stary_gramofon 21.10.06, 11:09 fotoforum.gazeta.pl/0,0.html Warto obejrzec najpierw spis tresci, a potem ewentualnie wybrac co nas interesuje. Niektore zdjecia wspaniale (architektura, zwierzeta). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makhpia_luta_wodz_siuksow Re: FotoForum Gazeta 21.10.06, 15:25 Szkoda, że nie być Dzikiego Zachodu. Ale może później? Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: FotoForum Gazeta 22.10.06, 01:41 O,o,o - to mi sie przyda - serdeczne dzieki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: FotoForum Gazeta 23.10.06, 00:43 Prawda? Swietne te fotofora! Moze i dla Wodza cos sie jednak znajdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: FotoForum Gazeta 23.10.06, 15:44 Aniu, ja "Ogrody" mam juz od dawna w "Ulubionych". Na rozne uroczystosci kwiatki jak znalazl. I na tapetke, ktora zmieniam co raz. Teraz mam piekna nasturcje ze zdjec Alicji z blogu(prof Bralczyk mowi, ze tak powinno sie mowic) Owcarka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: FotoForum Gazeta 23.10.06, 20:35 A ja mialam tez takie ladne roznosci w plikach i wszystko mi przepadlo!!!,moje kwiatki,aniolki,misie-srysie i inne,az mi sie chce ryyyyczeeeeeeeeec :-((((( Teraz musze na nowo zbierac,bo nic nie mam,nawet kwiatka na jakas okazje.. Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: FotoForum Gazeta 25.10.06, 00:44 Trzeba szukac u nas w forum w roznych tematach - bylo tego troszke! Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: FotoForum Gazeta 25.10.06, 09:18 Szukam,szukam,ale to zajmuje znowu troche czasu,ktorego ostatnio wybitnie mi brakuje :)Najbardziej to mi zal mojej muzyczki na wmp...takie ladne kawalki mialam,eeeeeeeeeeeeeech! Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: FotoForum Gazeta 26.10.06, 01:18 Moze mam, tylko tytuly przypomnij jakies. Podesle Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Dla Bryzy specjalnie 26.10.06, 02:10 To "wykukalam" na Forum Polonia, ale chyba nie szkodzi, ze se posluchasz www.kakofonia.pl/PL/PLmis/LUBUDUBU.WAV Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: MIS... 26.10.06, 02:14 hahahaha !!!! super!Genialny film Aniu,a piosenka jeszcze lepsza :)))) Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Tu jeszcze mozesz posluchac innych melodii 26.10.06, 03:04 z innej strony Polski, ale warto. Tu gdzies u nas link byl, ale masz go jeszcze raz www.trebunie.pl/dyskografia.htm Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Katie Melua 26.10.06, 03:06 www.virgin.net/music/musicvideos/katiemelua_ninemillionbicycles_hi.html Odpowiedz Link Zgłoś