ja_homo 08.06.06, 11:30 TAK! On mi sie podoba. Kiedy rozmawia z dziennikarzami, aż bym go chapnął .. hrrrr.. aż mnie ciary przechodzą -- Jurek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gumowy_kaczor Re: Romek jest pociągajacy 08.06.06, 12:12 Dla amatorów pewnie pociągający, ale w większości przypadków byłyby problemy z dopasowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzolia Re: Romek jest pociągajacy 08.06.06, 12:22 mi wyglada na biorącego jakieś narkotyki..... (popatrzcie na oczy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanan Re: Romek jest pociągajacy IP: *.it-net.pl 08.06.06, 12:35 to go bierz !! Odpowiedz Link Zgłoś
kynos2 Re: Romek jest pociągajacy 08.06.06, 13:09 Gadający człowiek koń, spodoba się tylko koniowi. ----------------------------------------------------- Cogito ergo Cogito Odpowiedz Link Zgłoś
xyz777 Re: Romek jest pociągajacy 08.06.06, 14:13 pociągający nosem, jak się przeziębi. Odpowiedz Link Zgłoś
kamajkore Re: Romek jest pociągajacy 11.06.06, 16:05 > TAK! On mi sie podoba. Kiedy rozmawia z dziennikarzami, aż bym go chapnął .. h > rrrr.. aż mnie ciary przechodzą > ta Sobecka tez babka niczego sobie... w te pulchne piersiochy tak by się zagłębić...! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Romek kupuje w zagranicznych centrach handlowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 16:13 zagraniczne ciuchy; widzialem; taki z niego narodowy patriota; wszystko pod glupią publikę Odpowiedz Link Zgłoś