Dodaj do ulubionych

+++++++Wyniki zostaly sfalszowane+++++++++++++

10.12.06, 02:52
Ciekawe, ze tak szybko byly dostepne. Chyba przesadzili tym razem. Ochota do
ukrecenia lba sprawie przewazyla i tyle.

Tym bardziej, ze wyniki testu DNA stawia sie jako jedyna kwestie w sprawie.
Zeznania kilku kobiet, w mniemaniu Lepera, nie sa tak istotne jak ojcostwo
posla Lyzwinskiego...

Wolalbym, zeby badania zostaly przeprowadzone przez niezaleznych ekspertow -
najlepiej z zagranicy. W kilku labolatoriach rownoczesnie... Mozna to bylo
wykonac kompletnie inaczej. Zapewniajac o wiele wieksza wiarygodnosc wynikom.

Kontrowersje budzi postawa prokuratora i czolowych politykow (narady z
premierem, klapanie jadaczka o postepie sledztwa) reszta to po prostu
zwyczajny szwindel.Tak malo wiarygodnego badania jeszcze nie widzialem. A
wiadomo, ze sprawa jest wazna. Mozna bylo sie postarac i zrobic tak, zeby
nikt nie mial zastrzezen... Zebrac material od kilku osob, zakodowac i wyslac
do niezaleznego labu w celu potwierdzenia... teraz pojedyncze "badanie" stalo
sie koronnym argumentem do ukrecenia sprawy i tyle.
Ale kto wie jakie wtedy mogly by byc wyniki.

Mam nadzieje, ze gazeta zrobila takie badania sama zanim zaczela publikowac.
Jezeli maja niezalezna opinie przeciwna tej z Lodzi to dopiero bedzie
skandal!

Cala ta zabawa z pobieraniem, badaniem to byla szopka dla ciemnego ludu.

Smieszy mnie taki proces dowodowy... Partacze!

Obserwuj wątek
    • pocoo Re: +++++++Wyniki zostaly sfalszowane++++++++++++ 10.12.06, 12:59
      Dlaczego Łyżwiński,jak jego sprawność sexualną opisały gazety,zniknął,bo
      schował się do mysiej dziury,a potem pewny siebie mówił,że niczego się nie boi?
      Ktoś go zapewnił o korzystnych dla niego wynikach badań.Te rozgrywki polityczne
      robią z ludzi durniów.W najgorszej sytuacji jest pani Aneta, bo ona najlepiej
      wie jaka jest prawda.
      • yoma Re: +++++++Wyniki zostaly sfalszowane++++++++++++ 10.12.06, 13:01
        Zniknął, bo nie chciał straszyć ludzi limem, które mu małżonka nabiła :)
      • tomas_torquemada Re: +++++++Wyniki zostaly sfalszowane++++++++++++ 10.12.06, 13:01
        Czyzbyscie byli naiwni? :)
      • swieta_aneta Re: +++++++Wyniki zostaly sfalszowane++++++++++++ 10.12.06, 13:02
        No właśnie okazało się, że nie wie jaka jest prawda...
        Fajna mamusia, której przez 3,5 roku nie zależało na ustaleniu tatusia.
    • swieta_aneta Re: +++++++Wyniki zostaly sfalszowane++++++++++++ 10.12.06, 13:03
      Zgadzam się na badania pod warunkiem, że je sfinansujesz.
      A może wskażesz nam jakie kraje będą wiarygodne?
      • sandraa2 Re: +++++++Wyniki zostaly sfalszowane++++++++++++ 10.12.06, 14:59
        Z wtykami i mozliwosciami polskiej wladzy mozna wszystko,jak sie okazuje!
        Nie sadze zeby Aneta Krawczyk narazala siebie i swoje dziecko na to wszystko,na
        testy DNA gdyby nie byla pewna,ze ojcem jest Lyzwinski.
        Po prostu ten gbur juz to sprawnie zalatwil.A po co zniknal na dwa dni?Moze juz
        wtedy kombinowal jak sprawe zatuszowac i czynil takie kroki,zeby testy byly inne
        niz wszyscy sie spodziewali.
        A ludzie naiwni czesto wierza,ze skoro podano oficjalne wyniki testu to tak jest!
        G...o prawda!Syf w polityce,wladza.lapowki robia swoje!

• Gość: swieta_aneta Sandro... IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.06, 15:03
          Ty już nie myśl bo nie jesteś w tym najlepsza. GW z TVN pomyślą za ciebie...
        • Gość: ferment Re: +++++++Wyniki zostaly sfalszowane++++++++++++ IP: *.chello.pl 10.12.06, 15:06
          >.A po co zniknal na dwa dni?Moze juz
          > wtedy kombinowal jak sprawe zatuszowac i czynil takie kroki,zeby testy byly inn
          > e
          > niz wszyscy sie spodziewali.<

On sobie geny fałszował, nie wiedziałeś?
          Wtedy, gdy nie pokazywałs ię w telewizji to je fałszował, a pis mu pogagał
          Wszyscy to wiedzą, teraz Ty też
          • Gość: Matylda Re: ferment IP: 85.112.196.* 10.12.06, 15:20
            Drogi Ferment. Mam się za osobę rozsądną. Badanie to badanie ale tym razem mam
            wątpliwości. Tu nie chodzi o jakąś panią Anetę, nie o jakiegoś Łyżwińskiego,
            nawet nie o to biedne dziecko ale o politykę, o "być albo nie być" PiS-u. Dla
            rządzących jedynie wygodną jest wersja, że ojcem nie jest ten prymitywny typek
            i wynik badania na to wskazuje. Nie wiem też dlaczego ta kobieta zgodziłaby się
            odegrać rolę idiotki, na jaką nie wygląda. Nie mogę z cała pewnością powiedzieć
            wierzę lub nie wierzę.
            • swieta_aneta Re: ferment 10.12.06, 15:30
              Wcześniej zrobiła z siebie materac a teraz idiotkę. Dla dzieci wszystko...
              • snajper55 Re: ferment 10.12.06, 15:31
                swieta_aneta napisała:

> Wcześniej zrobiła z siebie materac a teraz idiotkę. Dla dzieci wszystko...

A kto z tego materaca korzystał ? Łyżwiński i Lepper ? Czyli Aneta mówiła prawdę
                o wykorzystywaniu seksualnym ?

S.
                • swieta_aneta Materac 10.12.06, 15:53
                  Na razie tu nie ma wykorzystywania tylko chodzenie do łóżka. A może to ona
                  postawiła propozycję: dam ci jak ty mi dasz? :) Na razie wyszło, że pani mija
                  się z prawdą...
                  • marysia_b Re: Materac 10.12.06, 15:56
                    swieta_aneta napisała:

Na razie wyszło, że pani mija
                    > się z prawdą...

Na razie, to ona sie tylko z polowa prawdy minela....
                    • swieta_aneta Re: Materac 10.12.06, 17:46
                      Na razie szklanka jest w połowie pełana a w połowie pusta. :)
                  • snajper55 Re: Materac 10.12.06, 15:57
                    Na pewno zgwałciła Łyżwińskiego. On takich świństw by nie robił.

S.
                    • swieta_aneta Re: Materac 10.12.06, 17:48
                      snajper55 napisał:

> Na pewno zgwałciła Łyżwińskiego. On takich świństw by nie robił.
                      >

To ty napisałeś. Ale wiesz... Pitera u Lisa twierdziła, że samo bycie posłem
                      działa na ludzi ogłupiająco... ;)
            • Gość: ferment Re:Matylda IP: *.chello.pl 10.12.06, 15:35
              > Nie wiem też dlaczego ta kobieta zgodziłaby się
              >
              > odegrać rolę idiotki, na jaką nie wygląda. Nie mogę z cała pewnością powiedzieć
              >
              > wierzę lub nie wierzę. <

Czemuś trzeba wierzyć.
              Pani anecie zrobiono krzywdę i to powielokroć. Była i jest wykorzystywana.
              Dlaczego?
              Zbyt mało danych.
              Przez kogo? Trzeba przygladać się ludziom, którzy ja otaczają.
              W tej chwili może już wie, że niedobrze się stało, że jej życie stało się
              własnością mediów.
              Przykro patrzeć na nią i przykro przewidywać skutki yego rozgłosu dla niej i dla
              jej najbliższych. Żal mi jej.
              • Gość: ferment Re:Matylda IP: *.chello.pl 11.12.06, 16:53
                Pani Anecie, przepraszam za poprzedni post, gdzie użyłem małej litery w imieniu
                pani Anety
            • Gość: Tusk Pryszcz Re: ferment IP: *.chello.pl 11.12.06, 01:20
              Masz rację tylko, że tę aferę zapoczątkował ktoś inny i raczej nie z PISu...
          • snajper55 Re: +++++++Wyniki zostaly sfalszowane++++++++++++ 10.12.06, 15:30
            Gość portalu: ferment napisał(a):

> On sobie geny fałszował, nie wiedziałeś?

Nie. Wystarczyło materiał pobrany od Łyżwińskiego podmienić. Robiono tak w
            przypadku policjantów podejrzanych o pracę "pod wpływem" to dla ratowania
            rządzącej koalicji by nie zrobiono ? Na jakim Ty świecie żyjesz ?

S.
            • Gość: ferment Re: +++++++Wyniki zostaly sfalszowane++++++++++++ IP: *.chello.pl 10.12.06, 15:41
              > Nie. Wystarczyło materiał pobrany od Łyżwińskiego podmienić. Robiono tak w
              > przypadku policjantów podejrzanych o pracę "pod wpływem" to dla ratowania
              > rządzącej koalicji by nie zrobiono ? Na jakim Ty świecie żyjesz ?<

To zawsze można zweryfikować, te badania, jeżeli są wątpliwości.

W moim świecie nie ma zbyt dużo fałszu i nadużyć. Choć jest to ten sam świat, w
              którym i Ty żyjesz.
              >
        • Gość: och ty! Re: +++++++Wyniki zostaly sfalszowane++++++++++++ IP: *.chello.pl 11.12.06, 01:17
          Zniknął zapewne po to, żeby zmienić swój kod DNA. Sprytny gbur. Takie sztuczki
          zna... :D
    • Gość: guziel Re: +++++++Wyniki zostaly sfalszowane++++++++++++ IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.06, 15:28
      wszystko co nie zgodne z odgórnie przyjętą tezą,
      jest od razu sfałszowane....

Jestem ciekaw jak się cwaniaki z wyborczej teraz wytłumaczą.
      • yoma Re: +++++++Wyniki zostaly sfalszowane++++++++++++ 10.12.06, 15:31
        Najpiewr pokaż, gdzie Wyborcza napisała, że Aneta ma dziecko z Łyżwińskim :)
        • snajper55 Rodzice ? 10.12.06, 15:32
          www.rzeczpospolita.pl/teksty/pierwsza_strona_061209/pierwsza_strona_a_1-1.F.jpg

S.
          • yoma Re: Rodzice ? 10.12.06, 15:36
            Oj fuj!
            • marysia_b Re: Rodzice ? 10.12.06, 15:55
              yoma napisała:

> Oj fuj!

Szkoda mi tej malutkiej ale rodzicow sie nie wybiera ;)
    • nessie-jp Re: +++++++Wyniki zostaly sfalszowane++++++++++++ 10.12.06, 17:18
      Muszę powiedzieć, że też duże wątpliwości we mnie wzbudziła arogancja pana
      działacza Ł., który już na kilka dni przed badaniem był pewny, jaki będzie wynik.

Ostatecznie podmiana próbki to sprawa dziecinnie prosta, nikt mu na ręce (ekhm,
      ehkm) nie patrzył, jak oddawał materiał do słoiczka...

Sfałszowane to badanie, powiadam! Sfałszowane jak teczka Kaczyńskiego.
      • Gość: ferment Re: +++++++Wyniki zostaly sfalszowane++++++++++++ IP: *.chello.pl 10.12.06, 17:21
        >> Muszę powiedzieć, że też duże wątpliwości we mnie wzbudziła arogancja pana
        > działacza Ł., który już na kilka dni przed badaniem był pewny, jaki będzie wyni
        > k.<

A czego miał oczekiwać, jeżeli nie jest ojcem?

> Ostatecznie podmiana próbki to sprawa dziecinnie prosta, nikt mu na ręce (ekhm,
        > ehkm) nie patrzył, jak oddawał materiał do słoiczka...>

Jaki materiał do słoiczka?
        • nessie-jp Re: +++++++Wyniki zostaly sfalszowane++++++++++++ 10.12.06, 18:39
          > A czego miał oczekiwać, jeżeli nie jest ojcem?

Cóż, skoro WIEDZIAŁ, że nie jest ojcem, to znaczy, że z Anetą K. nie sypiał. A
          skoro nie sypiał, to afery nie ma, zwracam honor, Aneta K. niepokalanie poczęła
          i w głowie się jej pomieszało, względnie zakochana w Łyżwińskim uroiła sobie tę
          ciążę.

> Jaki materiał do słoiczka?

Genetyczny. Szklanego.
          • Gość: ferment Re: +++++++Wyniki zostaly sfalszowane++++++++++++ IP: *.chello.pl 11.12.06, 16:50

> > Jaki materiał do słoiczka?
            >
            > Genetyczny. Szklanego.
            >
            Jaki konkretnie materiał genetyczny do słoiczka szklanego?
            • marysia_b Re: +++++++Wyniki zostaly sfalszowane++++++++++++ 11.12.06, 16:59

> Jaki konkretnie materiał genetyczny do słoiczka szklanego?

No chyba ten nasiusiany ;)
              • Gość: ferment Re: +++++++Wyniki zostaly sfalszowane++++++++++++ IP: *.chello.pl 11.12.06, 18:21
                >No chyba ten nasiusiany ;)<

Żartujesz?
                • marysia_b Re: +++++++Wyniki zostaly sfalszowane++++++++++++ 11.12.06, 18:27

> >No chyba ten nasiusiany ;)<
                  >
                  > Żartujesz?

A jaki chcesz inny *material* w sloiczku? Inny *material* to na moje oko do
                  probowki i pod szkielko na plytce ;))) Nie jestem biegla ale tak to sobie
                  wyobrazam ;)
                  • Gość: ferment Re: +++++++Wyniki zostaly sfalszowane++++++++++++ IP: *.chello.pl 11.12.06, 21:33
                    Może tak:
                    www.testdna.pl/ustalanie_ojcostwa_probki
                    • marysia_b Re: +++++++Wyniki zostaly sfalszowane++++++++++++ 11.12.06, 22:12

> Może tak:
                      > www.testdna.pl/ustalanie_ojcostwa_probki

Aaaa, dziekuje - mnie co prawda juz sie nie przyda (nie mam zazalen) ale wiedzy
                      nigdy nie za wiele ;)
                • nessie-jp Re: +++++++Wyniki zostaly sfalszowane++++++++++++ 11.12.06, 22:30
                  > Żartujesz?

Łomatko, no taż pewnie, że żartuję, teorie spiskowe snuję i wygłupiam się
                  ogólnie. A ty co tak na poważnie?

Po prostu wyobraziłam sobie tego niezwykle nobliwego polityka, jak z pismami
                  pomocniczymi w jednym ręku, a słoiczkiem w drugim zamyka się w tualecie. :D
                  Wiem, wiem, też CSI oglądam i kojarzę, że DNA niekoniecznie trzeba pobierać z
                  nasienia. Ale obraz pana Ł. z tym słoiczkiem i pisemkiem pomocniczym utkwił mi w
                  pamięci jako wizja porażająca i nijak się wyplenić nie da... :)
                  • Gość: ferment Re: +++++++Wyniki zostaly sfalszowane++++++++++++ IP: *.chello.pl 12.12.06, 15:17
                    >> Łomatko, no taż pewnie, że żartuję, teorie spiskowe snuję i wygłupiam się
                    > ogólnie. A ty co tak na poważnie?,

A gdyby okazało się, że i ze słoiczka można "wróżyć" ojcostwo?
                    Wolę się upewnić. Ponoć kto pyta /mniej/ błądzi. Czasem więcej. Zdarzało się
                    wierzyć w tzw. cuda nakiju, dlatego zwykle proszę o podanie źródła informacji
                    Pozdrawiam, pozbądź się uporczywej wizji. Dla zdrowia.
                    >
      • swieta_aneta Re: +++++++Wyniki zostaly sfalszowane++++++++++++ 10.12.06, 17:52
        nessie-jp napisała:

> Ostatecznie podmiana próbki to sprawa dziecinnie prosta, nikt mu na ręce
        (ekhm,ehkm) nie patrzył, jak oddawał materiał do słoiczka...

Słonko, to miał byc dowcip? Oj, jeśli teorię spiskową węszą takie idiotki to
        chyba nie należy wątpić w wyniki.
        I wierz mi, GW nakręciła aferę i GW będzie pierwsza w wykrywaniu przekrętu w
        badaniach. A ty tylko składaj literki i już sie nie odzywaj.
    • red.adam Łomatko!!!! To to Strasburga z tym leć a nie zaśmi 10.12.06, 17:33
      ecasz forum swoimi teoryjkami.
      • Gość: ferment Re: To to Strasburga ? IP: *.chello.pl 10.12.06, 17:37
        Kto ma lecieć?

• yoma Re: To to Strasburga ? 10.12.06, 17:52
          Przecież widzisz, toto :)
          • Gość: ferment Re: To to Strasburga ? IP: *.chello.pl 10.12.06, 18:01
            > yoma napisała:

> Przecież widzisz, toto :)<

Dzięki za zwrócenie uwagi na Toto/?/. Czy to ten z krainy Oz? Toto Dorotki dp
            Strasburga?
            :)
        • swieta_aneta Re: To to Strasburga ? 10.12.06, 17:53
          Też masz problemy z czytaniem? Nie widzisz do kogo ten post? Do założyciela
          wątku. Struktura forum za trudna na razie?
          • Gość: ferment Re: To to Strasburga ? IP: *.chello.pl 10.12.06, 18:02
            > swieta_aneta napisała:

> Też masz problemy z czytaniem? Nie widzisz do kogo ten post? Do założyciela
            > wątku. Struktura forum za trudna na razie?<

A to urocze wystąpienie do kogo skierowane jest?
            Proszę zaznaczać, bo mam kłopoty z czytaniem
            • swieta_aneta Re: To to Strasburga ? 10.12.06, 18:09

> Proszę zaznaczać, bo mam kłopoty z czytaniem

A to już wiemy. :)
              • Gość: ferment Re: To to Strasburga ? IP: *.chello.pl 10.12.06, 18:15
                >> A to już wiemy. :)<

To dobrze, bo jestem wiarygodny. Proszę zatem o wtraźne adresowanie wypowiedzi,
                to wymaga tylko trochę wysiłku a umila pobyt na forum
                Pozdrawiam dobrze poinformowaną:)
                • Gość: swieta_anita Drogi fermencie IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.06, 18:28
                  Następne odpowiedzi na Twoje posty będą adresowane bezpośrednio do Ciebie. :)
                  Postaram się pisać wyraźnie.
                  Pozdrawiam :)
                  • Gość: ferment Re: Podziękowanie dla świętej_anety IP: *.chello.pl 10.12.06, 18:38
                    Podziękowanie
                    Serdecznie dziękuję i spełnienia oboietnicy będę oczekiwał:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka