pan.pielgrzym 10.08.06, 13:59 No właśnie, co? Taki wątek, żeby się troszkę rozładować :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Niedwuznaczna sugestia, że przydałaby się... IP: *.cl.ad / *.computerland.pl 10.08.06, 14:06 ... łapówka. To jest najbardziej irytujące. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_alice Re: Ankieta: co Was frustruje :] 10.08.06, 14:34 W tej chwili najbardziej frustruje mnie dobiegające zza okna odliczenie do trzech oraz nawijanie gościa przez megafon i co chwilę urywana i głośna muzyka - Tyskie browary dziś przyjechały i wrypały mi się pod balkon...a ja bym chciała książkę poczytać - tak, to mnie frustruje:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kamajkore najbardziej... 10.08.06, 21:55 ...piąta, szósta, siódma i ósma godzina w pracy... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: Ankieta: co Was frustruje :] 10.08.06, 22:00 to że tak naprawdę tak niewiele trzeba by życie było prostsze i bardziej dostatnie wystarczyło by zamiast kombinowania jak tu życ na koszt bliźnich, jak u by ich oszukac przekcić ponizyć każdy starał sie życ z tego co wypracuje. no i oczywiście nasze polskie piekiełko " ... nie ale żeby mu zdechła" Odpowiedz Link Zgłoś
madeofstars Re: Ankieta: co Was frustruje :] 10.08.06, 22:32 szum za oknem eksluzywnej Galerii Mokotow i Zeptera,kolo ktorych mieszkam, tylko ze dla ucha cala dobe taki napiernicz ich klimatyzacji nie jest eksluzywny,ba oglupiajacy rowno i odpoczywac niedajacy :-/!! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ankieta: co Was frustruje :] 10.08.06, 22:44 O - a to nie ty jesteś ta moją sąsiadką, co żądała wycięcia drzew, bo szumią i spać przeszkadzają? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.pielgrzym Re: Ankieta: co Was frustruje :] 10.08.06, 22:44 Nie powiem - moderator ma u mnie flaszkę za błyskawiczną reakcję :) mnie czasem frustruje to jak trudno nawiązać z drugą osobą dialog. Czasem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilimeye Re: Ankieta: co Was frustruje :] 11.08.06, 22:56 Debile, którzy jeżdżą po wariacku osiedlową ulicą, na której jest ograniczenie prędkości do 40km/h. I policja, która ma to w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś