twardycukierek 17.09.09, 08:18 Tak się mówi. Ale co to znaczy? Czy kobiety nie mają ambicji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwagier_z_niemodlina Re: Męska Ambicja 17.09.09, 08:39 Maja. Czasami nawet meska. To jest takie cos "durne to jest jak smietnik i za cholere nie mam ochoty sie w to bawic, ale musze, bo co chopaki powiedza". Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Męska Ambicja 17.09.09, 08:42 Eeee no... chcesz mi powiedzieć, że tylko z powodu facetów mamy ambicję? Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Męska Ambicja 17.09.09, 08:45 Nie, nie. To u mezczyzn tak dziala. Nie pakuj mnie w takie kamaszki myslowe, pleassse :-) Jakze ja, doswiadczony wiedzomolog, wiedzmonik, wiedzmista i wiedzmoznawca takie rzeczy bym mogl. Ofkooz : "bo co dziewczyny/ludzie powiedza". Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Męska Ambicja 17.09.09, 08:48 Więc właśnie się zakrztusiłam i już myślałam, że Cię kto podmienił albo cierpisz na syndrom pourlopowy :D > Ofkooz : "bo co dziewczyny/ludzie powiedza". Cokolwiek robimy albo nie, ludzie zawsze będą kłapać dziobami. To moje motto od kiedy skończyłam lat 6 ;D Odpowiedz Link Zgłoś
adept44_ltd Re: Męska Ambicja 17.09.09, 11:54 a gejowska ambicja??? zrobię to, bo co koledzy powiedzą? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Męska Ambicja 17.09.09, 12:55 Kolegom buzie trzeba zamknąć! Oto pustolat na czasie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Męska Ambicja 17.09.09, 13:35 twardycukierek napisała: > Kolegom buzie trzeba zamknąć! > Oto pustolat na czasie ;) wszystkim, królika tym z szej klasy też? Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Męska Ambicja 17.09.09, 13:37 ohoho, literę szlag trafił, lecę do słownika sprawdzić którą Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Męska Ambicja 17.09.09, 13:52 No i? :) Królika nie znam, tylko Musikrólika ;D Na niego nawet marchewka nie działa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Męska Ambicja 17.09.09, 12:57 nie, nie drogie kolezanki. męska ambicja jest po prostu INACZEJ chora od damskiej. priorytety są inne. np. która kobieta zwróciłaby uwagę, ze przekraczajacy o 20 km szybkosć traktor jadący przed nami NALEŻY/TRZEBA wyprzedzic? mimo, iż nam się nie spieszy i narażamy się na wysoki mandat? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Męska Ambicja 17.09.09, 13:01 Traktor? Baaardzo byś się zdziwił ;P Co innego Porsche, te olewam... PS Jest tu Twoja koleżanka, ale nie siedzi cicho ani jak trusia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Męska Ambicja 17.09.09, 13:04 to ja się w takim razie nie znam ja w ogóle mało ambitny jestem rzekłbym: ANTYAMBIT ani męskiej ani kobiecej ambicji null! a skad tu Trusia?Czyżby zaczęła w szpilach chodzic? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Męska Ambicja 17.09.09, 13:09 Spokojnie, Lieebszen, z moich znajomych kobiet tylko ja traktory wyprzedzam, we mgle ;D Nie bądź taki surowy dla siebie i tak Ci nie wierzę w antyambit. Trusia? Nieee... boso a nawet bez ostróg. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Męska Ambicja 17.09.09, 13:17 już się bałem w szpilach zagubiłaby sie drobina w tym swoim trawniku... Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: Męska Ambicja 17.09.09, 13:40 Co... co?! Ja "drobina"! JA drabina (żona draba)! Tu po cichu, za plecami licznie zgromadzonych panów, przybijam piętkę (piątkę miało być!) z Twardymcukierkiem - na drodze wyprzedzam wszystko co się wlecze. Wiem, to chora ambicja, ale poparta kobiecą intuicją, więc całkowicie bezpieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Męska Ambicja 17.09.09, 13:54 Kopia to samica kopa a drabina żona draba, bardzo tu u nas pasujesz ;))) No i widzisz, Drzejms, już jest nas dwie za tym traktorem :D Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Męska Ambicja 17.09.09, 14:13 w takim razie błąd myślowy mój: nie rozumiem chorej ambicji męskiej jak i damskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: Męska Ambicja 17.09.09, 14:17 A to akurat rozumiem: bo ambicja męsko-damska to przerost formy nad treścią. Coś jak świnka morska. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Męska Ambicja 17.09.09, 18:04 > jak świnka morska. Dobre! Albo Musikrólik albo lwia mysz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Męska Ambicja 17.09.09, 23:49 I guzik z tego wyszedł bokiem, nawet Musikrólik się nie ujawnił w ramach pomiaru ambicji ;P Odpowiedz Link Zgłoś