Dodaj do ulubionych

Tak tu cicho....

09.11.06, 23:11
Czemu, ah czemu nikogo tu nie ma
ja jedna tylko bywam na Forum
Ni Raka, Ni Myszki, ni innych Stworow...
Obserwuj wątek
    • wasserman.w.wannie Tyś jedna cierpisz za miliony.... 10.11.06, 11:09
      • annah11 Re: Tyś jedna cierpisz za miliony.... 10.11.06, 22:28
        A nieprawda! Nie za miliony....
        Zaluje, ze takie dobre Forum ongis
        zamiera. Szkoda.
        • night_breeze Re: aby forum funkcjonowało........ 11.11.06, 12:28
          potrzebni są ludzie.Wszyscy są zajęci już na innych forach,teraz szczególnie o
          tematyce politycznej,społecznej.Nie widzę zresztą jakiegokolwiek wpływu
          protestów forumowiczów przeciwko rządzącym w Polsce.Z tego co widzę,jest
          mnóstwo pieniaczy i chamów,którzy wykorzystują fora do podburzania i
          wyładowywania własnych frustracji.Brak zdrowej krytyki,raczej ocenianie.
          Nic to aniu,jeszcze i tu wrócą dobre czasy.
      • night_breeze Re: Tyś jedna cierpisz za miliony.... 11.11.06, 12:29
        Wasserman,cffffffaniaku! Nie denerwuj mnie!!!!!!
        • wasserman.w.wannie ja bardzo proszę, tylko bez agresji... bo mi tu 13.11.06, 19:27
          Młodzieżą WszechRomana zapachniało...
          • night_breeze Re: ja bardzo proszę, tylko bez agresji... bo mi 14.11.06, 00:09
            A to niby w którym momencje? :) O co ciebie biega?
            • wasserman.w.wannie Cytujem "Wasserman,cffffffaniaku! Nie denerwuj 14.11.06, 09:20
              mnie" - czyz nie jest to przejaw agresji?
              • annah11 Re: Cytujem "Wasserman,cffffffaniaku! Nie denerwu 14.11.06, 10:28
                Ja juz nic nie rozumiem, co Wy tak oboje na noze? Bryzka i Wasserman spokoj, bo
                rozpirzycie forum!
                • wasserman.w.wannie Powinnaś sie cieszyć że forum tetni życiem ;-) 14.11.06, 16:29
                  • night_breeze Re: Powinnaś sie cieszyć że forum tetni życiem ;- 14.11.06, 18:02
                    Jesteś złośliwy.Co z tobą? Waser,na żartach się nie znasz?
                    • wasserman.w.wannie Jestem złosliwy ;-) Huraa, wreszcie ktos to zauważ 15.11.06, 10:45
                      ył ;-))
                      • annah11 Zlosliwy? Nie raczej leniwy 15.11.06, 23:00
                        bo tylko tytuly Twoich postow sa listem na forum. Popraw sie Wasserman.
                        • wasserman.w.wannie Auu. Bolało ;-( Tak mnie sponiewierać i 16.11.06, 09:24
                          krytykować. Czuję się dyskryminowany... Dlaczego się czepiaja mojej biednej
                          wanny?
                          • annah11 To nie wanna blues 16.11.06, 09:33
                            wiec sie wanny nie czepiam, tylko Twojego lenistwa i skracania postow do
                            niezbednego minimum. Mam nadzieje, ze przestalo Cie bolec. Przepraszam :)
    • night_breeze Re: Tak tu cicho.... 20.11.06, 20:06
      Czyzby wassermann wylazl z wanny i zlapal za pioro? Az jestem w szoku ze
      wydusil z siebie nieco wiecej ponad tytul :))))))
      • annah11 Re: Tak tu cicho.... 20.11.06, 23:46
        Bo ja Go tak troche za niepisanie objechalam :)
        • night_breeze Re: Tak tu cicho.... 21.11.06, 00:24
          I dobrze,bo wasser częstuje tu tytułami i jakoś nie ma ochoty włączyć się do
          rozmowy.Nikogo nie będziemy zmuszać.Zobacz,ale Wódz się od czasu do czasu
          pojawia :)
          • annah11 Re: Tak tu cicho.... 21.11.06, 01:15
            Zauwazylam i ciesze sie, ze Wpdz o nas nie zapomina, chociaz pewnie za duzo
            czasu nie ma :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka