Dodaj do ulubionych

Żona - skarbonka bez dna

23.04.06, 12:15
Wszystko z człowieka wyssa, a następnie wypędza na roboty do Niemiec.
Dochodzę ostatnio do wniosku, że księża to jednak niegłupi ludzie
(przynajmniej w kwestii małżeństwa ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Gandalf Re: Żona - skarbonka bez dna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 12:19
      markiz.de.sade napisał:
      > Wszystko z człowieka wyssa, a następnie wypędza na roboty do Niemiec.

Bo wszystkie kobiety to pijawki ;)

> Dochodzę ostatnio do wniosku, że księża to jednak niegłupi ludzie
      > (przynajmniej w kwestii małżeństwa ;)

Niemożliwe !!!! Nadeszła wiekopomna chwila na tym forum !!!! ;)
    • crax Re: Żona - skarbonka bez dna 23.04.06, 12:23
      To trzeba znaleźć taką, co z człowieka nie wyssie tylko sama zarobi na browarek
      :)))

A księża nie żenią się nie dlatego, że nie chcą tylko dlatego, że im nie wolno,
      hehehe :)))
    • markiz.de.sade Drogie Panie! Przepraszam! Cofam, co napisałem! 23.04.06, 12:29
      markiz.de.sade napisał:

> Wszystko z człowieka wyssa

Po głębokich przemyśleniach dochodzę do wniosku, że powinienem jednak napisać:

Wszystko z człowieka wyssie.

:)
      • Gość: waldus Re: Drogie Panie!! 24 cm wystarczy aby dno IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 23.04.06, 13:17
        osiagnac
      • gytha_ogg Re: Drogie Panie! Przepraszam! Cofam, co napisałe 23.04.06, 14:35
        > Wszystko z człowieka wyssie.
        >
        > :)

i Ty narzekasz?? zawsze sadzilam, ze faceci lubia kobiety, ktore lubia seks
        oralny.. ;)
        • sans Re: Drogie Panie! Przepraszam! Cofam, co napisałe 23.04.06, 20:49
          taaa tylko niektóre za to biorą taniej :)
          A poza tym jej ulubione trzy słowa które doprowadzają ją do orgazmu to: KUP MI TO
          • Gość: Marta50 Re: Drogie Panie! Przepraszam! Cofam, co napisałe IP: *.pools.arcor-ip.net 23.04.06, 21:01
            Odpowiadasz na :

sans napisał:

> taaa tylko niektóre za to biorą taniej :)
            > A poza tym jej ulubione trzy słowa które doprowadzają ją do orgazmu to: KUP MI
            > TO
            A dlaczego sama sobie tego nie kupi, ma do tego prawo.
    • b-beagle Re: Żona - skarbonka bez dna 23.04.06, 21:57
      Lepiej wydawać na żonę niż na głupoty ))))
      • Gość: Marta50 Re: Żona - skarbonka bez dna IP: *.pools.arcor-ip.net 23.04.06, 22:00
        Odpowiadasz na :
        b-beagle napisała:
        > Lepiej wydawać na żonę niż na głupoty ))))
        Nie rozumie jak mozna wydawac pieniadze na zone?
        Nie ma ona prawa do pieniedzy zarobionych przez meza? To po co sabie taki maz
        bral zone?
        • po_godzinach Re: Żona - skarbonka bez dna 23.04.06, 22:03
          "To po co sabie taki maz
          bral zone?"

Dla przyjemności?
          • Gość: Marta50 Re: Żona - skarbonka bez dna IP: *.pools.arcor-ip.net 23.04.06, 22:04
            Uslugi kosztuja.
            • po_godzinach Re: Żona - skarbonka bez dna 23.04.06, 22:05
              przyjemności takoż
              • Gość: Marta50 Re: Żona - skarbonka bez dna IP: *.pools.arcor-ip.net 23.04.06, 22:06
                Nie ma nic za nic.
                • po_godzinach Re: Żona - skarbonka bez dna 23.04.06, 22:07
                  No nie ma. Jak nic nie masz, to nic nie dasz.
                  • Gość: Marta50 Re: Żona - skarbonka bez dna IP: *.pools.arcor-ip.net 23.04.06, 22:09
                    Wiadomo, ale jeszcze sympatyczny usmiech pozostal, ach to jest tez czyjas
                    wlasnoscia.
                    Masz racje za nic nie ma nic.
                    • po_godzinach Re: Żona - skarbonka bez dna 23.04.06, 22:11
                      Gość portalu: Marta50 napisał(a):

> Wiadomo, ale jeszcze sympatyczny usmiech pozostal, ach to jest tez czyjas
                      > wlasnoscia.

Ale on się nie kończy - tak, jak butelka-niewypijka i bułka-nizjadka. Można
                      więc się nie oszczędzać.
                      • Gość: Marta50 Re: Żona - skarbonka bez dna IP: *.pools.arcor-ip.net 23.04.06, 22:15
                        Sadzisz?

Spadam, zycze ci przyjemnego wieczoru i dobrej zabawy na tym forum.
                        • po_godzinach Re: Żona - skarbonka bez dna 23.04.06, 22:16
                          :)

pa
    • Gość: kasiulla Re: Żona - skarbonka bez dna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 22:36
      Mimo że jestem kobietą i powinnam wykazać choć minimum solidarności jajników,
      to taką żonę pogoniłabym na cztery wiatry. Mnie byłoby wstyd tak zdzierać z
      życiowego partnera i jeszcze mieć pretensje, że mało.

U nas jest spora różnica zarobków (na moją korzyść), ale mąż jest pracowity,
      nie ma fanaberii, szanuje nasze wspólne pieniądze i wspomaga budżet rodzinny,
      jak tylko może. I chyba dlatego się dogadujemy bez większych problemów.
      • Gość: znj2 Re: Żona - skarbonka bez dna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 22:42
        Jesteś mądrą dziewczyną.
    • Gość: ant Re: Żona - skarbonka bez dna IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.06, 22:43
      ja tam lubie jak wysysa,jest miło, ja tez wysysam i jest podwójnie miło....
      ;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka