ktos.czyli.ja 01.07.06, 16:04 niedlugo nieplanowany wyjazd turystyczny??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
supaari Zszyc! 01.07.06, 16:11 ktos.czyli.ja napisał: > co zrobic gdy rozprul sie dowod a szykuje mi niedlugo nieplanowany wyjazd turystyczny??? Igla i nitka do kupienia w pasmanterii. Zamiast naparstka mozesz ucyz kapsla lub nakretki. A tak w ogole to nie masz "plaskikowego" dowodu? Jeszcze tak mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll_bagienny Re: Zszyc! IP: *.acn.waw.pl 01.07.06, 16:24 Mozna jeszcze takie miec - wiem z autopsji ;) Sam mam taki i do tego rozpruty i poszarpany jakby go ktos z przslowiowego psiego psyka wyrwal, bez okladek oczywiscie ;) Z racji wykonywanej pracy dosyc czesto musze sie dowodem tozsamosci legitymowac i jak dotychczas jedyna reakcja z jaka sie ewentualnie spotkalem to bylo cos w zartobliwym stylu : "hmm to jakis nowy model teraz wydaja?" ale ze tak powiem wynik autoryzacji zawsze byl pozytywny (zdjecie czytelne podobnie jak seria, numer, etc.) Za to wyjatkowo antypatyczna, nieuprzejma i wredna pani urzedas podczas skladania podania o wydanie nowego skomentowala przyczyne (ja mialem "ustawowa"), ze w sumie powino byc zniszczenie :D Co do wyjazdu to mimo wszystko wygodnieszy jest paszport, a jesli juz koniecznie na dowod to sugeruje zszyc i po klopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: co zrobic gdy rozprul sie dowod a szykuje mi 01.07.06, 16:19 ktos.czyli.ja napisał: > niedlugo nieplanowany wyjazd turystyczny??? Uwazaj, bo na granicy mozesz miec problemy z takim papierowym dowodem. Wymien jak najszybciej! Odpowiedz Link Zgłoś