cysiekk1 01.07.06, 19:37 Dlaczego juz tak jest, ze VW a zwłaszcza Golfami i Bmkami (zazwyczaj starszymi) jeżdzą łysi dresiarze, głupki i kibole? Są oczywiście wyjątki ale te tylko potwierdzają regułę...Ktoś mi to wyjaśni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peter775 Re: Dresy w VW i Bmw 01.07.06, 20:35 A kto inny chciałby jeździć Golfem??? Odpowiedz Link Zgłoś
caesar_pl Re: Dresy w VW i Bmw 01.07.06, 23:59 Najwiecej dresiarzy jest w Polsce a ten pyta,kto tym chce jezdzic..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Dresy w VW i Bmw IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.07.06, 00:48 jeszcze mesiem też. Audi także. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Dresy w VW i Bmw 02.07.06, 15:32 Myślałem nad tym latami i znalazłem odpowiedź - oni jeżdżą Golfami i BMW dlatego że nie jeżdżą innymi markami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Dresy w VW i Bmw IP: *.acn.waw.pl 02.07.06, 17:39 Pamietam czasy jak nie bylo tej zaleznosci. Moj ojciec jezdzil BMW, mi sie bardzo podobal wtedy golf. A potem lysi zagarneli te marki dla siebie. Moze dlatego mniej normalnych ludzi tym jezdzi bo tak sie kojarzy? A czemu lysole tak wybrali? Moze dlatego ze to niemieckie marki? Lysy, white power, nazisci, Niemcy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxx Re: Dresy w VW i Bmw IP: *.mmj.pl 02.07.06, 18:45 Hehe, dobre rozumowanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: Dresy w VW i Bmw 02.07.06, 18:52 Ci wspaniali mezczyzni, w swoich wspanialych brykach!!!....i przesmiardnietych dresach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greenie Re: Dresy w VW i Bmw IP: *.mmj.pl 05.07.06, 14:43 Najbardziej żenujący jest fakt, że "oni" uważają te swoje pokraczne golfy za cud technuiki i tym szpanują... To tylko potwierdza fakt , że w głowie kompletna pustka Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: Dresy w VW i Bmw 05.07.06, 17:23 Takie cudy techniki to moj kolega w USA zgniata prasa na zlomie po kilkadziesiat dziennie. Co kraj to obyczaj... Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony Re: Dresy w VW i Bmw 05.07.06, 15:53 rapidshare.de/files/25009736/Serega_-_4erniy_Bumer.mp3.html Ya vyros na okraine rabochei gorodskoi Parnishka v modnoi kepke, zub potertyi zolotoi Parnishka ves prostoi i vovse ne krasavec ya A mne na vstrechu vse devchonki ulybayutsya Kogda pod vecher ya iz doma vyhozhu vo dvor Sazhus v mashinu, ulybnus i zavozhu motor Vklyuchayu muzyku i raznocvetnye ogni S toskoi lyubovnoyu v glazah glyadyat mne v sled oni Ved u menya est chernyi bumer, on vsegda so mnoi Ved u menya est chernyi bumer, bystryi i shalnoi Ved u menya est chernyi bumer, bumer zavodnoi Sadis smelei devchonka, pokataemsya s toboi Chernyi bumer, chernyi bumer, stop-signalnye ogni Chernyi bumer, chernyi bumer, esli mozhesh dogoni Chernyi bumer, chernyi bumer pod oknom kataetsya Chernyi bumer, chernyi bumer devkam ochen nravitsya A nash raionchik na otshibe gorodskom stoit I vsya okruga den i noch stakanami zvenit Rebyata mestnye gorkuyu pyut, ne znayut fitnesa Vse potomu chto perspektivy net i biznesa Ai ulica rodnaya, sem domov, tri doski Zdes delat nechego, nashi murki voyut ot toski A tolko mne vse ni pochem do samyh sumerek Ya po raionchiku forsyu na chernom bumere Ved u menya est chernyi bumer, on vsegda so mnoi Ved u menya est chernyi bumer, bystryi i shalnoi Ved u menya est chernyi bumer, bumer zavodnoi Sadis smelei devchonka, pokataemsya s toboi Chernyi bumer, chernyi bumer, stop-signalnye ogni Chernyi bumer, chernyi bumer, esli mozhesh dogoni Chernyi bumer, chernyi bumer pod oknom kataetsya Chernyi bumer, chernyi bumer devkam ochen nravitsya Ya vyros na okraine rabochei gorodskoi Parnishka v modnoi kepke, zub potertyi zolotoi Parnishka ves prostoi i vovse ne krasavec ya A mne na vstrechu vse devchonki ulybayutsya I esli kto-nibud iz nih poprosit prokatit Ya prokachu ee, pust dazhe mne ne po puti Ved ya parnishka s vidu iz sebya hot i prostoi No otkazat ya ne mogu devchonke ni odnoi Ved dlya togo i nuzhen bumer, on vsegda so mnoi Ved dlya togo i nuzhen bumer, bystryi i shalnoi Ved dlya togo i nuzhen bumer, bumer zavodnoi Sadis smelei devchonka, pokataemsya s toboi Chernyi bumer, chernyi bumer, stop-signalnye ogni Chernyi bumer, chernyi bumer, esli mozhesh dogoni Chernyi bumer, chernyi bumer pod oknom kataetsya Chernyi bumer, chernyi bumer devkam ochen nravitsya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Dresy w VW i Bmw IP: 87.192.11.* 05.07.06, 23:06 ale wy wszyscy powyzej macie zmasakrowane glowy.zal wam du py sciska.a czym maja jezdzic tak jak wy skodami fiatami i roburami?????????co za narod poj ebany...matko baby jagi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Dresy w VW i Bmw IP: *.net.autocom.pl 06.07.06, 09:53 a jak widzicie kobietę prowadzącą starszą wersję golfa (bo fundusze studenckie nie są zbyt wysokie na coś lepszego, a do golfa łatwo o części) to też od razu musi być zaszufladkowana jako dresiara albo dziewucha dresa??? Ci co szpanują, sami o sobie wystawiają świadectwo, ale szpan składa się z czegoś innego niż samo poruszanie się vw golfem ehhh kraj stereotypów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antygolf Re: Dresy w VW i Bmw IP: *.mmj.pl 06.07.06, 11:53 Zauważ moja droga kto się porusza "wspaniałymi" golfami, np 2. Idąc/jadąc ulicą możesz być pewna/pewny ,że zobaczysz łysego, nieinteligentnie wyglądającego dresa, z łańcuchem na szyi i prawym łokciem na fotelu pasażera... I nie pisz tu o kobietach w golfach bo już było pisane -że to wyjątki które tylko potwierdzają regułę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Dresy w VW i Bmw IP: 87.192.11.* 06.07.06, 20:48 do ona.no widzisz mowilem.nie pisz antygolfom i antybmw ze jezdzisz golfem,pisz im ze nie nawidzisz prostych chlopakow z zimnymi lokciami,owinietymi lancuchami.wtedy wszyscy ONI usawiaja sie na kakretna godzine przed kaputerami i trzepia sie na ekrany,przykryte foliowym woreczkiem.potem zciagaja owe woreczki i pisza TE wszystkie bzdury.taki JCH prosty zywot.ale objecuje juz nie bede czytal tego typu tresci postow i sie denerwowal po co.pozdrawiam wszystkich ktorzy maja pociag do foliowych woreczkow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antydres Re: Dresy w VW i Bmw IP: *.mmj.pl 07.07.06, 19:59 Panie (chyba) durny golfiarz- "kĄputery" i "kĄkretnie" pisze się inaczej i nie oburzaj się tak bo się spocisz. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_86 Re: Dresy w VW i Bmw 07.07.06, 21:52 noo chyba jesteście jakoś specjalnie wyczuleni na te golfy hahahah , że tylko takich w nich widzcie ja mam to szczęcie, że nie spotykam na swojej drodze dresów, a vw golfy to bardzo dobre auta, jak na mały wydatek ale każdy ma swój gust, a wiadomo - o gustach nie ma co dyskutować, bo taka dyskusja nigdy się nie kończy;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
owca_86 Re: Dresy w VW i Bmw 07.07.06, 22:01 Gość portalu: Antygolf napisał(a): > Zauważ moja droga kto się porusza "wspaniałymi" golfami, np 2. Idąc/jadąc ulicą > > możesz być pewna/pewny ,że zobaczysz łysego, nieinteligentnie wyglądającego > dresa, z łańcuchem na szyi i prawym łokciem na fotelu pasażera... I nie pisz tu > > o kobietach w golfach bo już było pisane -że to wyjątki które tylko > potwierdzają regułę. Heh, można też tak, że wyjątki stanowią o tym, iż reguła NIE ZAWSZE sie potwierdza - jak kto woli:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cubek Re: Dresy w VW i Bmw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 12:25 no hm... do dresa mi bardzo daleko a jezdze bmw 3-ka bo to bardzo wygodne auto. co mam skoda jezdzic zeby uchodzic za porzadnego czlowieka? Odpowiedz Link Zgłoś