Dodaj do ulubionych

Masturbuję się

05.06.06, 08:01
I się tego nie wstydzę.
Obserwuj wątek
    • billy.the.kid Re: Masturbuję się 05.06.06, 08:07
      śmiało.
    • 33qq Re: Masturbuję się 05.06.06, 08:11
      teraz?
    • nancyboy Re: Masturbuję się 05.06.06, 08:19
      Było już o tym parę razy:
      Jeśli jesteś młoda to uważaj, żebyś się nie przyzwyczaiła do pewnych bodźców, bo
      potem mogą być kłopoty ze współżyciem.
    • Gość: Paradny z PO jesteś PO_prawna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 09:41
      my sldowcy i POwiacy jesteśmy z ciebie dumni

zwiększ częstotliwość twych pięknych działań

ZAPRASZAMY NA PARADĘ
      • billy.the.kid Re: jesteś PO_prawna 05.06.06, 09:43
        tzn zapraszamy na parade mendoweszkopolaków.to tam są fajni gruchobijcy.
        • Gość: re ale za to PiSdowna :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 10:43
    • pkulej Re: Masturbuję się 05.06.06, 10:12
      Uważaj bo oślepniesz i wyrosną ci włosy miedzy palcami:)
    • iberia30 Re: Masturbuję się 05.06.06, 10:49
      proponuje abys w tej sprawie zamieścila ogloszenie w prasie ogolnopolskiej +
      bilboardy w cale Polsce.

Litosci...co to kogo obchodzi, ze nie masz faceta....
    • Gość: Środa i Olejnik my też, my też! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 10:51
      zapraszamy na paradę, razem z PO i SLD
    • znj2 Re: Masturbuję się 05.06.06, 11:57
      Skoro jesteś starucha, to tylko to ci pozostało! Jedziesz , na przód i tył?
      • Gość: Środa i Olejnik Re: Masturbuję się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 13:04
        jak Olejniczak- w te i we wte, na oślep
    • Gość: heh Masturbujący się faceci nie chorują na prostatę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 17:48
      Australijskie badania naukowe dowodzą, że starsi mężczyźni którzy mają wytrysk
      pięć i więcej razy w tygodniu, przestają być zagrożeni rakiem prostaty. Nie
      słuchaj więc głupot kościoła katolickiego o szkodliwości masturbacji i zadbaj za
      wczasu o swoje zdrowie.
    • autenty Powinnas sie wstydzic! 05.06.06, 18:46
      starucha_izergiel napisała:

> I się tego nie wstydzę.

Przeciez to zboczenie seksualne!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: mm Re: Powinnas sie wstydzic! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:45
        Ciekawe -z tego co czytałem rosnie liczna seksuologów, którzy nie chca pomagac
        ludziom w nałogu masurbacji uważajac to za normalne i naturalne. dziwnym trafem
        te same osoby-pacjenci nie moga ułozyc sobie szczęsliwych zwiazków i często
        trafiaja do psychoterapwutów. Kto klamie?
        • Gość: heh Kłamie kościół, jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:49
          • Gość: mm Re: Kłamie kościół, jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:41
            Ale fakty nie kłamia. A ty masz chyba jakąs psychoze ...
            • Gość: heh jakie fakty? że siętraci wzrok od onanizmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 08:41
              • supaari Re: jakie fakty? że siętraci wzrok od onanizmu? 06.06.06, 09:20
                Chyba te też, bo mm pisał o czym innym... Nie widziałeś? ;-)
                • Gość: heh nie bo osleplem od onanizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:46
                  • Gość: katolik 90% doroslej populacji sie onanizuje; nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:47
                    ludzie ale również zwierzęta; bóg dał ludziom onanizm i rzekł: "Cieszcie się i
                    radujcie"
        • mahadeva Re: Powinnas sie wstydzic! 06.06.06, 23:07
          masturbacja jest lepsza niz zwiazek! kazdy kto mial zwiazek wie o czym mowie :)
    • pink.freud Re: Masturbuję się 05.06.06, 22:14
      Wstydzić to się nie ma co:)
      Ale problem masz poważny, bo kobiety inaczej reagują na masturbację. Jak się przyzwyczaisz to nie bedziesz w stanie mieć orgazmów z facetem. Podobno najbardziej rozwala prysznic;)
      • mahadeva Re: Masturbuję się 06.06.06, 23:08
        a wibrator? :) a prysznic rzeczywiscie super :)
    • Gość: :) a masz juz wlosy miedzy palcami? IP: 81.19.200.* 06.06.06, 08:57
      • supaari Re: a masz juz wlosy miedzy palcami? 06.06.06, 09:21
        Nie widzi, bo jej się ostatnio jakoś tak wzrok pogorszył. ;-)
    • kasan1512 Re: Masturbuję się 07.06.06, 00:15
      A ja ostatnio czytałem artykuł (w poważnej gazecie - w wydaniu internetowym), że
      naukowcy stwierdzili wiele pozytywnych właściwości masturbacji... SAMO ZDROWIE:)))
      • mahadeva Re: Masturbuję się 07.06.06, 23:27
        Daj linka :)

kasan1512 napisał:

> A ja ostatnio czytałem artykuł (w poważnej gazecie - w wydaniu internetowym),
        ż
        > e
        > naukowcy stwierdzili wiele pozytywnych właściwości masturbacji... SAMO
        ZDROWIE:
        > )))
        >
        • Gość: omnipotentny Re: Masturbuję się IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 07.06.06, 23:29
          mahadeva napisała:

> Daj linka :)
          >
          > kasan1512 napisał:
          >
          > > A ja ostatnio czytałem artykuł (w poważnej gazecie - w wydaniu internetow
          > ym),
          > ż
          > > e
          > > naukowcy stwierdzili wiele pozytywnych właściwości masturbacji... SAMO
          > ZDROWIE:
          > > )))
          > >

nie wiem, czym tu sie podniecac. ja juz cos takiego czytalem 5 lat temu.
          • mahadeva Re: Masturbuję się 07.06.06, 23:55
            a co myslisz o braku seksu poza urozmaicona masturbacja? ja nie mam za bardzo z
            kim tego robic....
    • Gość: staruch Re: Masturbuję się IP: *.aster.pl 08.06.06, 00:26
      starucha_izergiel napisała:

> I się tego nie wstydzę.

Świetnie, mozesz iść na paradę pod własnym sztandarem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka