiłam)ściągnę
                    kurtę i na wózek! A co?
                    • wrak.czlowieka Re: Do wraka 27.02.06, 15:56
                      Gość portalu: miś napisał(a):

> Wrak człowieka musi chodzić okryty, po co inni maja jego gnaty oglądać? Ja za
                      > godzinkę jade do TESCO i prowokacyjnie (choć tego nigdy nie robiłam)ściągnę
                      > kurtę i na wózek! A co?

Ja do Tesco nie chodze.
                      Bo Tesco jest u mnie na samych peryferiach i cala okoliczna wies ma tam najblizej.
    • Gość: serwacy To bomba IP: 62.87.223.* 27.02.06, 13:16
      Ludzieeee,wrak kupuje teściom samochód
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=37550530
    • lenore13 Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 14:47
      Mój przykład nie potwierdza korelacji między wsiowym pochodzeniem a
      rozwieszaniem się na wózku(ja nie wieszam).
      W rozważaniach wraka jest cień sensu o tyle, że faktycznie, jak się widuje
      niektóre strojne persony kroczące po krużgankach, tfu, galeriach...(fajna nazwa,
      idzie się do "galerii" i żadnych pikasów oglądać nie trzeba).
      • wrak.czlowieka Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark 27.02.06, 19:47
        lenore13 napisała:

> Mój przykład nie potwierdza korelacji między wsiowym pochodzeniem a
        > rozwieszaniem się na wózku(ja nie wieszam).
        > W rozważaniach wraka jest cień sensu o tyle, że faktycznie, jak się widuje
        > niektóre strojne persony kroczące po krużgankach, tfu, galeriach...(fajna nazwa
        > ,
        > idzie się do "galerii" i żadnych pikasów oglądać nie trzeba).

- Nie kazdy pochodzacy ze wsi jest wsiokiem mentalnym
        - Kazdy rozbierajacy sie w markecie jest wsiokiem mentalnym.
        • Gość: Zenua Re: Dlaczego niektórzy rozbierają się w hipermark IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 27.02.06, 20:20
          Ja się rozbieram.Żenua
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka