szymonstanczyk 13.09.06, 12:13 po wymianie junkersa (typowy piecyk gazowy) pozostał problem. Czy dostanę za niego coś na skupie złomu ? Czy lepiej wyrzucić i nie marnowac pieniędzy na paliwo? A jeśli tak to jak mam go rozebrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stary.troll Re: Czy przyjmą Junkersa na złom? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 12:28 Rozbierz go na części z jednakowych materiałów, czyli: co jest z mosiądzu, co jest z miedzi, co jest z żelaza, itp. Bardziej sie opłaca, niż jakby go zawieźć w całości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary.troll Re: wiela? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 12:38 Kilogram miedzi to około 17 zł :) Reszta składników jest tańsza :) Podejdź na najbliższy skup i zerknij na cennik, a potem policz czy ci sie opłaca... Przez neta nie jestem w stanie stwierdzić, jaki duży piecyk rozbierasz :D Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Czy przyjmą Junkersa na złom? 13.09.06, 16:26 Eeeee, myślałam, że masz samolot na zbyciu... Odpowiedz Link Zgłoś