robertrobert2 08.06.06, 15:47 Czemu jesteście tak podli, chamscy, perfidni.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robertrobert2 Re: Katolicy!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.06.06, 15:48 Potępiacie pedofili a wasi biskupi.... Potępiacie donosicieli a wasi kapłani... Potępiacie ....................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gandalf Re: Katolicy!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wi-lan.com.pl 08.06.06, 15:51 Mówi się nie czemu, a dlaczego :P A dlaczego ateiści lubią tak bardzo uogólniać ? Odpowiedz Link Zgłoś
gumowy_kaczor Re: Katolicy!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.06.06, 16:00 Gość portalu: Gandalf napisał(a): > Mówi się nie czemu, a dlaczego :P Pierwsze słyszę :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gandalf Re: Katolicy!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wi-lan.com.pl 08.06.06, 16:05 No to od dzisiaj wiesz jak się poprawinie pisze i mówi. :P Odpowiedz Link Zgłoś
gumowy_kaczor Re: Katolicy!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.06.06, 16:09 Gość portalu: Gandalf napisał(a): > No to od dzisiaj wiesz jak się poprawinie pisze i mówi. :P Jeśli będę potrzebował porad, zwrócę się do kogoś kompetentnego. Wytykanie błędów językowych dowodzi złego wychowania. Wytykanie błędów, które nie są błędami, dowodzi dodatkowo wielkiej pewności siebie graniczącej z głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gandalf Re: Katolicy!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wi-lan.com.pl 08.06.06, 16:20 Wytykanie błędów językowych dowodzi tylko troski o czystość języka. Ale skoro chcesz mówić i pisać czemu, przyszłem, włonczyłem, to proszę bardzo. Poznaj teraz moją dobroć, za słownikiem pwn przytaczam: "dlaczego «zaimek przysłówkowy rozpoczynający zdanie pytajne»" sjp.pwn.pl/haslo.php?id=10215 "czemu → co" sjp.pwn.pl/haslo.php?id=8638 Użycie słowa czemu w zdaniu "Czemu katolicy są tacy..." jest ewidentym błędem. Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: Katolicy!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.06.06, 16:23 Ze strony, którą podałeś: czemu «z jakiego powodu; dlaczego» Czemu nie śpisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Katolicy!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 16:24 ..nie tylko błedem ortograficznym... A tak na marginesie to ciekawy przypadek kiedy ktos chamsko probuje nawrócic innych do kultury błahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gandalf Re: Katolicy!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wi-lan.com.pl 08.06.06, 16:26 Ja tu żadnego chamstwa nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
gumowy_kaczor Re: Katolicy!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.06.06, 16:27 Gość portalu: m napisał(a): > A tak na marginesie to ciekawy przypadek kiedy ktos chamsko probuje nawrócic > innych do kultury błahahahaha Moim zdaniem to raczej ciekawy przypadek wtórnego (a może pierwotnego) analfababetyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
gumowy_kaczor Re: Katolicy!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.06.06, 16:29 gumowy_kaczor napisał: > analfababetyzmu. O tu być może gandalf też się przyczepi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gandalf Re: Katolicy!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wi-lan.com.pl 08.06.06, 16:31 Oczywiście, że się przyczepię, to to jest dopiero przykład chamstwa. :P Odpowiedz Link Zgłoś
gumowy_kaczor Re: Katolicy!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.06.06, 16:32 Gość portalu: Gandalf napisał(a): > Oczywiście, że się przyczepię, to to jest dopiero przykład chamstwa. :P Pouczał cham chama :D Odpowiedz Link Zgłoś
fingoth Re: Katolicy!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.06.06, 16:49 Stara dobra szkoła Miodka skłania się do dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
fingoth Re: Katolicy!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.06.06, 16:50 Zawsze mnie śmieszyło jak moja polonistka poprawiała uczniów z czemu na dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
gumowy_kaczor Re: Katolicy!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.06.06, 16:56 Stara dobsa szkoła Szobera i Doroszewskiego : "Czemu Cześnik mieszka w domu Klary" (cytat z Boya w słowniku porawnej polszczyzny). Z całym szacunkiem dla telewizyjnego profesora Miodka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gumowy_kaczor PS 08.06.06, 17:00 Zastanawiam się, czy fingoth to nie przerobiony gandalf :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gandalf Re: PS IP: *.wi-lan.com.pl 08.06.06, 17:02 I do tego jest Żydem, masonem i cyklistą ;) Gandalf to gandalf. Odpowiedz Link Zgłoś
gumowy_kaczor Re: PS 08.06.06, 17:03 Gość portalu: Gandalf napisał(a): > I do tego jest Żydem, masonem i cyklistą ;) > Gandalf to gandalf. Cóż, widać myliłem się co do Gandalfa. Stanowczo przereklamowana postać :P Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczykaczor WłAśNiE 08.06.06, 18:41 Polska dla polaków ziemia dla ziemniaków a KSIĘŻA NA KSIĘŻYC! Odpowiedz Link Zgłoś
vitalie Re: Katolicy!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.06.06, 17:11 Podli,chamscy i perfidni są nie katolicy ale GŁUPCY. Głupcy-katolicy,głupcy-ateiści,głupcy-żydzi,głupcy-murzyni,głupcy-homo,głupcy- hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: Katolicy!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 08.06.06, 17:25 > Głupcy-katolicy,głupcy-ateiści,głupcy-żydzi,głupcy-murzyni,głupcy-homo,głupcy- > hetero. Do ktorych najwyrazniej zalicza sie robertrobert2 Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert2 Re: Katolicy!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.06.06, 17:39 skoro zaliczasz mnie do nich? Niech Ci będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek.27 Re: Katolicy!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 08.06.06, 18:41 A dokładnie do której grupy:)? Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert2 Re: Katolicy!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.06.06, 17:19 czemu «z jakiego powodu; dlaczego» Odpowiedz Link Zgłoś