Dodaj do ulubionych

Sieg Heil !

17.03.06, 18:37
Nie propaguję w ten sposób faszyzmu, tylko używam historycznego pozdrowienia.
Obserwuj wątek
    • Gość: wiosennie Re: Sieg Heil ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 19:18
      Z prazdnikom pierwowo maja - urra, urra, urra!!

Nie propaguję w ten sposób komunizmu, tylko w oczekiwaniu na kolejne mgnienie
      wiosny, po głowie mi się plączą wspomnienia z wczesnego dzieciństwa...;))
    • skin.polski Heil Hitler! ! 17.03.06, 21:38
    • Gość: sync Szczęść boże :) - pasuje do tego grona pozdrowień? IP: *.escom.net.pl 17.03.06, 22:03
    • truten.zenobi ave! - zagaiłaś temat to się tłumacz! 17.03.06, 22:17
      > [..]tylko używam historycznego pozdrowienia.

no właśnie co ono oznacza i z jakiego okresu sie wywodzi, i dlaczego przyswoili
      go niemieccy faszyści?
      zagaiłaś temat to się tłumacz!
      • Gość: EWa Re: ave! - zagaiłaś temat to się tłumacz! IP: *.CNet2.Gawex.PL 17.03.06, 22:51
        17_mgnień_wiosny to idiota. Nie chcę go obrazić, stwierdzam fakt.
    • taus Re: Sieg Heil ! 18.03.06, 09:08
      Trudno żebyś propagował faszyzm, używając niemieckiego/nazistowskiego przywiitania.
      • Gość: ferment Re: wolnośc słowa? IP: *.chello.pl 18.03.06, 11:02
        Zadziwia mnie, że ten wątek dotąd nie został skasowany, zapewne z powodu inaczej
        rozumianej wolności słowa.
        • 17_mgnien_wiosny Re: wolnośc słowa? 18.03.06, 12:20
          w końcu się nzalazł ktoś, kto zrozumiał, można się witać nazistowskimi
          pozdrowieniami, nie można się śmiać z natchnionej nastolatki. Dziwna ta wolność
          słowa w IV RP.

Pozdrawiam ewę.

Idiota.
          • Gość: ferment Re: wolnośc słowa? IP: *.chello.pl 18.03.06, 12:50
            Dziwna ta wolność
            > słowa w IV RP.
            >
            Oj dziwna. Tu się z Tobą zgodzę. Jeżeli w kraju, tak tragicznie doswiadczonym
            przez nazistów, używacie ich pozdroweń, to dziwna to sprawa. Dziwne wychowanie,
            które otrzymaliście.
            Nie zdajecie sobie sprawy ze swoich czynów. Wyrazy współczucia. Mam nadzieję, ze
            z tego wyrośniecie
            • 17_mgnien_wiosny Re: wolnośc słowa? 18.03.06, 12:59
              Drogi fermencie, ne ja używam, ja cytuję. Narodowokatolickie ugrupowanie jakim
              jest MW pozdrawia się tymi słowy baz żadnych konsekwencji prawnych. Akurat
              odczucie co do symboli czy to faszystowskich czy komunistycznych mam podobne,
              tylko staram się nie wystawiać cenzurek jeśli nie wiem jakie są intencje piszącego
              • Gość: parisparis1 rozminęłam się z Twoim postem IP: *.aster.pl 18.03.06, 13:12
                • 17_mgnien_wiosny Re: rozminęłam się z Twoim postem 18.03.06, 13:16
                  Wydawało mi się to oczywiste przy odrobinie dobrej woli
                  Pozdrawiam
            • Gość: parisparis1 moja interpretacja IP: *.aster.pl 18.03.06, 13:06
              zdaje się, że chodzilo o unaocznienie wybiórczości pojmowania wolnosci slowa
              i wybiorczości egzekwowania nie przekraczania jej granic
              ad casus Szczuka i jedno obfotografowane spotkanie młodzieży,
              pozdrawiam,
              ps ciekawy odzew Skina.Polskiego;)
              • Gość: ferment Re: moja interpretacja IP: *.chello.pl 18.03.06, 13:11
                Jezeli o coś komuś chodzi, to niech się nieco wysili i to napisze.
                Jeżeli kogoś cytuje, nich to powie wprost. ja nie mam nicka domyślacz sie tylko
                jestem ferment.
                Mozemy rozmawiać wprost, a nie podpuszczać, bo wtedy nie jest to pwazne. nie
                musi byc poważne, ale wtedy lepsze jest forum humorum
                • 17_mgnien_wiosny Re: moja interpretacja 18.03.06, 13:15
                  To skoro jesteś taki bezpośredni, to może byś pisał do mnie.

A nie tłumaczyłem o co chodzi, żeby zobaczyć jak ludzie na forum zareagują.

Ferment to twoje nazwisko czy imię?
                  • Gość: ferment Re: moja interpretacja IP: *.chello.pl 18.03.06, 13:18
                    17_mgnien_wiosny napisał:

> To skoro jesteś taki bezpośredni, to może byś pisał do mnie.
                    >
                    > A nie tłumaczyłem o co chodzi, żeby zobaczyć jak ludzie na forum zareagują.
                    >
                    > Ferment to twoje nazwisko czy imię?

To sie nazywa prowokacja.
                    A 17_mgnien_wiosny to imię czy nazwisko? Nie napisałem, że ferment to nick?
                    • 17_mgnien_wiosny Re: moja interpretacja 18.03.06, 13:26
                      Napisałeś "jestem ferment"

A prowokacja nie była skierowana "przeciw", tylko miała pokazać jak zareagujemy.
                      Nie bierz wszystkiego do siebie.
                      Gdybyś nie zauważył to forum nazywa się Społeczeństwo, więc jest najlepszym
                      miejscem by zobaczyć jak społeczeństwo wygląda, przynajmniej ten jego wycinek. A
                      jeśli o skina chodzi, to spodziewałem się po nim czegoś takiego, bo niby czegóż
                      miałbym się innego spodziewa i nie ma co tego wykasowywać, chłopak się popisał i
                      niech tak zostanie, nie tylko zresztą on.
                      • Gość: ferment Re: moja interpretacja IP: *.chello.pl 18.03.06, 13:40

17_mgnien_wiosny napisał:

> Napisałeś "jestem ferment"
                        >
                        Gdybym napisał jestem Marek użyłbym wielkiej litery.
                        Pozdrawiam
              • Gość: ferment Re: moja interpretacja IP: *.chello.pl 18.03.06, 13:16
                ps ciekawy odzew Skina.Polskiego;)

Nie jest ciekawy! Jest nie na miejscu. Winię admina, że ten napis jeszcze nie
                zniknął.
                Poczekamy, moze zajrzy do koszyczka i znajdzie prośby o skasowanie.
                • Gość: parisparis1 Re: moja interpretacja IP: *.aster.pl 18.03.06, 13:26
                  słowo "ciekawy" było(mialo być)ironiczne
                  ps. też jestem za pisaniem wprost, ale nie rezygnowałabym z humoru i ironii
                  nawet w poważnych tematach. Myślę też, że to trochę kwestia temperamentu
                  dyskutanta. Ale fakt, ze w postach nie zawsze słychać intencje
                  pozdrawiam
                  parisparis1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka