aleksandraeva 28.05.06, 20:28 Chce dac mu jakies orginalne imie.Macie pomysl. Moze KRYZYS??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia30 Re: Kupilam psa. 28.05.06, 20:41 jakbys jeszcze napisala jaki to pies?Duzy?Maly?trudno raczej bernardyna nazwac pikus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serio :) Re: Kupilam psa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 20:47 Ebehard daj mu, w hołdzie mojemu zmarłemu owczarkowi niemieckiemu, na drugie miał Ebehard - nazywał się Bari Ebehard Euzebiusz H. Jak na ulicy wołałam Ebehard to były jaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Kupilam psa. 28.05.06, 20:55 Moja koleżanka nazwała kiedyś swojego jamnika - Arnold! Wrzeszczała na niego coś w tym stylu" Aaaarnooold" i ludzie myśleli, ze zza drzewa zaraz wynurzy się jakaś bestia.... Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: Kupilam psa. 28.05.06, 21:01 Proponuję zamiast Krzysia Józef. Józef!!! do nogi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! K r y z y s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 21:04 lukiz napisał: > Proponuję zamiast Krzysia Józef. > Józef!!! do nogi!! A ja proponuję zamiast, czytać dokładniej co ludzie piszą ! Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Kupilam psa. 28.05.06, 21:02 moze Kod ( w wymowie jak kot, wiec bedzie bardzo oryginalnie i na czasie) Odpowiedz Link Zgłoś