markiz.de.sade 23.04.06, 12:15 Wszystko z człowieka wyssa, a następnie wypędza na roboty do Niemiec. Dochodzę ostatnio do wniosku, że księża to jednak niegłupi ludzie (przynajmniej w kwestii małżeństwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gandalf Re: Żona - skarbonka bez dna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 12:19 markiz.de.sade napisał: > Wszystko z człowieka wyssa, a następnie wypędza na roboty do Niemiec. Bo wszystkie kobiety to pijawki ;) > Dochodzę ostatnio do wniosku, że księża to jednak niegłupi ludzie > (przynajmniej w kwestii małżeństwa ;) Niemożliwe !!!! Nadeszła wiekopomna chwila na tym forum !!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: Żona - skarbonka bez dna 23.04.06, 12:23 To trzeba znaleźć taką, co z człowieka nie wyssie tylko sama zarobi na browarek :))) A księża nie żenią się nie dlatego, że nie chcą tylko dlatego, że im nie wolno, hehehe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
markiz.de.sade Drogie Panie! Przepraszam! Cofam, co napisałem! 23.04.06, 12:29 markiz.de.sade napisał: > Wszystko z człowieka wyssa Po głębokich przemyśleniach dochodzę do wniosku, że powinienem jednak napisać: Wszystko z człowieka wyssie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldus Re: Drogie Panie!! 24 cm wystarczy aby dno IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 23.04.06, 13:17 osiagnac Odpowiedz Link Zgłoś
gytha_ogg Re: Drogie Panie! Przepraszam! Cofam, co napisałe 23.04.06, 14:35 > Wszystko z człowieka wyssie. > > :) i Ty narzekasz?? zawsze sadzilam, ze faceci lubia kobiety, ktore lubia seks oralny.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sans Re: Drogie Panie! Przepraszam! Cofam, co napisałe 23.04.06, 20:49 taaa tylko niektóre za to biorą taniej :) A poza tym jej ulubione trzy słowa które doprowadzają ją do orgazmu to: KUP MI TO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Drogie Panie! Przepraszam! Cofam, co napisałe IP: *.pools.arcor-ip.net 23.04.06, 21:01 Odpowiadasz na : sans napisał: > taaa tylko niektóre za to biorą taniej :) > A poza tym jej ulubione trzy słowa które doprowadzają ją do orgazmu to: KUP MI > TO ********************** A dlaczego sama sobie tego nie kupi, ma do tego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Żona - skarbonka bez dna 23.04.06, 21:57 Lepiej wydawać na żonę niż na głupoty )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Żona - skarbonka bez dna IP: *.pools.arcor-ip.net 23.04.06, 22:00 Odpowiadasz na : b-beagle napisała: > Lepiej wydawać na żonę niż na głupoty )))) ********************** Nie rozumie jak mozna wydawac pieniadze na zone? Nie ma ona prawa do pieniedzy zarobionych przez meza? To po co sabie taki maz bral zone? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Żona - skarbonka bez dna 23.04.06, 22:03 "To po co sabie taki maz bral zone?" Dla przyjemności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Żona - skarbonka bez dna IP: *.pools.arcor-ip.net 23.04.06, 22:04 Uslugi kosztuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Żona - skarbonka bez dna IP: *.pools.arcor-ip.net 23.04.06, 22:06 Nie ma nic za nic. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Żona - skarbonka bez dna 23.04.06, 22:07 No nie ma. Jak nic nie masz, to nic nie dasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Żona - skarbonka bez dna IP: *.pools.arcor-ip.net 23.04.06, 22:09 Wiadomo, ale jeszcze sympatyczny usmiech pozostal, ach to jest tez czyjas wlasnoscia. Masz racje za nic nie ma nic. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Żona - skarbonka bez dna 23.04.06, 22:11 Gość portalu: Marta50 napisał(a): > Wiadomo, ale jeszcze sympatyczny usmiech pozostal, ach to jest tez czyjas > wlasnoscia. Ale on się nie kończy - tak, jak butelka-niewypijka i bułka-nizjadka. Można więc się nie oszczędzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Żona - skarbonka bez dna IP: *.pools.arcor-ip.net 23.04.06, 22:15 Sadzisz? Spadam, zycze ci przyjemnego wieczoru i dobrej zabawy na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulla Re: Żona - skarbonka bez dna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 22:36 Mimo że jestem kobietą i powinnam wykazać choć minimum solidarności jajników, to taką żonę pogoniłabym na cztery wiatry. Mnie byłoby wstyd tak zdzierać z życiowego partnera i jeszcze mieć pretensje, że mało. U nas jest spora różnica zarobków (na moją korzyść), ale mąż jest pracowity, nie ma fanaberii, szanuje nasze wspólne pieniądze i wspomaga budżet rodzinny, jak tylko może. I chyba dlatego się dogadujemy bez większych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znj2 Re: Żona - skarbonka bez dna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 22:42 Jesteś mądrą dziewczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant Re: Żona - skarbonka bez dna IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.06, 22:43 ja tam lubie jak wysysa,jest miło, ja tez wysysam i jest podwójnie miło.... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś